Tavaratalo Kärkkäinen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja possupata, 16.09.2009.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. ojisama

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2006
  Viestejä:
  5 078
  Olis ihan kiva tietää kyllä varmasti.

  Sen verran tuosta nyt nopeasti löysin, että vuonna 2012 on kirjan (sangen pitkä) esipuhe julkaistu Magneettimediassa artikkelina kokonaisuudessaan. Ilman mitään erillisiä kommentteja aiheesta.

  edit: kirjoittaja: David Duke, kategoriat: Suosittelemme, Yhteiskunta
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2017
 2. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  Täällä on niin tylsä meno täällä murossa. Kopiomuron puolella on jo hehkutettu miten kannattaa ostaa nyt lisää tavaraa Kärkkäiseltä ja tukea aatetoveria, joka on viimeinen linnake taistelussa länsimaalaista juutalaisten kommunismia vastaan.

  Keskustelu toki rönsyillyt välillä MV-lehteen, joka sekin on viimeinen linnake taistelussa kommunistisen juutalaisten ohjaaman valemedian ajojahtia vastaan.

  On vähän sääli, että latvakakkosten kirkkain kärki pakeni Sampsan perässä kopiomuroon :D
   
 3. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Jos pitäisi tilata jotain verkkokaupasta niin mulle olisi aivan sama, myykö sitä natsi, pasifisti, rasisti, pinkki tai kinkki. Tietty tilaisin sieltä mistä halvimmillaan saa jos puhutaan samoista tuotteista samalla kuljetusjalla.
   
 4. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Itse teen kyllä "eettisen" valinnan jos se on realistisesti mahdollista (eli vaikka hinta olisi kalliimpi, se ei sitä kuitenkaan ole merkittävästi).
  Olen boikotoinut kärkkäistä siitä lähtien kun olen ollut selvillä asioiden laidasta (muutamia vuosia).
  Toisen maailmansodan friikkinä ja sitä kautta yleisesti saksan ja euroopan 20-40-luvun asioita tutkineena en siedä minkäänlaista natsittelua, en sitten yhtään.
   
 5. IDKF

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2010
  Viestejä:
  494
  Sen kummemmin Kärkkäiseen kantaa ottamatta, niin kieltämättä aika kova väite ja iso juttu jos näin on. Mistä tuo on peräisin?
   
 6. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 217
  Heh löysin Kärkkäiseltä jopa tuotteita joita tehdään
  Kirjaa on painettu vain yhden kerran ja suomennos on omakustanne ja uusnatisit ostivat siis koko painoerän. Millä rahalla luulet natsien sen ostaneen? Ainoa paikka missä sitä on myynnissä, on Kärkkäinen. Kirjalla ei ole ISBN numeroa. Hesarin jutussa oli tuosta.
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2017
 7. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Kerran on tullut käytyä Lahden Kärkkäisellä. Hemmetin iso kauppa, mutta ei siellä juuri ketään silloin ollut. Halpaa bensaa kyllä oli, en muista oliko Kärkkäisen vai kenen automaatti siinä vieressä.
   
 8. Jetforce

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2012
  Viestejä:
  1 512
  Kärkkäisen vesibensaa saa. Juuri äsken käytynä, niin oli siellä aika paljon porukkaa.
   
 9. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Siellä näkyy olevan enemmän sijaisloukkaantujia kuin rasmuksessa. Ja kirsikkana kakunpäällä juurikin nämä tosimiehet jotka "ihan vaan hesarin ja vihervasemmiston kiusaksi" ovat ostamassa kärkkäiseltä tavaraa.
  Sampin omat ss-lumihiutaleet.
   
 10. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Siis mitä vesibensaa? Jos olen tankillisenkin alle 98 oktaanista tankannut niin olen ärtynyt. Tuskin sentään sellaista voi huijata.
   
 11. Reivn

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2004
  Viestejä:
  65
  Ihan samasta satamasta se bensa tulee kuin muillekin jakelijoille ja tuskin kukaan on tänä päivänä niin idiootti että kotikemistinä laskis vettä tai muuta paskaa maanalaisiin tankkeihin. Jotain pientä eroa on esimerkiksi ST1 ja Nesteen asemien polttoainelaaduissa koska ite useamman kymmenen tuhannen kilometrin testiaineistolla päässy Nesteen 98-kamalla 10% verran pidemmälle per tankillinen, mutta ei varmasti johdu vedestä se...
   
 12. Jetforce

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2012
  Viestejä:
  1 512
  Tulee, tulee, mutta miksi vanhemmissa autoissa(amerikkalaiset) joillakin tulee ongelmia kärkkäisen bensasta? Sen jälkeen käyvät toisella asemalla ja ei mitään ongelmia? Ja sielä kärkkäisen säiliöissäkin on todettu olevan enemmän kondensiovettä, kuin muilla asemilla.
   
 13. IT-alanMies

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2016
  Viestejä:
  27
  Ostaako Kärkkäiseltä vai ei. No sehän on arvovalinta, mikäli raha on arvokkaampaa omassa elämässä kuin muut arvot niin ehdottomasti ostaa sieltä mistä halvimmalla saadaan.

  Suomalaiset jonottavat ilmaisia ämpäreitä useiden tuntien ajan. Kyseiset ihmiset eivät laske omalle ajalleen minkäänlaista arvoa, arvostavat enemmän rahaa kuin omaa aikaansa. Tämänkaltainen ihminen tuskin nostaa mitään muutakaan asiaa rahan edelle.
   
 14. rottah

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2015
  Viestejä:
  675
  Sanoisin että höpö höpö juttuja taas...ei mitään ongelmia Amerikan raudoilla tankata kärkkäisen bensaa .
   
 15. pog

  Rekisteröitynyt:
  12.10.2007
  Viestejä:
  851
  Taitaa tuo "vesibensa" olla vaan "suvaitsevaisten" mustamaalausyritystä. Miksi vettä ei muuten suvaita bensan seassa? Sehän on bensan ihan oma asia mitä itseensä sitoo...

  Itselläni sen sijaan alkaa aina auto pätkimään, jos tankkaan juutalaisten tai "suvaitsevaisten" omistamilla bensa-asemilla.

  Töttöröö vaan taas. Edelleen jaksaa ihmetyttää tuo "suvaitsevaisuus" jossa suvaitaan vain omat mielipiteet.
   
 16. valurauta

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2010
  Viestejä:
  2 476
  On ihan vastaavasta asiasta kyse: saako yritys valita liikekumppaninsa luonteeltaan syrjivin perustein. On aika yhdentekevää mitä ne syrjivät perusteet on jos ne vain ovat syrjiviä. ...vai oletko kenties sitä mieltä, että on olemassa parempaa syrjintää ja sitten on tuomittavaa syrjintää?

  Saako karkkitehdas kieltäytyä myymästä tuotteitaan liikkeelle, joka tukee vasemmistolaisia organisaatioita tai liputtaa vihreiden arvojen puolesta? Entä yritykselle, jolla on vahva kansalliskonservatiivinen agenda?
   
 17. KameIeontti

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2006
  Viestejä:
  1 770
  Minä en muutaman sentin takia jonota ja tankkaa Kärkkäisellä. Aina kun olen Kärkkäisellä käynyt on tankilla ollut hirveät jonot. Minä tankkaan viereisellä asemalla ilman jonotusta ja maksa tankillisesta mielellään esim. 60 senttiä enemmän.
   
 18. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 173
  Varmasti on paljonkin ihmisiä, jotka arvostavat monia asioita rahan edelle, vaikka arvostavatkin rahan oman ajan edelle. Löytyy suuri joukko ihmisiä, joilla on liikaa aikaa, mutta rahaa ei ole liikaa. Ei se tietenkään automaattisesti tarkoita, että raha olisi heille tärkeintä elämässä. (Muutenhan heillä todennäköisesti ei olisikaan liikaa aikaa)
   
 19. mitasmina

  Rekisteröitynyt:
  08.06.2016
  Viestejä:
  84
  En viittaa Kärkkäiseen mutta bensan hinnasta. Lähdet viikonloppuna baariin, lärvit, shotteja,snagarin kautta taksilla kotiin. Ai niin, bensa oli 0.03 halvempaa tuolla...
   
 20. TeknoR

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2002
  Viestejä:
  16 475
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/12413461/onko-karkkaisen-bensa-ok

  https://nonono.fi/karkkainen/

  vanhassa rutkuttimessa kuormitettaessa tapahtuvan (ei-nakuttavan) pintasytytyksen kuulee varsin helposti (äänieristeitä kun ei juuri ole), puhumattakaan varsinaisesta nakutuksesta joka on ihan selkeä.

  Kärkkäinen ei kommentoinut asiaa mitenkään.

  Mä en kyllä 100%:sti noihin vesijuttuihin usko, mutta se on fakta että jotain mätää on tossa 98E:ssä ollut.
   
  Viimeksi muokattu: 28.10.2017
 21. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
  Vieläkään et siis tajua. Rautalangasta: jos yrityksellä A on tietynlainen sopimus ja ehdot kaikille yrityksille joille se tavaraa toimittaa ja jos Kärkkäisen kanssa tehty sopimus ja toimitusehdot ei poikkea muille saman kaltaisille yrityksille tehdyistä sopimuksista, niin tätä yritys A:ta ei voi syyttää mistään syrjimisestä tai kilpailun rajoittamisesta. Päinvastoin, yrityksellä A voi olla hyvinkin tiukat ehdot yhteistyökumppaneille siitä, että kaikenlainen toiminta, joka voisi yrityksen A mainetta, brändiä, liiketoimintaa tms. haitata johtaa toimitussopimuksen irtisanomiseen ja tällaiset pykälät on merkitty sopimukseen ja toimitusehtoihin. Ja kun vielä ehtojen täyttymisestä ja arvioinnista vastaa vain yritys A ja yritys A voi jopa ilman tällaisia pykäliä lopettaa tavaran toimittamisen kuin seinään jos huvittaa, jos vain toimitusehdot eivät poikkea muille yrityksille annetuista.
  Kertauksena vielä: yritysmaailmassa ei tarvitse yritysten kesken välittää mistään "paremmasta" tai "tuomittavammasta" syrjinnästä. On vain ehtoja, sopimuksia ja ehto,- ja sopimusrikkomuksia ja ainoa, mihin Kärkkäinen voisi asiassa vedota on kilpailun rajoitus ja tämä taas ei johda mihinkään, jos ja kun esimerkkinä käytetyn yrityksen A toimitusehdot ovat samanlaiset kaikille.

  Eli jos yritys A laittaisi toimitusehtoihin, että myy vain äärioikeistolaisille, niin vasuriyhtiöillä ei olisi mitään nokan koputtamista. Yleinen paheksunta tai mutu-meininki tässä asiassa ei vaikuta yritysten väliseen kauppaan millään lailla, muuten kuin juuri loppukäyttäjien boikottien ja vastaboikottien muodossa.
   
 22. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 173
  Ongelma tossa sun toimitusehtoajatelmassa on, että nythän ei puhuta siitä mitä yritys tekee, vaan siitä mitä yrityksen omistaja tekee.

  Oletko siis ihan tosissasi sitä mieltä, että yritys voisi laittaa esimerkiksi seuraavia toimitusehtoja:
  - Emme myy yrityksille, jonka omistajissa on turkkilaisia
  - Emme myy yrityksille, jonka omistajissa on keskustapuolueen jäseniä
  - Emme myy yrityksille, jonka omistajissa on naisia
   
 23. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Tämänhän pitäisi olla kaikkien yritysten itseisarvo.
   
 24. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 226
  Miksi tuollaisia toimistusehtoja tarvittaisiin? Voisihan yritys yksinkertaisesti olla tekemättä sopimuksia yllämainittujen toisten yritysten kanssa, ilman mitään selityksiä, tai sitten vedoten yleisesti esimekiksi julkisuushaittaan. Ihan yhtä lailla Kärkkäinenkin voi boikotoida fiskarsia ja finlaysonia jos ei halua olla tekemisissä maahanmuuttajien perustamien firmojen kanssa...
   
 25. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 173
  En pysty vastaamaan, koska en ole väittänyt että tuollaisia toimitusehtoja tarvittaisiin. Viestini oli vastaus Kala-Kallen viestiin jossa väitettiin että homma on ok, "koska tuontyyliset toimitusehdot"
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti