"Tappaja"-klovnit

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Perse-Laakkonen, 20.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Perse-Laakkonen

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2015
  Viestejä:
  404
  Kaikki ovat jo varmaan kuulleetkin tästä ajankohtaisesta ilmiöstä. Eli jengi vetää pellekamppeet päälle ja lähtevät pelottelemaan ihmisiä, useimmiten lapsia. Rekvisiittana käytetään esim. puukkoja, moottorisahoja joiden kanssa pelottelun kohteita jahdataan. Maailmalla on tapauksia joissa ei ole tyydytty pelkästään pelotteluun vaan on puukotettu. Me suomalaiset olemme perinteisesti niin häveliäitä etten olisi uskonut että meillä kehdataan lähteä tähän villitykseen mukaan mutta niin vain kävi että poliisin tiedossa on jo 10 pelottelutapausta.

  Mielestäni näille idiooteille sopiva rangaistus olisi julkinen nöyryytys. Kotikuntansa torille pariksi päiväksi jalkapuuhun vaan ihmisten töllisteltäväksi.

  Odotan innolla sitä kertaa kun nämä paviaanit astuvat väärille varpaille ja saavat oikein kunnolla pataan.
   
 2. Tatuks

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2004
  Viestejä:
  3 491
  Jos alkavat tulla liian iholle niin ilmoitan jo matkan päästä kovaan ääneen että saavat todennäköisesti hampaanjäljet koirasta käteen jos tulevat pelleilemään liian lähelle ja että nappaan kameran kuvaamaan koko paskan ettei jälkeenpäin aleta itkemään kun "It's just a prank bro!!!".
   
 3. Источник

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2014
  Viestejä:
  1 047
  Yhdysvalloissa joku kaivaa ysimillisen taskustaan ja ampuu nuo pellet. Vapautuu syytteistä koska itsepuolustusta. Kyllä se ilmiö sitten laantuu.
   
 4. opelmana Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2016
  Viestejä:
  462
  Onneksi poliisi otti tiukan linjan. Mutta mitäpä nekään mistään satojen kilsojen päästä mahtavat.
   
 5. CycoFin

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2009
  Viestejä:
  855
  Nämä pellet ovat yksittäistapauksia, ei anneta pelollle valtaa,miksi näin iso satsaus poliisin puolelta?

  Sarkasmi sikseen, olisipa jenkkien aselait niin nämä vassarivanhempien jälkikasvu saisi lyijymyrkytyksen erehtyessään omalle tontille.
   
 6. jzzo

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2003
  Viestejä:
  194
  Varmaan aikuiset vielä saattaa tajuta näiden vastaantullessa, mikä on meininki mutta ilmeisesti nämä sankarit ovat nyt sitten ottaneet lapset kohteiksi. Voi olla aika riekaleina jonkun muksun psyyke kun tulee moottorisahojen ja kirveiden kanssa heilumaan eteen. Vittu että pistää vihaksi. Odotan/toivon jotain backfireä jossa jollekulle pelottelijalle käy mahdollisimman ikävästi.
   
 7. hermannipelle

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2013
  Viestejä:
  2 437
  Varoituksena näyttäisi niille, että pystyisi sivusta cobra-liikkeellä puraisemaan kaulasta.
   
 8. Perse-Laakkonen

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2015
  Viestejä:
  404
  Tässä lihavoimassani on se probleema, että ei voi olla varma siitä että mikä on meininki. Kuten kirjoitin aiemmin niin maailmalla on jo tapauksia jossa ei ole vain peloteltu vaan oikeasti käytetty niitä veitsiä yms. Kyllä ainakin jos omalle kohdalleni tuollaisia tulisi niin suhtautuisin niihin sillä vakavuudella, että ovat tappamassa. Elikkäs ei kai tässä auta muuta kuin ruveta kantamaan puukkoa mukana tuolla ulkona liikkuessa. Pakkohan sitä jotenkin on pystyä itseään puollustamaan.
   
 9. Galaxy

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2000
  Viestejä:
  1 963
  Näinpä. Ei väkivaltaa voi mitenkään "läpällä" käyttää, vaan tulisi varautua kuolemaan jos uhkaa muiden henkeä. Tämä olisi syytä mielestäni olla virallinen ohjeistuskin näitä hassuttelijoita kohtaan. Maksimaalisella voimankäytöllä hyökkääjät vaarattomiksi vaan.
   
 10. jjjjussi Banned

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2016
  Viestejä:
  359
  Perse-laakkosella kun olisi kunnon mätöt mukana niin se riittäisi helposti.
   
 11. OrgaNik

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  770
  Eiköhän se ole jo moneen kertaan käynyt selväksi, että Perse-Laakkonen on valmis mättämään ketä tahansa pienimmästäkin tekosyystä.
   
 12. Rontto

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2004
  Viestejä:
  1 763
  Jos pelle tulee heiluun naaman eteen lentää se välittömästi niskaperse-otteella huithelvettiin.
  Toivottavasti erehtyvät pelottelemaan väärää tyyppiä joka hakkaa niiden naamat siihen kuntoon etteivät enää tarvitse naamareita.
   
 13. slv

  Rekisteröitynyt:
  18.11.2000
  Viestejä:
  770
  Tässä tuleekin lyhykäisyydessään ohjeet tilanteen hoitamiseen
   
 14. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
 15. nahkasukka

  Rekisteröitynyt:
  08.06.2010
  Viestejä:
  700
  Klovnia vituttaa kun on menossa johonkin lasten synttärikemuihin hauskuuttamaan lapsia ja joku kusipää punaniska ampuu tielle.
   
 16. ZeiTsei

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2005
  Viestejä:
  722
  Kannattaako klovnin kohdatessa antaa tämän tulla lähelle ja luottaa, että kyse on pilasta ja sinuun ei tulla koskemaan? Mitä jos tämä pelle on sittenkin vinksahtanut lopullisesti ja on valmis puukottamaan tms? Eli parempi on juosta pakoon? Jos ilmoittaa, että soittaa poliisin, niin mikä on pellen reaktio?

  Sairas on tämä yhteiskunta. Tulevaisuudessa varmaan teinit ja tampiot ryhtyvät ISIS terroristeiksi "just for the lulz". Saahan siitä hauskan videon bestgoreen.
   
 17. Varis tori

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2015
  Viestejä:
  1 162
 18. Arab

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2009
  Viestejä:
  1 763
  Amerikassa tosin jo ainakin 2 vuotta vanha juttu. Nyt vasta suomalaiset pellet ajatellut tuoda trendin suomeen.
  Nauttisin voimakkaasti jos joku tollanen hessu tulis vastaan, sais hätäpäissään piestä sen katuun ja olla soittamatta apua. Vaan eipä ne uskalla jahdata ku lapsia :D

  Tuosta vähän ranskalaista huumoria

   
 19. Scarab

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2015
  Viestejä:
  84
  Tossa eilen kävin iltalenkillä lahelassa (tuusula) nii oli sellanen mopoikäisten porukka liikkeellä...kysyvät siinä ku menin ohi, että on pellejä näkyny...jäi sellanen tunne, että ne oli vähän etsimässä niitä...:) sen verran oli janttereita, että pari pellee ois varmaan saanu nenään...

  Olivat just sellasessa paikassa, missä voisi olettaa tälläisen pelleyllätyksen tapahtuvan...
   
 20. MoB

  Rekisteröitynyt:
  04.08.1999
  Viestejä:
  584
  Meikäläisen suuri huoli tässä pellepelleilyssä on se, että joku tööttää pelleä käkättimeen sillä seurauksella että pellestä muuttuu vainaja. Tietysi tämä vainaja vielä paljastuu alaikäiseksi 14-vuotiaaksi finninaamaksi.
  En usko että kukaan noista urpåista on oikeasti liikenteessä vahingoittaakseen ketään, mutta niin pellepellejen kuin muidenkin kaduilla liikkujien turvallisuuden vuoksi moisen idiotismin pitäisi loppua. Koko touhu on niin sopiva asetelma sille, että ennenpitkää vielä sattuu ja tapahtuu jotain todella ikävää.
   
 21. Nomber

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2002
  Viestejä:
  4 900
  Tässä on juuri se ongelma, että eihän siinä jos eivät keneenkään koske jne. Mutta mistäs tiedät? Jos joku tulee pesismailan kanssa uhkaavasti kohti (oli pellenaamaria tei ei) niin kyllä minä lähtökohtaisesti oletan että heppu meinaa ryöstää minut ja toimin sen mukaan (lähden karkuun jos heppu on liian iso, tai jos vaikuttaa siltä että voitan tappelun niin nappaan sen pesismailan ja pistän kaverin katuun.) Sitten onkin ikävää kun naamarin takaa palastuukin joku reppana lapsi. Selitä siinä sitten poliisille tilanne niin, että et joudu vastuuseen kun olet hakannut jonkun kakaran pesismailalla sairaalaan tai pahimmillaan tappanut jonkun. Varmaan suomen laki on kuitenkin niin pielessä tässäkin, että oletetaan, että olisi pitänyt tietää että pellenaamarin takana on pikkulapsi ja ettei se oikeasti aikonut mitään pahaa tms. ja sitten maksimi rangaistukset? Toisaalta nämä idiootit kai tekevät tätä "pelotteluaan" jossain alikulkutunneleissa ja muissa pimeissä paikoissa iltaisin, niin ehkä parempi vaan hakata pelle liikuntakyvyttömäksi ja lähteä sen jälkeen pois taakseen katsomatta, kyllä sen sieltä sitten joku joskus löytää joko sitten kuolleena tai hakattuna, mutta tuskin kannattaa jäädä asiaa selvittelemään ja poliisia odottelemaan, ettei joudu itse ongelmiin.

  Ja nyt kun tämä homma on saanut näin isot mittasuhteet mediassa niin varmasti joku älykääpiö on keksinyt ruveta käyttämään tätä ihan oikeasti ihmisten ryöstämiseenkin, kun pääsee sen varjolla lähelle että tämä on kaikkien tietämä läppä.
   
 22. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
 23. kiivi3

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2006
  Viestejä:
  375
  Kova luotto, että jos pistäis pelleä kunnolla pataan, niin oikeusjärjestelmällä olisi halu saada tehtyä sellainen ennakkotapaus, että oli itsepuolustusta, ja ettei pellenaamaripäällä kannata lähteä leikkimään puukko/pesismaila kädessä, koska ei voi tietää onko kyseessä hassuttelu vai real deal..

  Siihen malliin myös poliisitkin on nyt julkaissut tiedotuksia, ettei tuota kovin hyvällä katsota.
   
 24. houdin

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2003
  Viestejä:
  264
  Jos klovnipuku olisi uskontoon liittyvä asia pelkäisikö ihminen sitä vrt burkha mikä tosin ainakin itselleni aiheuttaa hämmenyksen tunteen.
   
 25. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Luulisin että pesarin tai teräaseen kanssa heiluva herättää ihmisissä pelkoa, vaikka olisi pukeutunut nunnaksi.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti