Tahnoja leivänpäälle?

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja jjx, 13.02.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. jjx

    Rekisteröitynyt:
    23.12.2001
    Viestejä:
    14 148
    Minkäslaisia herkullisia "tahnoja" löytyy, joita voisi valmistaa voileivän päällä nautittavaksi? Voisi ajella tehosekoittimella purkillisen jääkaappiin ja sieltä sitten sipaista leivän päälle.

    Tällä hetkellä tulee aika usein laitettu ruisleivän päälle pestoa & tuubista tomaattipyreetä. Maukas yhdistelmä.
     
  2. jouns

    Rekisteröitynyt:
    10.07.2007
    Viestejä:
    773
    Jos välimeren seudusta tykkää, niin tapenade, humus ja tsatsiki toimivat leivän päällä kivasti.

    En nyt täysin muista millä reseptillä noita on tehty, mutta guuglen ensimmäiset hitit jokaiselle näyttivät ihan päteviltä.
     
  3. Snakes

    Rekisteröitynyt:
    16.12.2010
    Viestejä:
    1 384
    Osta mätitahnaa.
     
  4. Peridermal Jesus

    Rekisteröitynyt:
    01.02.2009
    Viestejä:
    2 811
    Mätitahna lienee aika ilmeinen. Se muuten sopii hyvin kananmunan kans.

    Tonnikalatahna on helvetin hyvää (tulee tosia hyviä täytettyjä croissantteja). Ohjeita on netti pullollaan, tosi simppeleitä ja toimivia monet.

    Lasketaanko maalaishyytelö tahnaksi? Herkkua sekin.
     
  5. Mashimo

    Rekisteröitynyt:
    24.09.2010
    Viestejä:
    425
    Saa samankaltaista mössöä kuin ne pirkankolmioleivät.
    Tonnikalaa, tilliä, sitruunaa, sipulia, suolakurkkua ja majoneesia
     
    Viimeksi muokattu: 14.02.2012
  6. poroGOD

    Rekisteröitynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    3 412
    [​IMG]
    +
    [​IMG]

    Suikaloi kinkku pieneksi ja sekoita savuporo tuorejuustoon. Herkkua näkkärin päällä tai minkä tahansa leivän.
    (voi kanssa käyttää kylmäsavuporoleikkelettä jos on varaa, mutta savupossu sopii täydellisesti).
     
  7. iNdo

    Rekisteröitynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    4 339
    Ihan voinhan voi periaatteessa maustaa lähes millä vaan, vähän lämmetä, sitten mauste(et), sekoitus ja takaisin kylmään.
    Ja karjalanpiirakoiden kanssa munavoi on the shit!
     
  8. Nemostelija

    Rekisteröitynyt:
    16.05.2008
    Viestejä:
    1 773
    Ruokabloggaajien tuttu kaveri eli artisokkatahna. 2 kynttä valkosipulia ja purkillinen Pirkka Artisokansydämiä soseeksi ja purkissa olevaa öljyä jatkeeksi jotta saa halutun rakenteen, esimerkiksi juuri leivän päälle voideltavaksi. Jotkut tykkäävät lisätä hitusen majoneesiakin siihen, jatkojalostus on ihan sallittua :)
     
  9. Division

    Rekisteröitynyt:
    14.12.2005
    Viestejä:
    3 519
    Blå Band Mexican Sauce, ihan ylivoimasta.. *slurps* Taidan mennä tekeen leivän. Ja jos valkosipulista tykkää niin Greek oli kans jees, muita en ole testannut kun en noista makeista oikein tykkää.

    [​IMG]


    • Spanish Sweet Salsa grilliruokiin, pasta-aterialle
    • Mexican Hot Sauce lihapullien kylkeen, hampurilaisen väliin
    • Greek Garlic Sauce dippiin, kerrosleipään, salaattiin
    • Hawaii Sauce kanan kaveriksi, salaattiin kastikkeeksi
    Edit: empä lukenut kuin otsikon, joten sorry valmistahnojen mainostamisesta. :)
     
  10. jjx

    Rekisteröitynyt:
    23.12.2001
    Viestejä:
    14 148
    kiitos vinkeistä, pitääpä nuo tapenadet, tonnikalat yms itsetehtävät kokeilla.
     
  11. Zape

    Rekisteröitynyt:
    18.07.2000
    Viestejä:
    1 011
    Olkoonkin valmistahna, Subwayn Southwest soosiin jo pitkään koukussa olleena olen tämän huomannut parhaaksi soosiksi millä Southwestin kotona voi korvata. Parhautta ja toimii melkeinpä ruuassa kuin ruuassa :p
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti