Tabascosta tulisempaa soosia?

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja mossi, 17.05.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. Dr. Gonzo

    Rekisteröitynyt:
    10.04.2008
    Viestejä:
    784
    No piikitä suoneen sit vitun ääliö.
     
  2. Keljumus

    Rekisteröitynyt:
    26.09.2007
    Viestejä:
    1 065
    Nykyään noita itsemurhasooseja saa ostettua turhan helposti. Usein joutunut illanistujaisissa maistelemaan pahanmakuisia ruokia ja tekovirnistelemään kun isäntä hehkuttaa 110% Pain Suicide Death Bomb (tilasin, kato, intterwebistä oikein) soosiaan ja kuinka hänen kaveriporukoissaan on nykyään niin "kovat tolet tuliselle ruualle. Sitten väkisin rouskitaan ruokaa naamariin ja naureskellaan kun suuta polttaa.
     
  3. Andrei

    Rekisteröitynyt:
    04.11.1999
    Viestejä:
    457
    Lol, mut oikeesti, tolet nousee nopeesti. Tabasco on pahan makuista, suosittelen aloittelijalle Amazonin very hottia, se vastaa tulisuudeltaan suunnillen habanero Tabascoa, mutta maistuu paljon paremmalle.

    ps: En ole ääliö. :)
    [signature]Oi, Oi, Oi!![/signature]
     
  4. Andrei

    Rekisteröitynyt:
    04.11.1999
    Viestejä:
    457
    Tuollainen asialla hehkuttaminen on todellakin tyhmää ja tylsää, mutta chilimaailma muuten on vallan ihastuttava.
    [signature]Oi, Oi, Oi!![/signature]
     
  5. Dr. Gonzo

    Rekisteröitynyt:
    10.04.2008
    Viestejä:
    784
    Mutta mietis minkälaista koko kehon tulisuutta tulis jos piikittäis puhdasta kapsaisiini suoraan suoneen. Olis varmaan sen jälkeen koko viikno semmoset tuliset tunnelmat joka puolella ettei tarvis enää kastikkeita käyttää.
     
  6. Andrei

    Rekisteröitynyt:
    04.11.1999
    Viestejä:
    457
    Varmaan tosi ihanaa. Onko mennyt hiekkaa vittuun?

    [signature]Oi, Oi, Oi!![/signature]
     
  7. juhowood

    Rekisteröitynyt:
    25.01.2003
    Viestejä:
    81
    vitun vittuun
     
  8. PekkaM

    Rekisteröitynyt:
    05.08.2001
    Viestejä:
    3 103
    Oot sä kyllä tosi mies.

    On se sitten vaan kumma jos Pain-soosia menee ruokalusikallinen pastaan mutta jos pistän yhtä ison määrän habascoa tippanokkapuollosta, niin menee syömäkelvottomaksi tulisuuden takia...
     
  9. Andrei

    Rekisteröitynyt:
    04.11.1999
    Viestejä:
    457
    Älä turhaan vittuile. Voihan se olla että pulloissakin on eroja, pain-kastiketta en ole koskaan maistanut.

    [signature]Oi, Oi, Oi!![/signature]
     
  10. Jaww

    Rekisteröitynyt:
    09.08.2008
    Viestejä:
    221
    Pitääkö Pain 110% tilata netistä kun ei mistään ruokakaupasta löydy. Muutamista isoimmista kysynyt hyllyntäyttäjiltä ja sähköpostin välityksellä ja firmat ei edes tiedä mistä on kyse.
     
  11. Calle

    Rekisteröitynyt:
    22.08.2003
    Viestejä:
    1 881
    En tiiä mutta eikö muka pain 100% riitä? Tietty jos haluaa harrastaa jotain extreme-juttuja niin sitten, mutta normaaliin ruoanlaittoon ja pöytämausteeksi tuo 100% riittää varmasti...
    edit: ei kyllä googlekaan tunne tuota 110%[signature]------ ------ ---- ----- -----[/signature]
     
  12. Dr. Gonzo

    Rekisteröitynyt:
    10.04.2008
    Viestejä:
    784
    Tabasco habaneroa pitää laittaa oikeisiin ruokiin, että se maistuu hyvälle. Eilen testailin ruisleipä + juusto + valkosipuliherkkusienileikettä + tomaatti + sopivasti tabascoa niin ai kun on täydellinen makuelämys. Ei se jokaisen ruoan kanssa sovi, pitää vaan oppia tuntemaan oikeat ruokalajikkeet mihin se sopii täydellisesti.
     
  13. Enrique Carioca Banned

    Rekisteröitynyt:
    05.04.2001
    Viestejä:
    2 334
    Oliko tämä trolli? 100% löytyy kyllä, maahantuojan sivuilta löytyy kaupat. http://www.hisandhers.fi/ -> Mistä löytyy?
    [signature]Mischief. Mayhem. Soap.[/signature]
     
  14. Dr. Gonzo

    Rekisteröitynyt:
    10.04.2008
    Viestejä:
    784
    Mielestäni ainakin Tabascoon pitää ensin totuutella. Aluksi liemi tekee ruoan mielestäni pahan makuiseksi, mutta parin kerran jälkeen rupeaa saamaan siitä kunnolla kaiken irti. Aromit ja tulisuus tulevat hyvin esille ja on todella maukasta ruoan kanssa. Kaipa tämä on vähän kuin viski, sekin maistuu alussa hirveälle, mutta ajan mittaan muuttuu todella maukkaaksi.
     
  15. Andrei

    Rekisteröitynyt:
    04.11.1999
    Viestejä:
    457
    Minua häiritsee Tabascoissa etikka, sitä on vaan yksinkertaisesti liikaa.
    [signature]Oi, Oi, Oi!![/signature]
     
  16. pimperoinen

    Rekisteröitynyt:
    19.09.2006
    Viestejä:
    141
    http://www.youtube.com/watch?v=qICctR_aTqY
    5minsan jälkeen alkaa tapahtumia oleen :) ei voi ymmärtää miten voi ihminen olla innossaan jostain tulisesta mausteesta.

    ei jumalauta! luulin jo kaikki nähneeni..
    [signature]niksipirkka: liikuttelemalla penistä edestakaisin naisen jalkovälissä olevaan reikään, voit saavuttaa LÄHES runkkaamista vastaavan nautinnon <3[/signature]
     
  17. Dr. Gonzo

    Rekisteröitynyt:
    10.04.2008
    Viestejä:
    784
    Ei sitä mielestäni kyllä parin käytötkerran jälkeen maista melkein ollenkaan. Itse juuri nautiskelen taas maukkaita ruisleipiä tabascon kera, en ainakaan itse tunne etikkaa enää laisinkaan, vaan se tabascon tulisuus menee todella maukkaasti yhteen kokonaisuuden kanssa. Tää on pelkkää juhlaa, oli hyvä sijoitus tuo pieni puteli Tabasco Habaneroa, aluksi hieman kadutti, mutta se alkusekavuus hävisi melko nopeasti ja alkoi saamaan kunnolla irti tästä.
     
  18. Dr. Gonzo

    Rekisteröitynyt:
    10.04.2008
    Viestejä:
    784
    Onkos kukaan muuten testannut tabascoa tai muuta tulista kastiketta laittaa dippikastikkeeseen? Meneekö hyvin yhteen vai pilaako koko dipin?
     
  19. seatech

    Rekisteröitynyt:
    22.08.2007
    Viestejä:
    355
    Olen vähän periaatteesta ollut tilailematta netistä Blaireja sun muita vaikka vähän mieli tekisikin, odotellen että tämä tulisoosi-muoti-ilmiö ottaa sen verran tuulta alleen, että niitä alkaa saamaan halvemmalla ihan ruokakaupoista.

    Osui sitten nuo Amazonin tökötit kerran CM:n hyllyssä silmään ja katselin, että Hot ja Very Hot olivat kumpikin sisällöltään suht samoja, eli Very Hotissa kait vaan enemmän sitä ytyä. Tyydyin sitten pelkästään Hotiin ajatellen, että laittaa sitä sitten enemmän jos siltä tuntuu.

    Ei tuo mielestäni kuitenkaan kovin paljoa Habanero Tabascosta eroa nimenomaan sen Tabascon heikoimman jutun osalta, eli etikka maistuu niin hitosti läpi. On siinä ehkä vähän enemmän muutakin makua, mutta suositelkaas nyt sitten jotain soosia, jossa on lämpöä suht saman verran tai neljänneksen enemmän ja ennenkaikkea myös muuta makua kuin etikkaa? Vihreä Amazon, vai pitääkö oikein tilata jostain nettikaupasta?

    Makuvertailujen tekemiseen olen havainnut hyväksi reseptiksi 200g raejuustoa, hiukan slaissattua kurkkua, jokunen ruokalusikallinen kermaviiliä, pari ripausta aromisuolaa, puolikas ripaus valkopippuria, ehkä ihan aavistus öljyä tai hiukan reilummin jotain salaatinkastiketta, jolloin suolasta ja pippurista voi vähän tinkiä ja sitten roiskaus tuliainetta. Sekoitetaan tasaiseksi ja syödään pois.

    [signature]+++ath0[/signature]
     
  20. Andrei

    Rekisteröitynyt:
    04.11.1999
    Viestejä:
    457
    Minä olen ottanut Blairin After Deathin peruschilikastikkeeksi, jota voi laittaa esim leivälle. Suosittelen.
    [signature]Oi, Oi, Oi!![/signature]
     
  21. El Chapo

    Rekisteröitynyt:
    09.01.2002
    Viestejä:
    1 131
    After death on hyvää kyllä, Sudden death on jo kertaluokkaa tulisempaa, virhearvioita sattuu. Mutta oppiipahan olemaan.
    Mitä mieltä olette Mad Dogin 357 soosista? 600000 scovillea, en ole vielä avannut edes pulloa. Veikkaan että pitää scovillet paikkaansa paremmin kuin tossa Sudden deathissa jossa pitäisi olla 550000.
    Tiedän, ei noi scovillet mitään apteekkinumeroita ole kuin joissain harvoissa tuotteissa.
    [signature]Rock on rautaa - paitsi että se on kiveä.
    Jesus didn't tap.[/signature]
     
  22. Enrique Carioca Banned

    Rekisteröitynyt:
    05.04.2001
    Viestejä:
    2 334
    Itselle se Amazonin very hot habanerosoosi oli hienoinen pettymys, etikka siinäkin maistuu liikaa, eikä se nyt mitenkään erikoisen tulista ollut, ihan on verrattavissa habanero-Tabascoon. Sen sijaan suosittelen jo moneen kertaan mainittuja Pain Is Good -kastikkeita. Jo ensinnäkin koostumukseltaan ne ovat paljon paksumpia kuin Tabascot ja Amazonit, makuvalikoimaa löytyy paljon enemmän, sekä sitä tulisuutta. Jos 100% Pain on liian vahvaa, niin suosittelen testaamaan vaikkapa omaa suosikkiani Garlic Styleä.

    Tulisempaa sekin kuin vahvin Amazon ja maultaan paljon parempi. Ensin suuhun tulee selkeä valkosipulin maku ja hieman kermaisen pehmeä tunne, kunnes kepumaisesti takaa yllättäen hyökkää melko voimakas jälkipotku.

    Tässä nyt vielä kerran linkki, mistä voipi luupata tarkemmat speksit: http://www.hisandhers.fi/
    [signature]Mischief. Mayhem. Soap.[/signature]
     
  23. f000

    Rekisteröitynyt:
    11.02.2004
    Viestejä:
    568
    Afrer Deathia dippiin ja makuelämys on taattu. Muutenkin parhaimman makuinen kastike, myöskin tulisuus kunnossa.
     
  24. Andrei

    Rekisteröitynyt:
    04.11.1999
    Viestejä:
    457
    seatech: Olisko sulle tuo Original death hyvää soossia? After death on jo kuitenkin hemmetisti habatabaa tulisempaa, joten tuo death voisi olla hyvä. En ole koskaan maistanut, mutta voisin kuvitella että kyseessä on tuollainen vähän tiukemman koostumuksen kastike kuten After deathkin.
    [signature]Oi, Oi, Oi!![/signature]
     
  25. Antti Alien

    Rekisteröitynyt:
    06.08.2001
    Viestejä:
    2 146
    Kiitän onneani, että toistaiseksi riittävän tulista dippiä saan hakemalla marketista Rainbow:n Hot Chunky Salsa -purnukan. Ei maistu etikalta vaan tomaatilta ja polttelee minun kieltäni ihan riittävästi. Kalliiksi tulee, jos toleranssi pääsee kasvamaan :)
    [signature]Yksirivistä ajatusta ei voi lukea rivien välistä.[/signature]
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti