Syyrian konflikti, tuleeko Libya vol 2.??

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja zet, 25.04.2011.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. blister Banned

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2014
  Viestejä:
  3 133
  Yksinkertaista. Täysin sama logiikka kuin Ukrainassa.
  Ryssälä on sen verran kova vastus. Moni siviili on jaksanut odottaa ja kapinalliset taistella Assadin terroria vastaan, kun unelmana on ollut vapautus terrorihallinnosta.
  Mutta samalla tapaa kuin Ukraina oli lyömässä kapinalliset ja Syyriassa kapinalliset olivat lyömässä Assadin joukkoja, niin silloin erityisesti moni siviili menetti toivonsa ryssän alkaessa pommittaa ryssämäisen pelkurimaisesti kansainvälisesti kielletyillä rypälepommeilla korkeuksista, joihin kapinalliset eivät pystyneet vastaamaan.

  Eli monen toivo on paremmasta tulevaisuudesta katosi, kun huomasivat millainen saatana tuli mukaan sotaan huutaen lasten kuollessa Uraa huutoja. Minusta ryssien toiminnassa ei koko historiansa ajalta ole ollut mitään hauskaa, pelkää terrorin levittämistä.
  Riittääkö selitykseksi?
   
 2. blister Banned

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2014
  Viestejä:
  3 133
  Niin, siis ryssäterroristihan pommittaa silmittömästi asuinalueita, ei ryssäterroristeilla ole varmaan kertaakaan ollut yhtään suoraa iskua taistelijoita kohtaan.
  No, en tiedä mistä saavat toivonsa, tilanne on aivan hirvittävä ja on täysin ymmärrettävää, että ihmiset haluavat paeta, jos vain pystyvät.

  On kuitenkin hienoa, että on ihmisiä jotka haluavat auttaa ryssäterrorin uhreja, vaikka douple-tapilla ryssäterrroristit pyrkivät näistä pääsemään eroon.

  88 valkokypäräistä kuollut auttessaan 42 000 ihmistä. Nämä ihmiset ansaitsevat Nobelin rauhanpalkinnon kamppaillessaan ryssäterrorin alla auttaakseen muita.

  [​IMG]
   
 3. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 154
  Joo okei..
   
 4. monni-

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2002
  Viestejä:
  925
  Irakistahan ne meidän pakolaiset pääosin tulevat, eivät Syyriasta. Ja siihen ei ole Venäjällä osaa eikä arpaa
   
 5. blister Banned

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2014
  Viestejä:
  3 133
  Tälläisessä porukassa ryssäterroristit toimii. Tulittavat pakenevia siviilejä. Toisaalta ymmärtää, onhan ryssä tukenut sekä Hizbollahia ja Assadia, ja seura tekee kaltaisekseen. Kysymys onkin, onko pakenevien siviilien ampuminen opittu ryssiltä?

  "
  Hezbollah, regime troops kill civilians fleeing"

  BEIRUT - Hezbollah and Syrian army troops have reportedly killed civilians attempting to flee a Sunni-populated town near the Lebanese border that has been besieged by pro-regime forces since the summer.

  “Three civilians, including a pregnant woman and her daughter, were martyred and four other female citizens were injured when regime forces and Lebanon’s Hezbollah opened fire on them in the outskirts of Madaya,”


  https://now.mmedia.me/lb/en/NewsRep...-kill-civilians-fleeing-besieged-town-monitor
   
 6. blister Banned

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2014
  Viestejä:
  3 133
  Syyrian pakolaiset vaikuttavat koko Euroopan kokonaistilanteeseen ja olivat suurin ryhmä 2015. Lisäksi en aivan niele, etteikö ryssälä olisi täysin osaton tai arvaton muullakin tavoin kuin pelkästään pommittamalla Syyriassa siviilejä, naisia, lapsia, kouluja ja sairaaloita.

  Jotenkin kummallinen ajattelutapa esimerkiksi, että salakuljetusveneitä ei ryssälän mielestä saisi tuhota, joten eiköhän Irakissakin ole ryssät jotenkin pakolaisia vähintään salakuljettamassa Eurooppaan.

  "
  Russia Will Veto Any UN Security Council Resolution Seeking to Authorise Destruction of Smuggling Boats in Libya” "

  http://migrantsatsea.org/2015/05/06...rise-destruction-of-smuggling-boats-in-libya/

  Lisäksi ryssälä voisi sanojensa mukaisesti pommittaa DAESHia eikä siviilejä Syyriassa. Tämä vaikuttaisi varmasti myös Irakin DAESHin tilanteeseen ja sitä kautta välillisesti myös irakin pakolaistilanteeseen. Pommittamalla Syyrian siviilejä ryssälä tukee samalla siis Irakin DAESHia. Tosiasia, jonka russofanittajat pyrkivät kieltämään.
   
 7. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 154
  ^ En usko että tuollaisesta kyse. Ei tuollainen huono kokemus tai nöyryytys välttämättä noin pakonomaista jatkuvaa toimintaa saa aikaan joka jatkuu vuodesta toiseen päivästä päivään. Siksi pidän todennäköisenä että blisterillä on henkisiä ongelmia/stressiä, ja siksi käyttää aikansa tähän ryssä-ilmiöön suorastaan sairaalloisesti, ja johon paetaan näitä omia henkilökohtaisia ongelmia, ja jonka voi selittää itselleen olevan kuitenkin hyödyllistä ja tärkeää tekemistä, "olenhan infosodassa puolustamassa länttä". Näin pystyy jatkuvasti päällä olevassa ryssävihassaan unohtamaan muut ongelmat ja voi uskotella itselleen olevansa tärkeäkin tekijä kansainvälisessä infosodassa. Ryssävihaa on sitten pidettävä väkisin jatkuvasti yllä joka johtaa sitten näihin täyttä paskaakin oleviin kirjoituksiin kun skannataan Twitteriä läpi uusista ryssä-uutisista.

  Itsekin olen joskus stressin ollessa kova etsinyt toimintamalleja johon "paeta" jotta stressitilan unohtaa, ja Muro kirjoittelu on joskus ollut tällainen. Joten luulen että tämä on todennäköisin diagnoosi. Toivottavasti blister saa tai tajuaa hakea apua ongelmiinsa.

  Toinen mahdollisuus on palkattu "kaheli", mutta en oikein jaksa uskoa tällaiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2016
 8. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 298
  Raportoikaa tuo trolli blister. Miksi hän saa pilata hyvän ketjun?
   
 9. Tiettekö, ignore on ihan toimiva funktio tässä alustassa.

  Käyttäkää sitä, niin ei tarvitse katsella henkilön kirjoituksia joka on eri mieltä asioista tai postailee itselle epämiellyttävää tavaraa jolloin teidän ei tarvitse myöskään keskustella keskustelijoista.
   
 10. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 154
  En minä ainakaan ole aina mobiilina kirjautunut sisään. Ei ignore silloin toimi. Ja kyllähän nämä tyyliin Hollanin pääministeri jihadisti-ryssänä herättää keskustelua vaikka kuinka olisi ignoressa. Säälin myös rekisteröimättömiä käyttäjiä jotka joutuu tuota jatkuvaa saman asian toistoa sun muuta paskaa kestämään.
   
 11. blister Banned

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2014
  Viestejä:
  3 133
  Pidetäänpä toverit ketju itse asiassa, eli ryssäterroristien rikoksissa ihmisyyttä vastaan Syyriassa, eikä mennä nollapostauksiin tai henkilökohtaiseen nimittelyyn, kun totuus onkin erilainen kuin RT teille kertoo.

  7 lasta ja 3 naista pyörtyivät nälkään. Lääkäri antoi heille sokeriseerumia. Tämä siis Madyassa, joka on Assadin/Hizbollahin/ryssäterroristien piirittämänä. Ihmisoikeusjärjestöjen mukaan kymmeniä tuhansia on vaarassa kuolla nälkään. Hizbollah ampui ryssäterrorimaiseen tapaan alueelta pakenevan raskaana olevan naisen.
  Miksi toverit pyritte estämään totuuden ilmituloa?

  Kuvassa annetaan kyseistä sokerilientä. Alueelle menevät avustuskuormat on kaikki tuhottu Assadin/Hizbollahin/ryssäterroristien toimesta.

  [​IMG]


  Totuus Assadin/Hizbollahin/ryssäterroristien hirmutöistä ei katoa nimittelemällä totuuden kertojaa "neutraaliusuuden" verhon takaa. Sillä saa vain muiden silmissä selvän pro-Putler-terroristi-ihannoitsijan leiman, tai ainakin minun silmissäni saa:

  "
  Up to 40,000 civilians are starving in besieged Madaya "

  http://www.independent.co.uk/news/w...besieged-madaya-say-campaigners-a6793386.html

  Terroristien viattomia uhreja (ryssäterroristien ja Assadin)
  ei ihme, että DAESH saa kannatusta, kun pommittavat lapsia
  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2016
 12. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 154
  Koita nyt tajuta että Muroon postaaminen jostain 7 lapsen ja 3 naisen pyörtymisestä nälkään ei millään tavalla edistä "totuuden ilmituloa".
  Voisin veikata että jos on ruoasta ja vedestä pulaa kuten sotatoimialueella usein on, saattaa moni muukin olla Syyriassa pyörtynyt..
  Jos ihmisoikeusjärjestöt ovat ruoan loppumisesta raportoineet, niin ei se ole Muropostauksista kiinni sen totuuden ilmitulo.
   
 13. ult Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2015
  Viestejä:
  1 338
  Monet paikalliset kahvilat ja ravintolat Latakiassa tarjoavat ilmaiset kahvit, juomat ja ruoat venäläisille sotilaille: http://sputniknews.com/middleeast/20160106/1032728061/syrian-businesses-welcome-russians.html
  E: Myös Tribune kirjoittaa samasta aiheesta: http://tribune.com.pk/story/1022169/syria-regime-bastion-welcomes-russian-friends/
   
 14. blister Banned

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2014
  Viestejä:
  3 133
  Lähteenä SputnikNews:

  Totuus on joko tarjoat tai tarjoat verissäpäin. Sellaista se ryssäterroristien toiminta on ollut Itä-Ukrainassaja oikeastaan kaikkialla maailmassa. Öykkäröintiä, ryöstämistä.
   
 15. ult Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2015
  Viestejä:
  1 338
  FatBlister, tuota samaa juttua tarjoavat myös läntiset mediat (jotka sinällään eivät ole yhtään enemmän "luotettavia" kuin Sputnik) kuten linkittämäni Tribune. Epäonnistuit jälleen.
   
 16. Ainahan löytyy joko aivopestyjä tai sitten muuten vain lieroja jotka myisivät vaikka oman mummonsa kunhan hyötyvät siitä jotenkin.
   
 17. ult Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2015
  Viestejä:
  1 338
  Ketkä ovat tässä tapauksessa näitä "aivopestyjä"?
   
 18. ult Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2015
  Viestejä:
  1 338
  Viimeksi muokattu: 06.01.2016
 19. Zaku

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2003
  Viestejä:
  1 999
  Assadilla on ollut aktiivinen uusivuosi. Hyökkäyksiä on menossa Aleppon itäpuolella, Deir-ez zur alueella sekä Palmyriassa ISIStä vastaan. Samalla hyökkäykset etelelässä Shayk Maskin kaupungissa jossa kapinallisia vastaan on nyt käyty monta päivää erittäin raskaita taisteluita. Kaupunki oli tärkeä kapinallisten tukikohta ja se vallattiin pari päivää sitten Venäjän avustuksella. MYös Haman eteläpuolella on Assad edennyt ja vallannut muutaman kylän al-Nusralata. Jos katsotaan karttaa yleisesti Syyriasta sekä katsotaan länkkäreiden uutisia ja dokumentteja on Assad oikeasti varsin suosittu ja hänen puolen voittoa toivotaan aika laajasti Syyriassa. Tässä varmasti on taustalla se, että konkreettisesti sodassa on vastapuolella varsin radikalisoitunut islam joka ei vetoa niin suureen osaa kansasta kuin kapinan alun tapahtumat.

  Assad on saanut käännettyä sodan radikaalin islamin sekä hänen maallistuneen vallan välille ja se on aika suuri valtti hänelle. Vastapuolella ei enää ole kovinkaan varteen otettavia vaihtoehtoja hallitsemaan syyriaan. Niinpä luulen, että sota tulee muuttumaan enemmän ja enemmän tuohon radikaaliin suuntaan. Turkki ja Saudit tulevat tukemaan erityisesti radikaalia islamin nousua tuolla. Toistaiseksi Syyrian sota ei vielä mene uskontokunnittain vaikka siellä on osapuolia , jotka edustavat vain yhtä puolta. Kuitenkin koko lähi-idän alue näyttää hitaasti siirtyvän kohti suurempaa sunni vs. shiia vastakkain asetelmaa. Aiemminkin se on ollut , mutta nyt on suurempaa jännitettä ilmassa.
   
 20. blister Banned

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2014
  Viestejä:
  3 133
  Zaku, vähän lähteitä kiitos, muuta kuin RT:tä ja Sputnikkia. Tuntuu olevan nimittäin suoraan Kremlin suusta kopioituja väitteitä.
   
 21. ult Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2015
  Viestejä:
  1 338
  Sinun kannaltasi huonot uutiset = Kremlin suusta kopioituja väitteitä?

  Zaku, kiitos raporteista. Suosittelen kuitenkin välttämämään termin "Assad" käyttämistä. Assad on Syyrian presidentti, mutta sotaa käyvät Syyrian armeija ja sen liittolaiset.
   
 22. Zaku

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2003
  Viestejä:
  1 999
  Tuossahan juuri sulle oli uutinen ja katso se dokkari... mieti omilla aivoilla. Assadilla on kaikki suuret asutuskeskittymät hallussaan. Ei se ole sattumaa sillä jos hänellä siellä ei olisi vahvaa tukija puolta niin hän olisi jo hävinnyt Syyriasta. Samoin sodasta jos katsot "kapinallisia" niin siellä on määräävänä voimana enää Al-Quida pohjaiset järjestöt. Joten ihan saa käyttää aivoja ... sinulla blister on kyllä paha ongelma noiden omien asenteiden kanssa. Jos sinä et osaa objektiivisesti tutkia asioita ei moni maailman asia avaudu. Ei se toki helppoa kenellekään ole mutta kannattaa yrittää.

  Minun mielipiteillä tai väitteillä ei ole mitään tekemistä venäjän propagandan kanssa ... noin väittäessäsi teet vain itsestäsi pellen joskin noiden kommenttien kautta se varmaan on jo saavutettu. Kuitenkin jos mitenkään jaksaisit paneutua aiheeseen pelkän huutelun sijaan. Assad etenee käytännössä kaikilla rintamilla. Näin tekee kurditkin. Hävijäjät ovat kaikki nämä muut kapinalliset sekä ISIS. Minusta tämä on Syyrian kannalta paras kehitys suunta, mutta saako tuota maata rakennettua tai yhtenäistettyä seuraavaan 50 vuoteen niin voi tehdä hankalaa. Syttyykö tästä lähi-itään suurempi kipinä ... hankala sanoa, mutta ainekset ovat kasassa.

  Jos haluat niitä twiitti uutisia missä näkee noita päivityksiä sodan kulusta niin täältä: http://syria.liveuamap.com/

  Pitäisi kelvata sinullekin Blister kun sama site tekee tätä Ukrainasta ja vieläpä aika Ukraina painoitteisesti.
   
 23. ult Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2015
  Viestejä:
  1 338
  Abu Rateb, Ahrar al-Sham nimisen militanttijärjestön johtaja tapettiin tänään Homsissa.

  [​IMG]

  Rateb on viimeisin korkean profiilin tapettu kapinallisjohtaja Syyriassa. Hän ei itse asiassa kuollut ilmaiskussa, vaan väijytyksessä. Häntä kuljettanutta autoa ammuttiin ja Rateb kuoli samassa rytäkässä.

  Homma alkaa näyttää vähän samalta kuin mitä oli Tshetshenian toisen sodan alkuvaiheessa. Hyvällä lykyllä kehitys jatkuu kuten Tshetshenian sodan seuraavassa vaiheessa
  - korkean profiilin kapinallisjohtajien eliniän odotus laskee hyvin alhaiselle tasolle.
  - vakinaiset rintamalinjat murtuvat
  - Kapinallisten suuremmat yksiköt murtuvat pienempiin osiin ja lopulta he joutuvat perääntymään asutuskeskuksista Syyrian asumattomille vuoristoseuduille. Sama tapahtui Tshetsheniassa, jossa Groznyn ja muiden suurten kaupunkien puolustus romahti muutamassa viikossa ja kapinalliset perääntyivät metsiin ja Kaukasus-vuorille.
  - Sodan luonne muuttuu tämän seurauksena varsinaisesta sodasta enemmän sissisodaksi, koska kapinalliset menettävät kykynsä käydä varsinaista sotaa Syyrian armeijaa vastaan.
  - Syyrian armeija jatkaa kapinallisten metsästämistä, mutta aseensa laskeville ja antautuneille militanteille annetaan armahdus, jos he ovat valmiita palaamaan takaisin normaaliin elämään. Tämä ei tietenkään koske kapinallisten poliittista, ideologista ja sotilaallista johtoa.

  Noh, tämä on vielä liian aikaista spekulaatiota. Sodassa ei vielä olla tässä vaiheessa.
   
 24. blister Banned

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2014
  Viestejä:
  3 133
  katsoisin, jos löytäisin.
  Vai oletko kenties ultin altteri ja tarkoitat ult:in linkkejä?

  Lisäys:
  Eli oletko Zaku ult:in altteri, vai mitä dokkaria pitää katsoa?
  Taidat sinäkin olla massamurhaaja Putlerin kannattaja, kun niin ylistät hänen/lapsentappajatoverinsa Assadin etenemisiä.

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2016
 25. FatBob Banned

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  3 733
  Putler mielipuuhissaan. Mikähän siinä on, että ryssät tykkää tappamisesta?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti