Sykemittari

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja Sviik, 16.05.2007.

 1. Namke

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2015
  Viestejä:
  219
  Ok, tuo rannemittaus ei mikään pakollinen. Mutta jos saisi syketiedot sun muut tärkeä tiedot vyöstä kelloon niin se riittää. Onko muita merkkejä / malleja jos ei tuohon kyseiseen tarjoukseen ehdi.
  Lajina toimii jalkapallo mihin tulisi käyttöön. Sitten normi kello+vyö kombo salille sekä lenkille.
   
 2. Gugi^

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2002
  Viestejä:
  1 470
  Ei toimi pelkällä vyöllä, vaan tarvitsee myös sen kello-osan.
  Kiinnität sykevyön, laitat kellon ranteeseen ja lähdet lenkille, lenkiltä tultua synkronoit harjoitukset kellosta Suunto Movescount-palveluun, sieltä harjouitustiedot valuu Movescounttiin linkitetylle Sports-Tracker tilille.
  Suunto Ambit3 Peakin kello-osassa ei ole sisäänrakennettua sykemittausta joten vaatii vyön, ja vyössä ei ole GPS:ää joka on kello-osassa.

  Mutta Sports-Trackerin käyttäjänä tuosta on se etu että puhelinta ei tarvitse kuljettaa mukana, kuten itse ennen tein. Nyt voin jättää puhelimen kotiin ja saada silti harjoitusdatan tuttuun Sports-Tracker palveluun.
  Ennen Suuntoa käytin Polar A300 sykemittaria, jolla seurasin sykettä lenkillä, ja lisäksi mukana kulki puhelin jotta sai tallennettua harjoituksen myös Sports-Trackeriin.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017
 3. Namke

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2015
  Viestejä:
  219
  Sport-trackeria ei ole käytössä. Eli ainoa tarve olisi saada syketiedot ja muut pelkästä vyöstä jonka pystyy jälkikäteen siirtää kelloon tai tietokoneelle. Osaatko sanoa löytyykö tällaisia kelloja ja vöitä?

  Edellisellä sivulla Sid taas sanoi että sykkeen voisi tallentaa vyölle ilman kelloa.
   
 4. Gugi^

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2002
  Viestejä:
  1 470
  Kävisköhän tämä?
  https://www.polar.com/fi/tuotteet/lisatarvikkeet/oh1-optinen-sykesensori
  Ei kokemuksia mutta ainakin tuolla sivuilla lukee "Polar OH1:ssä on sisäinen muisti, johon mahtuu jopa 200 tuntia harjoitustietoja. Voit synkronoida tiedot helposti maksuttomaan Polar Flow -sovellukseen ja -verkkopalveluun joko Bluetoothin tai USB-sovittimen avulla."
  Mutta tuokaan ei taida sisältää GPS:ää, eli mittaa vain sykkeen.
   
 5. Namke

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2015
  Viestejä:
  219
  Saattaa olla typerä kysymys, mutta mitä tekee tuolla gps-tiedolla? Matkan pituuden jos lenkkiä tekee jne, mutta onko muuta tärkeätä tietoa saatavilla gepsin kautta?
   
 6. Dirtyharry

  Rekisteröitynyt:
  14.08.2007
  Viestejä:
  3 135
  Vielä tuosta Suunnon Smart sykevyöstä. Tuota muistitoimintoa voi siis käyttää esim. uidessa, kun synkkaus ei toimi vedessä tai esim. salibandyssa, kuten itsellä.

  Lainaus manuaalista:
  Muistitoimintoa käytetään myös tietojen puskurointiin, kun Suuntourheilukello ei pysty tilapäisesti vastaanottamaan Suunto Smart Sensor -anturin sykesignaalia. Puuttuvat tiedot siirretään heti, kun yhteys palautuu. Suunto Smart Sensor -laitteesi tallentaa syketietoja. Enimmäistallennusaika riippuu aktiviteettisi intensiteetistä. Suunto Smart Sensor pystyy yleensä tallentamaan n. 3,5 tuntia harjoitustietoa, kun keskimääräinen syke on 120 bpm.
   
 7. carrbon

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2011
  Viestejä:
  383
  Itsellä Ambit 3 Vertical + tuo sykevyö. Sykevyössä ei tosiaan GPS:ää ole eli ilman kelloa ei niitä tietoja saada, ainoastaan sykkeet.

  Mm. koripallossa kello ranteessa ei ole mahdollinen, joten tulee aloitettua träkkäys ja sitten kello jää kentän laidalle.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti