Supernatural (MTV)

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja L0b0, 22.08.2006.

 1. Pzaz

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2014
  Viestejä:
  366
  Supernaturalia venytetään niin kauan kuin se tuottaa enempi kuin tuotanto maksaa. Eli sarja tuskin saa ns. arvokasta loppua vaan loppuu kauden 12+n viimeisen jakson cliffhangeriin.
   
 2. Murokeitin Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.09.2016
  Viestejä:
  154
  Miksi toi Eileen Leahyn puhe on ilmeisesti dubattu jälkeenpäin?
  Suu menee ainakin ihan eri aikaan, lisäksi välillä käyttävät viittomakieltä.
   
 3. Zoldie

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2015
  Viestejä:
  43
  Pari uusinta kautta katsomatta. Näkeekö ne jostain suoratoistopalvelusta? Netflixistä ja hbo nordicista en löytänyt koko sarjaa ja viaplaystakin vaan kymmenen ensimmäistä kautta.
   
 4. Kuspho

  Rekisteröitynyt:
  08.11.2012
  Viestejä:
  555
  Empä ole mistään löytänyt, muualta joutuu katsomaan jos haluaa seurata.
   
 5. Tranfire

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2010
  Viestejä:
  1 186
  Semmonen finaali :D

  Itse tykkäsin tästä kaudesta ihan ok, vaihteeksi. Tuo Men of Letters -kuvio varsinkin, kun oli Deanille ja Samille astetta realistisempaa vääntöä ja siinä sivussa ihan toimivia sivuhenkilöitäkin. Muuten sarja oli jossain vaiheessa menossa aina vain isompaan ja eeppisempään ikiaikaiseen pahaan, joka tempaistaan takataskusta kun muita vihollisia ei ole, mutta nyt toimi tämä maanläheisempi vastus. Siellä taustalla toki Luciferin jälkikasvu, joka on näemmä ensi kauden iso juttu. Pelkäänpä vain, että tästä tehdään taas jokin Damien vol 2. -tyyppinen nopeasti kasvava paha ihmelapsi kuten Amara eli kierrätetään samaa ideaa. No, katsellaan mitä tulee.

  Vaikka jakso on jo virallisesti esitettykin, niin muutama asia tageissa kuitenkin varmuuden vuoksi
  Crowley tais olla siinä? Sopisi kyllä tuo arvokas lopetus, vaikka hahmo onkin ollut aina mukavaa seurattavaa. Castielin paluuta veikkaan tavalla tai toisella, arvaisin että tuosta rinnakkaisuniversumista tempaistaan uusi Cas tai jotain. Maailma ilman Deania ja Samia -lähtökohdasta voi ammentaa toisaalta muutenkin aika herkullista vaihtoehtotarinaa ensi kaudelle, toivotaan että tuottaa hedelmää + nähdäänkö Marya ja Luciferia vielä?

  Kaikenkaikkiaan seuraavaa kautta jopa odottaa kiinnostuneena, kovin monesta näin pitkään pyörineestä ei voi sanoa samaa, vaikka muutaman kerran olenkin ollut heittämässä kirvestä kaivoon Supernaturalin osalta. Silti tämä on sarja, johon aina palaa takaisin, kun tutut hahmot touhuaa tuttuja asioita.
   
 6. Siizys

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2012
  Viestejä:
  22
   
  Viimeksi muokattu: 19.05.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti