Suosittele tuotetta!

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja Ad_Astra, 15.05.2011.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. Lepanokka

    Rekisteröitynyt:
    26.11.2007
    Viestejä:
    1 412
    Ruoholahden Cittarista kävin äsken asiakseni katselemassa mutta ei ollut sielläkään.

    Siis sisälämpötila yli sadan asteen? Itse olen pulled porkinkin ottanut pois siinä 92 asteen paikkeilla.
     
  2. PhillyNott

    Rekisteröitynyt:
    06.03.2013
    Viestejä:
    243
    En täälläkään bongannut kuin Prismasta, tiedä miksi, kun on kuitenkin HK:n tuote.

    Ekaa kertaa kun tehtiin, koitin mittarilla jossain vaiheessa ja näytti sataa. Koska liha oli edelleen mehevää, annoin olla uunissa vielä ruokailuun asti. Lopputuloksena kaikki rasva sulanut, jäljellä vain mahtavan makuista haarukalla lohkeavaa lihaa.
     
  3. Lepanokka

    Rekisteröitynyt:
    26.11.2007
    Viestejä:
    1 412
    Boston cut tuli tehtyä. Vajaat viisi tuntia 110 asteessa, sisälämpö oli n. 98 asteessa. Koostumus oli ihan jees ja eihän tuota voi kukaan edes mokata.

    Itse en vain tuosta mausteesta pidä ollenkaan. Näin ollen saa tulevaisuudessa jäädä omalta osaltani kauppaan. Pakkaus ei myöskään auennut missään kohtaa. Johtunee miedosta lämmöstä, vaan kovettui. Jotenkin vieraannuttavaa kokkailla muovilla muutenkin :)
     
  4. Hatutusvara

    Rekisteröitynyt:
    13.01.2013
    Viestejä:
    513
    Löytyi nakeista ykkönen!
    Mattila Bros. Vapaan Possun Nakki 300g ja voittaa kevyesti HK:n tai Snellmannin nakit.
     
    Rockbear tykkää tästä.
  5. Rockbear

    Rekisteröitynyt:
    24.03.2012
    Viestejä:
    1 018
    Sikanauta jauheliha, alle 3 euroa lidl. Citymarketissa 8e
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti