Suomi - Holhousyhteiskunta ilman rajoja.

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja LostCase1026, 10.06.2008.

 1. tonttunen

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2012
  Viestejä:
  35
  Paina 80 kg. Normi-ilta on tollainen 15 annosta,enemmän alkaa mennä sinne örvellyksen puolella ja liialliseen humalatilaan. Vähemmänkin menettelee mutta loppuillasta alkaa aika selvä olo olemaan ja mieluiten lähtee kotiin.
  Jos aloitan vaikka siinä 17.00 aikaan juomaan niin 12:00 aikaan olo on miltein vesiselvä 10llä annoksella.(promilleja tietysti on hiukan).Pitkinpäivää juotuna 10 annosta,on kokoajan ihan pienessä "humalan alussa",ja lopettamalla selvä. KYllä tuo 20 annosta on melkein pakko juoda jos 12:00 aloittelee ja jos haluaa "olla kunnon humalassa"
   
 2. Bedder

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2014
  Viestejä:
  535
  Tuulipuvut taas vauhdissa. Painolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa kuinka paljon alkoholia pystyy juoda. 70 kiloisilla on ihan eri promillemäärät tietyn annoksen juomisen jälkeen, jos toinen 70 kiloinen on lyhyt läski, ja toinen hyvässä kunnossa oleva lihasmassainen kaveri.

  Ts. Vaan lihas merkitsee.

  Ei vittu nyt :facepalm:

  Ja uudestaan :facepalm:
   
 3. tonttunen

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2012
  Viestejä:
  35

  Ihanko totta :facepalm:
  Luulet olevasi viisas ja ainoa ketä tämän tietää? :facepalm:
  Jokakerran tämän saman asian tulee joku aina totemaan ja yleensä sana tuulipuku on mukana:facepalm:
  Ei tässä nyt viitsitä alkaa turhantarkaan rasvaprosentteja miettimään ja laskemaan pilkuntarkkaan,kun alkoholin palamisessakin on pieniä yksilöeroja.
  Noilla painoilla nyt varmaa oli pointti että keskivertojamppa kyseessä,keskiverto läskeineen ja lihaksineen.
   
 4. Ernomies

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2000
  Viestejä:
  2 324
  Aikamoinen toleranssi kehittynyt jos 15-20 annosta vaatii kunnon humalaan. Suosittelen hakeutumaan päihdepoliklinikalle.
   
 5. Antwerp

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2000
  Viestejä:
  1 565
  Eipä tuo mitenkään ihmeellistä ole.

  Jätkää taitaa vaan harmittaa kun mener kuuppa sekaisin 8-päkistä?
   
 6. Ernomies

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2000
  Viestejä:
  2 324
  Ei varmaan ole alkoholistille ihmeellinen annos, järkyttävä määrä alkoholia kuitenkin. Nuorena hautaan teillä tavoite?
   
 7. Täyssinä

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2013
  Viestejä:
  1 451
  Olipas aika nolo teinikommentti. Kyllä se todella omituista ja huolestuttavaa on jos tarvitsee 20 annosta alkoholia humaltuakseen ja kielii ehdottomasti sairaalloisista elämäntavoista. Tätä on fakta, jota et saa muuksi mitenkään vääntelemällä, vaikka niin epätoivoisesti haluaisitkin.
   
 8. Paplo

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  7 305
  Sanoisin että kolmen päivän juhannusputki ei ole ihan normaalin juhlijan annostus, suurin osa ihmisistä ei kumminkaan osallistu kolmen päivän grunge-reissuun. Toki itselläkin on kaksi tai kolme kahden tai kolmen päivän juhannusreissua takana, mutta ei niitä ole kuin kaksi tai kolme alla.

  Sensijaan 10 annnosta eli 6-7 ravintolatuoppia ei nyt ole yhden kokonaisen päivän annokseksi mitenkään paljoa (niin siis kyllähän siinä on jo oikeasti humalassa eikä vain pikku hiprakassa, mutta ei kaatokännissä). Viimeksi join vastaavan määrän toissa viikon torstaina edustustilanteessa (oli muistaakseni kolmas kerta kun olin tänä vuonna humalassa).

  20 annosta on paljon, ellei ole isokokoinen ja kolmen päivän putki on jo pitkä. Kolme päivää ja 20 annosta päivä on jo todella suuri määrä alkoholia ja ellei kyseessä ole reilunokoinen miehenköriläs, olisi syytä varmistaa että juhannuksen lisäksi tämmöisiä putkia ei tule useampaa per vuosi.
   
 9. Paplo

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  7 305
  Joo, sanoisin että ellei kyseessä ole todella isokokonen henkilö niin juojalla on toleranssin perusteella melkoinen ongelma käsissään.
   
 10. Arc

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2000
  Viestejä:
  1 319
  Kansanedustaja huolestui Paavo Pesusienestä

  Kansanedustaja mukaan myös MTV:n esittämä Emmy-ehdokkaanakin ollut Paavo Pesusieni -animaatiosarja on yllättävän väkivaltainen.
  - Kyllähän sielläkin tulee tällaisia "köniin saamisia" ja vasaralla päähän -tilanteita aika useastikin, Kymäläinen perustelee.
  Kansanedustajan mukaan tällaiset kohtaukset eivät sovi perheen pienimmille - vaikka kyseessä onkin nimenomaan lastenohjelma.
  - Jos siellä on katsomassa 3-vuotias kaveri, niin tällaiset kohtaukset eivät välttämättä tue lapsen kehityskulkua. Etenkin, kun tiedetään, että osa lapsista voi reagoida näkemäänsä ja kokemaansa aika villisti ja vilkkaasti, Kymäläinen toteaa.  Bahahahahhfadd
   
 11. ZeiTsei

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2005
  Viestejä:
  722
  ^Nuorena ovat kukat alkaneet hatussa kasvaa, kun jo 38-vuotiaana ajatuksenjuoksu on "think of the children"-tasoa. Ehtaa holhousministeriainesta.
  Saattaisi Väiski Vemmelsäären ja Tom & Jerryn väkivaltaisuuden näkeminen aiheuttaa slaakin.
   
 12. Maynard

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2001
  Viestejä:
  64
  Klassisen Tom & Jerryn parissa kasvaneena, en ole vielä ottanut niistä mallia. Tosin, mitä enemmän tuollaisia aivopieruja poliitikot esittävät, sitä enemmän mielihalut moiseen kasvavat. Pitänee kohta lainata jotain Kelju K:n suunnitelmaa ja kokeilla demarin kukkahattuun verhotun kallon kestävyyttä.
   
 13. Elmerilläkin oli harva se jakso haulikon piiput Repen(?) suussa. Aivan hirveää ja traumaattista.
   
 14. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Mikä nyt sitten on se kunnon humala kellekin. 15 annosta on puolen litran vodka tai jallupullo ja pari kaljaa. 20 annosta 0,7 viskileka ja pari kaljaa. Jos koko illan tissuttelee, niin kyllähän noista tolpillaan kotia selviää.

  Mukava nousuhumala toki irtoaa vähemmälläkin, mutta jos ns. pelti kiinni on se tavoite niin ei se kyllä millään sikspäkillä tai mäyräkoiran lipityksellä onnistu ellei ole hentoinen naisihminen, vaan kyllä siinä saa ihan huolella tiukempaakin kiskoa. Tiukempaa siksi, että eihän se oluesta tuleva alkoholi edes tahdo imeytyä tarpeeksi nopeasti.
   
 15. sosiaalipummija

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2013
  Viestejä:
  3 209
  Viranomaiset: Tm kaikki on kielletty tavallisessa autotallissa - kahvinkeitin, akku, paperit, jatkojohdot, retkikaasu... - Autot - Ilta-Sanomat

  Ja tässä maassa on prosenttiosuus sellaisia ihmisiä, jotka unelmoivat siitä, että valtiovallalla olisi jossakin vaiheessa absoluuttinen kontrolli ja pääsy ihmisten elämän pienimpiinkin yksityiskohtiin.

  Jotkut asiat ovat niin muuttumattomia, että niihin puuttuminen tulisi sanktioida erikseen perustuslaissa asti. Yksi niistä on kodin suoja ja kotirauha. Siihen voitaisiin puuttua vain tuomioistuimen luvalla vakavissa rikosasioissa tai silloin, jos se muodostaa vakavan uhan muiden turvallisuudelle.

  Nyt elämme yhteiskunnassa, jossa 100 gramman trangia-kapselista voisi teoriassa syyttää törkeästä yleisvaaran tuottamuksesta.
   
 16. jonkka3

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2013
  Viestejä:
  2 398
  Hyvin lyhentää otsikkotekstiä toi linkki...

  "Tämä kaikki on kielletty tavallisessa autotallissa ..toi - ja toi kanssa - ja vielä... autot".

  No, ei sekään tietysti tässä holhousyhteiskuntien mallimaassa olisi mitenkään mahdotonta.
   
 17. Zulu_

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2006
  Viestejä:
  5 729

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti