siis nytkö sitten välitysyhtiöt tekevät hiljaisia kartellisopimuksia eivätkä taksiyrittäjät? Tästä ei ole pienintäkään viitettä, sillä kaikilla välitysyhtiöillä on tietääkseni omat hinnastot.
Kerro nyt lyhyesti ja tiivistetysti selkeyden vuoksi se, että ketkä tässä saattavat muodostaa mielestäsi määrävän markkina-aseman, väärinkäyttävät sitä ehkä ja ketkä niitä kartelleja muodostavat? kolme eri lähtökohtaa hahmotelman rakentamiseksi; taksiyrittäjät, välitysyhtiöt sekä kela-välitysyhtiöt.
Viimeksi muokattu: 02.11.2018
Härdelli johtui siitä että uudessa tilanteessa Kela kilpailutti päin helvettiä. Seuraan työkseni julkkaripuolen kilpailutuksia läheltä ja vain sanoa että tämä tilanne ei ole mitenkään harvinainen. Nyt siis uudenlaisessa tilanteessa Kela möhli kilpailutuksen.
Löysin Ylen artikkelin edelliseltä sivulta, missa kerrotaan että hinnat ovat nousseet ruuhka-aikoina ja hinnat ovat halvemmat rauhallisempiana aikoina sekä lyhyemmillä matkoilla. Miksi siis valehtelet? Vai viittaatko nyt johonkin toiseen artikkeliin?
https://www.talouselama.fi/uutiset/...lamaalla/99a20746-9ccf-3052-ac1e-cd26ec1f9f99
"Taksimatkojen hinnat laskivat heinäkuussa noin seitsemän prosenttia, kertoo Tilastokeskus."
"Pääsääntöisesti pysyttiin samoissa hinnoissa, mutta Uudellamaalla hinta putosi noin seitsemän prosenttia", Nieminen sanoo Tilastokeskuksen videolla."
Olet tunnustanut että ajat työksesi taksia. Uskon että oma huonontunut tilanteesi saa sinut näkemään asioita vähän toisella tavalla kuin moni muu tavallinen kansalainen tai tämän ketjun kirjoittaja.
Olen pahoillani jos muutos on ollut sinulle huono juttu, mutta te taksikuskit ette kuitenkaan edusta kansasta kuin promilleja.
Viimeksi muokattu: 02.11.2018
Tällä hetkellä keskityn graduun enkä tolpalla hengailuun.
Tuo 7% väitetty lasku täytyy perustua pitkälti Lähitaksin halpuutukseen, mutta juurihan he ja muut nostivat hintojansa, kun kuskikatoa alkoi olemaan.
E: perustuen siihen, että Lähitaksi vastasi/-aa koko Uudenmaan taksitilauksista poislukien Helsinki.
Viimeksi muokattu: 02.11.2018
No montako toimijaa uudellamaalla oli heinäkuussa 2018 ja jos joku loppukuusta olikin luvan saanut, niin oliko sen markkinaosuus 0,001 vai 0, 002 prosenttia.
Ei tuossa ole mistään muusta kysymys kuin siitä, että koko uuttamaatta stadia lukuunottamatta operoiva LT laski hintojansa heti silloim heinäkuussa
Viimeksi muokattu: 02.11.2018
Toisinaan on tarve saada taksi mahdollisimman nopeasti minuuttipelillä eikä vaihtoehtona ole tilata etukäteen tai käyttää aikaa eri aplikaatioista nopeimman vaihtoehdon tutkimiseen tai eri paikkoihin soitteluun. Yhden numeron palvelu olisi tässä se paras tilanne. Käytännössä nyt joudut soittamaan/aplikoimaan yhteen paikkaan ja ottamaan kyydin sieltä, vaikka toisesta saattaisit saada taksin nopeammin.
Viimeksi muokattu: 05.11.2018
Muistan kun ennen vanhaan tilasi taksia lähimmältä tolpalta, soi pitkään ei sieltä kukaan vastannut ja puhelu siirtyi keskukseen joka lähetti "lähimmän" taksin. Sai odotella pitkään eikä mitään hajua koska se pirssi oli pihassa.Muistaakseni puhelu maksoi myös normaali puhelua enemmän.
Nyt on onneksi vaihtoehtoja ja voit seurata taksin saapumista näytöltä ja ei tarvitse seistä sateessa ja tuulessa.
Viimeksi muokattu: 05.11.2018
Ihan kaikki ei vantaallakaan vissiin toimi:
https://www.vantaansanomat.fi/artik...ra-on-kasvanut-julmetusti-lakimuutos-heikensi
mä en usko, että monellakaan on mitään hajua että minne nykyään pitää edes valittaa. Jos otat kaupungilta auton ja koet paskaa palvelua/joudut kusetetuksi, niin todennäköisesti Stadin tarkastajalle raivoaminen ei auta enää mitään, koska suurella todennäköisyydellä se ei ole ollut TH:n auto. Tarkku voi sanoa, että "ei kuulu valitettavasti meille, ei mitään tietoa kuka on ollut Taxi Helsink auto numero 007"
Onko taksialan vaputuminen ollut asiakkaan etu? Ääniä 506, 93% Ei ole.
Viimeksi muokattu: 05.11.2018
En kyllä löytänyt kommentistasi kohtaa, miksi tai miten ennen oli paremmin?
Viimeksi muokattu: 05.11.2018