Suomen päättäjät suojelevat rikollisia estämällä viranomaistyötä

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja sunbbq, 01.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. sunbbq

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  114
  Se että ohjuskokeiden tietoja ei anneta muulle maailmalle rikostutkimuksessa perustuen asesopimusten ehtoihin kertoo hyvin siitä miten Suomi vieläkin 2016 menee äärimmäisyyksiin ja jopa laittomuuksiin suojellakseen Venäjää.

  Mitkään kauppasopimukset eivät ikinä ole este antaa tietoja tutkivalle viranomaiselle, rikostutkimuksen tarpeet ylittävät sopimuslait.

  Jos tästä ikinä saadaan oikeuskeissi, niin suomalaisia tulisi pitää rikoskumppaneina koska tarkoituksella salasivat tietoja ja suojelivat tekijöitä.
   
 2. Pöytä

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2001
  Viestejä:
  4 255
  Näinkö kävi? Olisi suotavaa linkittää lähteitä asiasta. Et voi olettaa muiden tietävän nyt just heti, mistä on kysymys. Toki se lienee tähän mennessä yleisessä tiedossa, että Suomessa tehtiin jokin koe tutkittaessa tätä ukrainalaista tapausta, jossa ryssät tapansa mukaan murhasivat siviilejä.

  Samaan aikaan venäläismieliset ja muut normaalit ryssätrollit ovat sitä mielipuolta, että Suomi vehkeilee viatonta venäjäparkaa vastaan ja osallistuu natottajasionistien salaliittoon ryssän lavastamiseksi. Ota tässä nyt selvää, kuka trollaa ja kenen lukuun.
   
 3. Ile00

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2010
  Viestejä:
  1 036
  Älä huoli, PLM:ssä on ihan ammattilakimiehet varmaan tarkastaneet nämä jutut etukäteen. Todennäköisesti he tuntevat lait (rikos-, julkisuus- ja sopimuslait) sinua paremmin ja ovat suositelleet päättäjille tätä toimintalinjaa.
   
 4. sunbbq

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  114
  No tietenkin valtionjohtajilla ja muulla kansalla on eri lait.

  Jos murhatutkimuksessa yleensä joku kieltäytyisi antamasta tietoja perustuen johonkin sopimuksiin asiakkaan ja ostajan välillä, niin kyseinen henkilö hyvinkin voisi saada itse syytteen viranomaisten estämisestä tai jopa rikollisen piilottelusta.
   
 5. Ile00

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2010
  Viestejä:
  1 036
  Annatko pari tapausesimerkkiä eri laista kansalle ja valtionjohtajille? Oikeuden päätökset olisivat vakuuttavia.

  Suomi auttaa Hollannin viranomaisia tutkimuksessa. Miksi muuten Suomessa olisi koeräjäytetty käytöstä poistettu BUK:n taistelukärki?

  Pointti on siinä, ettei noita yksityiskohtia luovuteta julkisuuteen, koska asiassa on sopimus Venäjän kanssa. Tällaiset sopimukset ovat aivan tavallisia kaikissa asekaupoissa. Aseissa on yleensä sotilaallisesti ja teknologisesti sensitiivistä tietoa, jota myyjä ei halua julkisuuteen.
   
  Viimeksi muokattu: 02.10.2016
 6. hermannipelle

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2013
  Viestejä:
  2 437
  Entäs, jos siinä BUK:ssa on ihan eri firmware ja aivan erilaiset ominaisuudet?
  Viranomaisten pitäisi lähestyä valmistajaa ja ne nyt tietää paremmin vehkeistään. Miksi tähän on pitänyt edes sekoittaa Suomi mukaan? Kuinka tyhmä pitää olla?

  Kysyisittekö Audin omistajalta tietoja mielummin kuin Audin tehtaalta? "Joka vuosi olen öljyt vaihtanut ja hyvvee on". Jos ei anna tietoja niin sitten tuomarille peruukki päähän uskottavuuden takia ja EU:n tuomioistuin antamaan tuomiota.
   
 7. Ile00

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2010
  Viestejä:
  1 036
  Ehkä sitä sytyttimen firmwarea on tutkittukin yhtenä osana ballistiikan lisäksi? Miten taistelukärjen sirpaleet vaikuttavat eri etäisyyksiltä ja minkälaisia todistettavia jälkiä ne saavat aikaan.
   
 8. sunbbq

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  114
  Olennaiset tiedot annetaan aina viranomaisille oli ne kuinka salaisiksi määrätty sopimuksissa, jos niitä tarvitaan murhaajien löytämiseksi. Suomi ei ole antanut kellekään mitään tietoja edes suljettujen ovien takana.
   
 9. Ile00

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2010
  Viestejä:
  1 036
  Olisko lähdettä tälle? Vai sekoitatko median viranomaisiin? Miksi Suomi ylipäätään teki kokeen jos se ei luovuta tietoja Hollannin viranomaisille?

  Jos lukisit edes tämän uutisen niin koko tätä ketjua ei tarvittaisi.

  http://m.mtv.fi/uutiset/kotimaa/art...illa-tahansa-tykiston-ampuma-alueella/6096454

  "Myös Suomen keskusrikospoliisi vahvisti tiistaina antaneensa Hollannille oikeusapua tutkinnassa, mutta ei kertonut tutkimusten tarkemmasta sisällöstä."
   
 10. yero

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2008
  Viestejä:
  1 556
  Jos on eri lait, niin se tietenkin näkyy ennenkaikkea siinä, mitä asioita oikeuteen menee ja mitä ei.
   
 11. Ile00

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2010
  Viestejä:
  1 036
  Annatko esimerkin, jossa johtajia on jätetty syyttämättä selvistä rikoksista ja rivikansalainen on saanut tuomion vastaavista? Itse uskon vielä Suomen oikeusjärjestelmän puolueettomuuteen, joten on vaikea mieltää tätä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.10.2016

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti