Suomen keskusta, keplottelijoiden puolue?.

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Vierailija, 27.09.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Kusettaako tuon puolueen väki enemmän kuin muiden puoluiden edustajat yhteensä?. Kokoomuksen toiminta liippaa aika lähellä harmaata mutta ei pahemmin ole joutunut myrskyn keskelle.

  Näin viimeaikaista keskustelua kun on käyty niin:

  Alotellaanpa näin pientä keskustelua keskustan suurimmista keplottelijoista. Muistin virkistämiseksi tässä lista vielä oman muistin mukaan vähintäänkin epämääräisistä poliitikoista(Listassa ei ole mukana muita keskustalaisia jotka ovat korkeissa viroissa jääneet kiinni keputtamisesta):


  Liisa Hyssälä
  Matti Vanhanen
  Anneli Jäätteenmäki
  Timo Kalli
  Kauko Juhantalo
  Paavo Väyrynen

  ja spesiaali mainintana kaiken vielä väistellyt:

  Mauri Pekkarinen


  Ja sokerina kakun päälle viimesimpänä keplottelijana tulee:
  Paula Lehtomäki

  :smoke:
   
 2. manni

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2003
  Viestejä:
  2 994
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Dumari

  Rekisteröitynyt:
  22.06.2008
  Viestejä:
  87
  Lehtomäen piina voi kestää kuukausia | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

  Tähänkö tämä nyt on mennyt? Keplottelijat ovat aina olevinaan niitä uhreja tässä tilanteessa ja kun on muka media tarpeeksi grillannut, niin asia on sillä kuitattu ja hommat jatkuu entiseen malliin ja sitten ollaan niin marttyyria että. Peilistähän syy ei koskaan löydy, vaan muut vain heittävät lokaa niskaa, yhyy.

  Eihän noita olla Jäätteenmäkeä ja Lindeniäkään saatu heivattua ulos politiikasta, vaan muutama vuosi hiljaiseloa rötösten jälkeen, niin "kansa unohtaa" ja aletaan keplottelemaan uudestaan, ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut.

  Näyte nykyisen viestintäministerimme "rötösrekisteristä":
  Tästä 5 vuotta ja sama nainen istuu taas hallituksessa "puhtoisena pulmusena".
   
 5. poroajuri

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2007
  Viestejä:
  8
  Media ja poliitikot ovatkin Suomessa enemmän ja vähemmän yhteistyötahoja ja hommat pelaa silkassa silmään pissimisen hengessä. Aina ei asiat olleet näin.
   
 6. suppah

  Rekisteröitynyt:
  26.07.2002
  Viestejä:
  397
  "
  Lehtomäki kertoi Nelosen uutisille, että hänen miehensä osti Talvivaara Oy:n osakkeita tammikuun 15. ja 21. päivä sekä helmikuun 11. ja 16. päivä. Perhe hankki osakkeita tammikuussa noin 200 000 eurolla ja helmikuussa 100 000 eurolla.  Lehtomäen mies osti osakkeita ensimmäistä kertaa pari viikkoa ennen kuin Talvivaara julkisti uraanikaivoshankkeen. Kolmannen erän perhe osti juuri julkistuksen jälkeen.  Talvivaaran osakkeen arvo alkoi vahvistua pian sen jälkeen, kun yhtiö ilmoitti suunnittelevansa uraanilouhintaa. Jupakan ytimessä onkin epäily siitä, saiko Lehtomäki ministerinä sisäpiiritietoa kaivosyhtiön aikeista...."


  Nelonen: Lehtomäki kertoi kohukauppojen päivämäärät | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi


  Hyvä ajoitus ollut ministerin perheellä noissa talvivaaran ostoissa. :rolleyes:
   
 7. Maccer

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2008
  Viestejä:
  141
 8. WinterIsComing

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2010
  Viestejä:
  947
  Aika läheltä tuota politiikkaa seuraavana voin sanoa 100% varmasti että mikään puolue ei halua yhtään tälläistä uutista esille minkään puolueen kohdalla.
  Kenelläkään ei ole puhtaita jauhoja pussissa ja jokainen "paljastus" tuo sitä hetkeä lähemmäksi kun seuraava osuu omaan nilkkaan.
  Näiden uutisten perusteella ei kannata omaa äänestyspäätöstään, ainakaan puolueen osalta, tehdä.
  Ja ei en ole keskustan jäsen, olen toisen puolueen jäsen.
   
 9. MariusM

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2007
  Viestejä:
  642
  Pekkarinen on kyllä Suomen historian kallein jätkä. Mitä tahansa täällä tapahtuu tai tehdään, niin Pekkarinen vetää välistä.
   
 10. whisx

  Rekisteröitynyt:
  15.11.2009
  Viestejä:
  157
  Na jaa... itse en ainakaan ole niin naiivi että uskoisin yhdenkään puolueen olevan nuhteeton. Taistelu rahoituksesta on raakaa ja omaan pussiin pelaaminen on varmaan kautta linjan yleistä, eikä siinä ole mitään ihmettelemistä. Kysymys on siitä, mihin tutkivaa journalismia kohdistetaan...

  PRH: Demaritaustainen Urheiluopistosäätiö jakoi vaalitukea 34 000 euroa | Talous ja politiikka | YLE Uutiset | yle.fi

  Koska punavihreys kukoistaa nykytoimittajien keskuudessa, ei varmaan yllätä mikäli oikeiston toimien penkominen kiinnostaa enemmän kuin oman lantakasan siivous. Jos tämä urheiluopistosäätiö olisi ollut keskustalainen, olisi nämä epäselvyydet jo ajat sitten koristamassa iltalehtien lööppejä, mutta nyt tarvittiin patentti- ja rekisterihallitusta tuomaan asia julkisuuteen.
   
 11. DEGAUSS_

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2007
  Viestejä:
  1 000
 12. manni

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2003
  Viestejä:
  2 994
  Outoa on se, ettei Kepu silti osaa valehtelemista kunnolla. Normikansalaisen silmin voisi olettaa niiden osaavan leipälajinsa.
   
 13. Lasse_Luonnollinen

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2010
  Viestejä:
  23
  Kepu ei osaa. Muut osaa sen taidon paremmin. Jäätteenmäki mokasi hyppimällä Lipposen ja Halosen varpaille. Vanhanen mokaili naisten kanssa luullen että nykyäänkin voi olla kuin Kekkonen (mutta ei voi, tämä on vasemmistomedian maa ja on 2000-luku)....
   
 14. Lasse_Luonnollinen

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2010
  Viestejä:
  23
  Niinpä. Jonkun arvion mukaan Hesarin ja iltapäivälehtien toimittajista 70% on joko demareita tai punavihreitä. Antikepulaisia on 90% :D ja antipersuja 100%
   
 15. SundeR

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2003
  Viestejä:
  4 990
  Jatketaan rauhassa kokkareiden ja kommareiden äänestämistä kun keskusta on kuitenkin niitä pahempi :smoke:
   
 16. Mokkis

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2000
  Viestejä:
  1 060
  Juuri näin! Koko poliittinen leikkikenttä on vihdoinkin paljastumassa suurellekin yleisölle yhdeksi suureksi kusetukseksi. On vain yksi taho joka ohjailee näitä kaikkia.

  Ja tämä tutkinta on jo nyt paisunut liian suureksi ylipäätänsä tutkia näillä resursseissa ja liian suureksi jo siinäkin mielessä että koko asiaa tutkiva järjestelmäkin on jo itsessään jäävi!

  Kyse on niin perustavasta ihmisten käsityskykyä hämärtävän laajasta kusetuksesta ettei tällaiseen siivoukseen olla koskaan valmiita. Ainut vaihtoehto joka tässä nähdään, on tehdä muutama poliittinen uhri ja haudata loput jäljet, koska koko koneisto on vääristynyt.

  Ja se ei muuten ole sattumaa, että Kokoomus on saanut olla rauhassa. Media on nimenomaan iskenyt näppinsä niihin tahoihin, jotka ovat olleet Kokkarien suurimpia uhkia. Nyt kun demarit alkoivat olla liian lähellä Kokkareita, tulikin myös sinne päin osumaa. Tutkittavia juttuja kyllä riittää, kyse on vain siitä mitä niistä ammutaan.

  Kannattaa muistaa että valtaosaa Suomen mediasta pitää tätä nykyä hallussa oikeistolaiset tahot. Yleä johtaa nyt demarin sijaan kokoomuslainen ja mainoskanavat ovat aina olleet kokoomuksen äänitorvia.

  Itse ongelmaan ainut oikea ratkaisuhan olisi poliittisten puolueiden tuhoaminen. Jos siirtyisimme oikeisiin henkilövaaleihin, Timo Soini olisi selkeä ykkösehdokas maamme pääministeriksi. Katainen voisi olla myös korkealla, mutta Soinista on tulossa koko vaalien ehdoton ääniharava. Ja siltikään persuja ei välttämättä tartte edes ottaa hallitukseen nykyisellä puoluevaalijärjestelmällä vaikka ne saisivat sen 12% äänistä.
   
 17. sammys

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2007
  Viestejä:
  268
  Kyll punakone jyrään ja toverituomioistuin tuomitsee.
  Tehokasta työtä kaikki tärkeät asiat jää taka-alalle mutta sehän tarkotus onkin.
   
 18. DEGAUSS_

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2007
  Viestejä:
  1 000
  Kerron aiheen joka sitoo kuin verivala suurimpia puolueita yhteen. Bilderberg kokous. Kukaan ei kerro julkisuuteen mitään konkreettista. Suu on supussa oot sitten keskustasta, sdp:stä tai kokoomuksesta. Ennen internetiä tosta ties ehkä 5 ihmistä Suomessa, nyt vähän enemmän. Osaa ne salaamisen jalon taidon kyllä, on puolue mikä vaan.

  Jos ne valehtelee ja on hiljaa mitä liittyy tohon kokoukseen, niin kai esim Lehtomäki (käynyt Bilderbergissä) osaa todellisen kannan kaivosasiaan pitää salassa myös jos tahtoo. Onha ne pitäny suun supussa jo 50v tohon kokoukseen liittyen joten kyllä nyt yhdet lautakasat ja vaalirahotukset ja nyt ehkä myös sisäpiirikaupat voidaan pitää salassa.

  Kyselkääpä ku vaalit tulee ni sdp-kesk-kok edustajilta, mitä puheenvuoroja ne piti Bilderbergissä. Jos ne ei suostu kertoo mitään, ni älkää äänestäkö. Ehkä sitten lautakasat ja kepunkin rikokset vähenee kun ei niitä sinne enään takasin äänestetä.

  On se vika muuallaki ku näissä huijareissa koska joku ne sinne äänestää ;):rolleyes:
   
 19. Lasse_Luonnollinen

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2010
  Viestejä:
  23
  Niin on. Sattumaa tai ei mutta kainuulaisministerin jupakkakin alkoi juuri kun uutisoitiin Ruotsin vaaleista ja alkoi tulla arvailuja että demarit eivät Suomessakaan juhli :rolleyes:
   
 20. En äänestä kokkareita,kommareita,viherhippejä tai sen pahemmin muitakaan molopäitä tai uskontojen edustajia. Minua vain vituttaa kollektiivisesti tämä paska joka velloo jo toista vuotta vaiko kolmatta. Kyllä pitäis jo ministeriä ja poliitikkoja erota... :mad:

  Huom, narsistisen itseni päästäen valtaan: Jos saisin päättää niin tällä pallolla ei eläisi minun lisäkseni kukaan muu kuin toinen minäni tuo täydellinen johtaja :smoke:

  Niin ja tarjoten tilaisuuden Muutokselle ja sille natsi kikkareelle menestyä?

  Joo vasemmistohan tukee tätä toimintaa lehdistön muodossa.... jumalauta, nehän ottaisi siinä samalla pataan niin että tukka tärisee seuraavat 20 vuotta.:D
   
 21. Avautuja

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2006
  Viestejä:
  1 041
  Kepu pettää aina-sanonta ei ole mikä tahansa vitsi vaan totuus. Historia opettaa. Rehellinen maalainen äänestää persuja joka on SMP eli Suomen maaseutu puolue. Alkaa ne maataloustukiaisetkin ehkä valumaan oikeaan osoitteeseen kuin etuoikeutetuille RKP:läisille.:smoke:
  Kieroilulla ei pitkälle pötkitä. City-landeja ei ole olemassakaan on vaan oikeita maalaisia maaseudulla yrittäjinä ehkä city-landet luulevat parvekeella yrttien kasvattamista maatatalouteen liittyvänä vaikka se on harrastus.
   
  Viimeksi muokattu: 28.09.2010
 22. Keljumus

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2007
  Viestejä:
  1 065
  Olet ilmeisesti ruvennut maata viljelemään kun maataloustukiaiset kiinnostaa. Eikös sinulla aikaisemmin ole ollut kokemusta lähinnä näistä city-ihmisten sosiaalitukiaisista?

  Onnittelut joka tapauksessa työelämään siirtymisestä, onhan se mukavampi ottaa kantaa yhteiskunnallisiin asioihin kun ei elä loisena.
   
 23. Avautuja

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2006
  Viestejä:
  1 041
  Olen aina ollut yrittäjä. Oletko vielä suojatyöpaikassa? Muistelin että sanoit olevasi keskituloinen ja nähtävästi on aikaa partioida murossakin.
   
 24. Keljumus

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2007
  Viestejä:
  1 065
  Okei, sekoitin siihen toiseen Avautujaan, joka on pidempään elellyt yhteiskunnan tukiaisilla. Mihinkähän se on kadonnut.

  Itselläni tosiaan on hyvin päivisin aikaa ja palkka sen kun nousee. Verot alkavat vain purra siihen malliin, että en mieluusti tukisi maajusseja tai loisia yhtään enempää kuten persut ja keskusta haluaisivat tehdä.
   
 25. tusinatunnari

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2005
  Viestejä:
  1 397
  Eikä ole, iltalehti on Kokoomuslaisen lehden jäänne, Hesarissa kepulainen päätoimittaja ja pääkirjoitukset ja iso osa vieraskynistä noudattelee maltillisia kokoomuslinjoja perusmurotaloustoimittajan kaltaisista(se pottatukkainen kolumneja tekevä) puhumattakaan.

  Erään ilmeisesti sdpläisen kolumnistin mukaan hesarista ei löydy yhtäkään sdpläistä toimittajaa muuten.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti