Suomalaiset miehet ovat lampaita

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja JP_visa, 14.09.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Kunnollista ja kunnioittavaa käytöstä kun toiset ruikuttaa päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen, miten naisille ei kelpaa mikään kun pitää olla rikas, komea, urheilullinen, kulturelli, sosiaalinen ja menestynyt uralla ja sitten kun ne työttömät, rahattomat, kaverittomat, paperittomat ja kodittomat pienimunaiset ja lyhyet mamut tulee ja vie kaikki noi nirsot naiset? :facepalm:
   
 2. jtuominen79

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2017
  Viestejä:
  556
  Niin, se ei ole vaikeeta normaalille ihmiselle.
   
 3. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Kyllä se nyt kuule vaan on vaikeaa. Ei kukaan kunnoita pillunpuutteen kitinää, etenkään sellaista, joka syyttää kaikkea muuta kuin itseään. Sitten näillä munattomilla häviäjillä on vielä joka toinen sana joku "negroidi" tai muu viittaus ihonväriin :facepalm:
   
 4. jtuominen79

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2017
  Viestejä:
  556
  Eli kun henkilön mielipiteet ovat huonoja tai esittämänsä asia on omasta mielestä huono on ihan ok ruveta haukkumaan porukalla ja yrittää provosoida? Tämä selvä sitten.
   
 5. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Eli kun joku on oikeasti rasistinen kusipää, joka syyttää mamuja omasta pillunpuutteestaan niin pitäisi suhtautua kunnioittavasti? Meinaan vaan, että missä vaiheessa sen toisen puolen rajat tulee vastaan ja käytös lipsahtaa huonolle puolelle? Ei kai se pilluttomuus ole mikään vapaudu vankilasta-kortti, jolla annat anteeksi katkerankin ja rasistisen paskanjauhannan?
   
 6. jtuominen79

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2017
  Viestejä:
  556
  No siis tietenkin jos ei halua käyttäytyä kuin aikuiselta voisi odottaa ja haluaa välttämättä laskeutua sinne "rasistisen kusipään" tasolle, niin kyllähän se käy. Tai sitten omalla käytöksellään voi osoittaa olevansa parempi kuin tämä "rasistinen kusipää" ellei halua leimata itseään yhtä huonoksi hermanniksi.
   
 7. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Helppoahan se on, kun on katu-uskottavuutta ja pahan pojan näköä. Käydään pienellä vankilalomalla, mennään baariin ja heti löytyy tulevan lapsen äiti, eikä mikään rumakaan.

  Nainen ei tietenkään "halunnut uskoa", että mies enää jatkossa tekisi mitään rikoksia... Hyvä esimerkki tämäkin siitä, että naiset ei ole mitään rationaalisia eläimiä vaan yksinkertaisia kuin lampaat.

  Mutta jos tästä joku haluaa jotain ottaa opiksi, niin älä ole kiltti poika ja naisille nöyrä. Käy vetämään hormoneja, kasvata isot lihakset, pistä elämä ranttaliksi, mene ja nouda nainen.

  PS. Ei haittaa, vaikka olisi vankilassakin. Tarpeeksi pahaksi pojaksi kun ryhtyy, niin naiset lähettää sulle kirjeitä oma-aloitteisesti. Saattaa toki vaatia sarjamurhaamista että tällaisen unelmien miehen statuksen saavuttaa.
   
  Viimeksi muokattu: 25.09.2017
 8. Niamu

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2008
  Viestejä:
  3 122
  Kuinka yksinkertaisia sitten miehet ovat kun eivät pysty jallittamaan edes yksinkertaisia lampaita?
   
 9. Nerdbuster

  Rekisteröitynyt:
  18.07.2013
  Viestejä:
  212
  Ootpa seksistinen. Naisia pitää huijata jos haluaa pillua?
   
 10. Niamu

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2008
  Viestejä:
  3 122
  Oli vain vastaus itkuihin kun ei saa sitten millään ei vaikka tekisi mitä
   
 11. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Niinhän toi vankilakundi tavallaan juuri tekikin. Salasi tilanteensa alussa, ja varmaan alunperin kertoi naiselle sellaisia satuja, joita nainen halusi kuulla.

  Tämähän on tavallaan aivan luomakunnan peruskysymyksiä. Miehen pitää tavalla tai toisella kiinnittää naisen mielenkiinto, ja usein se tarkoittaa sitä, että korostetaan omia hyviä puolia, joihin voi myös lukeutua älykkyys, joka osaa kehitellä naiseen mahdollisimman hyvin tehoavat stretagiat.

  Huijaaminen on hyvin tavallista. Mutta kyllähän naisetkin huijaa. Naiset voi huijata paljon jo ihan ulkonäöstä lähtien, eli on pehmusteet tissiliiveissä, on hiuslisäkettä ja kaikki virheet peittävä pakkelikerros naamassa, kenties jopa vartaloa muotoileva tukikorsetti tms. Ja verbaalinen huijaaminen tulee vasta tämän lisäksi.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti