Suomalaiset miehet ovat lampaita

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja JP_visa, 14.09.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Niamu

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2008
  Viestejä:
  3 122
  En minäkään jokaista naista huoli. Vai pitäisikö muka kaikkien huolia jokainenvastaan tulija? Tuskin itsekkään ihan kenen mukaan vaan lähdet.
   
 2. JP_visa

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2016
  Viestejä:
  55
  Onko siis jollain lailla hyvä asia että meillä nyt 50 000 negroidimiehen maahantulon jälkeen on arviolta 25 000 uutta suomalaista miestä ilman muijaa (sillä oletuksella että 50% heistä pariutuu)? Ajatko yleisemminkin nigerialaisten ja somppujen asiaa? Vai käskikö muijasi kirjoittaa tämän tänne?

  Ymmärtäisin kommenttisi jos olisit nhl-kiekkoilija joka pyörittää top 3 missiehdokkaita kahdella mantereella, mutta pahoin pelkään että olet pelkkä tavallinen SJW mies joka ei ymmärrä tai uskalla puolustaa etujaan.
   
 3. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 061
  Teknisesti ottaen maailmassa on maita, joissa yhdenkään miehen ei tarvitse jäädä varsinaisesti ilman, vaan viimeistään kohtuuhintainen ja sosiaalisesti hyväksytty prostituutio pitää miehistä huolta.

  Esimerkiksi Saksa on maa, joka on myöskin kärsinyt mamuinvaasiosta, ja Itä-Saksassa sukupuolijakauma on muutenkin luokkaa "Kainuu", mutta siinä maassa on laaja, laadukas, laillinen, sosiaalisesti hyväksytty ja kohtuuhintainen prostituutio- ja ilotaloskene, mikä paitsi tarjoaa miehille helpon tavan purkaa paineitaan, myös yleisemminkin laskee naisia jalustaltaan ja vähentää pillun arvoa, mistä taas epäsuorasti hyötyy kaikki miehet.

  Lisäksi saksalaisilla miehillä on hyvä toimeentulo ja heille on helppoa lähteä pillun perässä ulkomaille, semminkin kun Saksan logistinen sijainti on hyvä siinä Itä-Euroopan kupeessa.

  Itä-Euroopasta puheenollen, siellä taas on poliittisten päätösten johdosta sukupuolijakauma terveemmällä pohjalla kuin lännessä ja parisuhdemarkkinoiden dynamiikka tasapuolisempi. Eli aika harvan miehen tarvitsee loppujen lopuksi "jäädä ilman" Itä-Euroopassa. Tilanne on siellä aika sama kuin Suomessa joskus vuosikymmeniä sitten, eli hyvä. Eihän Suomessakaan pillu ollut mikään itsestäänselvyys joskus 1990-luvulla, mutta käytännössä saanti oli helppoa. Ja läskejä ei paljon ollut eli pillu oli lähtökohtaisesti laadukasta.
   
  Viimeksi muokattu: 23.09.2017
 4. Niamu

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2008
  Viestejä:
  3 122
  Itse uskallan puolustaa etujani mutta en jaksa säälittävien etuja paljon puolustella. Tuskin tuosta 50k pariutuu 50% kun joku max 5-10% olisi varmaankin oikea luku. Jos ei joillekkin helvetin neekereille ja vitun somaleille pärjää kilpailussa niin minusta siinä kohtaan olisi jo helvetin hyväkin juttu että "mies" jää ilman.
   
 5. j1m2

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2002
  Viestejä:
  2 792
  Tämä,ehkä on parempi että kyseinen lammas ei jatka sukua ja levitä lammasgeeejä eteenpäin.
   
 6. hunaja-muro

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2004
  Viestejä:
  508
  Juuri näin se on. Tavisnainen lähtee "tyttöjeniltaan" ravintolaan ja siellä mallilta näyttävä ulkomaanelävä iskeytyy seuraan. Sopivassa humalassa se oma kotiin lapsia hoitamaan jäänyt tavallinen Suomalainen mies jää toiseksi, ja jatkoille lähdetään jonnekin. Avioero jne. Jossain vaiheessa uusi ulkomainen puoliso alkaa vaatia huivin käyttöä ja islamiin kääntymistä. Osa suostuu, ja ne fiksuimmat jotka eivät suostu, ovat kuitenkin hyvän avioliittonsa tai parisuhteensa pilanneet.

  Tilastojen mukaan avioerot ovat paljon lisääntyneet aiemmista vuosista. Olisiko jossain tilastoa jossa erojen määrää verrattaisi maahantulijoiden määrään?
   
 7. Epämörö

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2017
  Viestejä:
  60
  Olihan tämä parodiaa? Jos ei, niin suomaisten miesten sperman laatu on muuten laskee muuten edelleen. Tämä voisi myös olla osasyy siihen, että suomalaiset naiset hakeutuvat mielellään ulkomaalaisten vieteltäväksi. Mamujen oudot ulkomaalaisruokakaupat outoine kemikaaleineen ovat varmasti osasyynä laadun heikkenemiseen.
   
 8. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 061
  Tuossa voisi olla jotain logiikkaa, jos nainen haluaa tehdä lapsen, mutta oma mies ei kykene... Aika kaukaa haettua kyllä.

  Toisekseen sperman laatu heikkenee kaikkialla länsimaissa. Lähi-idässä asiaa ei ole tutkittu tarpeeksi.

  Ja jottei menisi nyt ihan miesten lastentekokyvyn haukkumiseksi, niin naiset ovat ihan yhtä usein syyllisiä pariskunnan lapsettomuuteen kuin miehet Suomessa.

  Naiset rietastelee tummien suklaasimmujen kanssa, koska tekee mieli eksoottista kyrpäparrua. Ei siinä mitään sen kummempaa ole taustalla.

  Toisaalta kyrpäparruista puheenollen, suomalaismiehillä vaikuttaisi kyllä olevan isommat penikset kuin Irakin pojilla esimerkiksi tämän perusteella: http://brobible.com/life/article/average-penis-size-study/
  Lisäksi irakilaismiehet on huomattavasti lyhyempiä kuin suomalaismiehet. Suomalaismiesten keskipituus on 180 cm ja irakilaismiesten vaivaiset 165 cm! (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_average_human_height_worldwide) Toisin sanoen suomalaisnaiset on keskimäärin muutaman sentin pidempiä kuin Irakin miehet! (Massaakin lienee keskimäärin pari-kolmekymmentäkiloa enemmän, mutta eihän se niin tarkkaa ole... :D)

  Että miehekkyydestä puheenollen... Se nyt ainakaan ei ole pätevä peruste sortua suklaasilmäin lumoukseen!
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2017
 9. Epämörö

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2017
  Viestejä:
  60
  No, tuo mun viesti oli parodiaa, mutta kiva kun joku melkein otti sen tosissaan. :D
   
 10. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 061
  ^ Parodian seurauksena kuitenkin kävin tutkimaan asioita tarkemmin ja selvisi, että irakilaismiehet on tosiaan toistakymmentäsenttiä lyhyempiä kuin suomalaismiehet ja niillä on myös noin tuuman pienemmät pippelit.

  Tämä tieto saattaa kyllä näiden "peiliin katsomisen hokijoiden" höpinät ihan uuteen valoon...

  Totuus on, että irakilaismiehet kiinnostaa naisia, koska niillä on tumma iho ja eksoottisen poikamainen värinä. Ja ovat niin ihanan lutusia kaltoinkohdeltuja pikku pakolaispoikia, jotka suomalainen äitimamma ottaa mielellään helmoihin hoivattavaksi. Aika paha tuon kanssa on suomalaismiehen käydä kilpailemaan. Ei se nyt ihan täydestä mene, vaikka kuinka kävisi solariumissa...
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2017
 11. harism_

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2006
  Viestejä:
  73
  Kannattaa pitää mielessä että maailmassa on melko paljon naisia. Ja huomattavan paljon myös niitä jotka arvostavat ihan perus Suomi miestä yli eksoottisuuden meidän näkökulmasta. Muistan lukeneeni joskus, että osa suomalaisista kokee vaimon tuomisen esmes Thaimaasta jotenkin epäonnistuneen miehen merkkinä (ei saa paikallista naista tai jotenkin noin se taisi mennä). Mutta jos tuon ulkopuolisten mahdollisen kyräilyn kestää, ja jaksaa nähdä hiukan vaivaa, voi löytää helpostikin loistavan kumppanin.

  Suomi-mies on yllättävän kovaa valuuttaa, mutta haku on hyvä laajentaa lähikuppilaa edemmäs :)
   
 12. Epämörö

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2017
  Viestejä:
  60
  Noniin. Nyt ollaan siis ilmeisesti siinä tuloksessa jo, että suomalaiselle naiselle kelpaa ennemmin rutiköyhä, kielitaidoton, keskimäärin 20 cm lyhempi ja tuuman lyhyemmällä peniksellä varustettu huiviin ja islamiin pakottava mamukin, kuin suomalainen mies.

  Ei. Ei ole syytä katsoa kenenkään peiliin, jos näin ajattelee. :kahvi:
   
 13. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 061
  Niin tuntuu kelpaavan, ja jos tummasta värinästä tykkää, niin siinä on suomalaismiehen vähän paha kilpailla. Vaikka suomalaismiehellä olisi kaikki muut edut puolellaan, niin jos iho ja olemus on liian tylsän tavallisen suomalainen, niin se etelän pienimunainen mamu vie voiton.

  Ja tämä viehtymys mamuihin on osittain myös poliittista. Pitää muistaa, että esimerkiksi Helsingissä käytännössä kaikki naiset on vihervasemmistolaisia, ja heille voi monelle olla tavallaan sydämenasia vähän "auttaa" mamuja myös seksiasioissa. Jossei tietoisesti niin alitajuisesti kuitenkin. Taustalla voi olla myös valkoisiin suomalaismiehiin kohdistuvaa miesvihaa.

  Ja pitää muistaa, ettei naiset ole rationaalisia eläimiä. Heidän seksuaalinen viehtymys ei aina perustu mihinkään järkilogiikkaan. Suomalaismiestä ei auta peiliin katsominen tipan tippaa, ellei se peili pysty muuttamaan häntä Irakin mamuksi.
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2017
 14. Epämörö

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2017
  Viestejä:
  60
  Ja näistä vihervasemmistolaisista valkoista miestä vihaavista naisista sitten ollaan mamuille kateellisia.

  Ei jumalauta, tämä ketju ylitti kyllä kaikki parodiahorisontit. :D
   
 15. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 061
  No jos Helsingissä aikoo naista saada, niin on vähän paha mennä sulkemaan vasemmistofeministejä radarin ulkopuolelle.

  Toisekseen epäsuorat vaikutukset on sitten toinen juttu, mutta onhan tässä ketjussa jo yritetty järkeä juntti-Jessejen päähän takoa, ja on todettu toivottomaksi.
   
 16. muronsyöjä142

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2015
  Viestejä:
  1 206
  Tämä pitää paikkansa. Helsingissä tarjonta on oikeasti usein huonoa, vaikka määrä olisikin riittävä. Jos etsit perhearvoja ajattelevaa naista, etsi muualta.
   
 17. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 505
 18. JP_visa

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2016
  Viestejä:
  55
  Jep, halusin vain varmistaa että pidätte somalialaisten etuja tärkeämpinä kuin suomalaisten miesten. Nyt kun asia on selvä, niin keskustelua ei varmaan kannata sinun tai Niamun kanssa jatkaa, itse en nimittäin aja somppujen ja nigerialaisten etuja. Koen että suomalaisten miesten kannattaa pitää yhtä, ja en pidä mahtavana juttuna sitä että 25 000 suomalaista miestä tulee antamaan paikkansa Irakilaisten hyväksi.

  Oletko Nigeriasta kotoisin, vai mistä nämä asenteet kumpuavat?
   
 19. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Ei mua kyllä kiinnosta mitenkään avittaa niin heikon aineksen pillunsaantia joka ei itse siihen kykene ja syyttelee siitä jotain turvapaikanhakijoiden lukuja. Kyllä teillä silti ihmisarvo on ja mä suvaitsen teitä :)
  Mut turha sun on mitään "pidetään yhtä" plääniä odottaa. Se on luonnon valintaa että normaalit ihmiset lisääntyy ja heikompi aines itkee netissä. Ei pahalla. Jaksamisia.
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2017
 20. JP_visa

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2016
  Viestejä:
  55
  Juu ei siinä mitään, jos avoimesti tunnustaa että mieluummin tukee nigerialaista kuin suomalaista niin peli on aika selvä. En ole kiinnostunut kuulemaan lisää ajatuksiasi.
   
 21. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Ja ennenku alat itkemään jostain somalien suosimisesta sun edelle niin sanotaan vaikka näin että mä arvostam suomalaisia naisia niin paljon että en halua pakottaa ketään niistä sun kanssa olemaan vaan saavat ite katella itelleen sellasen miehen ku haluavat. Kansallisuudesta riippumatta.

  Aika tutun kuulosta puhetta tietyistä fundamentalistipiireistä nuo että teillä köykäsillä pitäs olla joku oikeus määrätä siitä miten naiset saa toimia. Ja samalla muka puolustatte näitä naisia huivien käytöltä yms :D

  Edit: Ehdit yllättäen ensin. Kova on sulla puute mut eihän siinä. Et sä taitais tuolla ällillä saada sen enempää vaikka Suomessa ei olis yhtään ulkomaalaista. Ehkä siitä alat ymmärtämään missä se vika piilee...
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2017
 22. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Miks sä esität että mä tai kukaan muukaan mielummin tukee nigerialaista ku suomalaista kun kukaan ei ole niin sanonut? Onko sulla joku aivovamma ja et siks saa naista vai mistä sä noita juttuja keksit? Koitas nyt skarpata jos et oo täällä vaan hämmentämässä kotimaista yhteiskuntaa.
   
 23. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Lotta, 28, löysi unelmiensa miehen baarista – paljastuikin vankilomaa viettäväksi linnakundiksi: istunut kiven sisällä yli 10 vuotta

  http://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000005380953.html

  Kyllä suomalainen mies kelpaa yhden illan jutusta muksujen isäksi, jos on tarpeeksi katu-uskottavuutta. Ei duunia, ei koulutusta, mutta vankilakierre löytyy :D
   
 24. Niamu

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2008
  Viestejä:
  3 122
  Missä kohtaa olen väittänyt että tuen neekereitä tai jotain vitun somaleita? Sinulla taitaa olla kyllä aikas iso aivovamma vai mistä muusta alemmuuskompleksisi voi johtua? Ehkä olisi aika ryhdistäytyä ja hankkia itsellesi nainen kun ei se niin vaikeaa ole. Yleensä aina naiset itkevät että ei niitä miehiä löydy mutta muro on siitä ihme paikka että tänne eksyy näköjään kaikki jotka eivät saa naista (näin kärjistetysti). Pienenä vinkkinä kaikille jotka naisen haluavat niin kannattaa lähteä joskus uloskin käymään kun ei niitä 24/7 dataamalla oikein varmaan löydy. Tuskin kukaan tulee ikinä ketään kotoa hakemaan.

  Jos "mies" tai pikemminkin tässä tapauksessa marjanpoimija häviää joillekkin helvetin mokkakikkeleille naisten iskemisessä niin voiko näin säälittävää ihmistä edes enää puolustaa?
   
  Viimeksi muokattu: 25.09.2017
 25. jtuominen79

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2017
  Viestejä:
  556
  Ihan hienoa argumentointia hermanneilta huudella muita keskustelijoita aivovammaiseksi. Asiansa voi esittää kunnollisesti muita kunnioittaen myös, ei ole kovin hankalaa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti