Suolalihan valmistus?

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja Toxic, 24.11.2011.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. KVS Joe Smith

    Rekisteröitynyt:
    25.02.2014
    Viestejä:
    10
    Niinpä näyttää olevan vain 0,6% nitriittiä. Aika outoa jos ei Suomessa myydä. Laitoin Maustepalveluun kyselyn josko löytyy heiltä. Tosin tuo Viron kauppa myy hyvään hintaan ja kohtuullisilla lähetyskuluilla.
     
  2. djankka

    Rekisteröitynyt:
    06.09.2001
    Viestejä:
    717
    Ebaysta saa, mutta itse suosin miedompaa 0.6% nitriittisuolaa. Nitriitti on kuitenkin suhteellisen myrkylistä ja noilla vahvemmilla versioilla annostelu ei ole niin helppoa. Omatekoiseen pekoniin tuota menee 23 grammaa kiloa kohti ja suolalihaa tehdessäni käytän 21 grammaa kiloa kohti. Sekaan laitan myös 3 teelusikallista sokeria ja sitten vakuumipussiin lihan kera pariksi viikoksi ja lopuksi joko sousvidellä tai savustimella valmiiksi. Ruiskulla tulee enää harvemmin suolattua.

    https://www.ebay.com/sch/i.html?_fr...raque+powder.TRS0&_nkw=praque+powder&_sacat=0
     
  3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

    Päivän tarjoukset
    Yhteistyössä

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti