strix r9 285

Viestiketju alueella 'Näytönohjaimet' , aloittaja tietokonemies22, 20.03.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. tietokonemies22

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2019
  Viestejä:
  2
  Mulla on tommonen amd r9 285 2gb strixin versio, niin se ei oikeen toimi, osaisko joku auttaa? Sen jälkeen kun poistan perus näyttiksen ajurit (rx 550) niin silti kun yrittää mennä windowsiin se blue screenaa lähes välittömästi. Kun boottaa safe modessa, pystyy poistamaan ne ajurit mitkä windows itsestään lataa, mutta jos yrittää ladata netistä amd:n ajurit niin ei pysty lataamaan koska siitä puuttuu signature. Mutta kun Windowssiahan ei voi laittaa safe modeen ja samaan aikaan signature overrideen. Mitä pystyisin vielä yrittää?
   
 2. BitBlaze

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2018
  Viestejä:
  47
  AMD ajurit kyllä sisältävät signaturen koska muuten niitten asentaminen olisi mahdotonta ilman että jokainen AMD käyttäjä disabloisi signature validationin asennuksen ajaksi, toisekseen nappaa verkkopiuha irti koneesta ja poista automaattiajurit, kokeile sen jälkeen asentaa AMD ajureita.

  Kannattaa myös tarkastaa että mitä se minidump joka bluescreenin ohessa tallennetaan sisältää, se yleensä kertoo mikä tarkkaanottaen on se komponentti joka aiheuttaa bluescreenin.

  Jos ei onnistu niin suosittelen asentamaan koko käyttöjärjestelmän uudelleen ilman että konetta päästetään verkkoon, pitäen AMD ajurit usb tikulla, kun asennus valmis niin tikku kiinni ja ajurit sieltä.
   
 3. tietokonemies22

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2019
  Viestejä:
  2
  No sitä on nyt kokeiltu, mutta ainoastaan amd:n viesti vaihtu. Nyt se on: Tunnistusohjaimen lataaminen epäonnistui, jonka jälkeen se sanoo että "komponentit on jo asennettu" vaikka olen poistanut ne automaattisesti ladatut driverit, ja kone ei ole netissä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti