Spotifyn vastine meille, jotka ovat ostaneet (myös fyysistä) musiikkia

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja Lagaaja, 14.09.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Lagaaja

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2007
  Viestejä:
  3 227
  "Ohjelmat, käyttöjärjestelmät ja ajurit" -alafoorumi on sen verran hiljainen, että parempaa keskustelua saa varmaan täältä.

  Groove appi lopetetaan 1.12. ja korvaava ohjelmisto olisi hakusessa. Tuo mahdollistaa siis sen, että ostamani musiikki (joka on joko ripattu koneelle tai ladattu suoraan bandcampista) synkkaa kotikoneen ja mobiililaitteiteni välillä. Eli voin tavallaan streamata omaa musiikkikirjastoani mistä vain.

  Olen ymmärtänyt, että Spotifyllä tämä olisi melko kinkkistä, tai ainakaan omaa omistettua musiikkia ei olisi helppo sekottaa striimattavien kappaleiden kirjastoon, pitääkö paikkansa? Spotifyn kaltainen striimattava musiikkikirjasto ei ole ehdoton vaatimus minulle (puuttuu aika paljon musiikkia, mitä kuuntelen), mutta en sitä vastaakaan ole. Pääasia, että pääsisin kuuntelemaan omaa musiikkia kännykällä ilman, että joudun lataamaan sitä fyysisesti muistikortille.

  Ideoita?
   
 2. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  5 875
  Siis Groove App on ilmeisesti Microsoftin ohjelma, joka mahdollistaa OneDriveen ladatun musiikin soittamisen. Koska Androidin (ja IOSin) OneDrive appilla pystyy nykyään soittamaan suoraan musiikkia, niin MS on päättänyt lopettaa erillisen Groove Appin Androidilta ja IOSilta.

  Minulle ainakin tästä kaikesta herää kysymys että oletko kokeillut sitä OneDrive Appia? Tietty jos se on ihan liian paska ja siksi haet jotain muuta niin senkin voisi mainita.
   
 3. Steelheart

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2000
  Viestejä:
  316
  AppleMusic, hankin itsekin sen juuri tuon oman musiikin uploadaamisominaisuuden vuoksi.
   
 4. TeknoR

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2002
  Viestejä:
  16 460
  Ei pidä. Siellä ne näkyy muiden kappaleiden seassa, kunhan id3-tagit on kunnossa. Spotifyn asetuksista vaan lisää oman musiikin sijaintihakemiston käyttöön.
   
 5. Sepposeponseponseppo

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2018
  Viestejä:
  27
  Itsellä on QNAP NAS purkki jossa on DLNA palvelu josta purkkiin talletetut musiikit soi ainakin android ja windows luurissa, lähes missä tahansa jota saa samaan wlaniin kiinni. Myös oman pilvipalvelun saa tehtyä eli periaattessa toimii mistä tahansa.
   
 6. altz

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2001
  Viestejä:
  3 969
  Viimeksi muokattu: 26.11.2018
Tagit:

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti