Sony Xperia Z3 Compact

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja Euso, 02.09.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Yöpöydän kellona minäkin olen tottunut puhelinta pitämään telakan hankinnan jälkeen, mutta vielä pitäisi löytää sellainen sovellus, joka näyttää kellonaikaa jotenkin fiksusti lähes samassa paikassa ja halutulla tavalla himmennettynä koko ajan. Täysin paikoillaan se kello ei siinä tietenkään voi olla, kun se palaa kiinni näyttöön, mutta ainakin Dashclockin tarjoamat vaihtoehdot ovat kaikki tavalla tai toisella ihan aunuksesta. Saa vinkata, jos on tiedossa parempia...
   
 2. Jape_

  Rekisteröitynyt:
  01.07.2008
  Viestejä:
  92
  Dock Clock on itsellä käytössä eikä valittamista, pystyy säätämään värit ja himmennykset sekä estää kiinni palamista liikauttamalla kuvaa tietyin aikavälein.
   
 3. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Ei löytynyt storesta sellaista. Dock Clock Plus löytyy, mutta se on maksullinen.

  Edit.
  Ääh, löytyihän sieltä ilmainenkin versio. Piti vain osata painaa storessa more-painiketta, että se näyttää lisää hakuehtoihin soveltuvia vaihtoehtoja, eli user error oli siinä. :D
   
 4. mrkukov

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2006
  Viestejä:
  2 378
  Tekisi melkein mieli ostaa tuo Dock Clock Plus kun silloin ei tartte avata edes näppäinlukkoja jne.. ilmaisella menty siitä asti kun dock tuli taloon. Vaalea himmeä punainen valo niin ei häikäise, ei vie pimeänäköä eikä häiritse mitenkään muutenkaan.
   
 5. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  En minä kyllä saa tuota Dock Clockia toimimaan mitenkään muuten kuin käynnistämällä sen manuaalisesti ja se tuskin on tarkoitus. Asetuksista on määritelty "Activation=Dock", mutta eipä silä ole merkitystä kun kokeilin niitä muitakin. Daydream-valikosta sovellusta ei löydy lainkaan, jotta voisi laittaa sen käynnistymään sen kautta. Vastaavasti Dashclock sieltä kyllä löytyy ja se käynnistyy hienosti aina kun laittaa luurin laturiin (siis silloin kun Daydream-ominaisuus on päällä).

  Lisäksi Dock Clockin asetuksissa Alarm settings -valinta tuottaa virheen "Sorry, your system clock/alarm application could not be found".

  Ei tämä nyt vakuuta yhtään.

  Edit.
  Jaa, tämä paska edellyttää lukituksen avaamista ennen kuin se pelittää telakassa.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2015
 6. d2mac

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2009
  Viestejä:
  403
  Millaista roikottelua Magnector vs. rimpula kestää? Ebayn Item # : 171521670434 kantaa johtoineen hieman yli oman painonsa. Toisen kokeen tein, laitoin luurin kantilleen liittimen päälle, liitintä(ja siis puhelinta) pystyi kääntämään pystyyn n.45 astetta ennen puhelimen irtoamista.
   
 7. mrkukov

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2006
  Viestejä:
  2 378
  kautium: Maksullinen versio taisi mennä lukituksen ohi. ;)
   
 8. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Niin näköjään, mutta ei hirveästi innostaisi maksaa tuollaisesta. Tosin on siinä plus-versiossa aika pitkä lista muitakin parannuksia ilmaiseen verrattuna. Harmi kun noiden maksullisten versioiden testaaminen on tehty Googlen kaupassa niin kömpelöksi.

  Features
  - Activated by Dock / Power connected or manually
  - Appears automatically without unlocking or turning on device (even with security) *
  - Screen Saver mode (similar to Daydream) start after inactivity *
  - Burn-in protecting orbit on clock page
  - Automatic or fixed orientation (portrait / landscape) *
  - Silence / low volume settings (no vibrate on change) *
  - Multi-page design (swipe left / right) *
  - System wallpaper support (including animated Live Wallpapers) *
  - Custom activation times and brightness settings (day / night) *
  - Auto-switching brightness depending on time *
  - Auto dim of hardware button backlight (new method works for HTC)
  - Auto-quit in morning (option) *
  - Keep notification bar visible (option) *
  - Wave to wake (proximity sensor) (option) *
  - Two selectable clock page themes (summarized weather or detailed weather) *
  - Customizable text color and sizes *
  - Digital clock font selection
  - Analog clock *
  - Fully customizable clock display (enable / disable any feature) *
  - Counts display: Unread email/gmail, Facebook, Unread text messages, Missed calls *
  - Support for IMAP email unread counts (AOL / Yahoo! / iCloud etc.)
  - Multiple Gmail account support *
  - Proper full-screen for devices with on-screen soft keys *
  - Alarm time remaining bar (shown only at night) *
  - Automatic weather location *
  - Calendar page with selectable calendars and color support *
  - Weather page with up to three custom weather locations *
  - World clock page with up to three custom locations *
  - Universal phone / tablet design *
  - More page modules coming soon (CCTV / appointments)

  * Improvements over Dock Clock Free
   
 9. Stunned

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2011
  Viestejä:
  2 846
  mikä siinä on kömpelöä? 2 tuntia aikaa testata.
   
 10. punaparoni

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2013
  Viestejä:
  382
 11. JoelN9

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  170
  Kokeilin tuota Dock Plus ohjelmaa, mutta ei oikein vastannut tarpeitani. Vanhana N9 omistajan tosin olin myyty tuosta ulkoasusta. Lähinnä se, että kun oli tuo musta kello scriini päällä, niin mulla ei toiminut whatsup ja sähköpostiviestien tullessa led ilmoitukset. Yritin kiertää tämän sillä, että laitoin notification yläpalkin näkyviin, mut siihen ei tullut näkyviin sähköposti kuvaketta ja whatsup kuvakeesta näkyi vaan pieni piste. Kun dock ruutu on siis päällä, en tiedä tulleista sähköposteista enkä whatsup viesteistä, ellen sviippaa yläreunasta ja notification bar tulee täysin näkyviin. Sen lisäksi olen tottunut laittamaan näytön pois päältä virtanäppäimestä, harmi kun tuota softaa ei pysty aktivoimaan kun painaisi virtanappia, vai onko xperian asetuksissa joku kohta, mistä noin viisi aktivoittaa sovelluksen aukeamaan virtanapin painalluksesta.

  Toinen ongelma on akunkäyttö, ja joo en ole tehnyt firmiksen päivityksen jälkeen tehdaspalautusta. Mutta google+ vie akkua vaikka en käytä sitä. Olen pakkosulkenut sen mutta se ilmestyy avonaisessa tovin jälkeen. Jotain 17% se ilmoittaa aamupäivän ajalta akunkäytön osuudeksi google + osalta.
   
 12. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  No mm. juuri se että ei ole kuin vain 2h aikaa. Pitää siis varata jo etukäteen sopiva hetki, jolloin ostaa sovelluksen ja tutkii ja testaa sitä. Jos on jotain ongelmia, pitää olla valmis myös kyselemään ja googlaamaan vastaukset samassa ajassa jne. IMO, Google on tehnyt itselleen karhunpalveluksen tuollaisella naurettavan lyhyellä testirupeamalla, vaikka onhan se toki parempi kuin ei yhtään mitään.

  Btw. Ostin Dock Clock Plussan sikana säkissä ja hyvin näyttäisi pelittävän juuri siinä tarkoituksessa missä minä sitä tarvitsen, eli yöpöydän kellona.
   
 13. JoelN9

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  170
  Löysin sattumalta muuten puhelimen omasta "herätys ja kello" aplikaatiosta oikealsta alhaalta vetovalikosta kohdan "työpöytäkello". Tuossa on sama ongelma kuin Dock Clockissa, eli led-valo ei ala vilkkumaan, kun tulee postia, tekstaria tai whatsup-viestiä. Ei voi siis tietää noista, jos on tuo xperian oma työpöydä kello päällä. Sinun tarkoitukseen se olisi ilmainen hyvä vaihtoehto, mutta experiassa on maksimi näytön päälläolo aika 30min, jolloin tuo työpöytäkello sammuu ja näyttö menee mustaksi. Vai voiko njäytön pakottaa jäämään päälle? Ei varmaankaan, koska tällöin saattaisi käydä vahinkoa näytölle jos jää kotivalikko muutamaksi tunniksi päälle.
   
 14. Poistunut keskustelija 0012 Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2011
  Viestejä:
  1 201
  Verrattuna siihen, että aikaisemmin oli vartti aikaa testata niin kyllä tämä kaksi tuntia on siihen verrattuna melkein ikuisuus.
   
 15. JoelN9

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  170
  Google+ ongelma ratkaistu, aplikaation palautus 1.versioon ja sitten päivitys uusimpaan. Ei enää akunkulutusta taustalla.
   
 16. Methados

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2000
  Viestejä:
  792
  Minulla oranssista Z3 compactista halkesi takalasi itsestään, ei varmasti ole kertaakaan pudonnut tai vääntynyt. Otin puhelimen etutaskusta ja huomasin että lasi siististi halki. Puhelin lähti perjantaina dna liikkeen kautta takuuhuoltoon, onhan ton nyt ihan pakko mennä takuuseen. En kyllä ihan helposti meinaa luovuttaa jos alkavat rahaa korjauksesta vaatia. Menee kai tampereen scf huoltoon.. ilmeisesti 3-4 viikkoon pitäis varautua? Vähän hankalaa kun ei dna liikkeellä ollut edes lainapuhelinta antaa. Vissiin haettava tollanen halpis galaxy siksi aikaa että saa edes jotenkin puhelinta käytettyä.. Ei kovin hyvä kuva kyllä jäänyt, 1.5kk vanha puhelin ja hajoaa itsestään.
   
 17. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Millä perusteella lohjennut takalasi menisi takuun piikkiin? Virhevastuun osalta se voisi jotenkin purra, mutta sitten pitäisi olla osoitettavissa että kyse on viasta tuotteessa, eikä käyttäjän toimintatavoissa.

  En minäkään tuota omaa luuria pudottanut sillä kerralla kun siitä oli takalasi lohjennut, mutta tunnistan kyllä monia muita tilanteita, joissa niin olisi voinut käydä ihan huomaamatta. Esimerkiksi fillaroidessa tai istuutuessa luuri taskussa tms, voi syntyä sellainen puhelimeen kohdistuva jännitystila, joka melko helposti naksauttaa lasin rikki. Kaksipuoleinen lasi ei välttämättä ollut fiksuin veto Sonylta kestävyyttä ajatellen, mutta ei se sellaisenaan vielä mikään vika ole.
   
 18. Methados

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2000
  Viestejä:
  792
  Puhelin on matkustanut yleensä takin povarissa, tai ollut pöydällä. Joskus ollut farkkujen etutaskussa. Olen kyllä ihan väärässä merkissä jos puhelin tollasesta hajoaa eikä takuu sitä korvaa.
   
 19. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Sen vuoksi puhelimiin myydään niitä suojakalvoja ja erillisia kuoria jne, että eivät hajoaisi ihan niin vähästä. Onhan näiden Sonyn lasien kohdalla ollut paljon puhetta lasin herkästä rikkoutumsiesta, mutta minä mutuilen edelleen että kyse on pikemminkin käyttötavoista kuin siitä että vika olisi ollut tuotteessa jo tehtaalta lähtiessä. Lasi molemmilla puolilla luuria vähän niinkuin tuplaa mahdollisuuden ongelmille.

  Minä en ainakaan ole kuullut että takuu olisi kertaakaan korvannut hajonnutta lasia puhelimessa, mutta saahan sitä yrittää. Ilmoittele miten käy, niin tiedetään sitten kaikki muutkin laittaa luurit takuuseen kun tulee räpellettyä lasi paskaksi. :D
   
 20. d2mac

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2009
  Viestejä:
  403
  Aika heikoilla kulutta on lasin halkeamisessa. Huolto/valmistaja toteaa pienen pykämän, tai toteaa luurin taipuneen. Housun taskussa luuri saattaa vääntyä ja lasi haljeta.

  >Menee kai tampereen scf huoltoon.. ilmeisesti 3-4 viikkoon pitäis varautua
  Lupaako paikallinen huolto vesitiiviyttä, jossan päin maailmaa suojauslupaus ei ole voimassa avauksen jälkeen?

  Sinällään tuon takalasin vaihto ei ole hankala rasti. Lasi maksaa vajaan kympin ja mikäli haluaa varmistaa tiiveyden, niin uusi liimakalvon ~6€
   
 21. Methados

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2000
  Viestejä:
  792
  Pitää nyt seurata miten asia kehittyy, siis jos huolto minua rahastaa vaihtamalla lasin ja ei takaa vesitiivityttä? Vai ymmärsinkö nyt väärin. Eiköhän tuo lasin vaihto onnistuisi iteltäkin, menee vaan takuu.
   
 22. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Ei kai virallista lasia sentään tuohon hintaan saa, vaikka se ei mitenkään erikoinen olekaan? Ja jos nyt kuitenkin saa, niin mistä?

  Tällaisia semivirallisia näyttää tosiaan saavan pilkkahintaan:
  http://www.etradesupply.com/sony-xperia-z3-compact-battery-door-white.html

  Tuosta ei vaan selviä tuleeko mukana varmasti uutta liimakalvoa, mutta veikkaisin että tulee, koska milläpä se lasi muuten edes pysyisi paikoillaan.

  Vaihto ei näyttäisi olevan kovinkaan hankala. Työkaluiksi riittää lämpöpuhallin, imukuppi lasin nostamista varten ja vaikka nippu kitaran plektroja, joilla kammeta lasi liimaliitoksesta.

  Tässä videota Z1C:n näytön vaihdosta. Z3C:ssa prosessi menee käsittääkseni samalla tavalla ja takalasin osalta se käy luonnollisesti vielä pykälä helpommin, kun ei tarvitse huolehtia johtojen liitoksista jne.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2015
 23. Methados

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2000
  Viestejä:
  792
  Tälläisiä juttuja kun lukee netistä en ihmettele yhtään että tuo halkesi. Englannissa noita ilmeisesti raportoitu kymmeniä ellei jopa satoja tapauksia?

  I got the Ringke Fusion caseand Nillkin H+ protector for front glass on my Red Z3 compact.

  Within 2 weeks of using the front glass cracked in the middle across the length while carrying in jacket. The caseand the Nillkin glass didnt even have scratch yet. The top half stopped responding to touch altogether. Sonysupport was prompt but took 2 week over Christmas to fix and return it but lost the Nillkin protector - luckily had ordered 2 in beginning.

  Lähde: http://forum.xda-developers.com/z3-compact/general/glass-cracking-t2899480/page16
   
 24. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Lasien halkeiluun liittyen löytyi tällainen:
  http://conversation.which.co.uk/tec...ing-phone-screen-replacement-repair-warranty/

  Tiedä sitten miten helposti tilanteen saa hoidettua täällä meillä, mutta jotain toivoa on jos puhelimessa ei ole mitään ulkoisen kolhun jhälkiä.
   
 25. Sleeper^

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2003
  Viestejä:
  326
  Minulla on kolmas älypuhelin menossa. Kahdessa ekassa oli silikonisuoja jonkun aikaa, kunnes meni hermot niiden tuomaan lisäpaksuuteen. Yhdessäkään puhelimessa ei ole ollut näytönsuojakalvoa, eikä tule. Nuo kaksi aikaisempaa puhelinta myin eteenpäin uudenveroisina, ei ollut muutamaa kolhua lukuunottamatta mitään. Ja kumpaakin tuli käytettyä ihan kunnolla, kuten nykyistäkin ja näyttöihin en ole saanut naarmun naarmua. Piti tänä vuonna ostaa juurikin Z3C, mutta jätän suosiolla kauppaan kun ei näemmä tartte edes käyttää luuria ja lasit halkeilee. Surkeaa ja vielä Sonylta! LG G2:lla mennään, ilman mitään suojia. :) En ymmärrä että ensin ostetaan kallis puhelin ja sitten se kalvotellaan ja pidetään silkkipussissa tms. Ei tuollaisille pitäisi olla tarvetta, jos laatu on kunnossa!
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti