Sony Xperia Z2

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja Pipanacansleri MMMIX, 24.02.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Styx1968

  Rekisteröitynyt:
  20.05.2016
  Viestejä:
  1
  Tänään tuli korjaus ja tietoturva päivitys Sony Xperia z2. Toivottavasti tulisi Android N päivitys. Vaikka epäilen ettei sitä tule.
   
 2. pantzu

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2012
  Viestejä:
  373
  Joo, taitaa käydä niin että eivät enää yli 2 vuotta vanhaa ala päivittämään. Olen kyllä tähänkin päivitystahtiin ollut tyytyväinen. HTC jätti kahteen kertaan vuoden vanhan laitteen ilman isoja versiopäivityksiä.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Joppe

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2001
  Viestejä:
  233
  Joo, tänään tuli varmaankin sitten tuo päivitys. Ei tosin ihan täysin noin kuin tuo changelog sanoo, Noise suppression oli kyllä päällä, mutta se valinta oli tehnyt paluun, eli nyt sen saa taas itse disabloitua.
   
 5. Lawidoh

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2009
  Viestejä:
  731
  täällä rupes oma z2 tekee semmoista että jos on enemmän käyttänyt ja lämmennyt niin lakkaa reakoimasta kosketukseen, ja jos esim näytön on sammuttanut niin ei saa näyttöä heti päälle vaan syttyy hirveellä viiveellä. tehdasasetukset palautin eilen ja vika jatkuu.

  takalasissa pieni hiuslohjeema joka tuntuu vain hieman kynnellä niin tuleeko tuosta ulinaa huollossa ja vetoovat vaurioon?


  EDIT: takuukin näköjään loppunut 21 päivää sitten et eipä taida sinne lähteä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.06.2016
 6. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 340
  Ja virhevastuuhan jatkuu takuun ulkopuolellekin.. :)
   
 7. Lawidoh

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2009
  Viestejä:
  731

  tiedän kyllä mutta kuten aiemmassa kommentissa mainitsin että takalasissa on halkeama joten voivat sen perusteella jo hylätä tuon.
   
 8. TuBBe

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2008
  Viestejä:
  692
  23.5.A.0.575 stock versio nyt alla, ja vastapuoli ei edelleenkään kuule mitään mitä sanon tai esim snapchatissa mikki ei toimi. Mitäs vittua tälle voisi oikein tehdä?
   
 9. erkki82

  Rekisteröitynyt:
  18.12.2004
  Viestejä:
  1 347
  Reipair toimintoa kehiin pc companionista. Resetoi puhelimen joten tiedot talteeen. Sitä ennen voit tietysti tarkistaa onko noise cancel päällä asetuksista. Jos on niin kokeilla otta pois. Jos ei jo molemmat siis tehtynä.
   
 10. Alippa

  Rekisteröitynyt:
  22.02.2011
  Viestejä:
  606
  Onko muilla z2 omistavilla ollu sellasta probleemaa että huonosti löytää 3 ja 4g nettiä, välillä ei pelaa gsmlläkään ja sitten toisten puhelimella sama elisan liittymä löytää hyvin.
  Muutenkin tuntuu paljon seilaavan yhteyksien väliä vaikka paikka ei vaihdu.
   
 11. pantzu

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2012
  Viestejä:
  373
  Ei varsinaisesti tuollaista ongelmaa. Välillä siirtyessä wifin alueelta tai laittaessa 4Gn päälle ei datayhteyttä meinaa löytyä, mutta lentokonetilan kautta käyttäessä data toimii heti.
   
 12. lein

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2011
  Viestejä:
  2 649
  Oma puhelin pulskistui yllättäen.

  [​IMG]

  Puhelimen avaaminen luonnistui suhteellisen helposti, kun puolet sitä kasassa pitävistä liimoista oli jo valmiiksi irti, eli sisältä löytynyt turvonnut akku oli toiminut tunkkina.

  [​IMG]

  Puhelin toimii taas normaalisti uuden akun myötä, mutta vettä se tuskin enää kestää, kun huomasin myös näytön taipuneen irti sivupaneeleista. Uusi akku on tosin kolmannen osapuolen valmistama, joten en tiedä miten hyvin se vertautuu alkuperäiseen, vaikka nopeasti googleteltuna Patonan akkuja kehutaan ainakin yleensä laadukkaiksi.

  Osaaku joku sanoa voisiko tähän akun lahoamiseen vaikuttaa oma tapani pitää puhelinta tässä säännönmukaisesti, kun en ole itse aihealueeseen perehtynyt? Ikää tällä puhelimella on nyt 28 kuukautta.
   
 13. Bomb

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2001
  Viestejä:
  412
  Jaa'a, itse pidän yöt aina lataustelakassa, joka lataa myös noiden magneettiliittimien kautta eikä ole akku pullistunut, ainakaan vielä. Puhelimella ikää lienee 27-29kk tms, en muista oliko huhti-, touko- vai kesäkuu tun luurin sain ja telakan hankin asap, joten about uudesta asti ollut telakassa latauksessa aika monta tuntia joka vuorokausi. Omastani on takalasin liimaukset pettäneet muuten vain.
   
 14. Lars Kuu

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  188
  Jahas. Eipä tule 7.0 enää z2:lle. Mihin puhelimiin ootte siirtyny z2sta? Sonyn omat ei oo vakuuttan enää hirveesti..
   
 15. Rizz++

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2009
  Viestejä:
  432
  Eilen lähti tilaukseen Xperia XZ. Eipä siinäkään paljoa uutta tunnu tähän verrattuna olevan, mutta Sonyyn jo tottunut, niin ei huvittanut alkaa merkkiä vaihtamaan.
   
 16. ile82

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2003
  Viestejä:
  196
  Itse siirryin Z2:sta Motorolan (eli Lenovon) Moto G4:seen. CDON:ilta sai 169€ hinnalla moisen tarjouksesta niin en enää paljoa miettinyt. Z2:sen akku kulunut hyvän aikaa ihan helvetinmoista kyytiä. Yrittää jyskyttää Sonyn sovelluspäivityksiä itekseen ja Google-palvelut tuhosivat akkua niin järkyttävää kyytiää. Parissa vuodessa puhelin meni siihen pisteeseen, että jos oli yöllä latauksessa, niin viimeistään iltaseiskan aikaan virransäästötila päälle. Välillä jo työpäivän aikana. Tehdasresetit ei enää auttanut. Nyt kun on puhdas droidi, niin työpäivän jälkeen iltasella on namit 50% akkua edelleen vaikka bluetooth juttelee LG:n älykellon kanssa ihan samaan tapaan kuin Sonykin.

  Moton kanssa haasteita on lähinnä ennakoivan tekstinsyötön kanssa. Mutta niin se olisi missä tahansa uudessa luurissa.
   
 17. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 340
  Paitsi meillä jotka käytämme pilveen sanakirjat synkkaavia näppäimistöjä. :psmoke:
   
 18. pantzu

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2012
  Viestejä:
  373
  Olikohan se niin, että Z2n taustamelua vaimentavat kuulokkeet ei toimi enää noilla uudemmilla malleilla? Uusi puhelin myös alkaa kiinnostaa, ja nuo kuulokkeet on itselle olleet ihan hyödylliset.
   
 19. tonator

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2009
  Viestejä:
  137
  Minulla akku riittää tyypillisesti juuri ja juuri päivän yli, joten vielä ei tarvi vaihtaa. Mutta G4 on kieltämättä tällä hetkellä houkuttelevin vaihtoehto itsellenikin. Huaweila saa rautaa hyvään hintaan, mutta kääntöpuolena bloatwaret ym. tilit. Näppäimistönä olen käyttänyt muutenkin Swiftkeytä, kunhan tekstin ennustuksesta ottaa automaattikorjaukset pois ja käyttöön asetus "välilyönti päättää nykyisen sanan".

  Smartbandissa jos olisi kello ja pidempi akkukesto, niin hyvä olisi. Ostin "korvaajaksi" kiinalaisen Telcastin kellon: yhteys pätkii ja syö valtavasti akkua. Mikä voisi olla tyydyttävä, kellollinen ratkaisu smartbandin jälkeen?
   
 20. näpitön

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2002
  Viestejä:
  221
  Alkaa tosiaan olemaan normielämän loppupuolella tämä kapula.
  Vielä voisin vähän harrastaa puhelimen kanssa samalla kun katselee uutta luuria.

  Mietteissä olisi tilata uusi akku, takalasi ja siihen tiivisteet. Näyttivät olevan kohtuulisen halvalla kiinakaupoissa. Eikä vaihto-operaatio näyttänyt olevan sen vaikeampaa.

  Onko kukaan kokeillut jotain custon rommia, jossa olisi uusimmat Androidin ominaisuudet ja toimisi tällä luurilla ilman enempiä ongelmia? Lähinnä kiinnostaisi jos jostain saisi Wanhan STAMINA - moodin kaltaisen toiminnan takaisin. Siis sen 4.4(?) -version, jossa pystyi itse säätämään missä säästetään virtaa, ja mikä jätetään päälle. Myös tämä 6.0.1:n staminatilan järkyttävä punainen varotushuutomerkki ilmoituspalkissa pännii jotenkin raskaasti.
  Tätähän voi matkia jonkinverran ForceDoze ohjlemalla ( https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-forcedoze-force-doze-mode-screen-t3377694 ) , mutta ei ole ihan niin sorja käyttää kuin alkuperäinen Sonyn oma.

  Myös Sonyn omien softien raivokas päivityspyrkimys on rasittava. Jonkun verran niitä saa hallittua kun säätää verkko-oikeuksia ja pakotussammutuksia päälle. Syövät kuitenkin akkua aina yrittäessään päälle. Eli rommissa olisi kiva jos voisi viskoa ohjelmia pihalle, jos niitä ei tarvitse
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti