Sons of Anarchy (FX)

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Tulisuudelma, 02.09.2009.

 1. winterland

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2014
  Viestejä:
  81
  Ihmeen paljon keskityttiin tuohon kipeään jalkaan. Lienekö näyttelijä loukannut jalkansa ja sen takia piti keksiä syy (mitä ei itse asiassa koskaan paljastettu, kuitattiin aika hölmösti "jaa en tiedä") miksi hahmokin kenkkaa. Kunhan jalkavamma ei tyyliin aiheuttaisi sitä, että finaalissa Jax ajaa moottoripyörällä kolarin kuten JT.
   
 2. Kokkikolmonen

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2008
  Viestejä:
  139
  Todellakin :kippis:
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. R+L=J

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2013
  Viestejä:
  1 157
  ÖÖ sutterin ei kannattais muistutella varsinkaan tässä vaiheessa muista sarjoista. Erityisesti sarjasta joka on yksi kaikkien aikojen parhaista + loppui ehkä kaikkien aikojen parhaimpaan jaksoon, näyttää tämä oma sarjansa vielä paskemmalta rinnalla.
  Sama kun johonki Dexterin vikaan jaksoon Gandolfini olis tehny cameon :rolleyes:

  Eiköhän Jaxin linkkailu ollu viittaus siihen että sydän reistailisi, ei se Gemma sattumalta siitä omastaan tässä jaksossa jutellu.
   
 5. Mikähän tuo Jaxin ontuminen tosiaan oli? Osassa kohtauksista sitä painotettiin erityisesti, osassa Jax käveli rennosti täysin ilman ontumista. Eli näyteltyä se ontuminen ainakin oli, eikä jalkansa loukanneen näyttelijän konkkaamista. Plus koko jakson olisi voinut kuvata joka tapauksessa niin, että Jax olisi voinut olla vaikka pyörätuolissa tosielämässä. Ei saatana jos nyt viime metreillä Jaxilla onkin yhtäkkiä joku tappava/rampauttava tauti, minkä takia Jaxin on helppo uhrata itsensä finaalissa...

  Gemman kuolema oli antikliimaksien antikliimaksi. Tätä on odotettu pidempään kuin laki sallii, joten totta kai Sutter vielä pitkittää ja pitkittää ja pitkittää loppua. Koko kohtaus tuntui vain pitkästyneeltä ja tunteettomalta vuorosanojen lausumiselta, ei koskettavalta ja merkitykselliseltä erään tarinan päätökseltä.

  Lisäksi Gemma lähti täysin luonteensa vastaisesti. Gemma on aina valehdellut, varastanut ja huijannut kaikissa mahdollisissa tilanteissa, se ON Gemman hahmon ydin. Nyt Gemma sitten päättikin olla täysin zen koko asian kanssa ja rauhallisesti ohjeistaa poikaansa vetämään liipasimesta. Ai miten ihanaa, kun Gemma löysi rauhan sielulleen, sai nopean ja kivuttoman kuoleman (kaiken aiheuttamansa tuskan ja kurjuuden jälkeen) ja jäi lepäämään rakkaaseen puutarhaansa. Plääh!

  Kaiken huipuksi Gemma ohitti Unserin kuoleman olankohautuksella. What a bitch!
   
 6. R+L=J

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2013
  Viestejä:
  1 157
  Miten veikkaatte että päättyy?
  Oma veikkaus että tulee ns. Dexterit eli Jax jonnekki huitulan vittuun kauas skideistään mutta hyvinkin elossa.
  Toivoisin tosiaan ettei tuo sairausteoria pidä paikkaansa, olisi halpa typerä lopetus, mitä toki tältä sarjalta kuuluukin odottaa ;)
  Jos se vaan delaa niin tuntuu ettei oikeen millään ole ollut mitään merkitystä.

  Gemmalla ei tosiaan edes silmä räpsähtänyt kun bestis heitti lusikan nurkkaan, bitch till the end.
   
 7. sedf

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2012
  Viestejä:
  109
  Ainakin sitä Neron kartanoa on pedattu aika kauan aikaa. Ehkäpä Jax ja Wendy elelevät siellä elämänsä loppuun asti :D Tosiaan Unserin ja Gemman kuolema olivat aika meh. Ihan hyvä sarja lässähti loppua kohti. Helppo vetää samanlaisuuksia Dexteriin.
   
 8. Tomppodeuz

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  560
  Jax erotetaan, ja saa vihdoin itsensä pois kerhosta. Lähtee poikineen farmille, suunniteltu juttu.
   
 9. vipe

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2000
  Viestejä:
  8 045
  Kai se "kartano" on joku lehmän- ja vuohenpaskasta (noitahan se Nero sanoi siellä olevan?) rakennettu olkikattoinen savimaja, ja ne Neron "pari sukulaista" on tosiasiassa ~50 laitonta siirtolaista jotka pitää sitä majapaikkaan.

  Itseasiassa olis ihan hyvä lopetus. Siinä Jax sitten vois ihmetellä että "WTF is this, brotha!?!" ja samalla tuntee piston rinnassaan, NGGGHHHHH kaatuen kuolleena maahan -> The End.
   
 10. ErrorFile

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2007
  Viestejä:
  2 150
  No tämä. Olisi voinut aikasemmin pyörähtää, tai olla vaikka ihan vakituinenkin näyttelijä tässä(kin) sarjassa.
   
 11. Maddie

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2014
  Viestejä:
  46
  Tuskin Jax sinne farmille pääsee mutta Nero, Wendy ja pojat kyllä pääsevät ja jäävät varmaan sinne elelemään.
   
 12. Seitan

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2002
  Viestejä:
  6 072
  Ainakin tämä viimeisin jakso antoi vahvasti ymmärtää, että Jax hyväksyi oman kuoleman. Mutta onko lopetus noin ilmeinen? Jää nähtäväksi.
  Sarja olisi pitänyt lopettaa Clayn kuolemaan ja annettu Jaxin johtaa kerhoa ihmisten mielikuvituksissa.
  Lopetus on tyyliin Jax ajaa farmille, nousee pyörän selästä, saa sydärin ja lyyhistyy Neron, Wendyn ja lasten silmien edessä kuolleena maahan. :rolleyes:
  Tai kuolee samaan kohtaan kuin isäukkonsa.
  Toivottavasti Sutter osaa yllättää loppuratkaisussa edes vähän.
   
 13. Ei helvetti jos tuo boldattu toteutuu. Siihen vielä loppuun Nero ajaa Jaxin perheen kanssa paikalle, mistä Abel juoksee Jaxin ruumiin luokse, ottaa President-tarran irti Jaxin rinnasta, puristaa sitä määrätietoisesti pienellä nyrkillään, ja katsoo kulmat kurtussa horisonttiin, missä aurinko laskee, samalla ruutu feidaa mustaan, Produced and Created by Kurt Sutter.
   
 14. Miixa

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2012
  Viestejä:
  251
  Ahahaha, olisi kyllä täydellinen lopetus tälle ripulille :D
   
 15. zide

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2010
  Viestejä:
  356
  Jos ontuminen olisi ollut oikeasta loukkaantumisesta johtuvaa, niin eiköhän jakso oltaisi kirjoitettu uudelleen vähentäen turhia kävelykohtauksia. Todennäköisesti ajaa ulos tieltä ja kuolee siihen tai jokin muu idioottimainen kuvio kuten että kuolee palavaan taloon kun ei jalka kanna.
   
 16. sorsasd

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2013
  Viestejä:
  456
  Ihan vaan heitän tähän väliin, että älkää tässä ketjussa spoilatko sitä Dexteriä, kun jollain saattaa olla kesken :(
   
 17. Juffex

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2005
  Viestejä:
  6 525
  Alkaa kyllä loppua kohden lässähtämään sarja pahasti.

  Jax teurastaa sakkia ja rikkoo lakia minkä kerkiää, mutta saa aivan rauhassa pyöriä vapaana. Pikkuinen etsintäkuulutus pahoinpitelystä kyllä veti miehen maan alle, mutta muuten kyllä ei mitään hätää. No Unser perui syytteen niin ei mitään hätää. Eihän kukaan jaksa auton varastamiseen aseella uhaten ja poliisia pakenemisesta syytteitä nostaa.

  Ei sillä ainahan tämä on tätä ollut eikä ole haitannut, mutta viimeisten jaksojen aikana mennyt jo melko yli.

  Ja muuten sitten täysin turhaa täytettä ollut. Edellinen jaksokin oli niin tylsä, että meinasin nukahtaa useita kertoja jakson aikana. Ainoastaan Unserin ampumista en osannut ennustaa. Gemman tappaminen on itsestäänselvyys kuten se, että Wendy antaa piparia Jaxille. Alkaa oikeasti itseäkin pelottamaan, että Dexter vol. 2 tästä tulee...

  Ja nämä "rikollisjengit". Pyörittävät huumekauppaa, asekauppaa, prostituutiota, kiristystä ja vaikka mitä. Hallitsevat puolta kaupunkia ja silti tuntuu, että palkkalistoilla on 5-10 vain tyyppiä, jotka Jax hoitelee nu metal musiikin avustamana ja sen jälkeen homma OK.
   
 18. Vegelius

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2002
  Viestejä:
  111
  Loppuuko tämä sarja tähän tuotantokauteen?
   
 19. Miixa

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2012
  Viestejä:
  251
  Kyllä, seuraava jakso (13.) on sarjan viimeinen.
   
 20. Sikakissa

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2009
  Viestejä:
  1 151
  Ei, vaan loppui kuudenteen tuotantokauteen.
   
 21. sorsasd

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2013
  Viestejä:
  456
  Harvemmin nu metallia kuullut.

  Työntäkää ne Dexter vol. 2:t syvälle peräsuoleenne. Minulla ei ollut mitään käsitystä kuinka sarja tulisi päättymään, mutta joku menikin tuossa sen vissiin mainitsemaan tässä ketjussa, joka on Sons Of Anarchya varten.
   
 22. Jaa siis et tiennyt, että finaalissa Dexter joutuu ampumaan Debran päästäkseen karkuun, mutta Batista ampuu lopulta Dexterin hengiltä. Ja että ihan finaalin lopuksi tulee "20 years later", missä aikuiseksi kasvanut Harrison suorittaa ensimmäisen murhansa muovitetussa huoneessa.

  Ihan oma moka, jos ei ole katsonut sarjaa loppuun, mitä on saanut kotimaisella tekstityksellä DVD-boxina kaupoista jo yli vuoden ajan... :smoke:
   
 23. sorsasd

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2013
  Viestejä:
  456
  Alkaa olemaan aika ot, mutta mikä moka se nyt on? Saan varmaan katsoa sarjani koska tahdon?

  Idea oli se, että voisko olla otsikon mukasta tä meno, ilman että tarvitsee jokaisen sarjan loppuratkaisuja laukoa täällä.

  Mikäli aiemmin spoilannut oikein spoilasi, niin ei se Dexter tainnut noin päättyä. Ja Dextereitä näin ollen tuskin tapahtuu, kun Jax ei kerran henkiin jää.
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2014
 24. Lichi

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2010
  Viestejä:
  2 383
  Esimerkiksi Suomi Netflixissä on vasta 6 kautta. Eikä oo ilmaiskananviltakaan vielä tullut, niin olisi syytä laittaa spoilerit spoiler tagien taakse.

  Muuten, oli kyllä melko tylsä jakso. Eipä noissa Unserin ja gemman tapoissa ollut mitään mieltä, mutta Jax tuntuu olevan nykyisellään psokopaatti, joka tappaa vain tappamisen nautinnon vuoksi. Vai mitä muka Gemmankin tappo autto Jaxia, muuta kuin romutti hänet henkisesti?
   
 25. Derby

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2011
  Viestejä:
  1 260
  Gemma nyt tappoi Jaxin vaimon, jätti lapset ilman äitiä, edesauttoi Jaxin parin parhaan kaverin kuoleman, n. 100 muun ihmisen kuoleman. Bisneksien kusemisen laajalla rintamalla niin itseltä, kerholta ja kaverikerhoilta, ja todennäköisesti vielä Jaxin omankin kuoleman. Mikäpä tota enää hengissä pitäisi, aseta itsesi Jaxin asemaan, olisit varmaan mennyt tissiä imemään?
   
 26. Lichi

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2010
  Viestejä:
  2 383
  Tara nyt sattui olemaan petturi, joka oli ilmiantamassa kerhoa, mikäli olet unohtanut. Muutenkin Tara oli sarjan ärsyttävin hahmo ja Gemma teki suuren palveluksen, kun siitä päästiin eroon. Kyllä oman vanhemman/lapsen surma on kaikkein pahin, eikä siihen missään tilanteessa ole perusteluja. Paitsi kaipa se murhanhimoiselle nyky Jaxille sopii ihan hyvin.Nythän vissin varmistu, ettei Jax kuole, kun ennen kautta joku tuottaja/tjsp. sanoi, että kaksi kerhon jäsentä kuolee ja nyt ne paikat on täytetty.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti