Sonera KotiTV (IPTV)

Viestiketju alueella 'Internet, tietoturva ja muu tietoliikenne' , aloittaja Kaotika, 03.08.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. olkikuukkeli

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2009
  Viestejä:
  1 170
  Hyvin perivät takaisin laitteitaan... Näköjään ovat lähettäneet kaksi (tai päivittäneet jossain vaiheessa?) Sonera Viihde-pakettia kaikkine hilppeineen, löysin nimittäin makkarin kaapista makailemasta. Sopparit on aina lusittu loppuun, joten jäävätkö nuo laitteet siis itselle vai pitääkö ne palauttaa jonnekin?
   
 2. Tupsa

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2008
  Viestejä:
  710
  M
  Me on saatu jo kaksi kertaa se etuhintatarjous. Yleensä ollut jotain "eka vuosi puoleen hintaan ja toinen 3/4 hinnalla". Sitten onkin jo 2 vuoden määräaikainen täynnä ja uutta putkeen. En tiedä sitten, miten vaikuttaa, kun Sonerasta tuli Telia. Ovakko ahneempia? No ei siinä, jos niin, niin otetaan joku toinen IPTV.
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2017
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Pihlaja

  Rekisteröitynyt:
  19.06.2013
  Viestejä:
  430
  Kyllä ne niitä ainakin haluaa takaisin, jos niiltä itse kysyy, mutta eivät ilmeisesti kovin aktiivisesti peri. Ilmaiseksi se kuitenkin onnistuu, mutta joutuu näkemään sen vaivan, että vie postiin. Onhan siinä se riski, että jossain vaiheessa sitten alkavat periä ja keksivät jotkut alkuperäiset ovh hinnat laitteille, vaikka olisi jo ikivanhoja. Eikai ne niillä enää mitään tee, kun kaikki laitteeet tuntuu parin vuoden välein päivittyvän. Itselläkin on yksi semmonen alkuperäinen ~6v vanha soneran tv-toosa.


  Nyt on muuten saanut jo pari kuukautta tuohon uuteen boksiin ulkoista levyä tallennuksia varten. Vieläkin se on naurettava 500Gt ja voi tallentaa vain yhtä kanavaa. Ei tuo uusi boksi nyt oikein houkuttele. No ehkä ensi keväänä sitten, kun määräaikainen on loppumassa. Näyttäisi saavan tismalleen samaan hintaan uuden määräaikaisen nettitilauksena tällä hetkellä.
   
 5. Nushi

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2011
  Viestejä:
  576
  Itse kun viime vuonna ilmaiseksi vaihdoin uudempaan boksiin niin kysyin vielä puhelimessa vanhan palauttamisesta. Sanoi että uuden mukana tulee ohjeet vanhan palauttamiseksi. Ei tullut muuta kuin joku viallisen laitteen palautusohje. Vanha siis lojuu kaapissa toistaiseksi.
   
 6. KameIeontti

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2006
  Viestejä:
  1 774
  Onko mitään tietoa milloin tähän uuteen boksiin tulee tallennusmahdollisuus.

  Edit. Otettu yhteyttä asiakaspalveluun. Heillä ei ole tietoa milloin tuo mahdollisuus tulee käyttöön. Uusi boksi myytiin asiakkaille pienellä huijauksella jos tallennus mahdollisuutta ei tulekkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2018
 7. Pihlaja

  Rekisteröitynyt:
  19.06.2013
  Viestejä:
  430
  Vähän vanha, mutta mistä oikein puhut? "Uudessa" boksissa on ollut molemmat tallennusmahdollisuudet alkusyksystä 2017 lähtien. Ja verkkotallennus oli alusta asti.

  Nyt kun itse sain tuon uuden boksin kysyin tilatessa, että vanhan boksin kiintolevyllä olevat tallenteet on sitten mennyttä, sanottiin, että vanhalla boksilla voi kyllä katsellta niitä tallennuksia ilman nettiyhteyttäkin, joten ilmeisesti tämän myyjän mielestä sen boksin palauttamisen kanssa ei sitten kiirettä. Kiintolevyhän on myytykin omaksi, mutta ilman boksia sillä ei tee sitäkään vähää.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti