Sonera KotiTV (IPTV)

Viestiketju alueella 'Internet, tietoturva ja muu tietoliikenne' , aloittaja Kaotika, 03.08.2010.

 1. Karppuuna

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2012
  Viestejä:
  1 532
  ......
   
  Viimeksi muokattu: 13.12.2014
 2. link-ki

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2011
  Viestejä:
  107
  Mihin hintaan tätä palvelua teille tarjotaan? Itselläni kävi jokseenkin epämääräisesti pari vuotta sitten kun tuon otin. Nopeutta näyttää olevan soneran oman testin mukaan down 12mbit/s ja up 0.68mbit/s. Eli esimerkiksi kuvien lataus pilveen kestää ihan liian kauan.

  Anyway tämä myytiin alunpitäen mokkulalla ja iptv kilkkeillä hintaan 49€/kk. Samantien kun kamppeet lopulta tuli, soitin soneralle että mihin saa palauttaa, tuo motorolan halppisboxi+lagittava kuva kun ei oikein houkutellut. Alkoivat valittamaan että perumisaika meni jo, johon tietenkin poltin käämini. Lopputulos oli, että minulle jäi tuo iptv käyttöön hintaan 19€. Nyt tuo on toiminut paremmin, mutta onhan tuo boksi edelleen ihan järkyttävän tahmea.

  Nyt vissiinkin soppari alkaa olla lopussa ja pitäisi päättää mitä tuosta maksaisi.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Sami Lehtinen

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2012
  Viestejä:
  733
  Toi on ollut Soneralla ihan ikiaikainen mantra jo Telen ajoista asti tuttua toimintaa. Ei yllätä siksi pätkän vertaa. Nimimerkillä, oli käytössä Business liittymä, jossa riistohinnat, ja valittivat ettei yritykselle voi ottaa selaista liittymää mikä ei ole Businessliittymä, mutta kyllähän se sitten loppujenopuksi järjestyi, mutta oli tehty taas älyttömän hankalaksi jne. Hintoja ei koskaan lasketa, ilman asiakkaan aloitetta ja silloinkin se halutaan tehdä hankalaksi.


  Joo, ne on niitä tyhmiä joita voidaan vedättää "vanhalla hinnalla". On se nähty joo.

   
  Viimeksi muokattu: 13.12.2014
 5. Elvis Jagger

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2007
  Viestejä:
  15 517
  Vikailmovastaus: "9.12. oli CHL kanavalla ongelmaa jos käytössä oli Windows- laite. Kanava toimi Android sekä iPhone laitteilla. Vika on meillä tutkinnassa tällä hetkellä erittäin kiireellisenä."

  Siis Windows-laite = koko selainversio Viihteestä.
   
 6. olkitu

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2014
  Viestejä:
  2 470
  Onko kenelläkään Soneran IPTV boksi, se Motorola toimimaan Mikrotikeillä ja millä asetuksilla?
   
 7. KameIeontti

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2006
  Viestejä:
  1 775
  39€/kk Sonera viihde + 4G teho + 50/10 kiinteänetti + Marshall kaiutin. Kiinteä nettin nopeus nousi 24/1-----50/10
   
 8. SoneraPartio

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2012
  Viestejä:
  822
  Tiedustelin viikon jaksoa meidän suunnasta tarkemmin ja ohjelmatietojen kanssa tehdään töitä, jotta saamme tilanteen palautumaan takaisin 2 viikkoon. Tarkempaa tietoa miksi emme saa sitä viikkoa pidemmälle jaksolle ei tullut. Tiedossa ja korjauksessa on! Hyvä nosto, josta kiitän mitä nöyrimmin. :)
  Järjestelmissämme tehtiin päivityksiä, joka on aiheuttanut ongelmatilannetta palveluissa. Telian tilanteesta ei ole antaa enempää infoa täältäkään suunnasta. :)
  Isommasta guiden muutoksesta ei ole kantautunut tarkempaa tietoa. Olet varmaan huomannut pikapainikkeet kaukosäätimestä? Vihreästä aukeaa kanavalistaus, keltaisesta aukeaa ohjelmaopas ja itselle tuttu sininen, joka hyppii edelliselle kanavalle takaisin. Piti käydä vielä varmistamassa mistä väristä tuli mikäkin listaus, kun ei ulkoa näitä muista. :D Nämä napit antavat pientä vaihtelua normaali guiden rinnalle. Yhden kanavan päivittäistä ohjelmatietoa ei nämäkään anna, mutta tuo oli hyväkehitysehdotus meidän suuntaan. Resetoinnilla tarkoitan digiboksin resetointia. Ohjeistus löytyy täältä, kun hieman selaa sivua alaspäin. Sain backuppauksesta sen verran lisäinfoa, että Inteno/Thomsonista ei saa backupattua asetuksia.
  Kysäisehän tarjous meidän suunnasta, jos et vielä ehtinyt tavoitella. Joko puhelimitse 0200 17000 tai verkkoasioinnin kautta! ;)
  Yrityksille suunnatuissa liittymissä on omat etunsa (esim. lisäpalveluna kiinteät ip-osoitteet, joita ei kuluttaja-asiakkailla ole), jonka vuoksi suosittelen yritysinternet-palveluja yrittäjille. En tahtoisi puhua riistohinnoista vaan paremminkin siitä, että hinta tuo mukanaan erilaisia mahdollisuuksia ja onhan palvelu itsessään jo laajempi. Asennuksesta lähtien. :cool:
  Hienoa kuulla, että siellä on löytynyt hyvä kombinaatio. :)

  ***SoneraPartio Infoaa: Toimintamme jatkuu joulun jälkeen toisaalla. Suuri kiitos ja kumarrus arvokkaasta yhteistyöstä täällä MuroBBSssä, jonka pohjalta olemme yhdessä kehittäneet ja tuottaneet arvokasta tietoa eri tahoille, puolin ja toisin.***

  Jari@SoneraPartio
   
 9. Elvis Jagger

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2007
  Viestejä:
  15 517
  Ilmeisesti ei tarpeeksi arvokasta kun sitä ei kannata jatkaa. :think:
   
 10. KameIeontti

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2006
  Viestejä:
  1 775
  Itse itselleni vastaten. Toimitusaika on 1-2 viikkoa. Toimitusaika ei lähde tilauspäivästä vaan vasta viikkoa myöhemmin uusimispäivästä näin toimitusaika saadaan näyttämään lyhyemmältä. Niin tai näin mutta tilauksesta kulunut jo yli kolme viikkoa eikä kaiuttimesta ole kuulunut mitään.
   
 11. SoneraPartio

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2012
  Viestejä:
  822
  Haluan tarkentaa, että kyse ei ole siitä etteikö yhteistyömme Murossa olisi ollut arvokasta ja hedelmällistä. Päinvastoin! Keskustelut täällä ovat olleet erittäin antoisia ja idearikkaita. Kuten totesin, viestiä näiden pohjalta olemme vieneet eri tahoille monipuolisesti ja yhdessä teidän kanssa palautteiden kera olemme saaneet aikaan kehitystä. Muro on ystävällisesti tarjonnut meille maksullista yritysprofiilia, jota emme voi vielä vastaanottaa tässä vaiheessa. Tämä muuttaisi Partion toimintaa, johon emme vielä pysty vastaamaan kahden hengen piskuruisena tiiminä, joten siksi siirrymme toistaiseksi sivuun. Eihän sitä tiedä kuitenkaan koskaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ;)
  Olitko meidän suuntaan yhteydessä ja tiedustelit toimituksesta? Onhan se kuitenkin matkalla sinulle, koska nyt kuulostaa siltä ettei Marshall ole toimituksessa? Varmistahan asia, jos et ole meidän suunnasta tätä vielä kysellyt (kanavat tutut puh. 0200 17000 tai verkkoasiointi). :)

  Jari@SoneraPartio
   
 12. KameIeontti

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2006
  Viestejä:
  1 775
  Olin teidän suuntaan yhteydessä ja tiedustelin toimituksesta. En minä tiedä onko se matkalla minulle eikä teidän päässäkään tiedetty tai ei ainakaan minulle mitään osattu kertoa. Toinen sanoi että tulossa on ei hätää ja kertoi toimitusajan olevan viikko korkeintaan kaksi. Toinen sanoi laitetaan hoputusta eteenpäin ja palataan asiaan josko tuon kanssa olisi ylimääräistä hämminkiä. Ei teillä kukaan tiedä onko kaiutin matkalla vai ei. Ei teiltä saa mitään seurantakoodiakaan.

  Hyvää Joulua kuitenkin.
   
 13. Dervish

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2001
  Viestejä:
  2 736
  -
   
  Viimeksi muokattu: 03.07.2021
 14. TonyM Banned

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2002
  Viestejä:
  9 006
  Toivottavasti Sampsa ei ole koko homman takana ja kieltänyt kirjoittelemasta ilman maksullista yritysprofiilia. Olisi muuten aika vittumaista toimintaa kun SoneraPartio on kuitenkin auttanut ihmisiä.
   
 15. SoneraPartio

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2012
  Viestejä:
  822
  Okei, no pidetään peukkuja pystyssä, että Marshall saapuu lähipäivinä! :)
  Voin vastata tähän asiaan omasta puolestani viimeisen puolen vuoden ajalta. Monet Viihteeseen/yleisesti palveluihimme tulleet kehitysehdotukset on viety eteenpäin taholtamme.

  Nostan pari pointtia ylös mitä on viety eteenpäin ja toteutettu. Mielestäni isona juttuna on hyvä nostaa Upload-kaistojen nopeudet. Tässäkin muutoksia ollaan tehty ja tehdään niin mobiili- kuin kiinteän kaistan liittymissä. Uskon, että toiveita tämän suhteen oli jo ennen minua, joten en lähde vetämään krediittejä itselleni. ;)

  Portin siltaus oli taholtamme hyvä eteenpäin vienti ja olen ymmärtänyt viimeisen puolen vuoden aikana, että se on ollut oikeasti hyvä juttu! Mobiili Viihde on omalta osaltaan alkutaipaleilla, mutta sen suhteen töitä tehdään kokoajan ja paljon uusia juttuja on tulossa. Kaikki teidän tekemänne huomiot olemme vieneet eteenpäin ja niitä on myös pyydetty meiltä vastaavilta tahoilta. Kiinnostus ja tiedonhalu on talossamme suuri, mitä SoMessa keskustellaan. Malttia pyytäisin, koska kaikkia asioita ei voida toteuttaa saman tien. Korjaukset sivuillemme saadaan nopealla aikataululla toteutettua, mutta isommat Viihde-palvelun muutokset eivät astu voimaan seuraavan kuun alussa. :)

  Maksullinen profiili tuo mukanaan erilaisen lähtökohdan Partion toiminnalle, johon emme kahden hengen tiiminä pysty tällä hetkellä vastaamaan. Lisäksi se muuttaa Partion toimintaa täysin erilaiseen konseptiin. Partion lähtökohta on auttaa palstalla, ei markkinoida ja myydä tuotteitamme. Tässä olemme mielestäni onnistuneet varsin hyvin ja palaute suunnastanne on ollut rohkaisevaa! Toiminta-alueemme on laaja, koko suomenkielinen internet kahteen pekkaan, joten emme voi sitoutua yhteen palstaan isolla mittakaavalla piskuruisena kahden hengen poppoona. Tuntuisi hieman.. no miten sen nyt sanoisi… kannattamattomana maksaa osiosta täällä, jota emme pystyisi täysin hyödyntämään.

  Ajankohtaiset edut ovat nähtävissä täällä. Marshallin osalta oli tarjous liittymän päivityksen ohessa nykyasiakkaillemmekin. Harmillinen homma, jos pääsi menemään sinulta ohitse! Suosittelen antamaan sähköiset yhteystiedot käyttöömme Omien Sivujen kautta, jotta pysyt(te) mukana ajankohtaisista asiakaseduista ja kutsut erilaisiin tapahtumiin tulevat perille. :)

  Jari@SoneraPartio
   
 16. TunTuri

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2001
  Viestejä:
  3 439
  Kyllä, erittäinkin mainio. Ilman tuota olisin mahdollisesti katsastanut muiden palveluntarjoajien valikoimat, mutta tuo ja nyt tuleva uppikaistojen nousu ovat ainakin omalle kohdalleni erittäin mainiot jutut. Ehkäpä tässä nyt vielä toistaiseksi jatkaisi Soneran asiakkaana myös nettiliittymän osalta siis :D. Toisaalta, sillon kun tuota siltaavaa porttia potkittiin niin tuntu että Selene joutu laittamaan tätä useamman kerran eteenpäin (arviolta ehkä noin 468 kertaa), ennenkuin se toteutu.. Ei se hääviä oo teilläkään, olla asiakasrajapinnassa ja pistää juttuja eteenpäin tietäen että iso firma toteuttaa mitä toteuttaa jos toteuttaa. Tsemppiä ja jaksamista tähän hommaan!

  ps.. vähän offtopikkia, mutta iskekäähän joku vinkkiä, DIR-855 pitäs päivittää reitittimenä (koska on pientä virtalähdeongelmaa, alkaa ominaisuudet olemaan vähän vanhaa eikä saa esim modattua DD-WRT:tä tai OpenWRT:tä sisälle). Mietiskelin tuota 3-porttista Ubiquitin Edgeroutteria, mutta joku Asuksen WLAN-purkkikin kiinnostaa (tuohon satasen tienoille, koska sillon ei tarvitsisi erillistä AP:ta).. mikä mikä ois tämmöselle pelaavalle ja DD-WRT:stä tykkäävälle hyvä ja riittävä ratkasu tämän sillatun thomsonin jatkona tälle 100-megaselle kotiTV-liittymälle? (2,4GHz ja 5GHz .11a/b/g/n/ac, gigaset portit ja oikeasti hyvät säätömahdollisuudet ois plussaa)
   
 17. SoneraPartio

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2012
  Viestejä:
  822
  Moikka! Hienoa kuulla, että uusista jutuista on löytynyt sinnekin suuntaan hyötyjä! :) Heh, tuo mainitsemasi 468 kertaa saattaa olla lähellä totuutta. Kiitosta pitää osoittaa Selenelle, joka paahtoi asiaa eteenpäin meidän suunnassamme.

  Kyselin tuota reititin-casea meidän vikapuolen pojilta. Hintahaarukkaan sopivaa ehdoteltiin tämmöisellä mallilla: Asus RT-AC56U Dual-band 2-in-1 -WiFi-reititin. Kurkkaahan tuo malli, jos se siinä olisi yksi kelpo peli käyttöösi!

  ***

  Kuten aikaisemmissa viesteissä mainitsin niin SoneraPartio siirtyy sivuun MuroBBS:sta tämän viestin saattelemana. Tämä viesti jää viimeiseksi tällä foorumilla ainakin toistaiseksi. Tulevaisuuden haluamme pitää avoimena!

  Haluamme kiittää Selenen ja Teron kanssa kaikkia foorumilaisia viimeisestä parista vuodesta, jotka olemme saaneet viettää täällä seurananne.

  Viettäkäähän Murolaiset rauhallinen joulu ja uusi vuosi!

  Jari@SoneraPartio
   
 18. jammupatu

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2006
  Viestejä:
  2
  Jouluja kaikille. Tuli tuossa tilattua ADSL 24 / 1 päivitys VDSL2 50 / 10:een Soneralta ja haluaisin tiedustella, muuttuuko mikään IPTV:n osalta eli onnistuuko VLC kanssa tv-kanavien katselu Intenon NATin takaa vai pitääkö alkaa jumppaamaan VLANien / DHCP Vendor Stringien tai vastaavien kanssa? Kohde on kuparikerrostalo, palvelumodeemi ei muutu eli pysyy Inteno DG301AL:na. Myöskään Motorolan IPTV-tölkki ei muutu.

  Koetin kaivaa Soneran saitilta tietoa, mutta aika heikonlaisesti löytyy. Ei kenelläkään olisi kokemusta aiheesta? Myyjät kovasti vakuuttelivat, ettei minkään pitäisi muuttua.

  EDIT: Kytky tuli, IPTV:hen ei tarvinut koskea.
  EDIT2: Mielenkiintoisesti ADSL-liittymässä Intenon sillattu portti 4 näkyi Web-interfacessa nimellä br_atm_internet ja tila connected ja sen takaa sai kaivettua IP:t etc. VDSL2 päivityksen jälkeen siltaus toimii ja tuo br_atm_internet on disconnected-tilassa eikä sen takaa saa infoa.

  Ystävällisesti,

  -Jammupatu

  EDIT: typoja, lisätietoja kytkyn jälkeen
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2015
 19. olkitu

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2014
  Viestejä:
  2 470

  Olisiko täältä apua: http://helenius.dy.fi/taisto/index.php/Sonera_Viihde_IPTV_asetukset
   
 20. Tupsa

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2008
  Viestejä:
  710
  Onko kukaan jo tutkinut, mikä tiedostojärjestelmä siinä Motorolan boksissa on? Ei viitsisi äläkkös läpyskästä maksaa Kuseralle 99 euroa, että saisi tallentavan HD-boksin!
   
 21. Kannattaa ottaa huomioon, että tuo 99e maksu on "vuokramaksu". Laite pitää palauttaa Soneralle kun Viihde-palvelun irtisanoo.
   
 22. Tupsa

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2008
  Viestejä:
  710
  En kyllä usko. 99 euroa sitten jos se oisi panttimaksu, että sen saisi takasten, jos sopimuksen irtisanoo. Mutta jos sitä ei saa.

  Muussa tapaukausessa, jos tuohon saisi jonkun kiintolevyn toimiin, niin eipä haittaa. Tuskinpa enää joskus tulevaisuudessa huolivat vanhoja romuja takaisin.
   
 23. Näin se vain on. Usko pois. Et ole todellakaan ensimmäinen joka haksahtaa tähän. Sonera esittää asian epäselvästi tahallaan. Kyllä ne kuule haluaa ne laitteet takaisin aina. Jos lähdet sörkkimään sitä, niin sitten joudut todennäköisesti maksamaan heille jonkun "uushankintahinnan" tjsp.

  EDIT: ja jos oikein muistan, siihen ei mikä tahansa kovo käy, vain ne jotka isopaha S toimittaa. JA, tuota boxia ei käsittääkseni voi käyttää mihinkään muuhun kuin sonera viihteeseen.
   
 24. Dervish

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2001
  Viestejä:
  2 736
  -
   
  Viimeksi muokattu: 03.07.2021
 25. gigabee

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2006
  Viestejä:
  73
  Jeps, eli sonera inteno DG301AL ja asuksen RT-AC66U reititin ja olohuoneessa vastaanottamassa asuksen RP-N53 ja siitä sonera digiboxiin.
  Onko kellään tiedossa asetuksia tuohon nimenomaiseen asuksen reitittimeen, jolla saisi tuon soneran digi-tv:een toimimaan.
  Muuttujia toki paljon jokaisissa kokoonpanoissa.

  Olen kokeillut noita muiden asuksen reitittimien asetuksia mitä ylempänä linkkeineen on tarjottu vielä melko laihoin tuloksin.
  Siis näillä verkkopuolen jutuissa täysi nyyppä, apua kaivataan.
   
 26. olkitu

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2014
  Viestejä:
  2 470
  Tässä on ohjeita... ilmoittele jos toimii: http://helenius.dy.fi/taisto/index.php/Sonera_Viihde_IPTV_asetukset ja jos on erilaiset niin pistä kuvankaappaus niin laitan tuonne jakoon.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti