Sonera KotiTV (IPTV)

Viestiketju alueella 'Internet, tietoturva ja muu tietoliikenne' , aloittaja Kaotika, 03.08.2010.

 1. KameIeontti

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2006
  Viestejä:
  1 775
  Onko etätallennukseen tulossa puhelimiin ihan omaa softaa millä tuon tallennuksen voisi tehdä. Saman tyylinen kuin Elisalla on käytössä. En tiedä onko mun puhelimessa asetukset pielessä mutta kun menee tallennus sivulle pitää sivulle kirjautua kun kanava ja ohjelma on valittu ja haluaa tallentaa ohjelman aukeaa uusi sivu mihin pitää taas kirjautua. Tallennus kun on laitette ja haluaa palata tallennus sivulle pitää sivulle taas kirjautua. Puhelin iphone 6 ja Safari
   
 2. Jokapaitapoika

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2005
  Viestejä:
  611
  Täytyypä soittaa ja kysäistä. Kiitos vinkistä Bitex.
   
 3. SoneraPartio

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2012
  Viestejä:
  822
  Tätä asiaa kyselin tuossa viikko kaksi sitten ja vastaukseksi kuului, että työn alla on. Olisi erittäin näppärä tuohon etätallennuskäyttöön. Aikataulua ei uskallettu luvata, joten nyt vaan kädet ristissä odotellaan. iPhone on itselläkin käytössä ja tilausta olisi! :think:

  Jari@SoneraPartio
   
 4. Vegelius

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2002
  Viestejä:
  111
  Onko tietoon milloin uudet nopeudet tulee voimaan?
   
 5. MadFin

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2001
  Viestejä:
  202
  SoneraPartio, olen ollut nyt Soneran asiakkaana reilut kolme vuotta. Kaksi ensimmäistä vuotta 24kk sopimuksella, jonka jälkeen tämä viimeisin vuosi toistaiseksi voimassaolevana.

  Viime kesänä taloyhtiömme vaihtoi kiinteistölaajakaistan toimittajaksi DNA:n, mutta hinta pysyi samana. Ilmeisesti vuoden loppuun asti taloyhtiössä on ollut rinnakkain niin DNA:n kuin Soneran kiinteistöliittymät. Teiltä onkin tullut viime aikoina useammin kirjeitä, joissa muistutetaan, että "VVO:n ja Soneran välinen kiinteistösopimus päättyy 31.12.2014". Ja jos nyt tekisin uuden 24kk sopimuksen, niin Sonera Viihde (tällä 100M yhteydellä) maksaisi sen 19,90e/kk.

  Sonera on hintaansa nähden toiminut varsin hyvin ja mielelläni sopimusta jatkaisin, mutta itselläni saattaa olla edessä muutto muualle. Miten näissä tilanteissa menetellään, jos uudessa (vielä tuntemattomassa) osoitteessa ei olekkaan tarjolla enää Soneran liittymiä ja/tai liittymän nopeus alenesi esim. 24Mbit-nopeuteen. Koska kuitenkin haluaisin pitää 100M-nopeuden
   
 6. SoneraPartio

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2012
  Viestejä:
  822
  Ensi vuoden puolella, mutta tarkkoja aikatauluja ei ole tiedossa. Alkuvuodesta saattaa olla jo joitain aikatauluja saatavilla. Mitään en lupaa, kun tarkempaa tietoa ei ole. :think:

  Mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen yhteyteen. :kippis: Muuttotilanteissa sopimukset katsotaan tilannekohtaisesti. Jos meillä ei ole uuteen osoitteeseen tarjota vastaavaa yhteyttä niin silloin katsotaan tilannetta uudestaan. :)

  Jari@SoneraPartio
   
 7. TunTuri

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2001
  Viestejä:
  3 439
  Itselläni muutto onnistui aikoinaan varsin mainiosti, aspan kanssa vaan sumplin koska vanhassa suljetaan ja uudessa kytketään liittymä, samoilla laitteilla mitä oli jo aikaisemmin.
   
 8. @gen

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2001
  Viestejä:
  122
  Ja onko soneralla vain 3 venäjän polibyroon kanavaa, mutta esimerkiksi BBC ei sitten näy. Kuinkahan palkon saa tämä sonera raahaa mitä Moskovasta?
   
 9. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Miksi tallennusta ei voi ajastaa toistuvaksi esim. joka viikko jne? Todella ärsyttävää. Onko tämä ominaisuus tulossa?
   
 10. peep

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2004
  Viestejä:
  371
  Tuskin on tulossa, vuosiahan tuota on kyselty.

  Ohjeet ja vinkit - Sonera Viihteen kehitysideat

  Jatkuva/toistuva tallennus Ei päätetty 24.8.2012 Linkki
   
 11. KameIeontti

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2006
  Viestejä:
  1 775
  On aika tylyä miten vanhoja asiakkaita kohdellaan Soneralla. Sopimuksen uusimisen kohdalla loppuun asti koitetaan ottaa täyttä hintaa eikä tarjota mitään kaupanpäälle. Yritetään ottaa kovempaa hintaa kuin uusilta asiakkailta. Nyt oli jo kolmas kerta kun sopimus oli katkolla. Vasta kun uhkaa lopettaa koko tilauksen niin alkaa tulla tarjouksia.

  Ensimmäisellä kerralla mulla oli pelkkä kiinteälaajakaista jonka sanoin lopettavani ja avaavani uudestaan jos en muuten saa samaa mitä uudet asiakkaat saavat. Ihan viime metreillä kun olin jo sulkemassa puhelinta sanoivat että hetkinen nyt on juuri tullut tarjous vanhoille asiakkaille, Sonera viihteen saa kaupan päällä ja hinta pysyy samana ja vielä sai 3G mokkulan ja liittymän kaupanpäälle.

  Parin vuoden päästä oli taas sopimus katkolla jolloin uusille asiakkaille tarjottiin Sonera viihdettä 10€ halvemmalla kuin vanhoille asiakkaille. Mitään tarjousta ei tullut vaikka pitkään asiasta neuvoteltiin. Vasta kun kysyin mihin nykyiset laitteen voi palauttaa kun lopetan koko sopimuksen niin taas oli just tullut tieto että vanhat asiakkaat saavat Viihteen samaan hintaan kuin uudet asiakkaat.

  Äsken juuri tein uuden 2 vuotisen sopimuksen mutta taas vedätettiin loppuun asti. Ensin tarjottiin liikkuvaa perusnettiä kaupan päälle mutta se olisi maksanut 5€ kuukaudessa lisää.
  Ilmoitin taas että irtisanon sopimuksen sopimuskauden päätteeksi. Nyt oli taas juuri tullut tarjous jossa tulee Marshall kaijutin ja liikkuvanetti kaupan päälle ja hinta pysyy samana.
  Eikö näitä tarjouksia voi kertoa heti ettei tarvitse asiasta aina vääntää.
   
 12. Ole itse aktiivinen. Mulla oli sama tilanne ja sain mm. HBOta vuodeksi messiin ja 10euroa halvemman kuukausimaksun. Soitin vaan ja sanoin että milläs sopparilla jatketaan tuota taas 2vuodeksi. :smoke:
   
 13. Vegelius

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2002
  Viestejä:
  111
  onkohan sonera unohtanut että nykyisillä asiakkailla tehdään tämänpäivän tulos. niillä uusilla se huominen voitto....
   
 14. Lasse_hcm

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  166
  Miksi Windows puhelimiin ei ole Kake-appsia?

  Tallentaminen, eli se ydinominaisuus, Sonera Viihteessä kun on muutenkin jo tarpeeksi vaikeaa.

  Itsellä kohta katkeaa 2-vuoden soppari, eikä uutta tule koska Sonera ei ole toiminut kiitettävästi tänä koko aikana, aikaa jota ennen oli jo valokuitu. Hyvin toimiminen ei riitä. Nytkin on dispuuttia aspan kanssa.

  Teen tänne seikkaperäisen selvityksen Soneran toiminnasta, jahka näen loppuun millaista se toiminta on.
   
 15. Elvis Jagger

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2007
  Viestejä:
  15 517
  Tuo lista tiivistää Viihteen kehityksen aika hyvin. Ja vielä lisää se, ettei tuota listaakaan ole yli vuoteen päivitetty.

  Uskon että partio täältäkin aina jotain palautetta kerää ja vie eteenpäin, mutta sitten se pysähtyy jollekin tasolle ja mitään ei tehdä nyt eikä jatkossa.
   
 16. SoneraPartio

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2012
  Viestejä:
  822

  Nykyasiakkaat ovat erittäin tärkeässä roolissa meidän suunnalla. Olemme tähän asiaan panostaneet ja se on tavoitteena tulevaisuudessakin. Sen kertoo jo asiakaseduista kertovat sivummekin. Tarjoamaa ollaan päivitetty rankalla kädellä ja muutoksia on tullut tämän vuoden aikana laajakaistaankin (tarkemmin ilmoitetut yhteysnopeudet, upload-kaistojen nostot niin mobiili kuin kiinteä). Paljon on silti töitä vielä tehtävänä! Palaute viedään ehdottomasti eteenpäin Partion toimesta.
  :comp:
  Toistuvaistallennus onnistuu kovalevyllisellä digiboksilla. Joskin tällä hetkellä tallennus onnistuu ainoastaan suoraan digiboksilta. Ohjeistusta tarkemmin löytyy täältä. Kake Windows Phonelle? Erittäin hyvä nosto. Tämäkin viedään ehdottomasti eteenpäin kehityspoppoolle. Hankaako nopeus vai mikä toisi kiitettävyyden, jos sopii kysyä? :)
  Partio on saanut vuosien saatossa paljon hyviä ideoita ja kehitysehdotuksia tätä kautta, joten kiittää pitää arvon Murolaisia. :kippis:
  Jari@SoneraPartio
   
 17. Lasse_hcm

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  166
  Sonera on tehnyt merkittävääkin muutosta vanhojen asiakkaiden kohtelussa, ja siitä kiitos. Mutta, se on aika lailla liiketalouskuluttajabusiness -koulujen ja kurssien aikaansaannosta ;) heh, kaikenmaailman myyntitykit, Soneran tarjoukset ja edut vanhoille asiakkaille on kuitenkin laskettu siten että Sonera kuitenkin (täytyy) tehdä niistä myös voittoa. Mutta tapa jolla se tehdään, niin ei ole niin kamalan törkeää kuin enää - erittäin paljon kiitoksia Soneralle kaikista vähistä mutta pienistä uudistuksista :)  Tottakai onnistuu.. Onko yllätys? Sonera Viihteen paletissa pitäisi olla toistuvatallennus ilman lisämaksua.

  Kiitos nostosta. Toivottavasti se julkaistaan pian, sii ihan oikeasti, eikö sen kasaa vielä ennen joulua, tai joulun jälkeen? Windows Phonen vaatimukset ovat esim. tietoturvan osalta vaativampia, tästä ja muutamasta muusta syystä sovelluskehitys Windows Phonelle vaatii appsikoodaajalta enemmän know-how, tuskin kuulemme ettei Soneralla ole sita. Dedikoitu kooderi viikko tai kaksi ja appsi on valmis. Oilisi mukavaa päästä tekeen GUI :) Saatte sen ilmaisella kuukaudella :) heh

  Kiitos kiitos. Odotellaan että niitä (joskuskin) toteutuisi [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2014
 18. KameIeontti

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2006
  Viestejä:
  1 775
  Niin olen ollutkin aktiivinen mutta mitään tarjouksia tai kaupanpäällisiä ei ole tarjottu ennen kuin olen ilmoittanut että en jatka tilausta enään ollenkaan ja olen jo sulkemassa puhelinta. Tässä vaiheessa huudellaan hetkinen hetkinen onhan meillä täällä tarjous vanhoille asiakkaille. Tarjouksia löytyy aina vaan lisää kun ei hyväksy ensimmäistä eikä toistakaan ehdotusta.

  Mistä tai miten Viihdeeseen saa uuden kaukosäätimen? Vanhasta alkaa numerot ja muut merkit olla niin kuluneet ettei merkintöjä enään näe.
   
 19. Sid

  Rekisteröitynyt:
  04.09.2001
  Viestejä:
  268
  Ei saa uutta kaukosäädintä, vaan kokonaan uuden boksin. Vanhat pitää palauttaa sen jälkeen. Näin ainakin varhaisemmilla Motorolan malleilla.

  Tarjouksista samat kokemukset - hinta on tippunut vasta, kun on soittanut irtisanoakseen liittymään. Kahdesti olen joutunut liittymän hinnasta "neuvottelemaan" em. tavalla.
   
 20. Tixi

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2000
  Viestejä:
  236
  Sonerapartio voisi vertailla vaikka Iltapulu.fi sivustoa Soneran omaan ohjelmaopas/tallennus sivuun ja kertoa mielipiteen kumpi on käytettävyydeltään parempi.

  Itselläni on ollut Soneran digiboksi jo vuosia (ADSL vuodesta 2002) ja käytettävyydelle en muista että olisi tapahtunut yhtään mitään vaikka jotain päivityksiä silloin tällöin tuleekin.
   
 21. Sitten on varmaan käynyt vaan säkä aspan henkilön kanssa.

  Uuden kaken saat kun ilmotat että vanha ei toimi. 4kk sitten vaihdoin kun vanhasta irtosi jos kaikenlaista osaa.

  Täällä on kyllä aspan kanssa asioinnissa niin paljon ristiriitaisuuksia, että veikkaan erilaisella lähestymistavalla olevan ratkaisunsa tässäkin. :smoke:
   
 22. Lasse_hcm

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  166
  Olen tästä antanut palautetta useita kertoja, mutta webbitallenus- eli tv-tallennus sivustoon ei ole tullut mitään muutoksia, esim. juuri iltapulu.fi tai telkku.com tyyliin.

  Nyt tv-tallennuksia voi tehdä vain 7 päivän ajalta etukäteen, miksi näin? Ennen oli toisin.
   
 23. rodder

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2006
  Viestejä:
  2 683
  Onko muroilla muilla ongelmia sonera viihteen hd-kanavien volumesäädön kanssa? Itsellä vikana löytyy että hd puolella digiboxin (motorola) volumesäätö ei toimi eli ihan sama onko täysillä vai 1 pykälä säädettynä niin äänenvoimakkuus pysyy samana. Kun volumen säätää kokonaan pois boxista niin silloin äänet kyllä häviää. Volumea pitää säädellä telkkarista kun ei muuten saa volumea säädettyä. Tämä vika ainoastaan hd puolella eli normi kanavilla volumen säätö toimii niinku pitää.
   
 24. Kristian89

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2012
  Viestejä:
  100
  Onko Sonera nyt viihteen mobili palvelun takia luopunut ohjelmakirjastoon tallentuvista urheilu lähetyksistä digipoksin kautta katseltaessa? Esim. Viihteen mobili palvelun ohjelmakirjastosta löytyy mäkihypyn mailman cub mutta dikipoksin ohjelma kirjastosta ei tätä ja monia muitakaan ohjelmia enää löydy miksi näin?
  Tämä siis mtv sport kanavapaketissa ongelmana. Veikaan itse että toi tallennuksien aika liittyy kanssa nimen omaan vihteen mobili palveluun ei ole halua tehdä kahta erijärjestelmä ja laitetaan sitten kaikki samaan syssyyn. On kyllä surkeata jos maxien ohjelmakirjastosta häviää siellä ennen olleet urheilu lähetykset dikipoksilla katsotaessa, vielä kun ei ole edes mitään uutista tästä tullut. Onneksi ne nyt edes näkee sieltä mobili puolelta. Mutta kyllä dikipoksista ne mielummin katsoisin. Veilä, kun ei edes pysty olla kahdella laitteella mobili palvelussa samaan aikaan, vaan halutaan rahastaa ja pitäisi siihenkin tehdä toiset tunnukset ja tilata siihen omat paketit melkoista on meininki joo......
   
 25. Lasse_hcm

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  166
  Miksi välillä/erittäin usein/toisinaan Sonera Viihde Mobiiliin ei pääse kirjautumaan, vaan antaa virhettä 113?


  Siinä missä Sonera Viihde on 'maanantaituote' sitä on kylläkin myös nettiräpellys.


  Kristia89, Sonera Viihteet ovat täysin eri palveluja eivätkä ole toisistaan riippuvaisia muuta kuin asiakkuuden/hinnoittelun kautta.

  Mobiiliviihteestä ensin jopa luultiin että se täydentää käyttöliittymänä Sonera Viihdettä, mutta päinvastoin se on täysin eri tuote ja huono sellainen, surkeinta se kun ei voi käyttää ns. varsinaista Viihdettä.

  No onneksi tuo nettiräpellys ei maksa mitään, vaikka alkuun suunnittelivat isoakin maksua, mutta se ei mneeyt testiryhmälle eikä nettikeskustelijoille läpi.

  Voi kun Sonera edes joskus parantaisi näitä purkka&liima -virityksiänsä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti