Sonera KotiTV (IPTV)

Viestiketju alueella 'Internet, tietoturva ja muu tietoliikenne' , aloittaja Kaotika, 03.08.2010.

 1. SoneraPartio

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2012
  Viestejä:
  822


  Saitko palvelua otettua käyttöön? Suosittelen olemaan yhteydessä meihin päin, jos ei lähde toimimaan. Katsotaan ne sinun tunnuksesi kuntoon, jotta saat palvelun käyttöösi. Aspaan voit olla yhteydessä puhelimitse 0200 1700 tai esim. Facebookin välityksellä verkkoasioinnin kautta.

  Sonera Tunnus tuli vuoden vaihteen jälkeen helpottamaan hieman palveluiden yhtenäistämistä uudistuneiden Omien Sivujen yhteydessä.

  Allekirjoittanut kiittää palautteesta! Koostin tunnuksiin liittyen palautteen matkaan kehitysporukalle! :comp:

  Jari@SoneraPartio
   
 2. Entheogenic

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2009
  Viestejä:
  71
  Pitkähkö teksti viimeaikaisista kokemuksista Soneran kanssa, ja vähän Viihteestäkin:

  Olen ollut Sonera Laajakaista-asiakas yli kymmenen vuotta, aina 256kbit/256kbit adsl-ajoista asti. Viime vuonna päivitin soneran puhelinsoiton jälkeen 8/1Mbit yhteyden 24/1mbit + liikkuva netti-yhteyteen (24kk kytky, vanha hinta). Tähän olenkin ollut pääasiassa hyvin tyytyväinen, nopeus yli 2 megatavua sekunnissa ja alhainen pingi, vaikka kiinteistön sijainti ja ikä voisi luvata muuta.

  Pari viikkoa sitten netti katkesi maksamattomien laskujen vuoksi (startup-yritys, yrittäminen ei ainakaan (vielä) kannata). Olin 5 päivää aikasemmin maksanut perintälaskun, soitin soneralle ja he väittivät ettei heillä tätä suoritusta näy. Maksoin myös pari muuta laskua jotka eivät vielä NIIN pahasti myöhässä ollut, että liittymää vielä niiden vuoksi suljettaisi (ja tämä vaaditaan uudelleen avaamiseksi). Soitin perintätoimistoon jossa sanotaan, että lasku näkyy heillä maksettuna ja myös soneran reskontrassa asia on kunnossa (jonne heillä on pääsy). Toinen ilmeisesti valehteli, en sitten tiedä kumpi.

  Liikkuvaa nettiä ei jostain syystä suljettu samalla, joten siirryin käyttämään sitä. Vielä samana päivänä (keskiviikko) soitin soneralle ja kysyin kauan avauksessa kestää ja vastaus oli, että joku pari päivää nyt kun laskut näkyvät suoritettuna ja 15e olisi kustannukset. Pika-avaus olisi 30e. Asiakaspalvelija rupesi sitten kauppaamaan puhelin-liittymää ja Sonera Viihde-palvelua, suostuin sitten jälkimmäiseen sillä ehdolla, että tuo pika-avaus tulisi ilmaiseksi. Tarjous oli: +5e/kk laskuun lisää, 24kk sopimus ja 1kk ilmainen MTV3 Total. Liittymä luvattiin aukeavan illaksi.

  Torstaina soitin soneralle ja siellä sanottiin, että ennen viihdepalvelun avausta he joutuvat tarkastamaan luottokunnalta tietoni, ja kun liittymä on sidoksissa tuohon, niin sekään ei aukeaisi. (Luottotietoni ovat vielä onneksi kunnossa.)

  Perjantaina tuli sähköpostissa Sonera-viihdepalvelun tunnukset ja tilausvahvistus tästä sekä uudesta liittymästä. Viihdettä tilatessa ei joko kerrottu tai jäi vaan itselle epäselväksi, että tulisi samalla "uusi" laajakaista-liittymä (nimi vaihtui) jossa on myös se 24kk kytky. Tässä vaiheessa en enää laajakaista-liittymällä päässyt enää edes soneran sivuille (hyvä systeemi sinänsä, että voi avoimet laskut tarkistaa, ja nettipankissa käydä, vaikkakin muille sivuille ei pääse ja nopeus on rajattu niin hitaaksi että timeoutia tulee verkkopankissa jatkuvasti). Mokkulalla kun kirjautui omille sivuille, näkyi liittymän olevan auki. Netti pysyi kuitenkin kiinni yli viikonlopun.

  Maanantaina tuli sähköpostiin uusi tilausvahvistus liittymästä + viihdepalvelusta, eri tilausnumerolla ja luvattu 1kk MTV3 total uupui. Nyt myös liittymä oli viimein auki, downstream nopeus oli vain tippunut staattiseen 14301kbps-nopeuteen, upstreamin heitellessä 930kbps - 1020kbps välillä.

  Tiistaina soitin tekniseen tukeen, että oletteko rajoittanut nopeutta, sanoivat että modeemini (TW-EA501 v3) ei ymmärrä IPTV:n ja "kahden kaistan" päälle, ja että Viihteen mukana tulevalla modeemilla taas toimisi joka olisi laitettu matkaan sinä aamuna.

  Seuraavan viikon maanantaina ei vieläkään näkynyt tätä pakettia, ja soitin vittuuntuneena soneralle irtisanoakseni sopimuksen. Asiakaspalvelija sanoi, että kyllä se postiin on saapunut (keskiviikkona), ja laittoi tekstiviestinä lähetystunnuksen. Postilaatikosta löytyikin sinä päivänä saapumisilmoitus, postilla olikin vain kestänyt aikaa toimittaa se.

  Sitten itse Viihde-pakettiin: soneran toimittamalla Inteno DG301:lla nopeus tosiaankin oli taas lähellä 24Mbit-yhteyden teoreettista maksimia. Osaako joku vastata mistä hidas yhteys johtuu vanhalla modeemilla? Lähettääkö digiboxi/reititinmodeemi jonkun koodin aina kun TV on päällä/pois päällä, vai onko kyse todellakin modeemin "tyhmyydestä"? IPTV:tä kyllä tuo Telewellinkin pitäisi osata reitittää mitä kokeilinkin tuloksetta. Soneran modeemilla, pikaisten testien mukaan download-nopeus oli jopa 200kbit nopeampi, mutta uppikaistasta hävisi 5-10kbit ja pingikin nousi noin 5ms (kuitenkin hyvässä 20ms tasossa). TV:n ollessa päällä, riippuen oliko HD vai ei, nettiyhteys oli jotain 11Mbit-16Mbit tasoa?

  Jouduin omilta sivuilta resetoimaan Viihteen salasanan, koska tilausvahvistus #2:n mukana (joka sitten oli se oikea tilaus) ei tullut tunnuksia. Olin saanut yhden "elokuvalipun" jota koitin illalla/yöllä käyttää testaakseni suoratoistoa, mutta automaattinen resetointipalvelu (tilausvahvistus #1:n mukana tulleet PIN-koodit eivät tietenkään toimineet) ei siihen aikaan näköjään toimi (perheen pienimpien varalta?), vaan tuli vasta 8:00 aamulla tekstiviesti jossa PIN-koodit. Eipä sitten aamulla huvittanut enää katsoa mitään.

  HD-kanavat näytti kyllä hyvältä (joita ei valitettavasti voi tallentaa ilman kovalevyä), mutta non-HD kanavat olivat kyllä vähän suttuisempia digi-antenni lähetyksiin verrattuna heti kun ruudulla tapahtui vähän enempi (pakataanko tv-lähetyksen toistamiseen mpeg-2:lla vai onko vaan alhaisempi bitrate?). Ei itseä kauheasti häirinnyt, mutta isolla TV:llä/videotykillä voisi ehkä olla toisin. Kanavapakettien ja vuokrattavien elokuvien hinnat (48h katseluoikeus) olivat kyllä aika suolaisia, ja vähän enemmän tarjontaa olisin toivonut vuokraelokuvien kohdalla. Parin päivän testauksen aikana ei mitään ongelmia/glitchejä esiintynyt ja digiboksi (Motorola VIP1853) oli mukavan responsiivinen verrattuna Samsungin TV:hen integroituun. Mukana tuli 3kpl lyhyehköä RJ45-piuhaa, joka voi aiheuttaa ongelmia jos modeemin joutuu sijoittamaan kauas digiboxista.

  Palvelu on kuitenkin vähän liian suppea ja kallis verrattuna esim. Netflixiin ja huomasin, että Elisa tarjoaa viimein kilpailevaa laajakaista-liittymää alueelleni, joten halusin eroon 24kk kytkystä, jotta voin ensi vuonna kilpailuttaa hinnan, kunhan nykyinen 24mbit+mokkula kytky päättyy...

  Soitin tänään irtisanoakseni tuon viihdepaketin + kytkyliittymän, sovittiin että jatketaan vanhalla sopimuksella. Samaa vanhaa (vuosi sitten sovittua) liittymää "Sonera Laajakaista ADSL24M" ei kuulemma saa, mutta täysin vastaava uusi laajakaista-liittymä tulisi. Liittymä menikin poikki muutaman minuutin päästä puhelun päätyttyä, ja hetken päästä alkoi toimimaan uudestaan. Liittymän nopeuskin on nyt sama mitä ennen Viihdettä tällä omalla modeemilla. Tosin, nyt kun kirjauduin sähköpostiin, siellä näkyy tilausvahvistus "Sonera Kodin Netistä" (sama mikä tuli Viihteen mukanakin) johon on laitettu 24kk kytky (päättyy joskus 2016), joka ei ihan ole vanhan sopimuksen mukainen. Pitää soittaa huomenna taas asiakaspalveluun ja selvittää asiaa.

  tl;dr: Sonera Viihde toimi paremmin mitä odotin, mutta kaipaisi enemmän ilmaista sisältöä joka toisi jotain lisäarvoa, pelkiltään vähän turha kun lähes kaiken näkee normaalillakin digiboxilla. Kanavapaketit maksaa ja paljon, sekä häviää käytännöllisyydellään halvemmille suoratoisto-palveluille.
   
  Viimeksi muokattu: 31.07.2014
 3. härski

  Rekisteröitynyt:
  Viestejä:
  0
  Itse ainakin olin positiivisesti yllättynyt SD-kanavien kuvanlaadusta kun vertaa siihen mitä joillakin kanavilla on antenniverkon yli lähetettynä. Aikamoista pikselimössöä on välillä antenniverkon säästäväisimmillä ilmaiskanavilla. Lisäksi tykkäsin ohjelmakirjastoista ja oli joitain maksukanaviakin tilattu. Lähinnähän tuo on vähän kaapeli-tv ADSL talouksiin tyyppinen ratkaisu. sen takia sitä ei saakkaan KTV-verkossa oleviin talouksiin. vaikka nyt puolivuotta KTV-taloudessa asuneena jäin hieman kaipaamaan viihdettä.

  Sonera on tahallaan tehnyt viihdepalvelusta sellaisen että pitää käyttää soneran omaa modeemia. Tässäkin ketjussa on asiaa moneen kertaa käyty läpi viritellen muita(parempia) modeemeja toimimaan viihteen kanssa mutta usein ennemmin tai myöhemmin joku boksin päivitys on taas särkenyt herkän systeemin. Onneksi kuitenkin nykyisin saa tuon soneran modeemin siltaavaksi kun soittaa asiakaspalveluun ja voi käyttää sitten internetille omaa reititintä.
   
 4. Ihan vain tiedoksi kaikille jotka eivät ole huomanneet: Soneran EPG-korjaus* edelleenkin bugittaa -> tallennuksia jää tallentamatta tai sitten tallentuu vain joku 5min pätkä!

  * Käsittääkseni joskus oliko maaliskuussa tuli käyttöön uusi systeemi joka poisti ne tupla/tripla-ajastusaikahäröilyt. Ja edelleen bugittaa. Ilmeisesti eniten (tai ainoastaan) YLEn kanavilta.

  Tässä on hyvä esimerkki nyt kaikille niille jotka itkivät tuon EPG:n korjauksen perään; ÄLKÄÄ LUOTTAKO, ETTÄ SONERA OSAA TEHDÄ JOTAIN OIKEIN! Jos joku toimii jotenkuten, ei kannata lähteä valittamaan Soneralle, on hyvin suuri mahdollisuus, että he ryssivät homman.
   
 5. Dwarf

  Rekisteröitynyt:
  18.02.2004
  Viestejä:
  1 631
  Hei, pari kysymystä...

  Elikkäs äitin luokse tuli kirje jossa mainittiin että taloyhtiön kaapeli vaihtuu soneran omistukseen, ja tämän jälkeen kirje oli epäselvä...

  Käsitin että "perus" kanavat näkyy jos on kaapeli boxi, mutta ne samalla kauppasi jotain korttia, joten jäi hieman epäselväksi että näkyykö...

  Samassa kirjeessä mainittiin että KAIKKI kaapelin kautta tulleet palvelut loppuu, jos muu kuin sonera :/

  Tuota jälkimmäistä jäin miettimään että onko edes laillista? siis äiskällä ei ole ongelmaa, mutta esim. itsellä on netti kaapelimodeemilla, jonka tarjoaa puhelinyhtiö.. voiko tuota noin vain lopettaa? ja entäs jos minulla olisi 2v sopimus? joudunko maksamaan vaikka palveluntarjoaja ei pysty palvelua tarjoamaan kun taloon on tulleet toisen firman kaapelit ( tai räkit, kaapelit pysyy varmaan samana ^^)
   
 6. Tomppas

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2011
  Viestejä:
  323
 7. olkitu

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2014
  Viestejä:
  2 470
  Nelosen kanavia ei tietääkseni voi katsoa Sonera Viihde netissä ja mobiilissa palvelussa.
   
 8. Tomppas

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2011
  Viestejä:
  323
  Ei ainakaan vielä. Jossain luki, että neuvotteluja käytäisiin.

  Voisiko SoneraPartio kertoa tämän hetkisen tilanteen.
   
 9. TonyM Banned

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2002
  Viestejä:
  9 006
  En tiedä oliko bugi Soneran puolella, digiboksissa vai joku bitti katosi avaruuteen mutta kun katsoin erästä tallennusta jonka olin pistänyt tallentamaan keskeltä ohjelmaa niin tallennusta katsoessa ohjelma alkoi aivan alusta.

  Kelasin kohtaan johon olin jäänyt, katsoin ohjelman loppuun painoin stoppia ja käynnistin saman tallennuksen uudelleen. Tällä kertaa alkoi siitä mistä alunperinkin pistin tallentamaan.

  No tietysti jossain on tieto siitä, mikä ohjelma on tallennettu, mistä kohtaa ja mihin kohtaa on viimeeksi stopattu. Jos tuo bugi esiintyi modeemi/nettiyhteys välillä niin silloinhan periaatteessa olisi mahdollista katsoa mikä vain ohjelma jos lähetyksen saisi kaapattua koneelle katsottavaksi?
   
 10. SoneraPartio

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2012
  Viestejä:
  822
  Lähetämme Viihde-palvelun tilauksen yhteydessä laitteet palvelun käyttöä varten. Modeemeissa on eroja ja meiltä tuleva Intenon laite on yhteensopiva Viihde-palvelun kanssa. Samalla tulee päivitetyt laitteet käyttöön. :)

  Alhaisempi bitrate tekee eron HD-kanaviin. Suosittelen kyllä kovalevyn hankintaa, jos Viihde-palvelu on käytössä. Se on oikein näppärä ja onnistuu samalla tallennus maksukanaviltakin. Kanavapakettien ja vuokrattavan materiaalin hintoihin on vaikea ottaa kantaa, kun ohjelmayhtiöt aika pitkälti määrittelevät hinnoittelun. Mainitsemaasi modeemin sijoittamisongelmaan suositellaan seuraavanlaista: Intenon langaton lähetin. Laitteen avulla TV-kuva siirretään langattomasti modeemin/palvelureitittimen ja digiboksin välillä.

  Pakko sen verran todeta tuohon kanavapakettien hinnoitteluun ja korkeaan hintaan, että kesällä tulleeseen Sonera Viihde Mobiiliin kanavapaketit ovat ilmaiset, jos käytössä on jo Viihde-palvelu ja vastaavat kanavapaketit. Suosittelen tutustumaan!


  Juurikin näin! Hyvää vinkkiä härskiltä! Kannattaa olla yhteydessä aspaan tuosta siltauksesta tai jättää viestiä asiasta Omien Sivujen palvelupyynnön kautta! Laajakaista-asiat -> Vikatilannetta -> ja sinne lisätietoihin vaan viestiä, että tarvitaan siltaus 4 portille. :)


  Peruskanavat näkyy kyllä kaapeliboksilla, mutta maksukanavia varten tuota korttia tarjotaan. Kortista taitaa olla vielä tarjouskin voimassa, joten suosittelen olemaan yhteydessä suoraan aspaan! (puh. 0200 17000 tai verkkoasiointi).

  Vaihtuuko omalla kohdallasi palveluntarjoaja vai pysyykö samana? Ymmärsin, että äitisi kohdalla on muutos tulossa, mutta vaihtuuko sinullakin? Et tietenkään palvelusta joudu maksamaan mitä sinulle ei pystytä toimittamaan.


  Kyllä, voit seurata Mobiili Viihteellä MTV Total Sport kanavia. Nelosen kanssa tilanne on avoinna. Ei ole uutta kerrottavaa siltä saralta, kyselen kyllä ahkerasti ja heti kun tietoa saadaan niin kerron kyllä!

  Huh, olipa siinä lomaltapaluuviestiä! :comp:

  Jari@SoneraPartio
   
 11. temexter

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2008
  Viestejä:
  823
  Tämä ei varsinaisesti liity ole IPTV:seen, mutta samassa paketissahan tuo netti on (100/10 taloyhtiökuitu).

  Vähän yli viikon yhteys UK:ssa sijaitsevaan webbiserveriin PRTA - Project Reality Teamwork Alliance ei toimi. Yrittää latailla pitkään ja hartaasti vaan ei onnistu.

  Sama vika myös mobiililiittymästäni puhelimella ja vahvistetusti sama ongelma kaverillani, jolla Soneran kiinteä netti (toimii Saunalahden mobiilissa).

  Koodi:
  Tracing route to www.realitymod.com [74.55.51.162]
  over a maximum of 30 hops:
  
   1   3 ms  98 ms  99 ms 192.168.1.1
   2  31 ms   2 ms   1 ms dsl-hkibrasgw4-50dc40-1.dhcp.inet.fi [80.220.64.1]
   3   3 ms   2 ms   2 ms hls-b2-link.telia.net [62.115.140.98]
   4  10 ms  10 ms  10 ms s-bb4-link.telia.net [80.91.249.2]
   5  21 ms  20 ms  17 ms kbn-bb4-link.telia.net [62.115.139.173]
   6  110 ms  108 ms  115 ms nyk-bb2-link.telia.net [213.248.64.34]
   7  108 ms  108 ms  108 ms nyk-b6-link.telia.net [80.91.253.95]
   8  109 ms  109 ms  108 ms xe-0-0-1.bbr02.tl01.nyc01.networklayer.com [213.248.72.174]
   9  124 ms  126 ms  127 ms ae1.bbr01.eq01.chi01.networklayer.com [173.192.18.132]
   10  144 ms  149 ms  148 ms ae20.bbr01.eq01.dal03.networklayer.com [173.192.18.136]
   11  156 ms  156 ms  156 ms ae0.bbr01.sr02.hou02.networklayer.com [173.192.18.219]
   12  157 ms  157 ms  153 ms po31.dsr02.hstntx2.networklayer.com [173.192.18.235]
   13  156 ms  157 ms  156 ms po2.car02.hstntx2.networklayer.com [74.55.252.102]
   14  152 ms  151 ms  152 ms a2.33.374a.static.theplanet.com [74.55.51.162]
  
  Trace complete.
  Myös HTTP-proxyn kautta sinut latautuvat OK.

  Voisiko Sonerapartio ystävällisesti välittää viestiä eteenpäin.
   
 12. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 054
  Tässä haiku:

  colors moving
  in clear water -

  a bridge to you

  :D
   
 13. SoneraPartio

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2012
  Viestejä:
  822
  Täällä päässä testattuna toimii kyllä. Miten siellä suunnalla? Joko toimii? Olisiko ollut katkos kyseessä? :think:

  Jari@SoneraPartio
   
 14. temexter

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2008
  Viestejä:
  823
  Toimii nyt. Kiitoksia :kippis:
   
 15. SoneraPartio

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2012
  Viestejä:
  822
  Hieno homma että lähti toimimaan normaalisti! Pieni katkos saattoi tosiaan olla serverin päässä, kun ei toiminut sinulla ja kaverillasi. :kippis:

  Jari@SoneraPartio
   
 16. temexter

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2008
  Viestejä:
  823
  Ei ollut serverin päässä ongelmia, satoja käyttäjiä, myös suomalaisia koko ajan, samaan aikaan, kun ei toiminut Soneran liittymistä... Jonkunmoinen reititysongelma ilmeisesti teidän päässä... Anyroad, nyt toimii, ja se on pääasia :)
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2014
 17. TunTuri

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2001
  Viestejä:
  3 439
  Saattaa olla Ruotsista, Telialta eteenpäin, jolle Soneran heebot harvemmin hirveitä mahtaa ilman manuaalisia kikkailuja. Näitä joskus tulee ja kaikille palveluntarjoajille. Tässä viimeyönähän oli hetkenaikaa isoja alueita Elisan verkkoa juntturassa, tosin niillä saatto johtua jostain huoltotöistä.
   
 18. Kampele

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2008
  Viestejä:
  22 798
  Tuli viihde himmattua.
  Vähä epäilyttää mitä tulee.

  Joku langaton boksi tulee ilmeisesti ilmaiseksi, vaikka sanoi aluksi että 69e maksaa.
  Sitten wlan adsl boksi tulee ja vielä digiboksi.

  7 teräväpiirtokanavaa (en kysynyt mitä..) ja watsonin tyyliin voi vissiin katsoa jokusen päivän vanhoja ohjelmia. Kuitenkin netissä lukisi että pitää itse tallentaa??

  Saapa nähä siis mitä sieltä tulee ja millä hinnalla. Vähä epäilyttää kyllä..

  29.90e eka vuosi ja toka 39.90e.
   
 19. Lasse_hcm

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  166
  Aika kovaa hintaa kiskovat pilvipalvelusta, jossa tallennetaan kolmansien osapuolien sisältöjä (yleiset tv-kanavat) pilviserverille. Se on se mitä sillä rahalla saa. Käyttöliittymä on älyttömän huono. Palvelua kehitetään lähinnä koskaan. Tulisi edes sarjatallennus ja monia muita hyviä ominaisuuksia mitä täälläkin ehdotettu. Ne kun on vaan koodia graafiseen käyttöliittymään.
   
 20. SoneraPartio

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2012
  Viestejä:
  822
  Olisiko kyseessä ollut Intenon langattomat lähettimet? Käytännössä ei tarvitse vetää nettipiuhaa esim. eteisen pistokkeelta digiboksille saakka vaan tv-kuva siirtyy langattomasti esim. eteisestä olohuoneeseen. Linkissä on hyvä ohjeistus avuksi. :)

  Jos haluat lukaista enemmän Viihteestä niin lisäinfoa löytää täältä. Suosittelen tutustumaan myös tuohon mobiiliviihteeseen, joka on Viihde-asiakkaillemme ilmainen palvelu. ;)

  Kyselehän jos jotain epäselvää on, auttelen mielelläni! :)

  Jari@SoneraPartio
   
 21. Kampele

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2008
  Viestejä:
  22 798
  Joo tuo zappihan se oli.

  Mobiiliviihdettä kysy, että laitetaanko päälle. Kysyin että onko se ilmainen ja kuulemma on..miksi edes sitten kysyi? Yritin kysyä että mitä tuolla tekee, mutta nainen puhui vaan että kun päivitys tulee niin saa lisää juttuja..jäyin asian siihen, kun selkeesti nainen ei tiennyt mitä kauppasi..tai sitten en ymmärtänyt miten pöivityksen ja mobiiliviihde liittyy toisiinsa.. :think:

  Pitää tutkia tuota linkkiä kun pääsee koneelle. Kiitos.
   
 22. superkickstart

  Rekisteröitynyt:
  04.06.2007
  Viestejä:
  1 345
  Mitkä kanavat pitäisi olla tällä hetkellä nähtävissä ilman digiboksia pelkästään iptv softalla :think:
   
 23. Lasse_hcm

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  166
  IPTV-boksiin saisi tulla time-shift kaikille yleisille tv-kanaville.

  Tuo "mobiiliversio" on kyllä hyvä - tarkoittaen kuitenkin että vain osaa Viihde -palvelusta voi käyttää ruudusta kuin ruudusta jossa netti.

  Tämä onkin ainoa ns. parannus joka Sonera Viihteeseen on tullut, mutta se on myös samalla uusi erillinen tuote, joka sattuu kuulumaan Viihteen kk maksuun. Eli käytännössä ei mikään parannus itse Sonera Viihde -palveluun.

  Eli onkohan Soneralla meininki sellainen, että Viihde palvelua ei paranneta, ellei siitä parannuksesta saa uutta tuotetta mitä voi erikseen myydä muille asiakkaille?

  Melkoista.
   
 24. Dervish

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2001
  Viestejä:
  2 736
  -
   
  Viimeksi muokattu: 04.07.2021
 25. TunTuri

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2001
  Viestejä:
  3 439
  Sonerapartio: Oliko viime yönä (17.8.-18.8. yö) mahdollisesti jotain isompaakin vikaa reitityksissä?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti