Sonera KotiTV (IPTV)

Viestiketju alueella 'Internet, tietoturva ja muu tietoliikenne' , aloittaja Kaotika, 03.08.2010.

 1. sgt.barnes

  Rekisteröitynyt:
  17.10.2007
  Viestejä:
  347
  SoneraPartio, minulla on ollut viihde nyt joitain vuosia (6v?) ja maksukanavia myös. Vieläkin löytyy motorolan perusboksi, onko sitä mahdollista päivittää ilmaiseksi tallentavaan malliin? Tai johonkin uudempaan ripeämpään malliin.
   
 2. lleikki

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2011
  Viestejä:
  42
  Kiitos vastauksesta, on vain sellanen källi että se muuton yhteydessä pari vuotta sitten jonnekkin hukkui... :p muuten olisikin voinut palauttaa
   
 3. Creeping Death

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2002
  Viestejä:
  291
  Pitääköhän kotitv:lle olla auki jotain muitakin portteja kuin udp 5555?
  Katson mpvllä/vlcllä striimiä, vlc "udp://@239.16.116.2:5555" ja video pysähtyy muutaman minuutin välein, mutta jatkuu taas kun painaa stop ja play.
  Vlc ei sano mitään, mutta mpv ilmottaa että bufferi on tyhjä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.07.2014
 4. Tupsa

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2008
  Viestejä:
  710

  Boksi toimii vapaan lähdekoodin Linuxilla, niin vähintään sen lähdekoodi PITÄÄ OLLA JULKINEN! Että nyt Sonera saa luvan julkaista tietonsa tuosta firmwaresta ja vähän äkkiä.
   
 5. olkitu

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2014
  Viestejä:
  2 470
  UNIX pohjaiset käyttöjärjestelmien ei tarvitse olla avointa lähdekoodia. Esimerkiksi Googlen Android ei ole avointa lähdekoodia.
   
 6. Jase

  Rekisteröitynyt:
  21.10.2000
  Viestejä:
  1 753
  Siitä kernelin lähdekoodista ei paljoa kostu. Business logiikka pyörii userlandissä, jota ei tarvi lisensoida mitenkään.

  Olenko yksinkertainen vai miksi en löydä mitään mainintaa tuosta mobiili viihteestä omilta sivuillani?
   
 7. olkitu

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2014
  Viestejä:
  2 470
  Et välttämättä ole sokea... Oletko kirjautunut laajakaista tunnuksella joka on muodossa esimerkiksi matti-2. Tällä käyttäjätunnuksellasi ei voi tilata Sonera Viihde netissä ja mobiilissa palvelua.

  Sinun tulee luoda Sonera tunnus, ohje linkissä:

  Ohjeet ja vinkit - Yhdistä liittymäsi Sonera Tunnukseen
   
 8. KameIeontti

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2006
  Viestejä:
  1 775
  Kolme Wallanderia olen yrittänyt katsoa mutta puoli tuntia ennen ohjelman loppua olen nukahtanut :D Huono systeemin kun ohjelman loppua ei näe mistään. Ohjelmaa ei voi nauhoittaa eikä Wallanderia löydy ohjelmakirjastosta.
   
 9. crafturs

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2009
  Viestejä:
  645
  Mites tuon päivityksen saa hommattua? Yhtenä iltana kiireessä tulin fudismatsia kotiin katsomaan ja ilmoitti, että päivitys on saatavilla mutta laitoin hylkää, koska oli kiire saada peli pyörimään. Loogisesti ajattelin, että ilmoittaa seuraavan kerran kun laitteen käynnistää, mutta eipä ole nyt melkein viikkoon mitään ilmoitellut...
   
 10. leksi

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2007
  Viestejä:
  256
  Mulla oli ainakin päivittänyt iteksiää, huomasin sen valikkoon ilmestyneestä kaupasta.
   
 11. SoneraPartio

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2012
  Viestejä:
  822
  Oletko ollut tuosta vikatilanteesta meihin yhteydessä?

  Kovalevyasiaan sen verran tuli lisäinfoa, että kun Viihde-palvelun laitteet tulevat meiltä niin haluamme pitää myös liitettävän osankin omana laitteenamme. Yhteensopivuudet ja yleisesti ottaen toimivuus on iso tekijä. Vikatilanteiden selvittäminenkin hieman monimutkaistuisi, jos jokaisella olisi oma kovonsa kiinni Viihteen boksissa.  Bitrate vaihtelee netin nopeuteen pohjautuen. Parhaimmillaan on 2,5Mbit/s.  Muistatko mikä malli sinulta löytyy? Tallennusmahdollisuus kyllä siinä verkkoon varmasti on, mutta tuota kovalevyoptiota ei välttämättä löydy. Suosittelen olemaan meihin päin yhteydessä niin voitaisiin tarkistaa tuo laitepuoli kuntoon! Verkkoasioinnin kautta esim. facebookissa tai sitten puhelimitse p. 0200 17000.  Kyllä tuon päivityksen pitäisi tulla, kun boottaat boksin. Eikö ole tullut? Itsellä kävi sama juttu, futikset paino päälle niin piti katsoa päivitykset toisella kertaa. :kippis: Nyt kuitenkin uusi päivitys jo käytössä! :)

  Jari@SoneraPartio
   
 12. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Itse juuri Soneran kanssa puhuin puhelimessa ja kovalevyllinen boksi maksaa viihde-asiakkaille muistaakseni 99€ (kun pyysin tarjousta). Ilmaiseksi ei saa.
   
 13. veijoesso77

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  179
  Monesti on lupailtu (soneran omalla foorumilla) että päivityksien sisältö julkaistaisiin. Ei ole näkynyt..

  Minhembio.com foorumilla aina välillä Telian partiolaiset kertovat päivityksistä. * Officiell Tråd - Telia Digital-TV * - Minhembio forum - Sida 459

  Ruotsinmaalla testataa näemmä uutta boksia. VIP 1113. Ulkoisesti erilainen..
   
 14. TonyM Banned

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2002
  Viestejä:
  9 006
  Mikähän mahtaa olla viimeisin versio? Joskus minullakin kysyi että päivitetäänkö ja vastasin ei. Tosin miksi päivittää jos kerran toimii?

  [​IMG]
   
 15. härski

  Rekisteröitynyt:
  Viestejä:
  0
  Tämä nyt ei suoraan kotitv:seen liity mutta soneraan kuitenkin joten postaan tänne.

  Postilaatikosta tipahti tänään soneran maksukanavalasku (paperilasku, olen vanhanaikainen). Kyseessä siis kaapelikortin kautta otetut maksukanavat koska tähän talouteen ei saa viihdettä.

  No, nyt koitin tuota verkkopankissa maksaa niin verkkopankki(niin nordea kuin OP) kitisee että tarkista viitenumero. Viivakoodista lukaistut numerot kuitenkin ovat samat kuin paperilla. Onko muilla kenties vastaavaa ongelmaa ollut uusimman laskun kanssa?
   
 16. SoneraPartio

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2012
  Viestejä:
  822


  Joko ehti uusi versio tulla käyttöön? Boottasitko digiboksia, koska sen avulla itselleni päivittyi uudempi käyttöön. Tuo vaikuttaisi olevan vielä vanha.

  Viitenumeron kanssa oli yleistä ongelmaa. Uusien laskujen ja tiedotteiden pitäisi tupsahtaa postissa seuraavien päivien aikana. :)


  Jari@SoneraPartio
   
 17. SFX

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2001
  Viestejä:
  4 693
  Mitkä tunnukset tohon Viihde appsiin pitää tunkea?

  EDIT: Vai onko toi ihan erillinen ja erikseen maksava palvelu? Viitaten omilla sivuilla olevaan promoon. Itsellä tilattuna Viihteessä MTV3 Total.
   
 18. olkitu

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2014
  Viestejä:
  2 470
  siis Sonera Viihde apps... Tarvitsee tilata oma palvelu. Sonera Viihde käyttäjä voi tilata omilta sivuilta Sonera tunnuksilla veloittamattomasti yhdet tunnukset peruspaketilla tai peruspaketti tallennuksella.
   
 19. SFX

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2001
  Viestejä:
  4 693
  Just. Onpa aivan helkkarin korkea kynnys maksaa erikseen mobiiliversiosta kun jo nyt maksaa vajaa 70€ tuosta netti+viihde+total setistä. Hölmöä.

  En edes löydä sen hintoja.

  EDIT: Hah, eli ilmeisesti ei maksa erikseen... onpa todella sekavaa touhua. http://www5.sonera.fi/keskustele/viewtopic.php?f=63&t=18858&start=10#p85922

  Peruspaketti on 3kk hintaan 0€ jonka jälkeen tallennuksella (norm. 4,90 €/kk) tai ilman (norm. 3,00 €/kk).
  Jos sinulla on jo käytössäsi Soneran kanavapaketti (digiboksiin tai kaapelikorttiin), joka on saatavilla Sonera Viihteen netti- ja mobiilipalvelussa, voit katsoa kyseisen paketin sisältöjä veloituksetta myös mobiililaitteilla.


  Ajattelinkin jo että eihän tuossa ole mitään järkeä että nykyisenä Viihteen käyttäjän pitäisi maksaa lisää mobiilipalvelusta.
   
 20. TonyM Banned

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2002
  Viestejä:
  9 006
  Toivottavasti Soneralla on helvetin hyvä syy tälle. Tuossa aikasemmin pistin kuvan digiboksin ohjelmistoversiosta eli tämä:

  [​IMG]

  Sen jälkeen en ole tehnyt mitää, en ole sammuttanut virtoja digiboksista enkä ole hyväksynyt mitään päivityksiä (sellaisia ilmoituksia ei ole edes tullut näytölle).

  No tuossa hetki sitten ajattelin katsoa tallennuksia niin kuva näkyy näin:

  [​IMG]

  Sivuilla valkoiset palkit, jokaisella kanavalla. Valikot yms. näkyy kyllä koko ruudulla.

  Digiboksin tiedot näyttikin sitten näin:

  [​IMG]

  Eli joku pakkopäivitys tungettu ja nyt kuva on päin vittua kun pitäisi katsoa MM-jalkapalloa?

  Kokeilin jopa Soneran sivuilta löytyvää ohjetta täydelliseen resetointiin, ei apua.

  HAISTA PASKA SONERA!

  EDIT: Digiboksin uudelleen käynnistyksessä tuli ilmoitus: Error loading module: Undefined. Syyt johtavat sylttytehtaalle: Vika- ja häiriötiedotteet

  Joo, parin tunnin odotuksella pääsi tuosta eteenpäin mutta eipä lohduta kun kuva on tuollainen postimerkki.
   
 21. olkitu

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2014
  Viestejä:
  2 470
  hmm... Soneralla olevat koodarit ovat onnistuneet. Voisivat edes testata joskus päivitykset ennen kuin laitetaan jakeluun...

  Sonera saa tunkea laitteisiinsa itse päivitykset ilman ilmoitusta.

  Koko Sonera Viihde ja sen käyttikset on täysin hajalla... Enkoodaus ongelma, on todella epäammattimasta... ja nyt tämä ettei ole ollenkaan testattu.
   
 22. leksi

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2007
  Viestejä:
  256
  Oli tarkoitus ostaa pidempi rj11 kaapeli, mutta ostin epähuomiossa rj11-rj45 kaapelin. Saako tällä mitenkään yhteyttä ?
   
 23. härski

  Rekisteröitynyt:
  Viestejä:
  0
  Ovat muuten erikoisen ajankohdan valinneet taas päivityksille. Itse olin töissä aikoinaan eräässä tv-lähetyksiä välittävässä firmassa ja suurten televisioitujen tapahtumien(kuten isot urheilukisat) aikana oli kaikki vähänkään lähetystä edes mahdollisesti häiritsevät ei pakolliset huollot ja toimenpiteet kiellettyjä.

  Nyt sonera tulee ja kesken mm-jalkapallon kisojen alkaa säätää boksinsa softan kanssa. On taas jotenkin niin ammattilaismaista touhua.
   
 24. härski

  Rekisteröitynyt:
  Viestejä:
  0
  RJ11 ja RJ45 liittimet ovat fyysisesti erikokoisia joten et saa rj45 sopimaan rj11 reikään.
   
 25. olkitu

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2014
  Viestejä:
  2 470
  Taas hyvää palautetta, SoneraPartio voisi jakaa eteenpäin sinne tekniikan puolelle... jos menisi perille. Testatkaan edes päivitykset kunnolla!
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti