Soldiers of Odin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja konvehteja, 05.02.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
 2. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
  Siitä huolimatta olisi voinut jäädä tekemättä.
  Samanlaisia idiootteja kuin odinit.
   
 3. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Joo sanomattakin selvää ettei ilkivaltaa pidä hyväksyä. Kyllä varmasti poliisikin tekijöistä on kiinnostunut.
   
 4. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Kummasta sun mielestä pitäisi olla enemmän huolissaan: toistuvasta naisten ja muiden sivullisten hakkaamisesta (kuten Soldiers of Odinin perustaja tekee) vai rakennuksia kohtaan tapahtuvasta ilkivallasta? Kommenttisi antaa ymmärtää, että mielestäsi Odineista ei pitäisi olla huolissaan yhtä paljon kuin tästä ilkivallasta. Oletko todella niin simppeli?

  Me suvaitsevaiset, tavalliset, tasapainoiset ihmiset olemme molempia noista vastaan mutta pidämme toki ihmisiä kohtaan suuntautuvaa toistuvaa väkivaltaa pahempana asiana. Tämäkös se taas Odinin poikasia harmittaa. Pitäskö teidän mammanpoikien pistää taas polleena poikana Facebookkiin pesäpallomailakuvia, jossa uhkaatte hakata näitä tavallisia, suvaitsevaisia suomalaisia ihmisiä jotka tuomitsevat niin teidän kuin kaikkien muidenkin ilkivallan ja väkivallan? Onko sitten äiti pojistaan ylpeä? Ootteko itse?
   
 5. James_P Banned

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2013
  Viestejä:
  1 093
  Anarkistien tavoite on romahduttaa yhteiskunta. Anarkistien jäljiltä Suomessa löydetty esimerkiksi tämä "Pasilan pommi" muutaman vuoden takaa. Myöskin he ovat sabotoineet Suomessa esimerkiksi junanraiteiden turvalaitteita. He ovat valmiita mihin vain, mikä edes auttaa yhteiskunnan romahtamista. He eivät ole suvaitsevaisia, he vain haluavat edes auttaa hallitsematonta maahan muuttoa ja näin nopeuttaa sitä perimmäistä tarkoitustaan. Odinit ovat vain yksi este heidän tavoitteissaan.

  Otahan vähän selvää mitä anarkistit puuhailee ulkomailla. Saatat muuttaa mieltäsi. Niin ja yrittäjänä olet pahinta saastaa anarkistien silmissä.
   
 6. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Odinien suurin hyöty taitaakin olla siinä, että tarjoavat hyvän kohteen anarkisteille ja sitovat nämä harjoittamasta ilkivaltaa tavallisia ihmisiä kohtaan. Ikävä tietenkin niille, jotka ovat tuollaiselle riskiryhmälle erehtyneet vuokraamaan tiloja tai sattuvat olemaan naapurissa. Toisaalta tuollaiset ennustettavat kohteet helpottavat poliisin toimintaa anarkisteja vastaan.

  Enemmän tosissaan: En kaipaa anarkisteja ja heidän ajatuksia yhteiskunnasta yhtään sen enempää kuin odineitakaan. En myöskään näe kumpaakaan minään vastavoimana toiselle ja tietenkin vielä vähemmän minään hyväksyttävänä perusteluna kummankaan puolen tekemisille. Toivottavasti molemmista poppoista ja näiden hengenheimolaisistaan päästään joskus eroon, se on sivuseikka tapahtuuko se yhtä aikaa tai jossain järjestyksessä.
   
 7. Varis tori

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2015
  Viestejä:
  1 163
  Tietääkseni odinit eivät ole moisia iskuja tehneet.
   
 8. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Samaan hengenvetoon pitäisi varmaan sitten muistuttaa että muös suomalaiset uusnatsit unelmoivat yhteiskunnan romahduttamisen kautta tehtävästä vallankaappauksesta. Tuohan on se märkä uni näille joillekin. Kannattaisi varmaan tutustua natsismin historiaan. Ainakaan ne SOO:n jäsenet jotka myös seuraavat natsilippua eivät ole mitään puhtaita, mukavia pulmusia.

  Tuskin on hirveän väärin ajateltu että Odin- henkiset ovat juuri niitä jotka tälläkin forumilla ovat hurranneet näille polttopulloiskuille. Aiemmin luin montakin tälläistä viestiä YK:ssa. Joidenkin mielestä kyse oli "kansalaisvelvollisuuden" täyttämisestä jne :think:
   
 9. Varis tori

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2015
  Viestejä:
  1 163
  Eilen oli pientä fanien valistä kärhämää hjk-hifk ottelun yhteydessä. Sinun logiikallasi syyllisiä olivat joukkueet hjk ja hifk. Am i right?
   
 10. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Siis miten nössöjä nää sotilasta leikkivät Odinit on? Säälittäviä peräkammarin poikia kun ensin esitetään kovaa poikaa ja sitten ei kehdatakkaan seistä sanojensa takana. Piiperretään just tuolleen kuten lainauksessa. Huudellaan rasistisesti, poseerataan natsilippujen kanssa ja uhataan piestä (ja vähän väliä piestäänkin) tavallisia suomalaisia miehiä ja naisia. Toki säälittävästi Odin-tyyliin takaa päin uhrin kimppuun hyökäten.

  Nössöjä homoja koko sakki ja sen takia niiltä löytyykin niin paljon tuomioita naisten pahoinpitelyistä. Ei kestä kupoli kun homostelukavereiden nähden joku akka ei annakaan pilperoa.
   
 11. Varis tori

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2015
  Viestejä:
  1 163
  No nyt on kova meininki. :smoke:
   
 12. suvakkimies

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2016
  Viestejä:
  86
  Voisin hyvin olla Odinin soturi

  Soldiers of Odin -katupartion perustaja vastasi tällä viikolla käräjäoikeudessa kahteen pahoinpitelysyytteeseen. Sama jantteri – jonka Yle juuri esitteli kritiikittömässä haastattelussa rekkakuskina, jolle natsihommelit ovat yhtä vaarallinen harrastus kuin karaoke – on tuomittu vuonna 2005 ulkomaalaisen pahoinpitelystä. Suomen Germaniassa, Joensuussa Odinin sotureiden pomoilla taas on enemmän tuomioita rikoksista kuin kepun kansanedustajien vaalirahoittajilla talousrikoksista.

  Kieltämättä väkivaltarikollisten esiintyminen naisten turvaajina on yhtä hassua kuin AY-eliitin esiintyminen köyhien puolustajana.
  Mutta juuri siksi he sitä tekevät!

  Rikolliset ovat yhteiskunnan alhaisin kasti. Siksi naisten puolustaminen – vaikka kohde ei sitä haluaisikaan – on näille raasuille ainoa keino poseerata moraalisena yhteisön jäsenenä. Odinin soturi on pikkupoika, joka huutaa samaa kuin me muutkin: “Hyväksykää minut, rakastakaa minua, pliis!”

  Rasismi on epä-älyllistä, epätieteellistä ja väärin. Mutta ei luontoa kiinnosta oikea ja väärä. Sitä kiinnostaa geenien selviäminen. Ihminen ei ole loogisuuskone, vaan heimoissa elävä vähäkarvainen apina. Ihminen viihtyy samanmielisten ja -näköisten kanssa niin Alavieskassa kuin Helsingin Kalliossa. Suvaitsematon Kallio on Suomen ainoa paikka, jossa hipsterit ovat huudelleet perääni: “Sinä porvari et tänne kuulu”.

  Minustakin olisi voinut tulla Odinin soturi. Mutta sain spermalotossa viisi oikein ja lisänumerot, eli älyn, keskittymiskyvyn ja hyvän perheen. Myöhemmin kohtasin työelämässä tuurilla oikeita ihmisiä. Näiden sattumien ansiosta pääsin asemaan, jossa yhteiskunnallinen statukseni on kohtuullinen. Enkä ole jäänyt kiinni rikoksista. Vielä. Siksi tililläni on painetta ja immet jonottavat seuraani.

  Mitä alhaisempi on arvovaltamme toisten silmissä, sitä tärkeämpää on näyttää, että kuulumme menestyvään ryhmään. Jos mikään muu ryhmä ei meitä huoli, kehitämme sen vaikka itse. Soldiers of Odin on statuksen sosiaalidemokraattinen tulontasausmekanismi.

  Vaikka sukupuolentutkimuksen laitoksella on vuosikausia muuta valehdeltu, miehet ja naiset ovat erilaisia. Miesten piirteet, aggressiivisuus sekä reviirin ja oman heimon puolustaminen, joista oli 10 000 vuotta sitten yhteisölle hyötyä, on nykymaailmassa tehty naurunalaisiksi. Ongelma on se, että biologia muuttuu paljon hitaammin kuin kulttuuri.

  Hyvinvointivaltio on naisia suojaava projekti, joka on pyöräyttänyt maailmamme kohti naisellisempia arvoja, pehmeyttä, empatiaa ja suvaitsevaisuutta. Oikean puhetavan yliopistossa opetelleet miehet osaavat nykyään valehdella naisten kuullen olevansa pehmompia kuin oikeasti ovatkaan. Mutta kaikki miehet eivät.

  Muutos on hyvä kaltaisilleni keskivartalolihaville nörteille, jotka emme olisi selvinneet hengissä silloin, kun väkivallasta oli vielä hyötyä. Sen sijaan se ei ole hyvä niille miehille, jotka eivät feminiiniä käytöstä hallitse. Siksi miehet syrjäytyvät naisia enemmän ja tekevät suurimman osan väkivaltarikoksista. Ja jos he eivät muuten saa statusta, ne perustavat näitä katupartiota ja moottoripyöräjengejä.

  Silti kuohittu nykymies on parempi kuin vanha. Nykyaikainen valtio on meille täysin luonnoton asuinympäristö. Siksi en lakkaa ihmettelemästä miten hyvin se toimii. Huolimatta Odinin sotureista, ihminen ei ole ikinä historiassaan elänyt näin rauhanomaisesti eri näköisten ja eri kulttuurista tulleiden ihmisten kanssa. Tämä on mahetsua!  Mielestäni paras selitys koko Odinin soturien liikkeelle :D Olisivat olleet 10 000 vuotta sitten alfa miehiä ja vetäneet meitä kuohittuja nörttejä ja naisasiamiehiä takapuoleen ennen maahanmuuttajien tappamistaan. Ajat muuttuu kiitos sivilisaation :comp:
   
  Viimeksi muokattu: 27.05.2016
 13. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
  Aika moni poliittinen päättäjä näyttäisi kuuluvan Enbusken mielestä yhteiskunnan alhaisimpaan kastiin. Ei sillä, että olisin mitenkään automaattisesti eri mieltä.
   
 14. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
  Enbuske muuten trollaa nykyään kun pitää saada asuntolainat maksettua...

  Tuossa jaottelee käytöksen maskuliiniseen ja feminiiniseen niinkuin järjen käyttö olisi feminiinistä. Tuo odinistien laumavaellus on vain sellaista "maskuliinisuutta" mikä ei kestä järjen tarkastelua. Voin katsoa hyvin Commandon mutta pystyn pistämään aivot narikkaan siksi aikaa koska se ei ole todellista.
   
 15. kusiainen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2012
  Viestejä:
  3 001
  Vastaanottokeskusten polttamista yrittäneistä on valtaosa ollut keskuksissa asuvia turhiksia. Unohdat myös ne pizzaterroristit jotka yrittivät murhata kerrostalollisen nukkuvia ihmisiä.

  Muistatko muuten mihin ihmisten kyllästyminen anarkistien väkivaltaan johti 20-luvun Saksassa?
   
 16. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  En ole kertaakaan anarkismia puolustellut. Eli en sinänsä ymmärrä kommenttiasi. Otin vain kantaa siihen että ilkivalta on huomattavasti laimeampi rikos niin lainkirjoissa kuin moraalisestikin verrattuna murhayrityksiin. Edelleen seison tuon takana, ja luulen että näin tekee jokainen tervejärkinen ihminen.
   
 17. Varis tori

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2015
  Viestejä:
  1 163
  Käytät vakavampaa rikosta keinona vähätellä toista rikosta. Kerrotko miten yhteiskuntaa saadaan paremmaksi yksityisen vuokranantajan omaisuutta turmelemalla, pienyrittäjien liikkeiden ikkunoita töhrimällä/rikkomalla ja vartioliikkeen ja yksityisten ihmisten autoja polttamalla?
   
 18. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Mistähän ihmeestä sinä puhut? Molemmat ovat rikoksia, toinen vain on suoraan ihmishenkiä uhkaavaa (murhayritys) ja toinen vain paikkojen sotkemista (ilkivalta). Olen jo aikaisemmin kertonut tuomitsevani sekä ilkivallan että ihmisen henkien uhkaamisen polttopulloiskuilla. Mielestäni yhteiskunta ei tule paremmaksi ilkivallalla eikä murhayrityksillä. Onhan ihmisiä joiden mielestä maassa makaavan rajulla hakkaamisella kuin naisten potkimisellakin maailmasta muuttuu parempi paikka?

  Ehdonalaiseen pahoinpitelystä tuomittu natsijohtaja Mika Ranta

   
  Viimeksi muokattu: 28.05.2016
 19. Varis tori

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2015
  Viestejä:
  1 163
  http://murobbs.muropaketti.com/threads/soldiers-of-odin.1285026/page-87#post-1717361554
  Se että joku humalainen urpo on saanut päähänpiston käydä nakkaamassa molotovin cocktailin vokin ikkunasta sisään mielestäsi antanee sitten anarkisteille oikeuden harrastaa mitä tahansa lievempää rikollisuutta koska, noh, se on vain ilkivaltaa.
   
 20. Ezkatka

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2015
  Viestejä:
  87
  Kyllä on joillekin taas luetun ymmärtäminen näemmä vaikeaa.
   
 21. teppemies

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2005
  Viestejä:
  3 809
  Eihän jonkun vokin polttaminen ole mitenkään verrannollista esimerkiksi kansanmurhaan ja järjestelmälliseen kidutukseen. Tämä mistä höpiset, sehän on vaan pelkkää vaaran aiheuttamista ilman järjestäytynyttä toimintaa.
   
 22. Pöytä

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2001
  Viestejä:
  4 255
  Muistutetaan myös suvakeille, että nämä isiksen lahjat pikaruoan ystäville todella onnistuivat murhaamaan, vaikka eivät koko taloa. Mielestäni olisi hyvä vaihtokauppa, jos nämä murhat olisivat jääneet tapahtumatta, vaikka se tarkoittaisi, että tätä maata ei rikastaisi yksikään himmeä.
   
 23. Neeriz

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2013
  Viestejä:
  690
  Ja nyt oikeesti, kuka näistä "sotureista" ei ollut läskin työläisämmän nilkkaläskin pyyhkijä.

  Kentältä kuuluu jo kokonaisten toimiyksiköiden lakkauttamisen perusteena, notta joku TYÖLÄISNAINEN pahoitti mielensä ku natsinakke ei ollut puurolautasen ääressä, silloin kun TYÄLÄISNAINEN käski!
  Nyt vaan urhot, purkaa atoimeks se TYÄLÄISNAINEN, joka miehisyytenne omistaa. Voi kyynel sitä sossufilosifiaa, jossa tärkein doktriini on tukea PROLENAISEN päivärutiineja.

  http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art227356


  Jos itse Suomen mies olisin, niin kadettikoulun käyneenä toki tietäsin että Carl Gustaf Emil Mannerheim uhrasi tälle ristiriidalle yhden lauseen. Siis malliin: Niin, olin naimissa. Tämä kaikki siis siitä huolimatta että sattui nyt vaan naimissa olemaan hyvin vauraan aatelisen kanssa.

  Oodinin työläisäidin orjile, tässä jumalanne, sekun käskee niin kotona olette soppalautasen ääressä:
  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2016
 24. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Tuo varis taas hyvä esimerkki junteista, jotka pyrkii tahallaan ymmärtämään väärin tavallisten ihmisten puheita saadakseen oikeutuksen omille ja odinien väkivallalle.

  Tavallinen kansa tuomitsee sekä Odinien väkivallan että anarkistien ilkivallan -> Odin juntit itkee että "ai tavallinen kansa haluaa sallia ilkivallan".

  Huoh. Onneks vaan säälittävän pieni osa suomalaisista ja ihmiskunnasta ylipäätään on noin typerää väkeä.
   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2016
 25. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Muistakaa että Odinit tarvitsee vihollisen ja ne on valmiita vaikka keksimään sen omasta päästään päästäkseen toteuttamaan taipumuksiaan naisten hakkaamiseen, sivullisten pahoinpitelyyn yms. Ja kun ne ei saa vihollista mistään anarkisteista tai turvapaikanhakijoista niin paremman puutteessa käyvät tavallisen kansan kimppuun.

  Ilman vihollista ja suoraa vastavoimaa tuo junttien yhteenliittymä menettää merkityksensä. Siksi niillä poikaparoilla on hätä keksiä syitä olemassaololleen.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti