Soldiers of Odin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja konvehteja, 05.02.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Eipä mitään tuollaista ole tapahtunut. Turha kehitellä mitään kauhukuvia ilman syytä. Ennemmin tai myöhemmin nämä partiot tulevat kohtaamaan jotain johon on puututtava ja sitten heidän toimintansa taso mitataan.
   
 2. Mielestäni odinin pojat ovat toimineet oikein kun eivät ole hakanneet pellejä perseilystä huolimattakaan. Pellet on julkisesti nöyryytetty ja odinit ovat osoittautuneet asiallisiksi. Näin sen tulee jatkuakin.

  En kehittele mitään "kauhukuvia" vaan pohdin miten realistisesti voi käydä kun joukossa tyhmyys tiivistyy. Se on meidän kaikkien etu jos odinit jatkavat samalla linjalla kuin tähänkin asti. Minä en ole täällä mitään kadulla kävelyä tai netin vihapuhetta kieltämässä.
   
 3. spellbook

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2015
  Viestejä:
  1 603
  Koitan vääntää sinulle rautalangasta: Aina tulee joskus se raja vastaan, että provosointi ylittää tietyn rajan. Yleensä jonkun koskemattomuutta rikotaan ja se johtaa ikäviin seurauksiin. Jos jonkun kahelin loldiersin tarkoitus on väkisin saada turpaan odinilta, niin hän tulee takuuvarmasti siinä onnistumaan. Se on väistämätöntä. Tämä johtaa sitten lain mukaisiin rangaistuksiin. Tämän vuoksi toin esille aiemmin, että turha stressata siitä laista. Suomessa joutuu syytteeseen aika helposti.

  (kouluissa tällaiset keissit on arkipäivää. Siellä tapellaan joka ikinen päivä ja osa saa turpaan. Aikuisten maailmassa sitten tulee tällainen söpö systeemi nimeltä laki, joka on loppujen lopuksi aivan käsittämättömän tekopyhä systeemi, jos esim. otetaan huomioon harkitut rikokset ja varattomuus/varallisuus suhteessa lakimiespalveluihin).
   
 4. Varis tori

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2015
  Viestejä:
  1 163
  Äärivasurit riehuu ja provosoi "natseja". Ei mitään uutta auringon alla.
   
 5. Mörrimöykky

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  2 678
  Odinilaisena varmaan näin talvella ainakin antaisin lumipesun samaan tapaan kuin se anarkolutka heitti nestettä yhden odinin päälle. Tai ehkä laittaisin jotain ällöttävää, mutta vaaratonta vesipistooliin ja suihkisin naamalle. Voi sitä itseään puolustaa ilman nyrkkejäkin.
   
 6. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
  Olen kieltämättä positiivisesti yllättynyt. En ole koskaan ollut väkivaltainen ihminen, mutta jos minun nenäni eteen tultaisiin tuolla lailla hyppimään ärsyttämistarkoituksessa, itsehillintä voisi pettää hyvinkin nopeasti.
   
 7. kamelinvarvas

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2006
  Viestejä:
  2 731
  Mikään pakko ei ole! Mutta jos et halua ikinä vahingossakaan saada SOO:n helppiä niin mielestäni joudut tekemään yhteistyötä ja heittämään (vakavasti otettavia) ideoita jotta sopiva systeemi saadaan luotua sen sulle tarjottavan avun ennaltaehkäisemiseksi.

  Eipä siinä toisaalta nimiä tarvita ennakkoon, kun kysytään vaan tilanteessa että "Kelpaako apu?" ja sillä selvä.

  Olis sunkin ilme näkemisen arvoinen jos ikinä Odin-partio pysäyttäisi esim. ystäväsi pahoinpitelyn tai pahemman, ja saisit kuulla siitä jälkikäteen. Viiden sekunnin .gif siitä sun ilmeen muuttumisesta kerrontahetkellä. Herkullista.
   
 8. kamelinvarvas

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2006
  Viestejä:
  2 731
  Ainoa huoli tässä on että vatip-- mulk-- eduskunta päättää että nyt voidaan lopettaa kaikki rahoitus poliiseilta, koska selvästi kansa tekee pätevää työtä asian saralla ilmaiseksi. Odotellaan vaan sitä päivää kun valtion virallisen poliisihaalarin pukemisesta ylle veloitetaan maksua sen sijaan että maksetaan palkkaa.
   
 9. AfterSex

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2010
  Viestejä:
  623
  Sinne joko on siunaantunut rautahermoisia kavereita tai sitten ymmärtävät kupletin juonen. Eli kun anarkomarko räkii naamalle ja heittelee kivillä, se on vaan sitä parempaa väkivaltaa ja jos siihen vastaat, niin kamerat ja turvat laulaa innoissaan somen rikki natsirasistia.

  Veikkaan molempia. En ainakaan itse lähtisi ketään leipomaan, niin kauan kuin ei käsiksi vakavammin itseen tai lähimmäiseen käydä. Se on ehkä vaikeampi tajuta näille, "kaikki teot on politiikkaa" hönöille.
   
 10. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
  Kihelmöivän jännittävää.
  Jäämme odottamaan.
   
 11. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
  Eipä ne voineet tuossa mitään tehdä kun oli tiedotusvälneet seuraamassa.

  Tässä täytyy vielä erotella se että pelletouhun sinänsä hyväksyn, mutta en sen että näihin partiopoikiin kajotaan millään tavalla fyysisesti.
   
 12. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 766
  Sulla on kyllä paljon sanottavaa. Eikö edes hävetä?
   
 13. Geezer

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2000
  Viestejä:
  330
  Mitä tarkalleen ottaen kusipäistä nämä ovat tehneet? Eiväthän he ole tehneet yhtään mitään (jos kadulla kävelyä ei lasketa, mutta se ei liene millään asteikolla kusipäistä toimintaa).
   
 14. AfterSex

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2010
  Viestejä:
  623
  Jos se feministien miesten suuhun rummuttama ajatus, että: "Nyt ne tulee ja vie meidän naiset" on näiden mamojen itsensä uskoma totuus, niin en ihmettele että ärsyttää partioinnit. Samaa soopaa kuin kohtaamisteoria. Siis ajatus, että suomalainen periferisti ei ole nähnyt ulkolaista ja siksi kinnaa.

  Kellä koskaan ollut vastaan turisteja? Kuka 16-66v. suomalainen ei ole ulkomailla käynyt? Kellä vastaan vaihto-oppilaita tai Suomeen töihin tulleita? Aika vähän.
   
 15. naula

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2000
  Viestejä:
  138
  Minulla on tytär, joka on juuri tulossa sen ikäiseksi, joista nämä "lapsipakolaiset" ovat kiinnostuneita. Minua ei kyllä haittaa yhtään, jos tuolla joku on häntä turvaamassa.

  Nostan hattua SoO-porukalle siitä, että vähät välittivät pelleporukan provosointiyrityksistä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2016
 16. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
  Mama70 näkyy tosiaan taantuneen tasokkaasta keskustelijasta pelkäksi huutelijatrolliksi. Joukkopsykoosi tekee rumaa jälkeä.
   
 17. Oriental

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2008
  Viestejä:
  848
  Itse en aio osallistua partioihin, mutta kieltämättä erittäin naurettavaa sakkia nuo jotka menee pellepuvuissa ärsyttämään/sörkkimään "odineita".

  Imo sietäisi moiset laittaa putkaan/vankilaan rikokseen yllyttämisestä, eli itsensä pieksämiseen yllytyksestä :D tai ainakin pakkohoitoon koska ovat selvästi mielisairaita/vaarallisia itselleen ja muille.

  Oma periaate on että itse en koske muihin ikinä, eikä muut minuun. Jos joku rikkoo koskemattomuuden niin sillä hetkellä häneltä katoaa 100% lain suoma turva ja koskemattomuus minun silmissä.

  Eli toisin sanoen jos joku tulisi pellepuvussa esim rääkymään korvaan, niin iskisin ilmat pihalle, koska koen oikeudeksi suojella omaa kuuloani. Mikäli kävisi uudestaan päälle niin oikeus on puolustaa itseään, viis laista(eli jos on pakko lyödä nokkaan niin sitten on, vaikka sen voisi tulkita hätävarjelun liioitteluksi), kunhan ei tee mitään ylimääräistä väkivaltaa jne. Eli jos toinen on maissa/rauhoittuu niin tilanne on ohi.

  Pyrin aina välttämään konflikteja, koska tiedän etten suostu mulkkujen kiusaamaksi taikka luopumaan koskemattomuudesta. Onneksi odineilla on paremmat hermot :D

  Toivottavasti pelleprovot joutuisi mielentilatutkimukseen, itse ainakin aion soittaa heti poliisille uhkaavasti ja agressiivisesti käyttäytyvistä pelleistä jos vastaan tulee :)

  Vekkaan että suvakkipellet itkee apua heti kun menee jollain hermot ja ihmetellään että miksi tuli turpaan kun sitä kerjäsin yhyy! Jos noilla olisi yhtään järkeä päässä, niin kulkisivat rauhassa odinien mukana katsomassa ettei ylilyöntejä tapahdu. Mutta eihän mielisairaat idiootit sitä tajua.
   
 18. Mörrimöykky

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  2 678
  Niin no, kaikilla on videokamera nykyään mukana puhelimessaan. Jopa odineilla. Mutta jos vain kasetti kestää, niin onhan tuo paras mahdollinen tapa reagoida. Tekivät odinit mitä tahansa, paskanheittäminen somessa on silti vakio. On aivan yksi ja sama mitä rasmuksille ja anarkopelleille osoitetaan. Tuon sakin mielentila on ääriuskovaisten.

  No siis päälle heittäminen on jo käsiksi käymistä / fyysisen koskemattomuuden rikkomista. Kyllä minä siitä jo varmasti automaattisena reaktiona tekisin jotain. Mutta kukin taaplaa tyylillään.
   
 19. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 766
  Taitaapi olla yleistä ylisuvaitsevaisten keskuudessa.
   
 20. kusiainen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2012
  Viestejä:
  3 001
  Toimivat luultavasti kuten ketkä tahansa järkevät ja rohkeat ihmiset. Raiskaajat tai ryöstäjät otetaan kiinni ja voimaa käytetään tarvittava määrä, siis sellainen määrä joka lopettaa vastaan tappelemisen ja muun uhittelun.
   
 21. copperseries

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2015
  Viestejä:
  507
  Sotaveteraanit oli rasisteja. He vastusti maahanmuuttoa. Eli periaatteessa kaikki on rasisteja jotka vastustaa maahanmuuttoa. Kyllä tuo lause kuulostaa idioottimaiselta mutta se on nykyään maan tapa. Kaikki jotka vastustaa maahanmuttoa nyt tai joskus on rasistjea!11
   
 22. TeeJii

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2002
  Viestejä:
  4 103
  Montas ahdistelua nämä katupartiot on estäneet? Eli onko oikeasti hyötyä vai nähdäänkö se koko homma sitten kesällä kun jokaisella nurkalla tapellaan?

  EDIT: Sananvapaus etc. pitäisi mahdollistaa myös avoimesti asiosita puhumisen ilman, että ketään tuomitaan rasistiksi. Suomella ja suomalaisilla on vähän isompia asioita käsiteltävänä sisäisesti eikä siihen tarvita enää mitään pakolaisrintamaa tulemaan ilmaisen rahan perässä.
   
 23. Daroc

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2010
  Viestejä:
  303
  No sehän ei taas näy missään ainakaan lyhyellä aikavälillä. Niin kauan kun ne ei suoraan lisää rikollisuutta (mikä näkyy kyllä välittömästi) niin vaikutus on joko neutraali tai positiivinen. Plussana tietyn väestönosan itkupotkuraivarit ja siihen liittyvä viihdearvo.
   
 24. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Millä sinä sen mittaat? Kuinka monta murtoa on estetty kiertävillä vartijoilla, kuinka monta rikosta poliisien näkyvilläololla?
   
 25. kamelinvarvas

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2006
  Viestejä:
  2 731
  ^Juuri noin. Toteutunutta ennaltaehkäisyn määrää ei voida mitenkään mitata. Arvioita ja arvailuja voidaan korkeintaan heittää. Kuinka monta flunssaa minä olen välttänyt syömällä hedelmiä?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti