Soldiers of Odin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja konvehteja, 05.02.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. kroper

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2011
  Viestejä:
  450
  Ketkä me?
   
 2. kamelinvarvas

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2006
  Viestejä:
  2 731
  Eläimellisyys vetää kai puoleensa. Pitkä avioliitto. Lapset lähteneet pesästä. Aviomieheen kyllästytty tiedostamatta. Odinit ovat siten vihollinen pitkän linjan perhe-eläjälle, naiselle, koska Odinit herättävät hänessä uusia tunteita, mikä uhkaa avioliittoa. Hän taistelee vihollistunteita vastaan siten kuin kykenee, omasta mielestään puolustaen perheensä ja kotinsa eheyttä. Ehkäpä naislukijoiden siellä kotona pitäisi mennä penkomaan kaapit läpi, josko sieltä löytyisi miehen tavaroiden seasta takki, jonka selässä komeilee Odin-logo... Ei sitä koskaan tiedä jos hän vaikka olisikin jäsen. Vai olisiko se suurempi pettymys jos sitä takkia ei löydykään sieltä?
   
 3. Varis tori

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2015
  Viestejä:
  1 163
  Trollauksen oppikirjasta, argumenttien loppuessa aloitetaan vastapuolen solvaaminen.
   
 4. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
  Kaikki kommentit viestiini osoittavat että siellä jonkunlainen rationaalinen selittelykone yrittää toteuttaa taustalla olevien apinanaivojen tunteita.
  Mut hei, menkääs laumalla kierteleen!
  Uhu uhu.
   
 5. Varis tori

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2015
  Viestejä:
  1 163
  ^ :D
   
 6. 4kex

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2012
  Viestejä:
  1 770
 7. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  4 166
 8. kamelinvarvas

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2006
  Viestejä:
  2 731
  SoO-vastaiset naiset (ja miehetkin) voisivat laittaa allekirjoituksensa paperiin, jonka otsikko on "Mua ei tarvitse suojella" ja sitten toimittaa sen nimilistan SoO:lle. Mikäli SoO-partio törmää tilanteeseen mihin he katsovat parhaaksi puuttua, niin pysäytetään ensin tilanne, sitten tarkistetaan löytyykö uhrin nimi listasta, ja jos löytyy niin SoO-partio voi pyytää anteeksi, jatkaa matkaansa, ja antaa tilanteen jatkua omalla painollaan.

  Ihan oikeasti pitäisi (empiirisesti) selvittää miten pitkälle nämä SoO-vastaiset ovat valmiita menemään kieltäytyessään avusta.

  Itse pohdin välillä että heidän pitäisi heittää liivinsä komeroon ja liikkua tunnuksettomina, tai pitää tunnukset piilossa. T-paita, kaulakoru, tatuiointi tms. Sillä tavalla kasvatettaisiin todennäköisyyttä saada nilkkejä kiinni verekseltään. Ei edes sovinistinen maahanmuuttaja tai elintasopakolainen ole niin tyhmä että suunnittelisi mitään ahdistelua tai raiskausta niin kauan kun SoO-lihasta liikkuu kadulla näkyvästi. Jätetäänpä joku päivä rotsit kotiin niin päivähän olisi päällisin puolin melkein kuin normaali. Normipäivä kaupungilla. Normivaatteisiin pukeutuneita ihmisiä kaikkialla. Sitten olisi kaikki niin kuin ennenkin, vai mitä. Siitä päivästä eteenpäin: Soldiers of Odin? - Ei heitä ole olemassakaan.
   
 9. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 766
  On kyllä ihmeellistä kuinka Soldiers of Odineilla ei ole palanut käpy näihin Loldiers-idiootteihin. Pakko nostaa hattua Odinien tyypeille. Toiset on täysiä kusipäitä (Loldiersit) ja toiset osaavat käyttäytyä (Odinit)
   
 10. Sellainen ongelma SoO-porukkaan liittyy, että jos toiminta laajentuu paljon niin kuka on vastuussa ja kuka pitää huolen, että ulkomaalaisia ei aleta hakkamaan huvin ja varmuuden vuoksi? Jos ei ole mitään johtajaa joka olisi oikeudellisesti vastuussa porukasta, niin on riski että homma lähtee lapasesta. Itse teossa yllätetyt seksuaali- ja väkivaltarikolliset saa SoO puolestani piestä sairaalakuntoon, en jää kaipaamaan. Mutta ulkomaalaisia ei tule ahdistella vain sen vuoksi että näyttävät ulkomaalaisilta. Parasta mitä SoO voi tehdä, on kohdella kaikkia kansalaisuuksia tasapuolisen hyvin. Availkaa vaikka ovia irakilaisille niin joutuu suvakkimediakin hankalaan paikkaan. Tilanteeseen puututaan vain jos kun nähdään oikeasti tilanne joka vaatii puuttumista.
   
 11. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 766
  En ole kuullut vielä yhtäkään häiriötä SoO:lta. Loldierseilta kylläkin kun putkaan raijaavat vähän väliä. Sitten meillä on nämä Mama70:t ilman yhtään järkevää mielipidettä. Mutta kai se on YH:n unelma.
   
 12. pataluha

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  602
  Entä jos Putin ostaa SoO:n? Miten voimme olla varmoja, ettei suomalaiset jäsenet sitten mattopommita sairaaloita syyriassa?
  Entä jos SoO saa käsiinsä vaikka kemiallisen aseen? Miten voimme olla varmoja, ettei kemiallista asetta käytetä syyrialaislapsia vastaan.
  Se olisi rasistinen juttu.
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2016
 13. jebou86

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2015
  Viestejä:
  965
  Kiitos soldiers of odinit! Teidän ansiosta eilinen katastrofi vältettiin. Ja jotkut väitti, että partiointi on turhaa. Jatkakaa hyvää hommaa.:kippis:
   
 14. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Jokainen vastaa tekemisistään. Ja mitään hakkaamisia ei ole tapahtunut, vaikka siitä on mussutettu jo kuukausitolkulla.

  Luulenpa, että jos näkevät jonkun äijän raiskailemassa tai lääppimässä, niin ensimmäisenä ei tule mieleen minkä taustainen se raiskari on.

  Näinhän nuo ilmeisesti toimivat.
   
 15. Hoh hoijaa. Tiedän kyllä että suvakkien ripuloinnin kuuntelu saa hermot kireälle, mutta se ei tarkoita että meidän tarvitsee käyttäytyä yhtä lapsellisesti. Suvakkien typerä käytös ei tarkoita että me voimme tehdä mitä huvittaa "koska kyllähän suvakitkin".

  Ja tosiaan, SoO ei ole vielä aiheuttanut kaiketi yhtäkään häiriötä, mikä antaa toivoa siihen että näillä tyypeillä pysyis järki päässä jatkossakin.

  Tarkoitin sitä, että ei ole syytä ruveta provosoimaan tai käyttäytymään halveksivasti jokaista irakilaisen näköistä kohtaan. On helpompi sitten perustella tekemisiään kun joutuu menemään oikeasti väliin. Sitten jos nähdään joku raiskaamassa niin väliin on toki syytä mennä riippumatta raiskarin identiteetistä.
   
 16. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
  Siis mitä? Jotain nimilistaa pitäisi näille kusipäille antaa?

  Kuinkas monella on kaveripiirissä naisenhakkaajia kun pitää näitä jengejä puolustella?
   
 17. spellbook

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2015
  Viestejä:
  1 603
  Kauhea hätä jostain lain rikkomisesta. Jos joku loldiers vaikka heittää vesi-ilmapallolla odinia ja siltä lyödään nenä poskelle, niin se on ylimitoitettu väkivaltainen vastareaktio. Mitä sitten?
   
 18. Sitä sitten, että jos ruvetaan ihan anarkiaan, niin minäkin voin tulla losauttamaan sinua turpaan koska minusta tuntuu että vaatetyylisi viestii sinun olevan suvakki. Minun ei tarvite perustella, mitä sitten?
   
 19. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 766
  Ja sinä se vaan haluat puolustaa paria tuhatta irakilaista ahdistelijaa/raiskaajaa. Onnea valitsemallasi tiellä. Onneksi suurin osa meistä on eri mieltä.
   
 20. spellbook

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2015
  Viestejä:
  1 603
  Sinulla on hieman outo käsitys anarkiasta. Porukkaa saa turpaan perseilystään johtuen joka päivä. Oli se sitten vartija joka pamputtaa nistiä metroasemalla tai ravintolan portsari, joka heittää niskaperseotteella jonkun hyppyritukan ulos hankeen. Tiettyä kunnioitusta täytyy olla olemassa. Sillä ei ole mitään tekemistä anarkian kanssa, jos perseilijät luulevat olevansa koskemattomia.
   
 21. Samalla tavallahan ne nuo vasemmistoanarkistit toimintaansa perustelee. "Nokun nuo on minun mielestäni perseilijöitä niin minä saan perseillä vielä enemmän"
   
 22. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  4 166
  Montakos naista nämä SOO:n heput on partiointinsa aikana hakannut?
   
 23. spellbook

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2015
  Viestejä:
  1 603
  Aivan ja sitten anarkomarkoa ammutaan kumiluodilla päähän. Sitä saa mitä tilaa. Varsinkin kun anarkistiryhmittymät ovat ottaneet käyttöönsä kivilinkoja. Pointti on se että voimankäyttö on jossain vaiheessa kaikille osapuolille yhteinen tekijä. Toki vain poliisi saa lain mukaan käyttää väkivaltaa rajoitetusti, ilman että automaagisesti joutuu syytteeseen, kuten rivikansalainen. Tämän vuoksi on ihan turha stressata jostain laista. Toki sakot vituttaa ja vankilassa on tylsää, mutta no pain, no gain.
   
 24. Minkälaista väkivallankäyttöä siis tarkalleenottaen kannatat? Hakataan kaikki jotka näyttää potentiaalisilta raiskaajilta?
   
 25. spellbook

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2015
  Viestejä:
  1 603
  Ei tietenkään. Kyllä kenen tahansa täytyy ensin syyllistyä johonkin perseilyyn ennen kuin saa ansionsa mukaan. Riippuen tietty tilanteesta.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti