Silverbank

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja ttppii, 13.03.2011.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Torkki

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2011
  Viestejä:
  0
  Jälleen kerran off-topic, mutta kun ketjussa superfoodeistakin keskustellaan...

  Tämä Ollin suosittelema fytoplankton minusta ihan huippu! Litrahintakin vaatimattomat 2330.00 €. Jos kerran sinivalaskin syö tätä, niin pakkohan sen on olla ihmiselle välttämätöntä.

  Mikäli iHerbin ainesosaluettelo pitää paikkansa, niin mitään superleviä pullossa ei kyllä ole. Samoja löytyy vaikka Itämerestä. Mutta jos välttämättä haluaa maksaa levästä, niin esimerkiksi täältä saisi fytoplanktonia paljon halvemmalla.
   
 2. isomittari

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2005
  Viestejä:
  65
  Aika kovaa kamaa tuo kuvaus:


  "Fytoplanktoni tarjoaa vitaalista energiaa aina DNA:n ja mitokondrioiden tasolla, läpäisten aivoveriesteemme ja ruokkien aivojemme syviä kudoksia tuottamaan kirkkaita ajatuksia. Normaalisti syödessämme kehomme joutuu pilkkomaan kaiken pieniksi paketeiksi (proteiinit, sokerit, rasvat), jotka kehomme lähettää mitokondrio-nimisille energiantuotantolaitoksille. Laitokselle lähettämämme ravinteet tulevat sieltä ulos pieninä energiapaketteina, joita kutsumme nukleotideiksi (ATP, ADP, AGP...).

  Nämä nukleotidit ovat biologisia pattereita, joiden avulla kehomme tuottaa energiaa solutasolla. Fytoplanktonin sisältämät nukleotidit itseasiassa ohittavat edellämainitun prosessin energiantuotantolaitoksella, koska fytoplanktonin nukleotidit ovat valmiiksi solujemme käytettävässä muodossa olevia energianlähteitä. Tämä tarkoittaa, että solut voivat tuottaa fytoplanktonista nopeasti energiaa ilman väliprosesseja."
   
 3. aivopieru

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2007
  Viestejä:
  19
  Tai sit ihan lähiapteekista....
  Fytoplanktonin hyödylliset aineosat kumuloituu ravintoketjussa ylöspäin ja lienee suurimmat pitoisuudet löytyy kalanmaksaöljystä...

  Sen kanssa tietysti tulee olla varovainen koska pitää sisällään myös rasvaliukoista alkoholia, eli retin -olia, eli A-vitamiinia todella suurina pitoisuuksina.


  Mut kuka sitä nyt jotain ultraravintorikasta käytännössä ilmaista vetäisi kun pystyy osoittamaan älykkyytensä maksamalla huomattavasti enemmän huonommasta sälästä.
  Tästäkin ketjusta löytyy foodittaja joka kyselee mistä Suomessa saa ilmaisia mustikoita :smoke:
   
 4. Zenite

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2009
  Viestejä:
  128
  Tässäpä Imagen juttu skannattuna, 8 sivua, kaksi ekaa kuvasivua puuttuu, mutta ostakaa lehti jos haluatte ne.

  Image Silverbank/Superfood - Imgur (Klikatkaa suurennuslasia niin näyttää täyskokoisena kuvan)

  Kummiin hörhöihin on rahateorian kärkimies Risto sekaantunut :smoke:
   
  Viimeksi muokattu: 05.05.2011
 5. _rossi_

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2007
  Viestejä:
  29
  Kiitti tosta Imagen jutusta!
   
 6. Torkki

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2011
  Viestejä:
  0
  Joo, on kyllä sellaista tuubaa että oksat pois. Mutta kai pitää ollakin jos haluaa myydä leväistä merivettä yli kahden tonnin litrahintaan.

  En ole biokemisti, korjatkaa siis jos olen väärässä, mutta...

  "Fytoplanktoni on 100 % ihmiskeholle käytettävässä muodossa eli kun syöt sitä, ei pienintäkään palasta mene hukkaan."

  Ainakin levien soluseinissä on selluloosaa, joka ei ole ihmiskehon hyödynnettävissä.

  "Fytoplanktoni sisältää nukleotidejä (ATP, GTP), joiden avulla kehomme tuottaa välittömästi energiaa."

  Tietääkseni ATP on niin helposti purkautuva yhdiste, että tuskin se menee sellaisenaan läpi ruoansulatuksesta soluihin asti.

  "Fytoplanktoni tarjoaa vitaalista energiaa aina DNA:n ja mitokondrioiden tasolla..."

  Ja mihinköhän DNA tarvitsee "vitaalista energiaa"? Mitokondriot taas tuottavat ATP:tä, eivät käytä sitä.

  "Normaalisti syödessämme kehomme joutuu pilkkomaan kaiken pieniksi paketeiksi (proteiinit, sokerit, rasvat), jotka kehomme lähettää mitokondrio-nimisille energiantuotantolaitoksille."

  Sinne "energiantuotantolaitoksille" menee pelkästään glukoosia, ei rasvaa tai proteiineja. Tosin rasva ja proteeinit voidaan muuttaa glukoosiksi, että sikäli ei täysin metsässä tässä kohtaa.

  "Tämä tarkoittaa, että solut voivat tuottaa fytoplanktonista nopeasti energiaa ilman väliprosesseja."

  Jos ATP:tä voisi syödä suoraan purkista, niin kai sitä myytäisiin urheiluravinteena eikä esim. riboosia, joka on yksi ATP:n rakenneosa.

  "Fytoplanktonin uniikki kyky tuottaa välitöntä ja pitkäkestoista energiaa..."

  ATP kai riittää joitakin sekunteja. Ei kovin pitkäkestoista.


  Olisi kiva saada tätä mikroskoopin alle niin näkisi paljonko tässä on merivettä ja paljonko levää. Tällä hinnalla en kuitenkaan lähde vielä ostoksille :)
   
 7. poroajuri

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2007
  Viestejä:
  8
  Mitä sinä saavutat luokittelemalla, jonkun joksikin? Eikö olisi oleellista tarkastella ihmisiä objektiivisesti. Sen mukaan mitä he tekevät ja ajattelevat. Eikö leiman tarkoitus ole lokeroida leiman kohde. Me emme ole koskaan yhden lokeron sisällä vaan kaikki on jatkuvassa muutoksessa. Me imemme ympäristöstämme jatkuvasti uutta tietoa ja ajatuksia ja kehitymme niiden mukaan.

  Leiman antaminen jollekulle on tietyllä tapaa päätös, että sinä olet nyt tämä ja et mitään muuta. Ihmiset ovat harvoin absoluuttisia. Esimerkkinä hipit. Termi hippi on muokattu/muokkautunut mediassa hömpäksi ja hörhöilyksi. Nykyisin hippi leimalla voidaan melkein tehdä joku irrelevantiksi. Eli kun joku on hippi ei häntä tarvitse ottaa vakavasti tai kuunnella. Sen sijaan, että objektiivisesti suhtauduttaisiin siihen mitä tämä "hippi" ajattelee ja pyrkii saamaan aikaan.

  Ihminen on toki altis vaikutuksille ja kun esim. telkkarissa toistetaan jotain tarpeeksi paljon, alkaa moni uskomaan sen olevan totta kuten alla olevassa esimerkissä.

  YouTube - George: Saddam Hussein Has Weapons of Mass Destruction
   
 8. juma69

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2008
  Viestejä:
  218
  punkanarkistit dissaa zeitgeusteja
  Punk in Finland • View topic - Venus Project & Zeitgeist
  piffin mahdollisimman yleistä on vienyt yk-muroa 100-0 jo pitkän aikaa. täällä floodaa itsensä tosissaan ottavat salaliittohörhöt, jotka on jonkin aikaa viihdettä mutta jankkaus kyllästyttää. "ajanhenki" on se, että netissä tervejärkisin keskustelupalsta on punkkareiden palsta.

  oon jo nettipunkkari ja kohta varmaan keesihomo. joo oli OT:tä, mutta niinhän tää on koko skene: valuee supermätöstä ja romuhopeasta. Miksei siis keskustelukin voisi sinkoilla sfääreissä?
   
 9. ATP itseasiassa menee suoraan soluihin ainakin osittain, jos sitä otetaan suuria määriä oraalisesti enteerisesti päällystettynä. Tällöin sillä saattaa olla jopa pieniä vaikutuksia. Tossa Ollin fytoplanktonissa tuskin kuitenkaan on lähellekään sellaisia määriä, että sillä olisi mitään vaikutusta. Eikä se ole enteerisesti päällystettyä, joten se hajoaa vatsahappoihin se pienikin määrä.

  Effects of Oral ATP Supplementation on Anaerobic Power and M... : Medicine & Science in Sports & Exercise
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 06.05.2011
 10. Ostakaa hei Ormusta!! Maksaa vain 90 dollarii per puteli. :D:D
  Hän on löytänyt uuden alkuaineen. :D Lisäksi hän on alkemisti. :smoke:
  Hänen mukaansa kullasta on mahdollisuus kehittää ainetta, joka tekee ihmisestä kuolemattoman.

  David Wolfe's Ormus Gold | Longevity Warehouse
   
 11. p150313

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2004
  Viestejä:
  466
  Mikä on loppujen lopuksi ero (vasemmisto) anarkistilla ja jyrkän oikeistoliberaalin (anarkokapitalisti) välillä? Ei mikään.

  Molemmat kannattaa "anarkiaa" eli valtiotonta yhteiskuntaa, jossa ihmiset elelee vapaasti. Ja jos kerran ihmiset elelee vapaasti niin silloinhan on myös vapaa markkinatalous, koska halukkaat saavat käydä vapaasti kauppaa keskenään. Samoin järjestelmä on myös kapitalistinen, koska halukkaat voivat vapaasti perustaa yrityksiä yksin tai yhdessä ja myydä tuotteita halukkaille ostajille.

  Vasemmistoanarkistien tuntuu olevan joskus aika vaikea myöntää ja/tai tajuta, että ovat itse asiassa vahvoja kapitalismin kannattajia.
   
 12. Oikeistoliberaali ei ole anarkisti ollenkaan. Oikeistoliberaali kannattaa yksityistä väkivaltakoneistoa ja jyrkkää hierarkiaa ihmisten välillä. Yksityiset tahot hoitaisi valtion tehtävät eli käytännössä olisi valtioita.
   
 13. aivopieru

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2007
  Viestejä:
  19
  No toisaalta kun itse kyselet mistä Suomessa saa ilmaisia mustikoita niin on kuitenkin mielestäni todellinen järjenjättiläinen.
  Siis oikeasti superälykkyys, täysin verrattivissa Thaimaan mustikanpoimijoihin jotka saapuvat toiselta puolen maapalloa tänne mustikoita keräämään.

  Laitanko koodisi joilla kauppaa käyt Googlen indeksoitavaksi?
  Ai joo, sä laitoit ne jo itse..

  Tää on sulle ilmaista mainosta, kato avoimuus on aina hyve :)
   
  Viimeksi muokattu: 06.05.2011
 14. p150313

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2004
  Viestejä:
  466
  Jyrkin oikeistoliberaali on anarkokapitalisti (esim. kuuluisa liberaali Murray N. Rothbard oli anarkokapitalisti). Eikä anarkokapitalismissa ole valtiota eikä se ota kantaa siihen onko jotain "yksityistä väkivaltakoneistoa". Sellainen saattaa olla jos sellainen vallitsevassa vapaudessa syntyy, mutta se voi tietysti tehdä päätöksiä vain vapaaehtoisten jäseniensä osalta. Ihan yhtä hyvin vastaavaa voi syntyä "vasemmistoanarkiassa". Täydessä anarkiassa ei voi olla mitenkään olla vasemmistoa tai oikeistoa, koska kaikki on vapaata. Vapaus voi olla "oikeistolaista" tai "vasemmistolaista" ihan siitä riippuen mitä yksittäinen ihminen tai vapaaehtoisesti muodostunut ryhmä haluaa. Mutta mikä tuossa tilanteessa edes se ero käytännössä olisi...

  Toisin sanoen: jos kerran on anarkia eli ei ole mitään sääntöjä vaan täysi yksilönvapausc niin miten säännötön tila voi olla vasemmistolainen tai oikeistolainen...

   
 15. Tuollainen vapaus on pelkkää utopiaa. Ei yhteensopiva ihmisluonnon kanssa niinkuin ei kommunismikaan.
   
 16. _rossi_

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2007
  Viestejä:
  29
  Ihmisluonto on sosiaalinen konstruktio.
   
 17. Niinhän ne siellä Neuvostoliitossa luuli. Vituiks meni hommat siellä.
   
 18. Zts

  Onhan toi Punk In Finlandin yleinen keskustelu nykyisin melkein parempi kuin Muron. Siellä ei ole foliohattuja paskomassa triideihin ja uusia ketjuja tehdään lähes samaan tahtiin kuin Muron räbässä. Eikä siellä ole vasemmistopersuja.

  Jos tämä offtopic olisi tässä?

  Mielenkiintoinen viikko. Hopea ehkäpä koviten alaviistoon matkalla, 5 päivässä about ~30% tippunu: Silver has biggest weekly drop since 1980 - MarketWatch

  Mitäpä rahateoreetikko Pietilän Risto sitten sanoo. No onpa tullut vihdoinkin uusi päivitys blogiin: Hopean manipulaatio selitetty | Silverbankin blogi

  Kovaa on syyttely. Paha kyllä mitään lähteä ennustaan kun ei asiantuntemusta ole. No Soros myy ja muut seuraa.

  Jos Pietilä nyt tätä foorumia vielä lukee niin mihin hintaan on ostellut hopeoitaan? Oisko jotain statistiikkaa heittää ja voittoprosentteja?
   
 19. jaagobinrattaat

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2011
  Viestejä:
  9
  Ehkä kyse onkin enemmän natsisaksan meiningistä, jossa hurmos jylläsi ja moni hyväuskoinen päätyi kärsimään.

  Ei sillä, että neukkula olisi ollut menestyksekäs paratiisi.

  Nyt kun alkaa ajatella, niin aika harva ponzi järjestelmä on ollut sijoittajille suotuisa.

  Pitäisiköhän tässä loppukaneettina suositella lainoittamaan Portugalia. :rolleyes:
   
 20. Vessapaperimuumio

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2006
  Viestejä:
  213
  Kyllähän tää vähän OT:ta vielä vaatii. Murossa sentään on erotuksena piffiin muitakin kuin rasistikortin heiluttajia ja mokuttajia. Siellä se munankiillotus on aika yksipuolista, eli todella alkeellinen mukahauska insidehuumori yhdistettynä dorkuuden ihailuun ja ylemmyydentuntoon. Murossa on monipuolisesti erilaisia kusipäitä.
   
 21. Natsismi perustui väärään biologiaan. Oltiin sitä mieltä, että voitaisiin luoda jonkinlainen geneettisesti ylivertainen ihmislaji.

  Kommunismi oli se, joka perustui väärään sosiologiaan, siihen, että jos vain sosialistinen järjestelmä saadaan väkisin luotua voimaa käyttäen, niin siinä systeemissä kasvaisi ihmisiä, jotka olisivat jotenkin erilaisia.
   
 22. jaagobinrattaat

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2011
  Viestejä:
  9
  Ööh, okei.
  Mutta jos vertailee satunnausesti ihmisiä ja niiden elinympäristöjä, niin politiikka ei koskaan toiminut ja genetiikka ei koskaan toiminut.

  Miten tässä nyt voisi järkevästi ehdottaa, että järjettömän kasvun sijaan nähtäisiin rajoitettu väestönkasvu ja tuotannon rajoittuminen järkevänä tulevaisuudennäkymänä, jossa kasvava populaatio tekisi muutakin, kuin kusisi naapurin tontille ja vetäisi viimeisetkin maakaasuhenkoset ennen muita. (Ja tiedän että maakaasua on joka paikassa paljon ja paljon. Pointtina ihmisten määrän kasvu ja elinympäristön pieneneminen.)
   
 23. Risto Pietilä

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2011
  Viestejä:
  1
  Olen tällä kertaa onnistunut poikkeuksellisen hyvin sekä omien kauppojeni ajoituksessa että tiedotuksessa muille:

  - Lukemalla ko. blogia näette, että pääsiäismaanantaita seuraavana tiistaina kerroin arvelevani, että maanantai jäi kevään kovimmaksi hinnaksi. Näin kävi.

  - Ennustin (jo viime syksynä), että hopea nousisi seuraavana keväänä 30 euroon/oz, ja putoaisi siitä kovimmillaan 33% ennen kuin lähtisi nousuun. Nousu oli 34 euroon ja pudotusta pikkuisen vielä odotellaan. (Ennusteen tekohetkellä hopea oli noin 20eur/oz, eli ennuste oli rohkea.)

  - Näytin graafisesti heti rikoksen tapahduttua, että hopeamarkkinoilla tehdään 11% giljotiinipudotuksia piensijoittajien teurastamiseksi. Selitin manipulaation yleiskaavan. Voitte pyytää lisää jos jokin yksityiskohta riittävästi kiinnostaa.

  - Myin huhtikuun aikana useassa erässä 5000 AGD keskihintaan 25 eur/agd, viimeiset toiseksi korkeimmalla kurssilla. Myin huippuhinnan jälkeisenä keskiviikkona 70kg sekalaista romua.

  - Ostin ensimmäistä kertaa takaisin perjantaina 19,96/agd ja aion jatkaa ostoja ensi viikolla.

  - Tällaisella näpertelyllä ei ole kyllä mitään merkitystä varallisuusasemani kannalta. Jotta manipulaation aiheuttamista hintamuutoksista kunnolla pääsisi hyötymään, pitäisi operoida futuurimarkkinoilla ja lyödä päälle kunnon tuhansien unssien shortti. Siihen ei riittänyt uskallus, kun tietää kuinka likaista peli sillä kentällä on. Jos olisin toteuttanut suunnitelman jota levittelin etukäteen, olisin nyt 100000 eur rikkaampi. Mutta ihan hyvin se olisi voinut epäonnistua. Parempi leijua vain sillä missä on sekä suunnitellut että tehnyt oikein.
   
 24. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Sanon heti alkuun, että en koske hopeaa/kultaan pitkällä tikullakaan. En osta spekulatiivisia metalleja, jotka eivät itsessään tuota yhtään mitään. Vaikka menettäisin tuotot tämän suhteen, niin pidän sitä aivan liian spekulatiivisena sijoituskohteena.

  Moniko täällä oikeasti uskoo, että hopea olisi pitkällä aikavälillä (10+ vuotta) hyvä sijoituskohde verrattuna muihin arvopapereihin, kuten osakkeet? Ja moniko uskoo, että hopean hinta voisi nousta nykyisistä hinnoista vielä vuosikausia hyvällä prosentilla? Moni näyttää uskovan, että nykyinen hinta (tai ainakin ennen hiljattaista romahdusta) on vain velkavivutetun spekulaation aiheuttama kupla.

  Kannattaa aina pitää mielessä, että hopean tai kullan tuotto perustuu vain ja ainoastaan sen arvonnousuun. Mitään muuta ei raaka-aine tuota.
   
 25. Guillaume

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2011
  Viestejä:
  15
  Juurikin näin. Mutta tämä Pietilän hurmoksellinen seurakunta pyhästi uskoo, että nykyinen rahajärjestelmä tulee romahtamaan hetkenä minä hyvänsä ja sitten vanha rahajärjestelmä korvataan vanhoilla homeisilla amerikkalaisilla romuhopea kolikoilla ja he ovat sen seurauksena uuden valuuttajärjestelmän Kukkulan Kunkkuja.

  Tässä Silverbank -leikissä häviäjiä ovat ainoastaan asiakkaat. Pietilä kun ei tee muuta kun vain varastoi tätä romuhopeaa jossain komerossa ja välittää sitä hyväuskoisille.

  Hän ei siis häviä missään tilanteessa, sillä hänellä on aina joko asiakkaiden rahat tai hopeat. Jos hopean kurssi romahtaa, Pietilä ei häviä, vaan hopeaansa halvalla poismyyvä asiakas.

  Hän ei osta tai myy huonolla/hyvällä kurssilla, vaan hän ainoastaan välittää asiakkaille hopeaa joko huonolla tai hyvällä kurssilla. Hän voisi välittää porkkanoita, maissia tai herneitä, välityspalkkiota vastaan ja säilyttää sitä varastossaan Virossa.

  Kuten siellä Silverbankin etusivullakin lukee: se on varastointipalvelu, ei mitään muuta. Hopean varastointipalvelu.
   
  Viimeksi muokattu: 09.05.2011

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti