Silverbank

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja ttppii, 13.03.2011.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Risto Pietilä

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2011
  Viestejä:
  1
  Tärkein pointti tuossa on se, että hinta on (kunakin päivänä) sama ostajille ja myyjille. Jotta tämä olisi mahdollista myös palvelun tarjoajan kannalta, sen pitää tietenkin voida määrätä mikä se hinta on. Hintaa ei silti päätetä mielivaltaisesti vaan edellä kuvatun funktion mukaisesti. Funktio on valmiiksi laadittu sellaiseksi, että se minimoi Silverbankin riskin ottaa turskaa.

  Kertaliukuma on prosentin osissa mitattava päivittäinen muutos, joka tasaa spot-hinnan heilahteluja.

  Kestoliukuma (joka on aktivoitunut ensimmäistä kertaa nykyisen laskutrendin aikana) mahdollistaa hinnan putoamisen merkittävästi jos asiakkaat haluavat pelkästään myydä eivätkä ostaa. Kun hinta on pudonnut tarpeeksi, löytyy myös ostajia.

  Kestoliukuma voi myös johtaa hinnan nousuun, mutta sitä ei ole vielä nähty kertaakaan. Epäilemättä nähdään tulevaisuudessa vähän toisenlaisessa markkinatilanteessa.
   
 2. aivopieru

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2007
  Viestejä:
  19
  Jos oikein ymmärsin niin tähän samaan hintaan päästään lisäämällä sen myyntilaidan kuluja joka on aktiivisempi?

  Perushintaan lisätään kertaliukuma, joka perustuu sen päivän ostojen ja myyntien erotukseen. Liukuman suuruus on 1% jokaista 20 000 € kohti. Esimerkiksi jos asiakkaiden ostot ovat 10 000 € suuremmat kuin myynnit, noteeraushintaa korotetaan 0,5%. Vastaavasti myyntien ollessa 10 000 € suuremmat, hintaa alennetaan 0,5%. Kertaliukuma lasketaan joka päivä uudestaan sen päivän ostojen ja myyntien perusteella.


  Silverbankin blogi | "Asiakas voittaa aina"
   
 3. Risto Pietilä

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2011
  Viestejä:
  1
  Ymmärsit aivan oikein, mutta ei siinä kenenkään kuluja lisätä vaan vaikutetaan suoraan hintaan (hinta on sama ostajille ja myyjille, ei kuluja).

  Liukuman suuruus on keskimäärin 0,25%, eli aika mitätön kun tosiaan muistetaan että ostajien maksaessa korkeamman hinnan myyjät vastaavasti saavat tuotteestaan korkeamman hinnan.
   
 4. Suomi nyt on tällainen pieni takapajula. Jenkkilässä iso juttu tämä raakaruoka. Ne, jotka asiasta on kiinnostuneita, voi ottaa itse siitä selvää, eikä seurata jotain Olli Postin juttuja, jotka käsittelee kaikkea muuta kuin itse sitä ruokaa.
   
 5. aivopieru

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2007
  Viestejä:
  19
  Ei välttämättä,
  tiedän erään tapauksen jonka älykkyys ja motivaatio on sitä luokkaa ettei löydä edes mustikkaa Suomesta.

  Mut mites Warezz, vedätkö itse noita aineita joita kauppaat sigussasi muille?
   
 6. Vedän tietenkin useita kyseisten kauppojen tuotteita. :smoke:
   
 7. Guillaume

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2011
  Viestejä:
  15
  Heitä varten on IHerb.com ja muut nettikaupat, joista voit ostaa "luonnollisia" asioita ilman älyä ja motivaatiota. :)

  Eniten minua kummastuttaa tässä uudessa paradigmassa ja skenessä se, että he eivät ole onnistuneet vakuuttamaan vielä ketään omien ajatustensa erinomaisuudesta, paitsi tietenkin toisensa, joita ei taida olla kuin kourallinen, jos sitäkään.

  Jopa hard-core punkkarit ja anarkistit eivät ole ottaneet heidän valtiota ja kaikkia viranomaisia väheksyvää asennetta omaksensa, vaikka punkkarit vaihtoehtoväkenä muuten ovat samalla viivalla, esimerkiksi nykyistä rahajärjestelmää ja valtion ylivaltaa koskevissa näkemyksissä.

  Punk In Finland

  Punk in Finland • View topic - Silverbank / Shasa skene

  Aika tylyä kommenttia tulee "Pässi Peurasta" ja hänen legendaarisesta pedosmilestä, näitä muita skenen ydinjäseniä unohtamatta.
   
 8. aivopieru

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2007
  Viestejä:
  19
  Koetko saavasi apua? Jos näin niin miten se ilmenee?
  Ihan omin sanoin...


  Niille jotka eivät tiedän niin Warezz ei ymmärrä miten Suomessa voi saada ilmaiseksi mustikoita.
  Ovat kuulemma hänen mukaan ihan pirun kalliita.
   
 9. Guillaume

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2011
  Viestejä:
  15
  Lueskelin skenen päägurun kirjoituksia Miina ihmemaassa -blogista ja kirjoitusvauhti vain tuntuu yltyvän. Viestien sisältö ei valitettavasti tunnu kehittyvän kirjoitustahdin kanssa.

  Yleisesti ottaen mielenkiintoisimmat kommentit tuntuivat olevan kommenttiosioissa.

  Edelleenkään en ole kyennyt löytämään noista ajatuksista mitään uutta paradigmaa, vaan lähinnä sekavaa yleistä filosofointia ilman juonen tynkääkään, joka kommenttiosioissakin hyvin tuodaan esille, mutta joka ei tunnu skenen ajattelijoita pahemmin häiritsevän, vaan edelleen skenen keskushenkilöt tyytyvät taputtelemaan toistensa selkiä ympäröivän todellisuuden hyljäten.

  Etenkin kun skenen päätekijät (Pietilää lukuunottamatta) ovat yleisesti valtion rahoilla eläviä, joko yritystukien tai sairaseläkkeiden muodossa etc niin ei oikein vakuuta nuo filosofiat.

  Ehkä suurin ihmetyksenaihe henkilökohtaisella tasolla on moitteet nykyisestä rahajärjestelmästä ja se, että nykyinen rahajärjestelmä on perseestä ja nykyinen rahamme pitäisi vaihtaa vanhoihin amerikkalaisiin kolikoihin. Mikä tilanne siinä noin suurelta osin muuttuisi?

  Nykyinen raha on perseestä ja siksi se pitää korvata ... hmmm ... milläköhän ... no nyt keksin, toisella rahalla.

  Minä en oikein löydä tuosta mitään järkeä minkään visioinnin kautta. Ehkä pitäisi pitää itseään nälässä muutama viikko ja kytkeä jalkansa kuparikaapelilla patteriin, jotta ajatuksen hienoudet alkaisivat paljastua.

  Koko skene kuullostaa pahasti taas utopialta, jossa halutaan jotain, joka muuttuessaan paperilta ihmiskokeeksi näyttää todellisen karvansa, mutta joka tuolla porukalla ei taida koskaan todellisuudeksi muuttua.

  On näitä virityksiä ollut ennenkin ja suomalaisiin virityksiin pääsee käsiksi lukemalla Teuvo Peltoniemen "Kohti Parempaa Maailmaa" kirjan, jossa kuvataan seurauksia siitä, kun utopia muutetaan todellisuudeksi, jossa on pakko elää ja tulla toimeen.

  Kohti parempaa maailmaa - Suomalainen utopiasiirtolaisuus - etusivu

  Suomalaiset ihannesiirtokunnat

  Nämä ihmiset halusivat elää ilman rahaa luontaisesti vaihdantataloudessa, viljellä luonnonmukaisesti, välttää rokotuksia ja ties mitä muita nykyajan kotkotuksia.

  Jokainen utopia hajosi parissa vuodessa, jotkut jo muutamassa kuukaudessa, vaikka kyseessä oli ihmisiä, jotka eivät olleet mukana vastentahtoisesti, vaan he todella uskoivat kehittelemiinsä ideoihin.
   
 10. Tuolta saa kaikenlaista kivaa kamaa. Postimaksut ihan olemattomat. Ihan ruokaakin, jolla pysyy hengissä.

  Tiedän mä, miten saa ilmaiseksi mustikoita. Äiti keräilee aina niitä mulle. :D
   
 11. aivopieru

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2007
  Viestejä:
  19
  Onkohan tuo hymiö liioittelua, sun yleissivistys on kuitenkin sitä tasoa että et ymmärrä ekan ja toisen asteen eroja?

  Siis oikeesti, johtuuko tuo iästäsi vaiko jostain muusta?


  Selkeesti nyt on noiden sun markkinoimiesi eväiden "voima" näytetty kun niitä kerran vedät.
  Mustikkaa ei Suomesta niiden avulla löydetä eikä kirjat pysy niin paljoa kädessä että ala-asteen oppimäärä tulisi kasaan...

  Melkoista mainosta.......
   
 12. _rossi_

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2007
  Viestejä:
  29
  Kiitos tästä päivän piristyksestä, hassu mielikuva näköjään teikäläiselle jäänyt punkkareista ja piffiläisistä :D Porukka on kieltämättä pääosin vasemmistoliberaalia, mutta myös kriittistä kaikkea ääriajattelua ja hihhulointia kohtaan. Samanlaista tylytystä on tullut zeitgeistille, talousdemokraateille, homeopaateille ja muille vaihtoehtolääkkeille, eikä sinisilmäisten alaikästen hyväksikäyttäminen ainakaan kerää mitään sympatiaa.
   
 13. _rossi_

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2007
  Viestejä:
  29
  Meillä taitaa olla hyvin erilainen käsitys ruuasta..
   
 14. isomittari

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2005
  Viestejä:
  65
  Warezz kirjoittaa mm. foodit-foorumille (foodit.fi) nimimerkillä Trip. Spammaa sinne järkyttävät määrät youtube-videoita, en tiedä mainostaako myös tuota videon nopeutus-softaa jollain referrer-linkillä. Tiedä vaikka olis Posti itse.

  Anteeksi offtopic.
   
 15. Ootko selaillut valikoimaa? Siellä on paljon kaikenlaisia elintarvikkeita.
   
 16. :D:D:D

  Ei ole.
   
 17. _rossi_

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2007
  Viestejä:
  29
  Erilaisia ylihintaisia pirtelöjauheita, en menis sanomaan tota moskaa ruuaksi.
   
 18. aivopieru

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2007
  Viestejä:
  19
  Näyttäisi ainaskin olevan samat koodit signaturessa: BEM257 MP257475


  Sori jos menee hankalaksi mutta tuollaiset kahden sanan lauseet joilla kommentoidaan mahdollisesti useaa eri asiaa on vähän vaikeasti tulkittavia itselleni...
   
  Viimeksi muokattu: 05.05.2011
 19. Käykö Keuhko

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2009
  Viestejä:
  5 226
  :)
  Kohtalaisen hyvin kiteytetty.
   
 20. On siellä muutakin. Katso tarkemmin. :D
   
 21. Guillaume

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2011
  Viestejä:
  15
  Tarkoitin lähinnä juuri tuota yhteiskunnallista puolta (raha alas!), en niinkään yleistä häröilyä ja sekoilua maadoituksineen ja salaisine äitimaaenergioineen.

  Olisi mielenkiintoista tietää, että kuinka nämä kaikki äitimaaenergiat, parantavat kristallit, homeopatiat, maadoitukset, jalka-detoxit ja muut vaihtoehtohäröilyt ovat löytäneetkin superfoodit, luomuviljelyn yms ja hitsautuneet yhdeksi kokonaisuudeksi ydinkannattajiensa keskuudessa.

  Onko tämä liitto ollut kasassa alusta alkaen, vaiko sattuman kautta tapahtunut yhdistyminen, joka vain on johdattanut samoin ajattelevat yhteen, kenties maagisesti?
   
  Viimeksi muokattu: 05.05.2011
 22. Noi Postit ja kumppanit on kaikkea muuta kuin anarkisteja. Kyse on oikeistoliberaaliutopisteista.
   
 23. _rossi_

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2007
  Viestejä:
  29
  Tota kyllä punkkarit pääosin raha- ja markkinataloutta pitää järkevimpänä ratkaisuna, mutta toteutuksessa on sitten parantamisen varaa. Aina näistä aiheista voi keskustella, mutta jos ei osaa perustella kantojaan kunnolla saattaa saada ikävää palautetta. Yksinkertaisempia anarkisteja ja lähempänä Olli Postin tyylisiä hörhöjä olevaa porukkaa löytyy sitten takkulaisista, jotka on pifulla täys vitsi.

  http://takku.net/
   
 24. Anarkistit on vasemmistolaisia arvomaailmaltaan eli noiden oikeistohörhöjen vastakohtia.
   
 25. Guillaume

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2011
  Viestejä:
  15
  No joo. Kiitos sivistämisestäni tämän skenen ja sen eri alalajien suhteen. Oma mielikuvani nykyajan punk- yms liikkeestä oli enemmän näköjään tuonne "takkulaisiin" suuntautunut, mutta pienen hetken takkulaisten ajatuksiin tutustuneena en usko, että Ollin ja Riston ajatukset sielläkään vastakaikua saavat, edes pienen pientä.

  Pif vaikutti tosin mielenkiintoiselta foorumilta ja vaikka kirjautua en aio, niin lukea kyllä. Useakin ketju oli sellainen, että herätti heti mielenkiinnon lukemaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti