Silverbank

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja ttppii, 13.03.2011.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Guillaume

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2011
  Viestejä:
  15
  Siis Olli Postin ihmeparantunut vaimoke on pysyvällä työkyvyttömyyseläkkeellä.

  Mikä se semmoinen ihmeparantuminen on? Yhteiskunnan sairaseläkerahat kyllä kelpaa mainiosti, ihmeparantumisesta huolimatta?

  No eipä taida olla ensimmäinen guru, jonka guruus ei kestä lähempää tarkastelua.

  Ihan mielenkiintoinen ihmiskoe tulossa, mutta ei välttämättä lapsen kannalta. Onhan näitä huuhareita ollut ennenkin:

  Vegaanivanhemmille vankeutta Ranskassa lapsensa näännyttämisestä | Ulkomaat | YLE Uutiset | yle.fi

  Olli törmää päivittäin nykyään hänen ohjeillaan ihmeparantuneisiin, joten uskottava se on. :)

  Äkkiäkös joku Himalajan ihmeyrtti poistaa elimistöstä ylimääräisen kromosomin. Heille ei nykyinen lääketiede ja ihmisen fysiologia kelpaa, niin he ovat keksineet ihan oman, joka toimii heidän dogmiensa mukaan tai on toimivinaan.

  Esimerkiksi heidän dogmiensa mukaan foodeilla ei voi palaa auringossa, koska puhdas keho ei ala kehitellä mitään mutaatioita eikä melanoomia, joten auringossa voi olla koko kesän huoletta aamusta iltaan ilman suojavoiteita tai suojaavia vaatteita. Ihotautilääkärit voinevat olla eri mieltä, mutta he ovatkin pahan babylonin vallassa, eivätkä tiedä asioiden oikeaa tilaa.

  Lisäksi maadoitus suojaa auringon haittavaikutuksilta, kuulemma. No kunhan nämä dogmien noudattajat ovat 40-50 -vuotiaita, niin ehkäpä olemme saaneet riittävästi dataa näiden dogmien totuudenmukaisuudesta.
   
 2. King Harkinian

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2010
  Viestejä:
  165
  Ollin blogitukset oli alkuaikoina ihan asiallistakin "hyvä ruoka, parempi mieli" tyylistä settiä, mutta jossain vaiheessa se lipsui tuon kahjon Wolfen opetuslapseksi ja tässä ollaan.
   
 3. Vessapaperimuumio

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2006
  Viestejä:
  213
  En halua mitenkään puolustella viidakkomiestä ja hänen jorinoitaan. Tähän on kuitenkin pakko tarttua. Erilaisilla potilasfoorumeilla yleisesti tyrmätään virallisen totuuden vastaiset toimivat hoitokeinot tai jopa estetään niistä keskusteleminen. Oli sitten kyseessä Crohnin taudin, ärtyneen suolen tms. hoito vähähiilihydraattisella, vähäkuituisella, rasvaisella, viljattomalla ja maidottomalla ruokavaliolla, syöpäsairauksien tai MS:n hoitaminen kannabiksella, sydänsairauksien eläinrasvalla tai Hortonin neuralgian hapolla ja sienillä.

  Syyksi epäilen suuren viranomaisuskon lisäksi sitä, että sen tyyppiset ihmiset jotka haluavat keskustella sairaudestaan oikein erityisessä yhteisössä myös haluavat jatkaa sairastamista, koska siitä on tullut keskeinen elämän sisältö.
  Tässäkin olet sinänsä oikeassa ja hörhöt väärässä. Muistutetaan nyt kuitenkin, että aurinkovoiteet ovat vähän kyseenalainen keino. Vaikka niillä välttäisi palamisen ja punoituksen kokonaan, syöpäriski nousee silti. Iho pitäisi totuttaa aurinkoon siten, että käytetään suojana normaalisti peittäviä vaatteita ja altistetaan sitä korkealta paistavalle auringolle ilman suojavoidetta lyhyitä aikoja kerrallaan. Mainstream-tapa paahtaa ihoa väkisin aurinkovoiteen turvin nyt vaan ei ole valkoihoisen ihmisen kestokyvyn rajoissa.
   
 4. Kupsu

  Rekisteröitynyt:
  12.05.2009
  Viestejä:
  81
  Vapun jälkeen voikin sitten huvittaa taas itseään tällä hörhöilyllä.

  Riston blogi on kiinnostava keskustelupaikka | ELÄMÄÄ MS-TAUDIN JÄLKEEN

  "Ristossa on vielä mun makuun vähän liikaa kiltteyttä, joten siellä huonotkin mielipiteet saa vielä tilaa. Toisaalta tämä tekee keskustelusta erittäin kiinnostavaa seurata, Riston kommenttien osalta. Niitä muita en lue, koska ei mua kiinnosta jos jollain on ankeaa ja vaikeaa omassa elämässä. Itsehän ne sen aiheuttaa, omalla ahdasmielisyydellä ja taantumuksellisuudella, enkä mä voi niitä auttaa yhtään sen enempää vaikka lukisin kaikki niiden masennus-kommentit."

  Tämä kertoo kyllä kaiken tuosta skenen ajattelutavasta. Kommentti on automaattisesti huono mielipide, jos se on vähäänkään eri linjoilla skenen tai itse gurun vallitsevista käsityksistä. Jos vastustat vähänkin tuota "ilosanomaa", niin sulla on ankeaa ja vaikeaa omassa elämässäsi.

  Sitten heti perään Olli kutsuu näitä kommentoijia ahdasmielisiksi! Kuinka ahdasmielinen tuo oma ajattelutapa sitten on? Meno on suoraan kun jostain uskonlahkoista. Gurun mielipiteet ja tekemiset eivät kestä minkäänlaista kriittistä tarkastelua. Sensuuri iskee ja kommentit poistetaan.

  Samaan aikaan vannotaan kilpaa useilla eri forumeilla avoimuuden nimeen. Hauskahan tätä on seurata, kun meno menee jatkuvasti yhä sekavempaan suuntaan.
   
 5. Guillaume

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2011
  Viestejä:
  15
  No Risto puki ajatuksensa sanoiksi toisessa blogissa, jonka kommenttiosio paljastaa Riston todellisen luonteen.

  Ihmemaassa: Blogaamisen avoimuudesta

  Siellä on jälleen sitä vanhaa ruikutusta, että ananyymien kirjoittelu ei ole mitään, vaan omalla naamalla suollettu potaska on jotenkin paljon arvokkaampaa.

  Itse olen sitä mieltä, että viestin kirjoittajalla ei ole merkitystä, vaan viestin sisältö on merkitsevä. Edelleen Ristolla on mennyt pahasti sekaisin henkilökohtaisten blogiviestien suhde vakavaan tieteelliseen tutkimustyöhön, kun hän rinnastaa omia tuhansia tajunnanvirtahöpöjuttujaan tieteelliseen tutkimustyön kautta saatuun materiaaliin.

  Mutta koko jutun pohjalta huomaa, että Murobbs:n silverbank-keskusteluosio aiheuttaa Ristossa pakottavan tarpeen puolustella oman lahkon toimintaa.

  Ollli on myös alkanut kovasti kiinnostumaan itseensä kohdistuvasta kritiikistä, sillä niin usein hän nykyään joutuu todistelemaan seurakunnalleen, että hän ei välitä siitä, eikä seuraa sitä :rolleyes:.

  Ollia käy toisaalta vähän sääliksi, sillä hän oli kukkulansa kuningas ja oman seurakuntansa kiistaton guru kunnes Risto vei julkisuuden uudelle asteelle ja nyt Ollista on tehty lapsellinen narsistinen hölmö jo useissa medioissa, viimeisin Imagessa.

  Gurusta sen verran, että erittäin pätevän liikkeenjohtoteoreetikon Peter Druckerin mukaan ihmiset käyttävät sanaa "guru" vain siksi, koska "huijari" on liian pitkä ;).

  Minua ihmetyttää näissä "subjektiivisissä yhteisöissä" (ainoastaan heidän omalla mielipiteellään on merkitystä), että miksi he kuitenkin haluavat kiihkeästi objektiivistä todistusaineistoa omasta oikeutuksestaan, vaikka sillä ei luulisi moisessa subjektiivisyyden kehdossa olevan mitään merkitystä. Ollikin jatkuvasti kehuskelee sillä, kuinka jumalattomasti uusia lukijoita on taas blogilla. Onko Seiska hyvä lehti sen takia, että sillä on paljon lukijoita? Ehkäpä typeryys vain kiinnostaa ihmisiä, ei se suosio muuta tarvitse.

  Työpaikallamme Ollin blogi on suosittu, mutta ei välttämättä siitä näkökulmasta, josta Olli sen toivoisi olevan suosittu. Esimerkiksi seuraava video tältä gurulta kirvoittaa aina katselijalle yhtä hyvän mielen, mutta miksi:

  YouTube - Viidakkotaisteluun Valmistautuminen

  Tuossa minusta reiluun viiteen minuuttiin kiteytyy koko skene.

  Uskonlahko tarvitsee sokeaa, kritiikitöntä uskoa omiin guruihin ja uskonkappaleisiin ja näin on aina oleva, oli sitten kyse minkälaisesta kohkaamisesta tahansa.

  "Uusi paradigma" käsitteenä on aikoinaan napattu Thomas Kuhnin teoksesta Tieteellisen vallankumouksen rakenne, jossa Kuhn esitti ettei edistys tapahdu asteittain vaan jättiläisharppauksin, jolloin kertalaakista aiemmat teoriat tulevat tarpeettomiksi.

  Nyt termistä on tullut kuvaaja kaikelle epäortodoksiselle metodille millä tahansa alalla, vaikka yleisesti kyse on vain siitä, että vanha huijaustapa on puettu uusiin etiketteihin.

  John Kenneth Galbraith kirjoittikin osuvasti, että kun kuulet vihjauksenkin uudesta paradigmasta, sinun tulisi kaikissa olosuhteissa suojautua ja suojata myös omaisuutesi siltä.

  Aina ei tosin tiedä pitäisikö itkeä, nauraa, vaiko tuntea myötähäpeää. Ehkäpä me näiden inhimillisten reaktioiden myötä kehitymme ihmisinä ja Ollista ja Ristosta on kuitenkin jotain hyötyä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2011
 6. Dziisus

  Rekisteröitynyt:
  29.04.2011
  Viestejä:
  0
  Ollilla kierrokset kiihtyvät. Blogiin pukkaa 7-8 postausta päivässä. Ja aika monessa postauksessa keskitytään sättimään "haterseja", joiden juttuja Olli ei lue, mutta lukee kuitenkin.

  Julkisuus on tosiaan siirtynyt ihan toiselle tasolle, ja ilmeisesti pojille on tullut jotenkin yllätyksenä se, etteivät kaikki nielekään tuota soopaa ihan varauksetta. Olisikohan niin, että vastareaktiona kohta sulkeudutaan omaan sisäpiiriin? Sitten voidaankin perustaa oma yhteisö johonkin vanhaan kansakouluun maaseudulle ja tsadaa, kultti on valmis. Syödään superfoodia, kieriskellään hopeassa ja kuunnellaan harhaisten narsistien tajunnanvirtaa. Koulutetaan piireihin syntyneet lapset kotona ja katkaistaan jäsenten yhteydet ulkomaailmaan.
   
 7. Ziizaah

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  1 315
  Täytyy tunnustaa että itsekkin lueskelin muistaakseni jokunen vuosi sitten Viidakkomiehen blogia. Siinä vaiheessa jutut olivat vielä suhteellisen asiallisia, vaikka pieni hurahtaminen oli jo havaittavissa. Sitteminhän jopo on keulinut pahasti selälleen. Mutta erityiskiitokset raakasuklaan esille tuonnista.

  Sinänsä vähän harmittaa että superfoodien sinänsä ihan kannatettava ajatus (syödään puhdasta luonnollista ruokaa) tahriintuu muiden ihmisten mielessä näiden "hörhöjen" käsitetelyssä.

  Tosiaan hyvin kiteytetystä parempi ruoka parempi mielestä ollaan siirrytty johonkin maadoitus parantaa maailman osaston foliohattujuttuihin. Mutta eihän tässä kuviossa ole yhtään mitään uutta, kaikki on kopiota jostain aiemmin nähdystä.
   
 8. Torkki

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2011
  Viestejä:
  0
  Varmaan kommentointikin pikku hiljaa vähenee kun kommentoijat huomaavat, että vaikutus on kuin tuuleen huutaisi: skene elää omassa todellisuudessaan eikä sinne saa yhteyttä ulkoapäin.

  Tai kuten Olli osuvasti toteaa, “My reality supports me” :)

  Tuttu kaava. Ensin mattinykäset ja johannatukiaiset herättävät julkisuudessa kritiikitöntä kiinnostusta, koska ovat niin erilaisia. Sitten ilmiötä aletaan tarkastella kriittisesti. Kolmannessa vaiheessa koko juttu unohtuu - jollei kohde keksi koko ajan vielä edellistäkin oudompia temppuja.

  Mutta onhan tää hyvää viihdettä ja toistaiseksi vauhti sen kun kiihtyy.
   
 9. Guillaume

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2011
  Viestejä:
  15
  Typeryys, mitä kaaoottisempaa sen parempi, tuntuu olevan muodissa ja siitä muodista onneksi löytyy hyviäkin analyysejä:

  Juho Makkonen - Sanainen arkku Sosiaalinen media suosii helppoja ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin

  "Itseoppinut maahanmuuttokriitikko kertoo, että rajat on suljettava. Itseoppinut ilmastoskeptikko kertoo, että ilmastonmuutos on humpuukia. Itseoppinut talouskriitikko kertoo, että nykyinen rahajärjestelmä on tiensä päässä ja valtiot romahtavat pian. Itseoppinut miesasiamies kertoo, että naisille pitäisi määrätä pakollista seksipalvelusta. Itseoppinut ravintoterapeutti kertoo, että ihmisen tulisi syödä pelkästään mustikoita ja kaakaopapuja."

  "50 vuotta sitten he kaikki olisivat olleet kylähulluja, tai parhaassa tapauksessa keränneet ympärilleen parinkymmenen samanmielisen kylänmiehen lahkon, joka mouhuaa aikansa ja tekee sitten joukkoitsemurhan luolassa.

  Tänään he kaikki saavat tuhansia seuraajia – verkossa."

  "Kymmenet blogit, nettifoorumit ja käsivarakameralla kuvatut YouTube-videot julistavat heidän sanomaansa. Pikku hiljaa he saavat tukijoukkoihinsa myös muutaman julkkiksen, ja kohta perinteinen mediakin kiinnostuu. Pian he kertovat näkemyksistään satojen tuhansien seuraamissa keskusteluohjelmissa ja väittelevät asiantuntijoiden kanssa.

  Tätäkö se verkkodemokratia on?"

  Tuossa oli minusta loistavasti kiteytetty tämä nykyajan ongelma, eli tietämättömyydestä ja typeryydestä onkin tullut hyve, kun sen osaa myydä samanmielisille oikealla tavalla, vielä mielellään muutaman julkkiksen kera.

  "Onneksi on olemassa helppo ratkaisu – kuunnella sitä, joka esittää asian helpoimmin ymmärrettävällä tavalla. Eli siis populistia, joka oikoo mutkat suoriksi."

  Silverbankista omaraha -mediassa:

  Silverbank – huijausta vai sijoittamista? | Omaraha.org

  Ylioppilaslehden kolumni On ok olla dorka:

  On ok olla dorka! | Ylioppilaslehti

  Kovasti pojista puhutaan tai heidän kaltaisistaan, joten lienevät saavuttaneet tavoitteensa, toistaiseksi.
   
 10. aivopieru

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2007
  Viestejä:
  19
  Jaa-ha:

  Silverbankin kauppaama on agd-sijoitushopea on vanhaa Yhdysvaltojen keskuspankin hopeakolikkokantaa, jota painettiin vuoteen 1964 asti ja jotka ovat 90% hopeaa sisältäviä kolikoita. Kolikot ovat siis olleet kierrossa vuosikymmeniä ja niiden nimellisarvo on 10,25 ja 50 centtiä. Yhdysvalloissa näitä kolikoita kutsutaan “junk silver coins” -kolikoiksi, eli romuhopeaksi. Näiden kolikoiden sulattaminen esimerkiksi teollisuuden käyttöön ei ole järkevää, koska hopeapitoisuusaste on ainoastaan 90%, ja erottelu tulisi liian kalliiksi.

  Silverbank – huijausta vai sijoittamista? | Omaraha.org
   
 11. Risto Pietilä

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2011
  Viestejä:
  1
  Hei taas,

  90Ag10Cu-seoksen sulattaminen on jo assyrialaisten tuntema taito, ja maksaa nykyisin ulkopuolisena palveluna 2-5% erän arvosta. En pitäisi tätä liian kalliina, mutta sehän on mielipideasia. Kerran analysoitin pitoisuuden AGD-kolikosta ja sain 915/000. Tämä tulee puhdistuksessa hyödyksi, eli efektiivinen tappio on vain 0,5%-3,5% erän arvosta.

  Termi "junk" itse asiassa viittaa paitsi siihen että ko. kolikot on lajittelussa jäämäerää (erotukseksi "numismatic") myös siihen, että niitä käytetään uudelleenkäyttöön niinkuin romua yleensä.

  2000-luvulla riippumatta markkinatilanteesta AGD ei ole USA:ssa mennyt kuin 1% discountiin suhteessa paperihopean spot-hintaan. Preemio on (USA:ssa) ollut korkeimmillaan millenniumina noin 90% ja 2008 noin 50% (Suomessa jopa yli 100%). Mitä enemmän SHTF, sen enemmän AGD on kelannut etumatkaa verrattuna muihin fyysisiin hopealaatuihin, paperista puhumattakaan.
   
 12. Euso

  Rekisteröitynyt:
  09.04.2008
  Viestejä:
  425
  Viidakkomiehen blogi näemmä haxoroitu.
   
 13. jjx

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2001
  Viestejä:
  14 132
  Ja kaikkein pahintahan on se, että verkkodemokratia haastaa perinteisen asiantuntijaeliitin. Esimerkkinä nyt vaikkapa vääntö siitä, onko kotimainen ravintoympyrä todellisuudessa yksikön hyvinvoinnin kannalta paras lähtökohta, vai yritetäänkö sillä vaan pönkittää kotimaista maataloutta. Toisella puolen ovat asiantuntijat satoine tutkimuksineen, toisella puolen tietämättömät, jotka huutavat kovaan ääneen kuinka ovat saaneet avun milloin milläkin ihmedieetillä.
   
 14. Frideaph

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2008
  Viestejä:
  201
  Tietämättömät, jotka ovat saaneet avun rypsillä, perunalla, kuidulla ja lowfatilla!
  :kippis:
   
 15. Kupsu

  Rekisteröitynyt:
  12.05.2009
  Viestejä:
  81
  Joskus tullut huomattua, että kyseisen kaverin haxoroimat sivut ovat olleet pitkäänkin alhaalla. Tästä herää mielenkiintoinen kysymys, että mitä tapahtuu Ollin passiivisille tuloille? Ainakin omien juttujensa perusteella hän on hyvinkin riippuvainen taloudellisesti tuosta blogistaan.

  Alkaako Olli yhä aktiivisemmin elämään Riston siivellä, kuten kritiikki skenen sisältä kertoo, vai keksiikö Olli jonkun uuden entistäkin mielipuolisemmat tempauksen? Tuskin duuni Babylonissa kiinnostaa, enkä ainakaan itse lähtisi ihan heti palkkaamaankaan noin flegua kaveria, varsinkin kun homma menee jatkuvasti entistä sekavempaan ja negatiivisempaan suuntaan.
   
 16. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 173
  Toisaalta tällä ei ole mitään merkitystä Silverbank-hopean kannalta, koska hintaan on leivottu se n. 20% extraa.
   
 17. aop

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2001
  Viestejä:
  6 369
  ALV?

  Muistaakseni sijoitushopea on Suomessa ALV-alaista kamaa ja hopeaan ei ainakaan nyt kannata sijoittaa penniäkään, saattaapi tulla kovasti takkiin, jos markkinat alkaa tehdä korjausliikettä dollarin vahvistuessa.
   
 18. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 173
  Siis, toi Silverbank systeemi toimii Virossa, jossa sijoitushopealle ei tule ALVia. Eli siellä se 20% menee suoraan bisneksen pyörittäjien taskuihin (miinus tietty kulut, jotka nyt tuskin on edes 5%). Silverbankhan kertoo suoraan, että he saa 6% hopean (Viroon) maahantuojilta, joten ilmeisesti homma menee jotakuinkin niin, että maahantuoja vetää liiviin sen 14% ja Silverbank 6%.

  Silverbankin pyörittäjät tietysti mainostavat, että homma ei maksa ostajalle mitään, vaikka sijoitustuotteen ollessa kyseessä väite on selvästi harhaanjohtava. (Jos myytäisiin jotain muuta kuin sijoitustuotetta, niin 20% katetta voisi pitää normaalina)
   
 19. isomittari

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2005
  Viestejä:
  65
  Teet tässä vaiheessa aika ison oletuksen, eli sen, että Olli oikeasti tienaa noilla sivuilla. Itse uskon että hän saa sivustolta korkeintaan muutamia satasia kuukaudessa. Pidän itse muutamaa sivustoa joissa käy yhteensä hieman Ollin sivuja enemmän ihmisiä, ja en pääse affiliate-markkinoilla lähellekään noita Viidakkomiehen mainitsemia "muutaman tonnin" tuloja. En usko että iHerb-mainonta ja parista hippikaupasta saatu alennuskoodiprovikka tuovat niin paljon lisätuloja, ja AdSense-tulotkin ovat lähinnä satunnaisia hiluja. Mitään todisteita tästä on tuskin Ollin suunnalta tulossa, mutta noihin tuloihin kannattaa suhtautua skeptisesti.
   
 20. msmc

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2011
  Viestejä:
  8
  Sanoisin että se muutama tonni kuussa on hyvinkin mahdollinen, tosin suurin osa siitä tulee iherbistä, mitä ei saa käteisenä vaan ilmaisina tuotteina, eli osa lukijoista maksaa Postin superfoodit.

  Posti mainosti, että hänen blogia lukee ~20k yksittäistä ihmistä. Jos niistä 10% on käyttänyt Postin referral codea, posti saa 1-4% heidän ostoksista omaan käyttöön. Sanotaan keskimäärin 3% tänä vuonna (se laskee pikkuhiljaa). Kolme tonnia tulee kuussa pelkästään iherbista jos keskiverto Postin lukija tilaa 50 eurolla kuukaudessa. Aika paljon keskivertotilaajaksi, mutta jos katsoo mitä tuotteita posti hehkuttaa blogissaan, pelkästään pussi Ormus Supergreeniä maksaa melkein tuon verran. Eli ei todellakaan mahdoton summa.
   
 21. isomittari

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2005
  Viestejä:
  65
  Aika hurja mainosmies ja fokusoitu sivusto saa olla, jos 10% kävijöistä käyttää Postin referreriä, varsinkin kun iso osa noista kävijöistä on kiinnostuneita Ollista ilmiönä, eikä niinkään foodeista. AdSensellä päästään yleensä sellaisiin 0,1-3 % click through-rateihin ja tässä tapauksessakaan harvoin klikkaaja OSTAA mitään, vaan pelkästään katsoo mainoslinkin. Epäilen siis mainitsemaasi kymmentä prosenttia.
   
 22. matti_00

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2008
  Viestejä:
  2
  Aamulehti: Blogilla voi jo tienata selvää rahaa (22.10.2010)

  Muotibloggaaja Iines Aaltonen kertoo tienaavansa blogillaan 100-150 euroa kuukaudessa parin vaatemainoksen avulla. Aaltosen blogissa vieraillaan 6000-7000 kertaa viikossa.

  Iina Moukola kertoo saavansa kirjoituspalkkiota Indiedays-verkostosta, mutta isoimpana bloggaus-saavutuksena hän pitää saamaansa työpaikkaa Keskisuomalaisen muotitoimittajana. Moukolan blogilla on noin 20 000 kävijää viikossa.

  Mobiiliblogin Teemu Hynninen kertoo Googlen ja Tradedoublerin kautta saavansa noin 400 euron kuukausitulot. Hynnisen blogin viikottainen kävijämäärä lähestyy 30 000 kävijää. Hynninen kertoo kasvun tapahtuneen tasaisesti, niin tulojen kuin kävijämäärien osalta.

  Jyri Vääräisen Mediablogi (hpguru.net) tavoittaa kuukaudessa yli 20 000 kävijää (viikkolukuina siis noin 5000 kävijää) ja tuottaa Väätäisen mukaan keskimäärin 250 euroa kuukaudessa. Väätäisen tulot muodostuvat Google AdSense-mainospalvelun avulla.
   
 23. Kupsu

  Rekisteröitynyt:
  12.05.2009
  Viestejä:
  81
  Lähtökohtaisesti suhtaudun skeptisesti kaikkeen, mitä Olli suustaan päästää. Ei sillä tosin, että tässä pitäisi olla mitään loukkaavaa, kyllä pieni kriittisyys on suotavaa lähes poikkeuksetta kaikessa elämässään.

  Ja tuokin "oletus" vain ihan sillä pohjalla, mitä mies itse väittää, ei sillä et pitäisin sitä totena.

  Katsotaan mitä tuleman pitää, luulen että tällä hetkellä Olli pureskelee hermostuneena kynsiään...
   
 24. Risto Pietilä

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2011
  Viestejä:
  1
  Alla on tämänhetkinen katteiden jakautuminen. Sekin perustuu markkinalähtöisyyteen, eli maahantuonti Silverbankiin (3+7% tuotot - n. 4% kulut, yhteensä n. 6%) on sallittua kenelle vain, joka tuo hopeaa holviin. Jos taas Silverbankin oma 7% siivu nyreksittää niin kuka vain voi perustaa oman laitoksen :)

  Tietenkin 17% kokonaispreemio on sijoitustuotteeksi korkea, mutta se on silti markkinoiden alhaisin. Suomessa 50% oli normi ennen Silverbankin tuloa. Silloin joutui lisäksi maksamaan joka kerta kun osti ja myi, nyt ei joudu. Jos tälläkään hinnalla kukaan ei lähde kilpailemaan, eikö se kerro siitä, että hinta on hyvinkin kohtuullinen, ei liian korkea..? Markkinatalous, anyone!?  [​IMG]
   
 25. aivopieru

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2007
  Viestejä:
  19
  Mites nää?

  Perushintaan lisätään kertaliukuma, joka perustuu sen päivän ostojen ja myyntien erotukseen.

  Perushintaan lisätään kestoliukuma.

  Silverbankin blogi | "Asiakas voittaa aina"
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti