Shuttlelta neljä uutta barebone-runkoa Skylake-prosessoreille

Viestiketju alueella 'Tietotekniikka- ja mobiiliuutiset sekä artikkelit' , aloittaja Juha Kokkonen, 10.04.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Juha Kokkonen -

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2006
  Viestejä:
  5 261
 2. Terabitti

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2001
  Viestejä:
  150
  Pienellä kotelolla luodaan jäähdytysongelma ja se ratkaistaa puhaltimilla. Kun vaan älyäisivät laittaa emon toiselle puolelle täysvolttisen AMD APU:n ja käyttää kotelon kattoa siilinä.
   
 3. mikrokuitu

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2011
  Viestejä:
  144
  -
   
  Viimeksi muokattu: 07.10.2016
 4. SShadow

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2002
  Viestejä:
  374
  --------
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019
 5. djtob

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2009
  Viestejä:
  381
  Vihdoinkin joku koppa, mihin voi sovittaa optisen aseman. Nykyään on melko ääliömäistä arvostella HTPC-koteloa ilman optista asemaa tai edes läppäreissä. Minulla sattuu olemaan satoja ostettuja DVD- ja BD-levyjä, joita haluaisin nähdä niissä laitteissa ilman mitään rippauksia.

  HTPC pitäisi olla täydellinen kokoonpano, jossa voi nähdä ihan mitä tahansa ilman ongelmia. Tähän mennessä on ollut aina puutteita arvosteluissa, joita ei osattu ottaa huomioon.
   
 6. Juha Kokkonen -

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2006
  Viestejä:
  5 261
  Mistä arvosteluista tässä nyt oikein on kyse?:think: Kyllä käsittääkseni melkeinpä kaikista HTPC-käyttöön tarkoitetuista koteloista löytyy optisen aseman paikka, tai ainakin sellainen versio jossa ko. paikka on.
   
 7. Zepi

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2000
  Viestejä:
  10 294
  Mielestäni aika oleellinen maininta: isoinkaan malli ei tue ylikellotusta kertoimilla, joten k-sarjalaisten prossujen lyöminen sinne sisään menee osin hukkaan.

  Lämmöt olisivat tietty kellottaessa ongelma, mutta ehkä joku siitä selviäisi.
   
 8. djtob

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2009
  Viestejä:
  381
  Rälläkälläkö taon niihin mataliin koteloihin umpinaisiin etupuoliin aukot?

  Tarkoitin juuri noita kolhooseja, jotka ovat liian suuria mahtuakseen TV-hyllyn sisemmälle tasolle. Sitten on niitä, mitä mahtuisi mukaan mutta ei ollenkaan optisille laitteille mahdollisuuksia. En halua sen seisovan TV:n vieressä möhkönä vaan mieluummin vähän piilotettuna.

  Nyt kun markkinoilla aletaan myydä uusia 4K-soittimia, joka osoittaa sen, ettei optiset asemat tule häviämään pitkään aikaan. Niissä on se ärsyttävä piire, minkä olen törmännyt toistaessani ulkoisen kovon kanssa joihinkin toisto-ongelmiin, ettei tueta videoformaatteja. Ihmeellistä on se, että liki 4 vuotta vanha soittimeni kykenee toistamaan mutta toinen soitin iältään ei vajaa puoli vuotta osaa toistaa sitä. Olen siitä turhaan huomauttanut useilla viesteillä ja ruudunkaappauksilla ja yksikään valmistaja ei ole reagoinut ongelmiin. Paitsi silloin, kun kyse oli myytävistä levyistä, missä kuitenkin muutama jää torsoiksi ja ei voi katsella päivityksistä huolimatta.

  Siksi haluan rakentaa sellaisen täydellisen setin, joista pääsee eroon ongelmista kuten tekstien selvyydestä, toisto-ongelmista, digiboksitarpeesta, yms. Minulla on omistuksessa monta sataa levyjä hyllyissä.

  Ei ole mitään syytä jätättää optisia asemia pois ominaisuuksista. Ne pitäisi listata miinusmerkkisiksi.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti