Seita, lappilainen fantasiaelokuva [2017]

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja likenot, 25.02.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. likenot

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2017
  Viestejä:
  1
  Tässä olisi lauantai-illan leffahommiin tarjolle sitä kauan kaivattua rohkeampaa ja tuoreempaa suomipätkää.  Kyseessä siis runollisia sanankääntein ilmaistuna pohjoisesta kansanperinteestä lainaavaa satiirista fantasiaa diabolisella salaliittojuonella.

  Tehtiin talkoilla kavereiden kesken. Meni kuusi vuotta. Tavallaanhan tämä oli katastrofi. Moni juttu kusahti täysin, mm. julkaisuaikataulusta myöhästyttiin neljä vuotta ja rankan kuvauskesän (2012) jälkeinen yli talven kestänyt kollektiivinen lamaannus meinasi tappaa koko projektin ja katkoa siinä sivussa ystävyyssuhteet kun leikkausurakkaa ei tahdottu millään saada käyntiin. Ja sitten kun saatiin toiset halusivat hioa elokuvaa timantiksi loputtomiin kun taas toiset tahtoivat nähdä sen vain nopeasti ulkona, ja ehkä myös unohdettuna. No, nythän sitä voidaan sentään sanoa Karvareuhkan omaksi Suomi 100 -elokuvaksi. Ja sitten lopulta, tavallaan, olihan tämä siistein mahdollinen juttu tehdä nuorena, tyhmänä ja voittamattomana. Oma oikea pitkä elokuva, omilla ehdoilla, omimmasta mahdollisesta aiheesta.

  Vieläpä aika nerokas sellainen jos sen oikein ymmärtää. Tai no, se on mitä on. Hyvässä ja pahassa. Ehkäpä nuo kuusi vuotta tekevät jääviksi sanoa enempää.
   
  Viimeksi muokattu: 25.02.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti