SDP vaalivoittoon

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja splice, 09.03.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  SDP:stä ei vielä haulla löytynyt omaa ketjuaan, pistetääs pystyyn.

  SDP menossa vauhdilla kohti vaalivoittoa.

  Minua kuitenkin kiinnostaa enemmän onko puolueen nykyinen puheenjohtaja alkoholisti juoppo?

  Antti Rinne nautti perjantaina yhden oluen yksin kotisohvalla, vaimo ulkomailla – ”Pariin kuukauteen en ole maistanutkaan alkoholia” -il

  Kuva otettu varmaankin ensimmäisen hörpyn jälkeen:

  [​IMG]

  Jos se on uutisoinnin arvoinen asia ettei ole pariin kuukauteen saanut kurkkua kastella, luulisi asioiden olevan ihan hyvin..


   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2019
 2. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
 3. Tlapio

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  1 593
  Samaa roskaa tulossa ensi kaudella eri paketissa vaan
   
 4. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Vähän perusteluja? SDP tehnyt hyvin selkeästi selväksi ettei nykyinen duunarin kyykyttäminen ole heidän tapansa hoitaa asioita. Pätee siis myös näihin monille tärkeisiin leikkauksiin koulutuksesta.
   
 5. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
  Toivottavasti tuleva hallitus tosiaan saa koulutus- ja tutkimusrahoituksen edes jollain tavalla järkevälle tasolle. Viimeinen asia, mitä Suomen kannattaa tehdä, on olla panostamatta näihin jos vähänkään halutaan panostaa tulevaisuuteen lyhytkatseisuuden sijaan. Yritys- ja maataloustukia toivottavasti tarkistellaan riittävän kriittisellä silmällä ja luovutaan Kepun pidetään koko Suomi asuttuna-teemasta. Se jos mikä on rahanhukkaa.
  Muuten ei kyllä paljoa luottoa demareiden toimintaan ole, kun ammattiliitotkin pääsevät nyt todennäköisesti vielä enemmän perseilemään ja pistämään kapuloita rattaisiin.
   
 6. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
 7. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 121
  Kyllä kun jonkun vaalitentin erehdyin katsomaan, niin ei hyvältä näytä demarien kannalta. Mitä enemmän Rinne puhui, sitä pahemmalta tuntui katsoa. Referoituna Rinteen puhetapa:

  - Aloittaa keskustelun, kertoo omat jämerät faktat
  - Toiset jatkaa ja kertoo paremmat jutut
  - Rinne nostaa käden pystyyn ja haluaa täydentää omaa vastaustaan, kun kuuli mitä muilla oli sanottavana
  - Lopulta ei tarkoittanutkaan sitä mitä ensin sanoi
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2019
 8. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 867
  Samanlasita sönkätystä oli myös YLE:n vaalitentissä Orpolta. Mielestäni heikoin lenkki siinä. Rinne toiseksi heikoin.
  Itseasiassa se YLE:n vaalitentti oli muutenkin surkeaa keskustelua, osasyynä toimittajat.
   
 9. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 121
  Orpo ei sinänsä tullut yllätyksenä. Rinne on ollut opposition puolella niin kova huutelija ja räksyttäjä, että oksat pois. Nyt sitten alkaa tuo myötäily ja enemmistön kanssa nyökyttely. Ei kertaakaan tuntunut uskaltavan pitää omaa näkemystään, vaan halusi täydentää ja korjata.
  Se varmaan oli tuo YLE:n vaali-ilta, jossa Halla-aho oli ihan älyttömän vaisu?
   
 10. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 867
  Juurikin se.
  Voi tietsti olla että panokset ja ääni kovenee kun vaalipäivä lähestyy. Panoksilla tarkoitan sitä että luvataan sitä ja tätä ja kaikkea sen väliltä.
   
 11. ---33---

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2012
  Viestejä:
  407
  SDP en ikinä tule äänestämään! Nykyajan demarit on kaukana siitä, mitä joskus ovat olleet "duunarin" asialla. Samoin ammattiliitot. Liittojen tärkein tehtävä tuntuu olevan liitossa työssä olevien ja liiton herrojen palveleminen. Duunarin etua ei ole ajettu vuosikymmeniin. Nimellisiä korotuksia palkkoihin, haistakaa pitkä vi**u siellä Hakaniemessä! Olen saanut paremmat korotukset "paikallisesti" sopimalla vuosien aikana, kuin mitä noita liiton sopimia roposia olisi tullut.
  Nykyään tärkeimmät teesit tuntuu sossuilla olevan, että kuinka sohvalla istuen saisi niiden tukien juosta ja litkiä kaljaa. SDP:n suurin vihollinen ei ole persut, vaan työssä käyvä, lihaa syövä keskituloinen, valkoihoinen mies!
  Kaiken maailman ämmiä puolue täynä (ämmiä=tarkoittaa suurinta osaa noista miesoletetuistakin...). Demarit, vassarit ja virheet voisi olla yhtä puoluetta, linja on pääosin sama. Duunarilta rahat veroina veks ja lapetaan loisijoiden taskuun vastikkeetonta rahaa. Suomessa on niin hyvä olla, että otetaan tänne muualtakin loisijoita. Sekä parannetaan ilmastoa muidenkin edestä. Se on sitä 2000-luvun sosiaalidemokratiaa.

  Hakaniemen mafia tyytyväisenä hieroo käsiään kun duunaria on vedetään taas höplästä ja SAK, yms. saatu vetämään vaalivankkureita joissa on vain katteettomia lupauksia.

  Toivon demareille vaalivoittoa. Neljän vuoden kurjimuksen jälkeen taas kansa ja duunarit jälleen muistaa millainen se nykyajan SDP on…


  Oliko tämä se kuva, kun Antti haaveilee siitä että saa työntää kädet syvälle veronmaksajan taskuun?
  [​IMG]


  Edit. Hymiä unohtu. :D
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2019
 12. Cervo

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2019
  Viestejä:
  28
  Kyllä meikäläinen ajatteli vaihteeksi hypätä demareiden kelkkaan. Vakipuoluettani en oikein koe enää omakseni, niillä keulii liikaa. Oikeistopuolueet ovat paukkunsa käyttäneet. Demareitten vaaliohjelma on lähellä omia ajatuksiani, ja puolueen liikoja uhoamaton linja miellyttää. SDP:llä on vankka kokemus sinipunayhteistyöstä, ja se pystyy kokoamaan toimivan hallituksen monenlaisten yhteistyökumppanien kanssa.
   
  1001001 tykkää tästä.
 13. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 786
  Jos ei ole nk. nettoveronmaksajan roolissa, niin kai se esimerkiksi vihreät voittaa. Muuten melko vaikea käsittää puolueen äänestämistä joka lupaa lisää veroja.
   
  1001001 tykkää tästä.
 14. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 121
  Demarit ketjussa järkevintä puhetta? Pitäisikö jonkun kokeilla vielä vasemmistolle omaa ketjua jos tulisi yhtä suuri yllätys.
   
  Cervo tykkää tästä.
 15. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Enne äänestä SDP:tä niin kauan kuin Antti Rinne on puheenjohtaja ja Sanna Marin varapuheenjohtaja ja Rinteen tuuraaja, molemmat ovat antaneet typeriä lausuntoja tai maanpetturi Erkki Tuomioja on vaikuttamassa. SDP on täysin unohtanut peruskannatajakuntansa eli palkansaajat, tärkeämpiä sille on maailman halaaminen ja mahanmuuttajien palvominen.
   
  AHPU tykkää tästä.
 16. ---33---

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2012
  Viestejä:
  407
  ^
  Juuri näin.

  Tämäkin on hyvä muistaa. Kun aina se porvari on paha riistäjä...

  [​IMG]
   
 17. chewmeister

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2005
  Viestejä:
  989
  SDP:n äänestäminen kuin pikavipin ottaminen tai talvipakkasella housuun kuseminen. Lämmittää hetken ja sitten tulee realiteetit vastaan. Velkarahalla kaikki luvataan. Lasku jälkipolville. SDP:llä ja Rinteellä ei ole mitään konkreettisiä ratkaisuja yhtään mihinkään. Suomen valtionvelka tulee kasvamaan seuraavalla vaalikaudella entistä enemmän mitä se on nyt kasvanut. Johtuen siitä, kun SDP nousee hallitukseen tekemään typeriä päätöksiään. Lisää vaan kehitysapua ja perheenyhdistämisen helpotuksia. Pitäähän isoisät ja isöäiditkin saada tuoda lähi-idästä kaikki vastaväitteet on rasismia. Näillä Suomi nousuun! Hyvä sdp.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2019
  joo22 tykkää tästä.
 18. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Jaa Chewmeister elää omissa maailmoissaan. SPD:tä äänestämällä ainakin tulee äänestettyä täyttä asiapuoluetta joka ( toisin kuin vaikkapa pers ) keskittyy asiakysymyksiin, joista suurin osa vieläpä tärkeitä Suomelle. Isänmaallinen vaihtoehto niille joita isänmaa kiinnostaa. SOTEn lisäksi paljon muutakin tulevalla hallituskaudella mietittäväksi, eläkeuudistus lienee yksi. Sekin yksi niistä jättiongelmista, jotka eivät vielä ole päällä mutta "ihan kohta" eli suomeksi yllättävän pian. Pitää muistaa että valtion päättäjien tulee ajatella päätöksiään ja niiden vaikutuksia ainakin sukupolven päähän ( ~25v ) eli turhalle ja mitään aikaan saamattomalle populismille kuten pers ei meillä ole aikaa saati rahaa. Päättäjien pitää osata ajatella vastuullisesti, siksi esim. SDP on hieno ja hyvä vaihtoehto monille isänmaallisille ihmisille.

  Yksi luku näyttää, miksi eläkkeiden turvaaminen vaatii jättimäistä uudistusta – näin rajusti palkansaaja voi joutua maksamaan
   
  Cervo tykkää tästä.
 19. bassebasse

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2007
  Viestejä:
  972
  Siis se sama puolue, joka vastusti eläkeuudistusta 10 vuotta sitten ja jonka nykyinen puheenjohtaja ja silloinen AY-johtaja uhkasi yleislakolla, jos uudistus toteutetaan, tekee nyt 10v myöhemmin uudistuksen, joka turvaa eläkkeet? Ei nyt ihan vaikuta vastuulliselta ja pitkään harkitulta toiminnalta, varsinkaan kun vappusatasia ollaan tässä kampanjan tiimoilta jaeltu sinne ja tänne.

  Muutenkin SDP:n ohjelma on lähinnä populistista huttua, joka on suunnattu sille porukalle, joilla työura on jo takana tai jotka eivät muuten vain osallistu omalla rahalla yhteiskunnan rahoittamiseen. Esimerkkinä nyt vero-ohjelma, jossa ollaan hienosti esittämässä täysin toteuttamiskelvottomia asioita. Toisaalta, kun puolueen veroasiantuntijana on Timo Harakka (teatteritaiteen maisteri), niin tuskin kai voimmekaan odottaa muuta kuin dramaattisia väitteitä ja mielikuvituksellisia möläytyksiä.
   
  kusiainen ja joo22 tykkäävät tästä.
 20. Cervo

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2019
  Viestejä:
  28
  AY-liikkeellä on ongelmansa mutta ne ovat lähinnä imagollisia. Olen itse yrittäjä joten tunnen mielestäni kolikon molemmat kääntöpuolet. Suurin osa yrittäjistä on täysin empatiakykyistä, ahkeraa ja mukavaa porukkaa, mutta työssä käyvien läheisten kautta on tullut huomattua, että työnantaja voi halutessaan olla todella kenkkumainen. Pelkästään liiton tarjoama lakiapu voi olla korvaamattoman arvokasta. Kokoomuksella on ehkä hiukan pointtia siinä, että irtisanominen on nykyään liian vaikeaa. Esim. laiskasta työntekijästä tai ilmapiirin pilaavasta murjottajasta voi olla mahdoton päästä eroon. Mutta vaakani kallistuu silti yleissitovien TES:ien puoleen. Etenkin pienissä yrityksissä pomolla on käytännössä yksinvalta, enkä haluaisi sen muuttuvan missään mielivallaksi.

  En myöskään allekirjoita väitteitä AY-liikkeen (tai hyvinvointipalvelujen) liikakalliudesta yhteiskunnalle - aina toki kannattaa pyrkiä kustannustehokkuuteen, mutta pahempi valtiontaloudellinen ongelma ovat ulkomaille valuvat yritystuet. Tilastoja löytää ken etsii. Samoin nykyhallituksen kehitysmaahenkinen luonnonvarapolitiikka on vikatikki. Ja lopuksi, kuten splice kirjoitti, ylivelkaantumisen sijaan kannattaa huolestua ennen kaikkea käsiin räjähtävästä eläkepommista. Se ei ole raflaava vaaliteema, mutta sinne ne meidän rahat häviävät.
   
 21. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 867
  Eläkeläiset äänestää demareita koska ovat aina tehneet niin.
   
 22. chewmeister

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2005
  Viestejä:
  989
  Et yhtään paskempaa väittämää keksinyt. Itse SDP:lle tärkeintä on muut ensin ja omat vasta sitten. Itse teen paljon töitä ja aina ylitöitä, kun mahdollisuus tulee ja en kuulu silti liksan puolesta hyväosasiin, mutta niin hullu ja tyhmä en ole, että omaa oksaani sahaisin ja vasemmistopuolueita äänestäisin. Ennemmin vaikka kokoomustakin sitten.
   
 23. Viinankylväjä

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2008
  Viestejä:
  196
  Mä olen aina äänestänyt oikeistopuolueita, mutta pakko antaa protestiääni luonnollisten monopolien yksityistämistä vastaan. Olen sähköalan töissäni saanut huomata, että sähköverkkojen myynti yksityiselle oli erittäin typerä veto. Ok, Haavisto oli päävastuussa myynnistä, mutta Vihreäthän ovat Kokoomuksen puisto-osasto. Myös terveydenhuoltopalvelut ovat pienemmillä paikkakunnilla luonnollinen monopoli.

  Kannattaa muuten tutustua demareiden yleisturva-malliin https://sdp.fi/fi/yleisturva/
  Perustulo on kaikki yhteen muottiin vasaroiva malli, joka rahan määrästä riippuen passivoi tai ajaa äärimmäiseen köyhyyteen.
   
  Viimeksi muokattu: 21.03.2019
 24. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Tuttua SDP meininkiä:

  Oulun kohuimaami toimi SDP:n varavaltuutettuna - ”Hyvä, että hän on jäänyt pois meiltä”

  Asoev Muso teki rikoksensa Pohjois-Suomen islamilaisen yhdyskunnan rukoushuoneessa eli moskeijassa, jota johtaa entinen SDP:n varavaltuutettu.


  [​IMG]
  Oulun käräjäoikeus tuomitsi keskiviikkona 44-vuotiaan Asoev Muso -nimisen tadzikistanilaismiehen 3 vuoden ja 8 kuukauden vankeusrangaistuksen. Syyksi luetut rikokset olivat törkeä raiskaus 7. lokakuuta 2018 ja törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, joka alkoi jo heinäkuussa.

  Kyseessä on ensimmäinen Oulun laajasta seksuaalirikosvyyhdestä annettu tuomio.

  Uhriksi joutunut ulkomaalaistaustainen tyttö kävi moskeijassa opiskelemassa Koraania.

  Oululaisen Kaleva-lehden eri lähteistä saamien tietojen mukaan Asoev teki rikoksensa Pohjois-Suomen islamilaisen yhdyskunnan rukoushuoneessa eli moskeijassa.

  Kalevan haastattelema, uhrin lähipiiriin kuuluva henkilö ihmettelee suuresti, miksi yhdyskunnan puheenjohtaja, imaami Abdul Mannan ei ole tukenut uhrin perhettä hyväksikäyttötapauksen tultua ilmi. Hänen mukaansa Mannan on päinvastoin sanonut, että jos he ottavat yhteyttä poliisiin, se aiheuttaa ongelmia moskeijalle, Kaleva kirjoittaa.

  Mannan toimi SDP:n Oulun varavaltuutettuna 2012-2017. Oulun demarien puheenjohtajan Vesa Saarisen mukaan Mannan ei ole enää mukana puolueen toiminnassa.

  – Hän on jättäytynyt pois meidän puolueesta. Hänen arvomaailmansa ei natsaa meidän arvomaailman kanssa. Hyvä, että hän jäänyt pois meiltä. Emme ole pahoillamme, Saarinen kommentoi Iltalehdelle torstaina.

  Mannan on Oulussa tunnettu henkilö. Hänet tunnetaan mm. jyrkistä lausunnoistaan.

  – Islam ei hyväksy homoseksuaalisuutta. Miehille ja naisille on annettu eri velvollisuudet. Naisen velvollisuuksiin kuuluu olla äiti, kotiäiti, hänen pitää hoitaa lapset ja oma perhe, Mannan sanoi Ylelle 2013, jolloin hän toimi SDP:n varavaltuutettuna.

  SDP:n Oulun piirin puheenjohtaja Tanja Tiainen, miten tällainen istuu SDP:n arvomaailmaan?

  – No, eihän se istu.

  Miten tällainen henkilö on aikanaan voinut päätyä demareiden listoille?

  – Se on joskus vaikeata, kun pyydetään (ehdokasta) sitoutumaan arvoihin ja ehdokas sanoo, että sitoutuu ja lausuu sitten toisin. Tätähän tapahtuu kaikissa puolueissa.
   
  Stoker tykkää tästä.
 25. Molossi

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2012
  Viestejä:
  2
  Mitäpä luulette koska meillä on seuraava hallitus ja kuinka kykenevä se on mihinkään..? Mielestäni Rinteen ainoa pelastus olisi se, että SDP + VAS + VIHR saisivat noin 55% kannatuksen.. Ei maha olla tapahtumassa.. No okei. SDP + VAS + VIHR + RKP + KD taitaisi saada tällä hetkellä enemmistö hallituksen, mutta jokainen tietää mitä siitä tulisi..

  Kokoomuksen ja Keskustan suosio kyntää, mutta eipä noilla taida oikeasti olla hirveää hätää.. 4v. oppositiossa ja taas päästään jatkamaan..
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti