Samsung C32JG50 31.5" & MSI RADEON RX 5500 XT GAMING X 8G

Viestiketju alueella 'Käyttäjien tuotetestit' , aloittaja Ksaff, 07.01.2020.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Ksaff

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2016
  Viestejä:
  32
  Minkäslaisia kokemuksia ihmisillä on MSI RADEON RX 5500 XT GAMING X 8G näyttiksistä? Entäpä Samsung C32JG50 31.5" kaarevasta?

  Tässäpä omia mietteitä:

  Kolmas näyttö menossa tällähetkellä, jokainen näistä on pitänyt inhottavaa surinaa tietyn värisellä taustalla, joka ei omaa korvaa ainakaan miellytä.Toinen näyttö oli hiljainen ensimmäisen 2 tuntia, jonka jälkeen surina alkoi. Tämä kolmas näyttö surissu heti ensi metreiltä saakka. Ei siis kovin hyvää sanottavaa.

  Entäpä näyttiksestä:

  Kolmas näyttis menossa tällä hetkellä. Ensimmäinen piti samanlaista ääntä kun vanhan mallin kovalevyt, en tiedä mistä johtui, mutta todella rasittava ääni lähti kokoajan kun teki mitä vaan koneella. Toinen näyttis piti TÖRKEÄN kovaa coil whineä, joka siis kuului kotelosta todella selvästi omiin korviin, vaikka oli luurit päässä. Kolmas näyttis samaa kuraa, mutta ei onneks pelissa pidä ääntä vaan pelkästään pelivalikoissa. En tiedä mitä teen tän kanssa, vaihdanko pois suosiolla Nvidiaan, josko ne toimisivat paremmin.

  En voi siis suositella juurikaan näitä tuotteita.
  Näytön kanssa vielä mietin meneekö sekin palautukseen.
  Kun uutta tavaraa ostaa kaupasta, niin voisi kuvitella että saa toimivia kamppeita, mutta ei näköjään. Edelliset AMD kokoonpanot ollu ihan eri planeetalta, eikä vikoja tai muita ylimääräisiä ääniä oo tullu eteen. Liekö tämä uus 5000 sarja juosten kustu. Joidenkin mielestä coil whine on ominaisuus, mutta omasta mielestä ei kyllä kuulu ominaisuuksiin tuollainen, varsinkaan jos se häiritsevän lujaa kuuluu.

  Virtalähde on myös aivan uusi, joka ei ole alimitoitettu kokoonpanoon nähden, joten senkin voi sulkea pois häiriön aiheuttajana. Merkkinä Corsair, toki laadukkaampiakin varmasti löytyy.

  Herättikö ajatuksia?
   
 2. Hartsku

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2010
  Viestejä:
  530
  Itsellä sama näyttö ja radeonin 5700 xt näyttis, kuva tökkii aikalailla kaikissa peleissä jonkin verran, nvidian näyttiksellä ei ongelmia ollut. Itse sanoisin, että tuo näyttö ihan hyvä, jos on nvidian näytönohjain. Tämä siis oma kokemus, joten en voi varmaksi sanoa.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2020
 3. Ksaff

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2016
  Viestejä:
  32

  Kokeile laittaa windowsista oranssi tasavärinen taustakuva, kuuluuko ylimääräisiä ääniä?
   
 4. Hartsku

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2010
  Viestejä:
  530
  Näköjään kuuluu joo, mikähän homma toi mahtaa olla?
   
 5. Ksaff

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2016
  Viestejä:
  32
  En tosiaan tiedä. Soitin Samsungin asiakastukeen ja siellä ne sanoivat, että ei kuuluis pitää mitään ylimääräistä ääntä ja sanoi että pitää olla yhteydessä jälleenmyyjään, koska niillä ei ole On-site takuuta näytöillä. Eli vaihtoon vaan jos häiritsee. Mulla nyt tosiaan kolmas samanlainen näyttö ja sama ongelma. Pitää varmaan palauttaa tämäkin, kun ottaa päähän tommonen surina kun se tosiaan tulee myös muilla taustaväreillä. Tumma tausta tosin hiljentää tämän äänen.
   
Tagit:

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti