Sähkötupakka

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja retro, 18.01.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. shorttix

  Rekisteröitynyt:
  18.12.2012
  Viestejä:
  2 064
 2. Myrkkynen

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2005
  Viestejä:
  2 884
  Shktupakan yllttv vaara - tietokone sairastui - Digi - Ilta-Sanomat

  Sähkötupakka saastutti tietokoneen. No miksipä ei, onhan niitä muistitikkujakin missä voi olla ties mitä bugeja. Omat akkuni latailen ihan töpselistä, kun läppärin akkua ei viitsi syöttää mokomaan. Tosin yhden vanhan pöytäkoneen virittelin usb laturiksi, niin voi sitten useampaakin akkua/laitetta latailla samaan aikaan.

  Kiinasta tilattu digitallennin näytti pitävän sisällä jotain dataa, kiinaksi. Ties mitä pöpöjä mulla nyt sitten on koneella...

  No taattua IS läppää taas, sentään mainittiin että säästää keuhkoja:smoke:
   
 3. Corbex

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2005
  Viestejä:
  1 361
  Redditin hemmolla ei ollut mitään todisteita siitä että tartunta olisi tullut laturista. Kertoo nykyjournalismin tasosta.

  "Ainoa varma keino välttää saastumiset usb-laitteista on olla lataamatta usb-laitteita suoraan tietokoneilta."

  USB kondomeja on olemassa ihan tätä varten.
   
 4. Peku

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2004
  Viestejä:
  1 345
  Sähkötupakan yllättävä vaara - tietokone sairastui

  Se saattaa säästää keuhkojasi, mutta ei välttämättä tietokonettasi.

  The Guardian kertoo uudesta sähkötupakkaan liittyvästä potentiaalisesta riskistä. Kyseessä ei tällä kertaa ole käyttäjän terveys vaan tietoturva.
  Julkaisu kertoo nimimerkillä Jrockilla kirjoittavasta Reddit-käyttäjästä, joka toimii erään suuryrityksen IT-osastolla.

  Jrockillan mukaan yrityksen johtajan tietokone kärsi vaikeasti paikannettavasta tietoturvauhasta. Koneelle sitkeästi uudelleenasennusten jälkeenkin ilmestyvän haittakoodin lähde oli mysteeri.
  Tavallisten keinojen osoittauduttua tehottomiksi yrityksen johtajalta kysyttiin, oliko mikään muuttunut tämän elämässä viimeaikoina. Tämä myönsi siirtyneensä tupakasta sähkötupakkaan paria viikkoa aiemmin.

  Virus piileskeli lopulta sähkötupakan usb-laturin ohjelmistossa. Kun tupakan kiinnitti tietokoneeseen, haittaohjelma asentui koneelle ja soitti kotiin.
  Tietoturvayritys Trend Micron edustaja kertoi The Guardianille, että tämäntyyppinen hyökkäys on täysin uskottava.

  Lontoolaisen sähkötupakkatuotteita myyvän London's Vape Emporiumin edustaja puolestaan totesi, että vakavaraisten isompien valmistajien tuotteiden ostaminen on turvallista.
  Kannattaa tosin huomioida, että edes maailman isoimpien tekniikkayhtiöiden tuotteet eivät aina ole vapaita haittasovelluksista. Sähkötupakat eivät tässä suhteessa liene poikkeus hyvään tai huonoon suuntaan.

  Ainoa varma keino välttää saastumiset usb-laitteista on olla lataamatta usb-laitteita suoraan tietokoneilta. Kaikki sellaiset usb-laitteet, jotka eivät tarvitse data-yhteyttä tietokoneelta, vaan ainoastaan sähköä, kannattaa ladata mieluummin pistorasiaan kiinnitettävästä usb-virtalähteestä.

  Lähde:

  Shktupakan yllttv vaara - tietokone sairastui - Digi - Ilta-Sanomat
   
 5. Generalissimo

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2012
  Viestejä:
  917
  Tilasin litkua bargainista ja se on todella paksua. Litku ei tahdo imeytyä pumpuliin, voiko tuohon lisätä vettä, sekoittuuko se tasaisesti?
   
 6. Kubbih

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2003
  Viestejä:
  988
  Tislattua vettä apteekista. Kraanavesi ei käy.
   
 7. Spoonies

  Rekisteröitynyt:
  07.09.2011
  Viestejä:
  282
  Voi morjens, miksiköhän kraanavesi ei käy? Vahvat perustelut luvassa? :confused: Jos se kelpaa juotavaksi ni todellakin kelpaa myös höyrystettäväksi (tislattu vesi toki ei kauhean hyvästä ole juotavaksi isommissa määrin, mut toki käy nesteen jatkeena yhtä hyvin ku kraanavesikin). Ihan hyvin voi liian paksua nestettä laimentaa puhtaalla vedellä, ei tarvi tislailla. Ei tosin paljoa kannata sitä vettä laittaa, pari tippaa 5ml:aan notkistaa jo kummasti ku sekottaa kunnolla, vesi ei tuota höyryä juuri ollenkaan pg/vg verrattuna.
   
 8. Juffex

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2005
  Viestejä:
  6 525
  Ja nythän ei kyse ole mistään, että mikä on epäterveellistä ja mikä ei, mihin koitat vastauksellasi osoittaa. Vaan siitä, että kraanavesi sisältää epäpuhtauksia jotka vahingoittavat "höyrystimiä".

  Siihen en ota kantaa, että paljonko heikentää kestoa ja kuinka paljon on liikaa.

  Että morjens vaan sinne. Vastasin Kubbih:n puolesta. :psmoke:
   
 9. Nuubialainen

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2007
  Viestejä:
  1 140
  Itse en kraanavettä lähtisi lisäämään, mutta jokainen tyylillään.
   
 10. kanelitanko

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2008
  Viestejä:
  1 243
  No joo ei se hyvää tee. Mutta itsekkin vaihdan pumpulit 3 päivän välein. Coilin rakennan 6 päivän välein. Se on silloin ihan sama mitä niille tapahtuu. Valmis atopäitä olen ostanut viimeksi yli vuosi sitten. protank 3+microcoil+ pumpuli.
   
 11. Spoonies

  Rekisteröitynyt:
  07.09.2011
  Viestejä:
  282
  Itse olen kuivapoltellut coileja ja huuhdellut kraanavedellä, samoilla coileilla mennyt yhdessä atomisaattorissa juhannuksesta asti, että ehkä tislatulla vedellä päästään sitten pariin vuoteen, mutta kyllä tää puolisen vuotta on ihan ok myös imo. (toimii siis yhä täysin)

  Ja jos ny sit vakavasti puhutaan ni ny sit ne mutujutut hemmettiin ja jotai tolkkua noihin vinkkeihin, mitähän ne kraanaveden epäpuhtaudet mahtaa olla, jotka höyrystimiä vahingoittaa? Tottakai siel on kalkkia ym mut niin minimaalisen pieniä määriä et mitä sitten? Et jos nyt blandaat sen 1% vg:n sekaan notkistaaksesi ni hohhoijaa, näytä mulle ato mikä siitä kärsii missään määrin. Muistutan kuitenkin et 99,9% meistä juo sitä kraanavettä JOKA PÄIVÄ ja sille viimeiselle promillelle on mennyt jenkkien pullovesiteollisuuden valheellinen propaganda läpi. Veikkaan et yhtä moni heittää sitä kraanavettä saunassa kiukaallekin, ettei se höyrystyminen sen harvinaisempaa ole.
   
 12. Nuubialainen

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2007
  Viestejä:
  1 140
  Emmä usko että se ato siitä ottaa nokkiinsa, mutta itseäni ei kiinnosta höyrytellä noita kraanaveden epäpuhtauksia. Jokainen siis tyylillään.

  En tosin ole koskaan ymmärtänyt miksi sitä vettä pitää sinne sotkea joukkoon kun pelkällä PG:llä notkistaa jo ihan tarpeeks..
   
 13. Spoonies

  Rekisteröitynyt:
  07.09.2011
  Viestejä:
  282
  Se on jännä kun nykypäivänä jengi on ihan paiseissa jostain olemattomista epäpuhtauksista, vaikka suurin osa on vetänyt vuosikaupalla norttia. Kraanaveden lisääminen on pisara valtameressä, jos sitäkään. Ei ne kiinassa valmistetut atot, kartot, mehupullot ja tankitkaan kuules ihan steriilejä ole, tuskin kaikki niitäkään missään uä-pesurissa ja autoklaavissa pyörittää ennen käyttöä. Tuskin käsidesillä jynssäät näppisikään kun pumpulia siihen rda:han pyörität. Maailma ei ole puhdas, eläkää sen kanssa. Kohtuus kaikessa. Siksi tislatun veden suosittelu on overkill.

  Toki PG:n lisääminen on parempi vaihtoehto (luuletko että se PG on 100% steriiliä ilman epäpuhtauksia?), mutta jos rullaat ketjua ylöspäin ni huomaat et alkuperäinen kysyjä on suurella tn:llä vasta tutustumassa laitteisiin, jolloin tuskin varastosta löytyy PG:tä tahi tislattua vettä steriilissä pullossa, siksi kraanavesi ajaa asian riittävän hyvin.
   
 14. Dexxman

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2002
  Viestejä:
  381
  pitkä ketju.

  kehtaisko joku laittaa alottelijalle vinkin tuotteesta ja ostopaikasta?

  pitäs saada korvaava tuote esim punasella lm tuotteelle. joitakin linkkejä koitin ketjusta katella, mutta en tajunnu mitään.
   
 15. Recycle Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2011
  Viestejä:
  2 689
  Stick 2200mAh/20W box mod
  Aspire ET-S BVC

  FinnVapelta esim noi tilaukseen. Hyvä setti, toki hinta saattaa aloittelijaa kirpaista. Toisaalta, noita ei tarvitse sitten päivittääkään ellei halua siirtyä itse rakenneltaviin laitteisiin. Samasta mestasta saa myös nesteet.

  Vaihtoehtona voisi olla esim Kanger eVod aloituspakkaus.
   
 16. Dexxman

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2002
  Viestejä:
  381
  sehän oli nopea vastaus :smoke:.

  tuo eka setti ja sen istick on "tilapäisesti loppunut".

  onko sen verran hyvä setti että ettisi muualta? mistä?

  vai otanko tuon

  Kanger eVod aloituspakkaus

  hinta ei kirpase. kyllä se röökikin maksaa.

  itse rakenneltaviin ei pysty. ei kuitenkaan tule viriteltyä. pakko olla noita valmiita ja helposti käsillä.
   
 17. Nuubialainen

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2007
  Viestejä:
  1 140
  Kuten sanoin, jokainen tyylillään :think:
   
 18. Generalissimo

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2012
  Viestejä:
  917
  Ok kiitos vastauksista, tilasin siis valmista litkua kun niitä käytän ja tämä yksi pullo sattui olemaan liian paksua, kaikki muut pullot joita olen tilannut ovat sisältäneet juoksevampaa. Kyseessä siis desin purkki ja kysyin siksi, että sekoittuuhan vesi tuohon litkuun (muistelen että se on 50/50 pg/vg tjsp) ettei se jää sinne kerroksittain tjsp.
   
 19. Recycle Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2011
  Viestejä:
  2 689
  Voit ostaa myös Puffilta. Nopea toimitus ja kohtalaisen halvat hinnat. Tuolta saa myös kaikkea muuta, paitsi nikotiinipitoisia nesteitä. Eli ne on tilattava FinnVapelta tms ulkomailta. Linkki Puffille ELeaf iStick 510 VW- boxmod säädettävä 20W musta/hopea/sininen/punainen
   
 20. Dexxman

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2002
  Viestejä:
  381
 21. Recycle Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2011
  Viestejä:
  2 689
  On sellainen setti, että pääset alkuun. Tilaa samalla enemmän nesteitä, koska 30ml on loppujen lopuksi aika vähän. 18mg/ml on varmaan ihan ok niksapitoisuus, kokeilemalla selviää. Sitten atopäitä yksi paketti tuon lisäksi, että ne ei pääse loppumaan, 1.8ohm on ihan ok. Aspire CE5 BVC atopt (5 kpl)
   
 22. Dexxman

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2002
  Viestejä:
  381
  ok, laitoin lisää nesteitä ja atopäitä.

  Kiitän!
   
 23. muovikoira

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2010
  Viestejä:
  484
  Alkanu kuumottamaan kans täällä sähkösen alottelu.
  Valikoima näyttää luonnollisesti olevan helvetillinen, niinkuin kaikessa mitä nykypäivänä on ostamassa.
  Tuosta istickistä paljon puhutaan, onkos se kuningaslaite?
  Onko suositella jotain kalliimpaa ja hienompaa (ja parempaa) laitetta?
  Tämä osa ymmärtääkseni ei kulu ja mene vaihtoon ''koskaan''?
  Kauanko tuollainen 30 ml 18mg litkupullo mahtaa kestää, kun tottunut askillisen polttelemaan päivässä parikymmentä vuotta?
  Kirjoittavat, että atopäät kestää 1-4 viikkoa, aika iso haarukka, onko 1 vai 4 lähempänä totuutta?
  Onko joku laskenut åaljonko tulee maksamaan jos enne poltellut 5€ arvosta tupakkia päivässä ja siirtynyt näihin?
  Mikä olisi paras sivusto(t) lähteä tilailemaan?
   
 24. Powertrippin

  Rekisteröitynyt:
  29.02.2012
  Viestejä:
  388
  Mulla meni muutama kuukausi sitten hermo tupakointiin ja Haaparannan reissulla ostin paikallisesta nuuskakioskista aloituspakkauksen ja nesteet. Sähkötupakka maksoi noin 20 euroa, nesteet viiden euron tienoilla. Yhdellä purkilla olen höyrytellyt ehkä kaksi viikkoa.

  Eli jos on ruotsissa käyntiä, niin kannattaa tuolta ostaa kokeiluun. En ole itse jaksanut alkaa modailemaan, vaan tuo aloitussetti sopii mulle ihan hyvin.
   
 25. MichaeI

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2006
  Viestejä:
  434
  Meillä siirryttiin vaimon kanssa sähkötupakkaan neljä kuukautta sitten.
  Poltettiin n. 1-2 maxi askia päivässä yhteensä.
  Rahaa säästynyt huikea määrä, mutta en nyt laskenut enkä osaa määrää arvioida rahallisesti.
  Kuukaudessa menee n. 100ml-120ml 18mg nesteitä yhteensä.
  Finnvapelta tuo niiden nimikko aloituspakkaus vieläkin käytössä. Tuohon on sitten tullut lisäksi tilattua 2 akkua, 10 kpl noita atopäitä ja neljä uutta säiliöitä sekä yksi ylimääräinen laturi. Atopäistä jopa nuo ensimmäiset ovat vielä käytössä. Ollaan atopäät muutaman säiliöllisen jälkeen jätetty yöksi lämpimään veteen ja aamulla kuivumaan paperin päälle. Muutama noista atopäistä on hävinnyt, mutta yksikään ei ole hajonnut, enkä huomaa juurikaan makueroja käytetyissä atopäissä, kunnon huuhtelun jälkeen.
  On noihin useampi euro mennyt mutta huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin tupakka.
  Nyt kun vielä siirryttiin tilaamaan cloudhousevaporista edullisempia nesteitä kuin Finnvapelta, niin nyt tuntuu jo hölmöltä miettiä miten paljon tuota rahaa on aikoinaan tupakkaan tunkenut.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti