Ruokapakettihuijaukset [HK NAKIT]

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja embedded, 21.09.2011.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. manni

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2003
  Viestejä:
  2 994
 2. Janishell82

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2002
  Viestejä:
  2 745
  Raha aina pilaa aikanaan tuotteet :(
   
 3. Zulu_

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2006
  Viestejä:
  5 730
  Onhan noita vaikka kuinka Helsingin ulkopuolellakin, melkein jokaisesta maakuntakeskuksesta löytyy.
  Kauppahalli ? Wikipedia
   
 4. Nemostelija

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2008
  Viestejä:
  1 773
  Hyss..ei saa järkyttää ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneempiä Helsingin asioista, kuin omistaan.

  Erittäin monella ihmisellä on mahdollisuus asioida kauppahallissa, lihakaupassa, tilalla, palvaamossa tai jossain muualla kuin kahden pääketjun markettihelveteissä. Pelkästään suur-helsingin alueella kaksi kauppahallia palvelee n. 20% maan väestöstä ja todellakin melkolailla jokaisesti keskittymästä vastaavat löytyy. Kaupoissakin on valikoimaa sitä enemmän omalta kylältä, mitä kauemmas Helsingistä menee. Ihan oikeutetusti sen voi yleistää ja olettaa näin olevan, ellei toisin mainita. Asioita saa, jos on valmis muuhunkin kuin ottamaan ensimmäisen joka eteen tulee. Jos ei kiinnosta, niin ei kiinnosta, muttei voi valittaa ettei ole mahdollista.

  Epäolennaisuksista itkeminen lienee osasyynä myös siihen, että koko keskustelua ruokakaupan vedätyksistä pitää käydä...
   
 5. DenaturoituSprii

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2007
  Viestejä:
  238
  Rovaniemenhän polttivat saksalaiset toisen maailmansodan loppumelskeissä eikä sitä sen koomin ole asutettua saati jälleenrakennettu
   
 6. dohh

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2003
  Viestejä:
  600
  Ööö... En edelleenkään käsitä tuota missä tapahtuu kusetusta. Vapaassa markkinassa tuotteet saa pakata ja hinnoitella ihan miten haluaa. Joku leipäkin on niin kilpailtu alue valmistajien kesken, että totaalisella ylihinnalla myynti stoppaa. Sitä paitsi valmistajillekin on parempi myydä suurempia pakkauskokoja kuin pienempiä. Ei ne saa siitä pienemmästä automaattisesti parempaa nettokatetta vaikka kilohinta onkin korkeampi.

  Oletuksesi pohjautuu siihen, että olisi olemassa vain yksi tuote X jota olisi pakko ostaa. Ei se ihan noin mene.
   
 7. Dualram

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2005
  Viestejä:
  577
  Menee vähän ohi aiheen, mutta koska nakeista puhutaan niin...

  Aikoinaan pidin hk:n grillinakeista joista oli tapana tehdä nakkileipiä, mutta yllättäen vuoden 2009 joulukuun paikkeilla maku olikin niin kuvottava että syljeskelin nakinpalaset roskiin. Tämän jälkeen en prisman tai cittarin myymiin nakkeihin ole koskenut. Lidlin frankfurter nakit ovat ihan ok, mutta onko muita hyviä nakkeja enää olemassakaan?
   
 8. Maketsu

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2009
  Viestejä:
  935
  Toki kestää, kyseessä on parasta ennen päiväys. Ruisleipä on siitä hyvä että vaikka päiväys on mennyt 5 päivää ylitte ja leipä ei ole homeessa, niin paahtamalla siitä saa herkkujen herkkua :D
   
 9. Maketsu

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2009
  Viestejä:
  935
  Tampereen lihajalosteen nakit on "ihan jees.". Parasta mitä suomesta taitaa saada,noista täällä tehdyistä siis.
   
 10. Pasi-K

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2008
  Viestejä:
  168
  Täällä syödään kylän lihakaupan omia juustonakkeja
   
 11. FinPhenom

  Rekisteröitynyt:
  28.02.2009
  Viestejä:
  504
  [​IMG]

  Tuonne kun aina jaksaa vaivautua, niin saa parhaat juustot ja muut herkut haettua. Mutta valitetettavasti liha tuntuu jotenkin aina kuivalle/vanhalle. Ja hallitkin kun yleensä on siellä keskustassa niin ei sinne ihan huvikseen jaksa lähteä ajamaan.

  Eikös HK esim. ruennut käyttäämään tuotteissaan pakaste tavaraa, esim. sinisestä tuli vetistä ja rasvasta. Ja tottakai, kun hinnat nousee niin on pakko tinkiä laadusta, surullista :(
   
 12. Serranon perheen Diego Serrano

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2008
  Viestejä:
  149
  Chef Wotkinssista käyn hakemassa lihatuotteet. Myös kameli ja muut eksoottiset onnistuu tilauksesta. Ja luonnonsuoli tottakai. Myös jo mainittu LIDLin bratfursti on hinta-laatusuhteeltaan hyvä.
   
 13. Kanapulla

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2006
  Viestejä:
  1 670
  Itse olen ostanu Saarioisen "Nakkimakkaraa". Eivät ne mitään laatunakkeja ole koskaan olleet - suurimmaksi osaksi ilmeisesti rasvaa ja jotain sisäelintä - mutta joku aika sitten niiden laatu heikkeni aivan järkyttävästi. Ne eivät enää edes näytä lihalta, vaan ovat harmaita ja maistuvat kauheilta kylminä.
   
 14. Kaotika -

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  49 386
  En allekirjoita Heinzin osalta, Heinzillä koko nousi 1,5kg:een, tosin myös 1,25kg taisi säilyä valikoimissa.

  edit:
  Siirsin oikealle alueelle
   
 15. embedded

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2000
  Viestejä:
  866
  En tiennyt että murobbs sisältää jonkun ruoka-osion. Täysin käsittämätöntä vanhalle HC-papalle että semmonen turhake on lisätty.
   
 16. embedded

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2000
  Viestejä:
  866
  Eli asiahan nyt varmistui ja historia näyttää toistaneen itseään. Vanha "kunnon" nakki joka napsahtaa, on kypsä, maukas ja maistuu myös muultakin kuin jauhoilta on korvattu uudella "KEVYT ORIGINAL" jauhopaskalla.
  Sekään ei riitä että omat tuotteet sotketaan paskaksi, mutta ostetaan vielä pois ne pienet yrittäjät jotka tekevät hyvää laatua ja korvataan heidänkin nimikkeet.

  Ikävä puoli tässä on se että pian ei enää ole valinnan varaa tai varaa syödä terveellistä oikeaa ruokaa. EU-lakisäädökset myös kuulemma hyvin vaikeuttavat uusien pienten elintarvikeyrittäjien tulo markkinoille joten laatutuotteet eivät ole tulossa takaisin..
   
 17. Vessapaperimuumio

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2006
  Viestejä:
  215
  Makkaran laadun mittari ei kyllä ole se, ettei siinä ole rasvaa tai sisäelimiä. Ne ovat makkaran tärkeimpiä valmistusaineita. "Vähärasvaiset" kuorettomat "nakit" ovat kammottavinta makkaraa minkä tiedän.
   
 18. Reksi

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2006
  Viestejä:
  289
  Liioittelin, jotta pointti tulisi selväksi. 14 kauppahallia, joista pohjoisin Oulussa. Itse asun 20000 asukkaan kaupungissa eikä täällä ole paikkaa, josta saisi ostettua paikallista makkaraa tai lihatuotteita muutenkaan. Ehkä Prismassa tai Citymarketissa voi olla, en ole varma.
   
 19. Touko Myyrä

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2006
  Viestejä:
  1 062
  Täysin samaa mieltä. Täällä samat miehet syö sian kuukautisnesteessä käristettyä jakin perskarvaa paahdetun sonnin esinahkalastun kera ja ottaa siitä komeita kuvia ja sitten haukkuvat "einekset" mihin on valittu (oikein valmistettuna) maistuvimmat raaka-aineet siasta.
   
 20. Dragofix

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  287
  Makkaroiden valmistuksessa on tosiaan menty ihan metsään viimeaikoina. Jos katsoo tätä makkaravertailua niin niissä ei ole lihaa kuin nimeksi.

  Kuluttajaliitto-Konsumentförbundet ry :: Makkarat

  Prosessointi on tehnyt siitä ainakin tosi ravintoköyhän ja epäterveellisen kun liha on korvattu ties millä roinalla puhumattakaan siitä että makkara tai punainen liha yleensäkkin nyt ei ole mitään terveysruokaa.. Diabetestä, syöpää, aivoinfarktia, sydäntautia, ylipainoa, jne. jonka vaikutusta grillaus tai käristäminen vielä pahentaa

  Punaisella lihalla yhteys diabetekseen - Tiede.fi
  Red And Processed Meats Increase Diabetes Risk; Nuts And Dairy Reverse Effect

  Meat consumption and risk of colorectal cancer: A meta-analysis of prospective studies - Larsson - 2006 - International Journal of Cancer - Wiley Online Library
  PLoS Medicine: Meat Consumption and Cancer Risk
  PLoS Medicine: A Prospective Study of Red and Processed Meat Intake in Relation to Cancer Risk
  Study Links Processed Red Meat to Bladder Cancer
  Suositus 5 - Syöpäjärjestöt

  Red Meat Consumption and Risk of Stroke in Swedish Women
  Red meat consumption and risk of stroke in Swedish men

  Lihan syöminen lihottaa | Terveys ja hyvinvointi | YLE Uutiset | yle.fi

  Eating Processed Meats, but Not Unprocessed Red Meats, May Raise Risk of Heart Disease and Diabetes - May 17, 2010 -2010 Releases - Press Releases - Harvard School of Public Health

  Aamulehti

  PAH-yhdiste ? Wikipedia
  Frying Meat on Gas Stoves Poses Greater Risk
  Uusi Musta - Etusivu - Ruoan paistaminen on luultuaepäterveellisempää
  Aamiainen ruohikolla: Vähennä paistamista, hidasta ikääntymistä
   
 21. Geroniimo

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2007
  Viestejä:
  1 328
  Tämä. Ihan kuvottaa syödä nakkeja joissa lukee päällä että lihapitoisuus 30% tms.
   
 22. jjx

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2001
  Viestejä:
  14 148
  Ongelmahan näissä on, että 19% näkökulmasta nämä ovat jossain huitsin kuusessa ja hankalien yhteyksien päässä. On sen vaan melkoinen projekti pöristellä täältä Espoostakin kauppahalliin ostoksille. Jotta voisi oikeasti palveluita käyttää, matka pitäisi tehdä pari kertaa viikossa. Samalla ei kuitenkaan pysty hoitamaan muita ruokaostoksia, vaan niitä varten sitten pitäisi vielä matkata vaikkapa Lidliin. Ja aukioloajat on tietenkin viritetty niin, että tuonne pitäisi singahtaa suoraan töistä, jotta ehtii ennenkuin lyövät lapun luukulle.

  Espoolaista kiinnostaisi enemmän, kun laittaisivat hallit semmoiseen paikkaam mihin voi kurvata helposti autolla ja lyöttäytyisivät jonkun peruskauppiaan kanssa yhteen niin että samassa paikassa olisi myös perusruokakauppa, josta voisi noutaa loput.
   
 23. Nemostelija

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2008
  Viestejä:
  1 773
  Espoolaisten sietäisi sinänsä olla hiljaa, koska kaupungista löytyy yhdet maan parhaista ruokakaupoista, eikä koko muunkaan pk-seudun valikoima ole tavoittamattomissa, puhumattakaan landesta sen ulkopuolella :) Varmasti löytyy kunnon nakkeja Mankkaalta, Sellosta, Isosta Omenasta jne. On kyllä K-ryhmän kauppoja, mutta tuon tason paikoilla on resursseja, tarvetta ja halua pitää myös pienien tuottajien valikoimaa. Suurimmalla osalla ei ole, vaan se on pelkkää massatuotantoa. Ei kauppahalli ole itse tarkoitus, vaan tuotteet.

  Mutta kuten sanoin, mahdollisuus on. Sijainti on vain yksi seikka kymmenien joukossa. Kenelle aito ruoka on liian kallista, hankalasta saatavaa, huonosti säilyvää, pahaa, turhaa, jne. Jos on halua tehdä jotain, on siihen myös tapa. Kuten sanoitkin, kaiken pitäisi olla niin helppoa. Ikävää, mutta harva asia tässä elämässä on edes osittain helppoa. Esimerkiksi Kannelmäen Prisma (GO S-ketju..not) on tehnyt tämän, eli ottanut siipiensä alle Eat&Joy Maatilatorin.

  Mutta mitä tulee helppouteen ja työaikoihin, niin siihen perustuu myös näiden kahden hallin tavoitettavuus. Jos faktoja katsoo, niin itse asukkaita ei ole kuin vajaa 600k, mutta töissäkäyntialueella on 1,5 miljoonaa. Ei Helsinkiin tulla Lahdesta kauppahalliasioille, mutta sieltä tullaan töihin joka päivä samoille nurkille. Jos ei ymmärrä sen tuomia mahdollisuuksia, se on voivoi.
   
 24. Lurtsipatukka

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2009
  Viestejä:
  141
  Minäkin olin maistavinani ennenkuin tätä luin, että olipas huonoja Aito Nakkeja tällä kertaa. Aika moni tuote tuntuu rupsahtavan säästö/ahneus syistä.
   
 25. Dragofix

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  287
  Sen takia ei kannata syödä patenttituotteita vaan aitoa luonnollista ruokaa monipuolisesti. =)
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti