Ruokapakettihuijaukset [HK NAKIT]

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja embedded, 21.09.2011.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. embedded

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2000
  Viestejä:
  866
  Viime aikoina on ollut paljon keskustelua siitä kuinka pakkauskoot pienenevät ja ruokien ainesosat on muutettu halvemmiksi..

  En nyt tahdo syyllistää, vaan varmistuksen siitä että olenko väärässä vai oikeassa.
  Eli vielä n. vuosi sitten kaupoissa oli yleisesti nakkivalikoimassa ainoastaan yksi kunnon nakki joka maistui hyvältä. Aikaa kun on vierähtänyt niin en täysin varma ole, mutta muistaakseni se oli HK luonnonsuolinakki :D

  Nyt kyseistä pakettia ei lyödy enää mistään kaupasta ja tilalla on vain HK "Se aito" kuoreton nakki joka ei maistu yhtään miltään...

  Muistanko siis merkin väärin vai onko tässä tehty taas yksi silmänkääntötemppu kuluttajille ?
   
 2. pelitys

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2005
  Viestejä:
  5 928
  Kuten esim poutun A-luokan herkkunakki ja vieläpä kohtuu edullinen. Parasta mitä kaupasta saa, mutta eipä näköjään pk-seudulta. Kaikkea sen näköistä ja melkein saman nimistä kyllä löytyy, mutta mausta ei voi erehtyä. Kun käyn kotonurkilla pohjanmaalla niin sieltä kyllä saa :D

  Tämä keskustelu kuuluisi varmaan ruokapuolelle.
   
 3. neekeri rekeen

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  22
  Käy ensi kerralla ostamassa kauppahallista
  nakkisi, saat aitoa tavaraa. Suosit lähituottajia
  siinä samalla.
   
 4. SandWiz

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2002
  Viestejä:
  1 250
  Ainakin Kivikylän palvaamon wanhanajan nakit on hyviä, sitten taas nuo tikkusuorat tasamittaiset nakit on täyttä paskaa merkistä riippumatta.
   
 5. Mariini

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2007
  Viestejä:
  1 435
  Ei ole Kivikylän nakit hyviä enää, ne oli samanlaisia (=lue:hyviä) kuin HK:n Aito nakit, muttah... HK omistaa Kivikylän ja nyt kumpikin on paskaa. Viime viikolla ostin Kivikylän nakkeja kun muistin ne hyviksi, pettymys. Toissapäivänä oli tuotu paketti HK:n "Aitoa," hyi helevetti...

  Ihan kuin niitä ei enää kypsennettäisi kunnolla, ne ei "napsahda" ja se lihamassa on puoliraakaa tai hyvin sen tuntuista. -> Mars Lidliin ja ostaan niitä 4+4 pakattuja Frankfurter nakkeja tai niitä lasipurkkiin pakattuja. Toki jos paikkakunnalla on oma pieni lihajalostamo/tehtaanmyymälä, suosikaa sitä. Korpelan nakit/juustonakit ja Jämin Rahtipalvi ftw.

  "Tis iz bizniz"
  Ja niin hyvää bisnestä, että ostamatta jää :(
   
 6. Albireo Banned

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2007
  Viestejä:
  1 238
  Lähes 11 vuotta murotusta ja ei osaa edes osastoa valita. Jonkinlainen muropaketin ennätys lienee :confused:
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2011
 7. Otsonalle

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2011
  Viestejä:
  162
  Triidiä? Täällähän on osastokin.
  En ole nähnyt luonnonsuolinakkinimistä muistaakseni. Semmosia kuorellisia hk myy, olisiko juuri se "se aito", en perusta niistä. Ovat kaikki toisissaan kiinni, maussa ei vikaa mutta kun niitä keittää aikoo niin pitää irrotella toisistaan. Ainakin vielä vappuna myi kun ostin. Muuten suosittelen melkein liideliä.
  Ruoka-osastolle kuuluisi ehkä paremmin.

  Ruoka ja juomat - MuroBBS - Plaza
   
 8. Peluri123

  Rekisteröitynyt:
  18.11.2007
  Viestejä:
  61
  Vaasan Ruispalat..Paketissa 9 kpl, ennen 12 kpl. OK löytyy niitä 12 kpl pusseissakin. Kusetusta kuitenkin ja kilohinta pompsahti samalla..:smoke:
   
 9. Maketsu

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2009
  Viestejä:
  935
  Eli ne Kivikylän nakit on siis vaihtaneet makua. Itse sanoin tuossa viikko sitten eukolle,että kyllä nämä oli ennen parempia. Aattelin että runsas tupakointi oli vaan heikentänyt makuaistia, mutta totta se on...parhaat nakit on pilattu.

  Hk:n Aitonakit on aina maistuneet saippuapalalle, en tiedä miksi vaikka olin kyseisessä lafkassa aikoinaan töissä. En ostanut niitä edes 0.2e pakettihintaan henkilökuntamyymälästä.
   
 10. dohh

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2003
  Viestejä:
  600
  Öh... Kilohinta nousee kun pakkauskoko pienenee on kusetusta?
   
 11. Maketsu

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2009
  Viestejä:
  935
  Nyt löytyy kuule jo megapusseissakin eli 16kpl säkkiä on kaupoissa.
   
 12. jipx

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2009
  Viestejä:
  770
  Hoell mfor teh retsideho
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2017
 13. mohkofantti

  Rekisteröitynyt:
  Viestejä:
  0
  Ketä ostaa kuorettomia? kysyn vaan, hyi vit..
   
 14. Juzzi888

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2003
  Viestejä:
  2 269
  Nakkeja? Hyi saatana, kaikki mahdollinen teurasjäte puristettu yhteen kasaan paskaa lisäaineiden kera.
   
 15. Mikko Laine

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2001
  Viestejä:
  1 487
  Missä tässä on se huijaus? Onko tuo "Se aito" nakkipaketti saman näköinen kuin valikoimasta poistettu luonnonsuolinakki? Vai millä tavalla tämä nakkihuijaus ilmenee?
   
 16. manni

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2003
  Viestejä:
  2 994
  Onko tästä omistajuudesta jotain faktaa?
   
 17. TlTTELINTUURE Banned

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2009
  Viestejä:
  1 264
  Käyt väärissä kaupoissa. Lidliin ja frankfurter-nakkia napaan, 86% lihaa. HK:n jauhot ja lihaan verrattavat ainesosat voi antaa vaikka marsulle.

  edit:

  ainakin täällä alkaa Lidlissä nyt Saksa-teema, makkaran ystäville on tavallistakin enemmän valinnanvaraa.
   
 18. Vessapaperimuumio

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2006
  Viestejä:
  215
  Samaa minäkin ehdottaisin. Niistä paikoista kaupunkilainen helpoiten löytää oikeaa ruokaa. Ongelmana on tosin se, että kauppahalleja on Suomessa toiminnassa 14 kappaletta joista 2 Helsingissä, eli 13:lla paikkakunnalla. On siis karkea virhe olettaa, että jokaisella on käytännössä mahdollisuus käydä ostoksilla kauppahallissa. Toki erikoistuneita lihakauppoja on muuallakin kuin kauppahalleissa, mutta surkean vähän. Lisäksi kaikissa kauppahalleissa ei varmasti ole toiminnassa lihakauppaa, tai jos juuri tällä viikolla sattuu olemaan, se on kummallinen sattuma.

  Mikä helvetti siinä on, että oikeita asioita ei enää arvosteta vaan halutaan ostaa premiumhintaan halpaa paskaa muoviin käärittynä. Oikea ruoka on olevinaan jotenkin epähygienistä ja vaarallista, prosessoitu paska muovipurkissa on turvallista ja kasvattaa kullia. Vituttaa.

  Itsekin syön markettiruokaa, mutta vain erittäin halpaa sellaista säästääkseni rahaa, enkä silloinkaan viljatuotteita tai karmeimpia kemian kokeita. Pyrin syömään mahdollisimman suurelta osin oikeaa ruokaa. Mielestäni on perverssiä, että suuri osa suomalaisista joutuu vuonna 2011 säästämään ruoasta, enkä nyt tarkoita ylellisyyksiä tai ravintoloissa käymistä, edes mäkkärissä tai kaljalla.

  Vielä perverssimpää on se, että nekin joilla olisi varaa oikeaan ruokaan tyytyväisinä ostavat premiumbrändättyinä niitä samoja muovipaskaruokia "paremman väen kaupoistaan", muistaen toki vinguttaa bonuskorttia.

  Edit: Ja joo, en nyt tarkoita etteikö marketeista, mm. Lidlistä, saisi myös asiallisia makkaroita jne ihan muovissakin.
  Mikäli käytännössä saatavilla olevia pakkauskokoja ohjaillaan, niin kyseessä voi olla kusetus. Tyypillistä on, että tuotetta on saatavissa kahdessa pakkauskoossa, joista suurempi(eli yksikköhinnaltaan edullisempi) on sattumalta hyllystä loppu 90% ajasta.
   
 19. Reksi

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2006
  Viestejä:
  289
  Kaikkihan asuvat paikkakunnilla joissa tämä on mahdollista. Koska kaikki asuvat Helsingissä.
   
 20. Otsonalle

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2011
  Viestejä:
  162
  Taitaa olla myös kuuden kipaleen paketteja. Vai oisko kahdeksan. Ohimennessä kiinnittänyt huomiota.
  Ruisleipien osalta pidän enempi niistä viipaloiduista ruislimpuista, vaikka paketti on 700grammaa niin ne kestää sen päiväyksen ylikin jos ei ihan heti mene joten ei tarvitse laittaa pakastimeen.
  Höttösempiä nuo ruispalat.
  Mutta ohraleipä se parasta leipää on.
   
 21. Maketsu

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2009
  Viestejä:
  935
  Itseään kunnioittavat Ihmiset muuttavat siitä ghetosta hevon helvettiin, joka sekin on inhimillisempi paikka kuin ghettostadi.
   
 22. Zulu_

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2006
  Viestejä:
  5 730
 23. Janishell82

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2002
  Viestejä:
  2 745
  Eipä mitään.
   
 24. Janishell82

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2002
  Viestejä:
  2 745
 25. Vessapaperimuumio

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2006
  Viestejä:
  215
  Jos syö vain parhaita ruhonosia, on yhtä kusipää kuin vegaanit.

  Teurasjäte eli "koneellisesti erotettu liha" tai "lihaan verrattavat valmistusaineet" on hyvää ravintoa. Toki pahanmakuiset muovinakit eivät sitä ole, mutta se ei johdu siitä että niissä on "teurasjätettä". Makkara on keksitty sitä varten että siitä helvetin teurasjätteestä voidaan kätevästi tehdä ruokaa.
  Jep. Tämä asenne on monella murollakin nähtävissä. Tietenkin oletuksena kaikki suomenkieliset Internetin käyttäjät asuvat Helsingissä tai ainakin asuvat lähiseudulla ja käyvät Helsingissä jatkuvasti.

  Ilmeisesti sielläpäin uskotaan, että Suomessa ei ole tietoliikenneyhteyksiä kovin pitkälle Helsingin ulkopuolelle asti, tai ehkä asutustakaan. Turku on vain valtion työntekijöiden ja afrikkalaisten asuttama teemapuisto, jota pidetään pystyssä turisteille, niin ulkomaisille kuin suomalaisille(jotka kaikki asuvat Helsingissä). Tampere puolestaan on kaukainen tutkimusasema erämaassa, jossa vain karskeimmat metsien miehet pärjäävät. Nykyään sinne kulkee jostain syystä rautatiekin. Vielä 80-luvulla rata päättyi Riihimäelle. Kuopio sekoitetaan usein Viipuriin, mutta se ei haittaa koska molemmat jäivät sodassa neukuille. Rovaniemi on tunnettu urbaanilegenda.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti