Ruoan kuljetuspalvelut

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja iNdo, 22.09.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. carrbon

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2011
  Viestejä:
  390
  Joo, joku pihvi ei varmasti ole paras ruoka tilata kotiinkuljetuksella - yllättyneet, käsi ylös...

  Ainakin pastaa, pizzaa, nepskiä, thaikkua, wingsejä tuolta on tullut ainakin tilattua, eikä ole ollut juuri valittamista. Kerran Foodora palautti rahat kun nepskirafla oli pakannut huonosti ja soossit olivat ympäri muovipussia & safka haaleeta, mutta muuten ollut tyytyväinen. Eihän se asettelu nyt mitään hifitasoa ole, mutta toisaalta eipä tuolta tule sellaista ruokaa tilattua joka ravintolassa kovin kummoisesti aseteltaisikaan..
   
 2. Pertti_Pasanen_Spede

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2001
  Viestejä:
  3 332
  Et vissiin koskaan ole mistään pizzeriasta tai vastaavasta pihviä tilannut kuljetuksella? Tulee semmoisessa styrox-astiassa tai mitä onkaan ihan hyvin syötävänä perille.
   
 3. MightyDuck

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2016
  Viestejä:
  73
  Näin varmaan fiksuinta, kuvat näyttää niin hyviltä siinä appissä sääli et niillä ei ole mitään feedback osaa niinkun tableonlineilla on. Vois lukee muiden kokemuksia ja saada parempaa tietoa ravintoloista.

  On jotain snägäri kokemuksia, taitaa tulla höyryä jos tilaa hampurilaisen ja ranskalaiset että ne ranskalaiset on ihan pehmeitä ku niitä alkaa syömään. Iso juttu on kans miten nopeesti ne saa sen ruuan siitä hetkestä kun se on tehty siihen hetkeen kun se on asiakkaan ovella.

  No mut kirjotan tänne sit kun olen itse kokeillut wolttia.
   
 4. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Eivät nämä palvelut oikein toimi. Kokemuksia:

  1.
  Ruoka usein haaleeta vaikka ravintola lähellä. Ehkä olet viimeisenä siinä reitillä jonka kuski polkee.

  2.
  Luotettavuus ei pelaa. Kerran tuli väärä ruoka. Kerran 1/2 ruoasta jäi puuttumaan eikä uutta enää ehtinyt tuoda. Kerran ei yhtäkään ruokaa ehtinyt tehdä vaikka ravintola oli vielä auki. Tuli vaan joku "ravintola ilmoitti olevansa niin kiireinen ettei ehkä enää tehdä tilausta". Nälkäisenä ei kannata tämän palvelun varaan laskea, virheprosentti niin suuri.

  3.
  Toimitusajat mitä sattuu. Käytännössä kannattaa tilata muun kuin ruuhkahuipun aikaan.

  Lisäksi lähetti on yleensä joku ulkomaalainen joka ei edes osaa suomea. Työntekijöitä riistetään minimipalkalla ja työehtosopimukset kierretään siten että lähetit on "yrittäjiä" joille ei tarvitse maksaa sunnuntaina tuplapalkkaa. Jotkut lähetit polkevat naama norsunvitulla eivätkä puhu sanaakaan asiakaspalvelutilanteessa minkä toisaalta ymmärtääkin. Eettisistä syistä palvelua ei siksikään viitsi tukea.

  Lisäksi kun vielä aika harva ravintolaruoka kestää (pitkän) kuljetuksen niin ideana nää palvelut vaan hyvä, käytännössä ei.
   
 5. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 340
  Eiköhän se ole aika selvää että annoksen mukana ei saa ravintola-miljöötä yms fine diningia, että kotiintuotuna joutuu tyytymään folioituun styrox-boksiin. Voihan fiiliksen takia sitten sparkkaa vaikka pari kynttilää. :p

  Ja @Athos ei se ole palvelun vika jos itse ravintoloita ei asiakaspalvelu kiinnosta. Tilaat jatkossa muualta.
   
 6. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 340
  Tuli tossa pari päivää sitten maili että Wolt kuljettaa nykyään koko Kehä I sisäpuoleisella alueella, eli aika reippaasti laajenee mistä voi tilata jos kuljetettuna haluaa.
   
 7. MightyDuck

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2016
  Viestejä:
  73
  Itse käytän nykyään foodoraa, ruoka tullut hyvässä kunnossa ja ok ajassa. sitäpaitsi hinnat halvemmat, usein tarjouksia missä ilmainen kuljetus
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 27.01.2019
 8. näinköon

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Viestejä:
  433
  Millo prismat laajentaa ruokatoimituksia/valmiiks tilattua/noudettavia palveluita?
   
 9. Rockbear

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2012
  Viestejä:
  1 020
  pizza online on kans aika kattava palvelu, monia Kiinalaisia ravintoloita rekisteröitynyt sinne. Wolt on kans aika hyvä, en ole testannut mutta kuullut ainakin sen olevan hyvä palvelu. Itse käyn hakemassa pitsan lounas aikaan. Halvin oli stadissa joskus 3,60 e, viidellä täytteellä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti