Robottiruohonleikkurit

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja CoreFusion, 18.06.2013.

 1. WyW

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2002
  Viestejä:
  311
  Olisi tässä itsellänikin hankinta edessä pikkuhiljaa ja pitäisi tuollaiselle ~200m^2 alueelle saada leikkuri. Osin pihassa on aika jyrkkiäkin mäkiä, mutta niitä voin vetää trimmerilläkin hätätilassa (toki paras olisi jos leikkuri hoitaisi kaiken).

  Lueskelin Kuluttajan vertailua (https://kuluttaja.fi/testit/robottiruohonleikkurit-2), mutta tuota pitää vähän tulkita omien tarpeidensa pohjalta, sillä tuo testivoittaja on esim. rakenteltaan huono ja äppis oli heikko (ja testausajankohta tammikuussa?!). Sen sijaan tuo McCulloch vaikuttaa niin hinnaltaan kuin ominaisuuksiltaan hyvältä vaihtoehdolta.

  Vissiinkin joku robo on jo olemassa, jolle ei tarvi ohjauskaapelia painaa nurtsin reunoille, mutta valtaosassa moinen vielä olisi tarpeen. Näistä lie kahta mallia, osassa rajaa leikkurin reunasta ja osalla keskeltä leikkuria? Sinänsä ei ole suuri ongelma, mutta pitää tiedostaa.

  Onko jengi hommannut näille jotain GPS-träkkereitä tai varashälyttimiä? Ehkäpä tuo varashälytin, joka pitäisi mekkalan olisi paras?
   
 2. Itse mietiskelen tässä myös robon hankintaa noin 1000 neliölle. Lähinnä, että onko sevaan sijoitettava Husqvarnaan bai tekeekö noilla halvemmilla Gardena ja Robomow leikkureilla mitään, eli kestääkö paria kesää pidempään.. :confused:
   
 3. suolakauppias

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2021
  Viestejä:
  3
  Aika jatkaa keskustelua vuodelle 2021. Suunnitelmissa myös hankkia robotti hoitamaan useampaa nurmialuetta. Mietinnässä Husqu, Ambrogio tai Gardena. Onko näihin tullut mitään uutta pariin vuoteen?
   
 4. Pallosalama3

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2020
  Viestejä:
  5
  Veikkaisin että pyrkivät parantamaan navigointijärjestelmiä sekä muita turvallisuuteen liittyviä ominaisuuksia koko ajan. Itseltäni löytyy Gardenan smart sileno city 500. Erittäin pätevä ja hiljainen kaveri. Puhelimen smart appin avulla helppo käyttää.
   
 5. suolakauppias

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2021
  Viestejä:
  3
  Hei, Äitini osti myös saman 1000m2 versiona. Minä hoidin asennuksen ja täytyy sanoa, että oli kyllä hyvät ohjeet YouTubesta. Myös käyttöohjeet olivat hyvät. Kaikin puolin mainio ja hiljainen peli. Pystyy tekemään kolme pääaluetta ja yhdellä hakukaapelilla saa aika monimutkaisiakin pihoja hoidettua.
   
 6. suolakauppias

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2021
  Viestejä:
  3
  Siis edelliseen korjauksena, että kyseessä on siis Smart Sileno 1000. Ei city.
   
 7. Pallosalama3

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2020
  Viestejä:
  5
  Kaveri osti itselleen tuommoisen Worxin M500-mallin. Euroopan myydyin malli viime vuonna. Tuntuu todella hyvältä ostokselta. Todella simppeli käyttää ja akuissa se hyvä puoli, että voi käyttää kaikkien saman merkin tuotteissa. Kaverilla valitettavasti reititin juuri toisessa päässä taloa, ei riitä kaikkialle kantavuus, jos appia haluaa käyttää. Oli kuitenkin selvittänyt, että on saatavilla joku radio link. Se pidentää wifin kantavuutta ja poistaa ongelman.
   
 8. Jimvaan

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2017
  Viestejä:
  2
  Clas Ohlsonista saa ruotsalaisen rajalankatutkan, mutta jos saat ota advanced malli sen pitäisi löytää maan altakin. Perusmalli toimii jos pääsee lankaa kosketteleen siellä täällä.
   
 9. Jimvaan

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2017
  Viestejä:
  2
  Itsellä Robomow 615U hoitanut hommat hienosti isolla pihalla jo about 5 vuotta, ei merkkiäkään akun hyytymisestä.
  Ostin sitten toisen 625 kun pihaa oli vielä pari tuhatta neliöö ilman robottia ja sitä ei saatu toimimaan vaikka huollon kans yritettiin, lähti takasin verkkokauppaan. Nyt uutena yrityksenä 635 SV Pro jossa myös kamera, alkuvaihessa ihmetyttää akun pitkään kestävä lataus talven säilytyksien jälkeen.
  Jauhanut jo n. vuorokauden ja vielä alle 90%. Vanhassa 615U:ssa latautuu nopeesti ja leikkaa monta kertaa päivässä. 635 akku toki pitäis olla isompi mutta odottais kyllä että tunnissa tulee enemmän kuin 1% ja yön yli reilu 20%. Jos ei ala vauhtia tulla vaatii toimenpiteitä.
  Worxeistä muuten kommentti että jotain pikku worxiä kokeilin aluksi ja kun ei tää mun nurmikko oo mikään puttaus greeni niin Worxi tukehtu alkuunsa. Ehkä isoimmat on parempia, mutta oli karmea pettymys lähti heti takas. Kyllä Robomow RS-sarjassa on vaan potkua isoon ja epätasaiseenkin nurmeen ja jälki hieno.
   
 10. Pallosalama3

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2020
  Viestejä:
  5
  Mistä verkkokaupasta olet itse tilaillut leikkureita?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti