Rikosketju - rikokset päivänvaloon

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja splice, 28.03.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 312
 2. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 713
  Nämä kuusi asiaa Kuopion koulusurmasta tiedetään: Tekijä vasta-aloittanut opiskelija aseenaan sapeli, KRP pyytää kaikkia mahdollisia vihjeitä

  Nähtävästi oli myös jonkinlaisia omatekoisia pommeja tekijällä matkassa sekä ampuma-ase.
   
 3. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 713
  Useita uhreja. Aina välillä tulee näitä niin järkyttäviä tapauksia ettei mitään rajaa.

  Turkulainen toimitusjohtaja raiskasi lapsen ”ainakin 100 kertaa” – 12 vuotta vankeutta

  Tamperelainen laulaja tuomittiin raiskauksesta vankeuteen

   
 4. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 713
  57-vuotias pakotti 12-vuotiaan tytön seksiin – yli 2 vuotta vankeutta raiskauksesta

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006250461.html


   
 5. Blackstone

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2002
  Viestejä:
  666
  Herää kysymys miksi et @splice jaa täällä turvapaikanhakijoiden tekemiä rikoksia ollenkaan? Eivätkö ne ansaitse palstatilaa? Näyttää että olet perustanut ketjun vain kantasuomalaisten rikoksia varten. Tunnetko tyydytystä kun löydät uutisen, jossa tekijä ei ollutkaan turvis?
  Itse asiaan. Kamalia tekoja. Harmi ettei näitä millään poliittisilla päätöksillä pystytä ennakoimaan, saati estämään.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2019
  Stoker tykkää tästä.
 6. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 394
  Se yrittää tyydittäytyä ajatukseen että suomalaisten tekemistä raiskauksista uutisoitaisiin yhtä paljon kuin matujen raiskauksista. Niin pettynyt nykytilanteeseen että yrittää tasoittaa tilannetta. Mikäs siinä, onhan se hieman vinksin vonksin ajatusmaailma.

  Edit: ja varmaan harmittaa kun rasistit ei ole tämän takana vaan media. Mediaa kun on vaikeaa haukkua rasistiksi. Ei sillä että rasismilla tai vihapuheella olisi mitään tekemistä asian kanssa, pitää vaan päästä pätemään.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2019
  Blackstone tykkää tästä.
 7. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 713
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...in-5-kuukauden-ehdolliseen-vankeuteen/7648532

  Onnea vain avioliitolle - siis mät vit.. :confused:

  Nuori hyvinkääläismies osti lapsilta seksiä ja raiskasi yhden uhreistaan -il

  Kaksi kärpästä samalla iskulla o.O

  Mielenkiintoista.

  Mutta kuten olet huomannut tässä ketjussa keskustellaan kaikentyyppisistä rikoksista.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2019
 8. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  584
 9. Blackstone

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2002
  Viestejä:
  666
  Tämä ulkomaalaistausta pitäisi ilmeisesti tilastosta taikoa kokonaan pois ja tutkia pelkkää kokonaisuutta. Kyllähän suomalaisetkin... Auta armias jos olet tästä trendistä huolissaan, vai mitä @splice? Suomessa kun ei katuryöstelykulttuuria ole varsinaisesti ollut. Millään ei varmaankaan ole taas yhteyttä mihinkään.
   
 10. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 285
  Nainen raiskattiin helsinkiläisen yökerho DTM:n vessassa
  Eilen klo 21:21
  Ystävättärensä kanssa homobaariin mennyt nainen siepattiin kädestä vessaan, jossa hänet raiskattiin. Raiskaaja yritti häipyä paikalta, mutta naiset saivat hänet kiinni yökerhon ulkopuolelta.
  [​IMG][​IMG]
  Raiskaaja väitti, että seksiä halunnut nainen oli vienyt hänet väkisin DTM:n vessakoppiin. Jenni GŠstgivar
  Helsinkiin tulleen naisen biletysilta päättyi järkyttävästi raiskaukseen Pohjois-Euroopan suurimmassa homobaarissa, yökerho DTM:ssä.

  Nainen tapasi ystävänsä Mannerheimintiellä sijaitsevassa yökerhossa. Naisten ilta jatkui omassa seurueessa alkoholin ja tanssin tunnelmissa. Seurueeseen kuului myös miespari, eikä porukkaan haluttu ulkopuolisia.

  Jossain vaiheessa iltaa naiset päättivät, että he juovat lasinsa tyhjiksi ja lähtevät nukkumaan. Ulkopaikkakuntalainen tyhjensi lasinsa ensimmäisenä ja lähti etsimään vessaa. Yllättäen häntä tartuttiin kädestä ja alettiin viedä eteenpäin.

  Hame ylös kopissa
  Nainen kertoi, ettei koko illan aikana ollut nähnyt häntä kädestä vetänyttä miestä. Hän sanoi mahdollisesti kysyneensä mieheltä vessan sijaintia ja olettaneensa tämän halunneen ohjata hänet sinne.

  – En laittanut vastaan, koska en tajunnut, mitä tilanteessa tapahtui, nainen kertoi myöhemmin.

  Mies veti naisen koppiin, lukitsi oven ja työnsi uhrinsa seinää ja pönttöä vasten vetäen samalla tämän hametta ylös. Nainen kielsi suomeksi ja englanniksi yrittäen avata kopin ovea. Mies sai kuitenkin estettyä naisen pakenemisen.

  Mies alkoi puristella naista rinnoista ja sai työnnettyä sormensa väkisin tämän jalkoväliin. Mies laski omat housunsa yrittäen tunkeutua uhriinsa. Vastaan rimpuillut nainen sai kuitenkin lopulta miehen lopettamaan.

  – Fuck you! turhautunut mies tuhahti jättäen naisen vessakoppiin.

  Naiset ottivat kiinni
  Järkyttynyt ja paniikissa ollut uhri kertoi tapahtuneesta ystävälleen, minkä jälkeen naiset menivät yhdessä ilmoittamaan asiasta yökerhon järjestyksenvalvojille. Mies oli kuitenkin ehtinyt poistua ravintolasta.

  Naiset lähtivät kahdestaan miehen perään ja ottivat miehen kiinni. Naiset pakottivat takaisin ravintolaan selvittämään asiaa. Lopulta paikalle kutsuttiin poliisi.

  Raiskauksesta epäilty mies myönsi olleensa naisen kanssa vessassa. Hän kuitenkin selitti, että kaikki oli tapahtunut tämän aloitteesta. Mies väitti, että nainen oli vienyt hänet vessaan, nostanut hameensa ja yrittänyt riisua hänen housujaan.

  – Hän oli todella vahva ja hän päätti kaikesta, mies selitti.

  Mies väitti, ettei ollut halunnut tehdä naisen kanssa mitään. Hän sanoi olleensa ihmeissään tämän käytöksestä, koska kyseessä oli homobaari. Hän vetosi siihen, että hänellä oli poikaystävä ja sanoi, että kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun hän oli ollut naisen kanssa.

  Mies toi useaan kertaan esiin sen, että oli homoseksuaali, eikä sen vuoksi ole raiskannut naista seksuaalivähemmistöille tarkoitetussa yökerhossa.

  Oikeus ei uskonut
  Käräjäoikeus totesi miehen kertomuksen olevan hyvin ristiriitainen ja epäjohdonmukainen. Se katsoi, että tapahtumat vessakopin sisällä eivät olleet mahdollisia siten, kuin mies ne kuvaili. Lisäksi oikeus huomautti, että mikäli mies olisi joutunut koppiin vastentahtoisesti, hän olisi voinut halutessaan hyvin helposti poistua sieltä.

  Helsingin käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1996 syntyneen Husham Abdulameer Kadhim Alkurdin kahdeksi vuodeksi vankeuteen raiskauksesta. Oikeus määräsi hänet heti vangittavaksi.

  Uhrilleen Alkurdi määrättiin maksamaan yhteensä 5 000 euron kipu-, haitta- ja kärsimyskorvaukset.

  Alkurdi kuitenkin valitti tuomiostaan hovioikeuteen. Hän vetosi siihen, että hänen kertomansa tapahtumainkulku ei ollut ”siinä määrin epätodennäköinen”, että sen voisi jättää huomiotta.

  Helsingin hovioikeus ei kuitenkaan selitystä uskonut, vaan vahvisti tuomion keskiviikkona antamallaan päätöksellä.

  Raiskaus tapahtui viime vuoden kesäkuussa.

  Juttua muokattu 4.12.2019 klo 22:14: Tarkennettu epäillyn kiinniottoon johtaneen tilanteen muotoilua lisätietojen saamisen jälkeen.

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/759008c9-17a5-461b-a720-b9744fb63532
   
 11. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 713
  Tässä ketjussa keskustellaan rikoksista.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Rikos

  Jos ikinä miettinyt mitä tapahtui koko Suomea kohauttaneelle tapaukselle: Anni Törnin murha, tapaus on nyt saatu jollakin tavalla päätökseen. Tämähän oli tietyllä tavalla tyypillinen, (aiheettoman) mustasukkaisuuden laukaisema teko vaikka joitakin poikkeuksiakin kaavasta löytyi.


  Anni Törnin tappajan liki 10 vuoden tuomio piti oikeudessa – miesystävä surmasi raskaana olleen naisen ja kätki ruumiin maastoon
   
 12. Blackstone

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2002
  Viestejä:
  666
  Aijaa, no sori. Turvisten tekemät ei niitä olekaan. Anteeksi ja kiitos oikaisusta.
   
 13. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 713
  Haluatko muuttaa täysin asiallisen ketjun - joka muutes murosta on puuttunut jo pidemmän aikaa - täysin asiankuulumattomaksi huuteluketjuksi? Laitoin vieläpä määritelmän rikoksesta täysin selvällä suomenkielellä, jotta epäilyksen sijaa ei jäisi ketjun aihepiiristä. Rikos on rikos tekipä sen kuka tahansa, missä tahansa ja kenelle tahansa. Jos on jotain epäselvää jatketaan privaviesteillä.

  Ei tämä nyt mikään Alibin korvike ole, mutta joskus rikokset ovat vain liian vakavia tai jopa huvittavia, tai muutoin keskustelua aiheuttavaa että ei ketju nyt täyspössö ole.
   
 14. Blackstone

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2002
  Viestejä:
  666
  Voidaan jatkaa vaikka kaljatuopin ääressä. Itse sinä olet nämä ketjut paskonut pääasiassa persuvihoissasi. Ymmärrän kyllä halusi kertoa suomalaisten tekemistä rikoksista, muut ei tänne kuulu. Ihan turha väittää mitään muuta, sitä vartenhan tämän ketjun perustit? Mutta ymmärrän yskän ja jatkan toisessa langassa. Pyysin jo anteeksi, jos kelpaa.
  Muistutan vielä että rikoksella on aina tekijänsä ja heitä lokeroidaan viranomaisten toimesta, on aina lokeroitu.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2019
  electron06 tykkää tästä.
 15. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 713
  Hoh hoijakkaa..

  Meinasit sitten että @splice voi kontrolloida sitä sisältöä mitä ketjuun postaillaan? Koska sitä se vaatisi jos olisin ketjun perustanut mainitsemasi motivaatio taustalla!

  Ihan kiva että rikoksista syntyy keskustelua, vaikka en ihan tätä kyllä tarkoittanut. Minnekä sitten keskustelu rikoksista täällä kuuluu jos ei asianmukaiseen ketjuun? Täällä saa keskustella ihan vapaasti suomalaisten, ei-suomalaisten ja myös ulkomailla tehdyistä rötöksistä. Koska niitähän riittää. Ihmettelen vain, mikä ketju olisi muropaketissa sitten se parempi rikoksista keskusteluun näillä kriteereillä.

  Ota chillpill ja rentoudu. Mutta älä laitointa sellaista.

  Sen toki huomautan, ketjuun eivät sinällään kuulu rikosepäilyt vaan tuomioon johtaneet tapaukset. Eli melko tiukkaa asiaa, pahimmillaan.
   
 16. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 312
  Miksi sitten @splice :n pitää öyhöttää raiskauksista perussuomalaiset -ketjussa. Raiskaako perussuomalaiset naisia..?
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2019
 17. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 713
  Siitä että tuon esiin kriittisiäkin ajatuksia jonkin puolueen ja/tai sen kannattajien toiminnasta on kyllä melko vaikeaa ellei mahdotonta vetää yhtäläisyysviivaa ketjuun joka ei liity poliittisiin ketjuihin. Vähän sama kuin mentäisiin kehumaan Kokkikartanon tuotteita pääsiäismuna- ketjuun.

  Kokkikartano ei valmista pääsiäismunia.
   
 18. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 312
  Ymmärrän. Tai en ymmärrä koska sinulla on syvä persuviha. Ymmärtäisin jos öyhöttäisit samaan tapaan myös Vihreät, Keskusta tai SDP -langassa.
  Itseasiassa mikään näistä muista puolueista ei kauhistele/tuomitse sen kummemmin suomalsisten tekemiä raiskauksia.
  Paitsi ehkä persut.

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006243156.html
  Puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps) ei ollut päättänyt vielä omaa kantaansa kansalaisaloitteeseen. Halla-ahon mukaan aloitetta tärkeämpi asia olisi kiristää tuomioita raiskauksista.

  – Aloitteita on arvioitava, kohdistuvatko ne todellisiin ongelmiin, ja ovatko ne omia ratkaisemaan todellisia ongelmia. Tapa, jolla raiskaus määritellään, ei ole seksuaalirikosten osalta polttavin epäkohtamme. Paljon suurempi ongelma on, että rangaistukset – jopa nykyisten rangaistusten mukaan – täysin yksiselitteisistä raiskauksista ovat lievästi sanottuna lieviä, Halla-aho sanoi.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2019
 19. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 713
 20. Blackstone

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2002
  Viestejä:
  666
  Siltikään et yhtään ulkomaalaisen tekemää rikosta ole jakanut, etkä tule jakamaan, vaikka samalla viivalla muka niitä pidätkin. Kaikesta paistaa että olet puolesi valinnut. Keskustelun sijaan olet öyhöttänyt vain suomalaisten tekemistä rikoksista ja persuvihasta.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2019 klo 15:41
 21. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 713
  Riita tatuoinnista johti silmittömään veritekoon – mies surmasi avopuolisonsa kymmenillä veitseniskuilla-mtvuutiset.fi

  Jälleen on veitsi heilunut. Näitä tapauksia tulee kyllä liian monta, useita viikottain.

  ....

  Sanattomaksi vetää.
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2019 klo 10:45
 22. The Grenadier

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2008
  Viestejä:
  618
  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006338817.html

  POHJANMAAN käräjäoikeus on tuominnut kaksi miestä vankilaan keväällä 2017 Vaasassa tapahtuneesta törkeästä raiskauksesta. Oikeuden mukaan miehet tapasivat naisen kaupungilla ja veivät tämän mukanaan toisen heistä asunnolle.

  Poliisi kertoi esitutkinnan aikaan, että nainen oli ollut palaamassa ravintolasta.

  ASUNNOSSA miehet olivat yhdynnässä naiseen väkivaltaa ja tämän pelkoa hyväksikäyttäen. Oikeuden mukaan miehet vuorottelivat ja toimivat yhteisymmärryksessä. Raiskaus aiheutti oikeuden mukaan naiselle erityisen tuntuvaa henkistä ja ruumiillista kärsimystä.

  ”Tekoa on myös kokonaisuutena arvostellen pidettävä törkeänä”, kun otetaan huomioon sukupuoliyhteyksien lukumäärä ja teon kesto.

  Käräjäoikeus tuomitsi Philip Mutisya Kimuyan, 31, ja John Marc Okellon, 43, kolmen ja puolen vuoden ehdottomiin vankeusrangaistuksiin. Tuomio on annettu viime torstaina.
   
 23. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 035
  Toinen tuomituista John Marc Okellon ollut SDP:n kunnallisvaaliehdokkaana 2017 sekä titteli pääluottamusmies..
   
 24. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 285

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti