Rikosketju - rikokset päivänvaloon

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja splice, 28.03.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 897
  Viime aikoina sattunut yllättävän pahojakin rikoksia, joista ei kuitenkaan keskustella ja harvempi niistä tulee edes sen kummemmin ihmisten tietoisuuteen. Aihe vaatii mielestäni oman ketjunsa, rikoksista vaikeneminen tuskin on kenenkään etu.

  Kun kyse ei ole maahanmuuttajista ja tytöistä, lasten kiduttaminen ei kiinnosta ketään

  Tapauksesta tekee varsin kuvottavan juuri se järjestelmällisyys jolla raiskauksia on tehtailtu; uhreja on useampi ja tekijät selkeästi ovat valikoineet uhrinsa tarkoin. Lukumäärällisesti päätähuimaavaa touhua.
   
 2. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 897
  IS paljastaa: Tämä mies on lapsia raiskanneen ja huumanneen ringin pääepäilty – 57-vuotiaan matkailualan yrittäjän epäillään organisoineen kammottavaa toimintaa  Jahas, se onkin sitten "monen alan yrittäjä".
   
 3. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 152
  Idioottimainen otsikko. Pedariketjut eivät ole käsittääkseni statistiikalla todennettava kasvava ilmiö kuten "turvaa hakemaan" tulleiden mamujen raiskailut jotka ylitttävät jo absoluuttisina numeroina kantisten vastaavat teot suurissa kaupungeissa, ja grooming jengeily.

  Näitä kansainvälisiä pedariketjuja on aina ollut ja tulee aina olemaan. Tottakai ne kiinnostavat, mutta älytöntä sotkea asiaan tällaista mamu vertailua, kun kyseessä on aivan erilainen ilmiö johon ei liity kulttuuri/uskonto -tekijöitä.

  Itseäni ainakin tämän pedariketjun toiminta hätkähdytti pahasti, ja harvoin enää mikään hätkähdyttää.
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2019
  Dreama, Stoker ja Ilkko2 tykkäävät tästä.
 4. Rockbear

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2012
  Viestejä:
  1 018
  Mulla mielenkiinto kohdistuu lähinnä aikuisiin XS naisiin. Toiset oli pitämässä hauskaa laivalla ja dokaamassa mä olin yksin kotona. Jos saisin valita; pienikokoinen XS nainen (aikuinen) tai alaikäinen. Valitsen aikuisen, koska se olisi varmaankin mun lasten äiti.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2019
 5. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 298
  Uusi seksuaalirikosepäily Oulussa – uhri 17-vuotias tyttö

  Epäilty mies istuu Haukiputaan poliisivankilassa. Häntä avustaa asianajaja Ulla-Maija Pöhö.

  Julkaistu: 27.3. 12:38 , Päivitetty: 27.3. 17:51
  Epäilty teko on tapahtunut Oulussa kaksi vuotta sitten.


  Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään ulkomaalaistaustaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä raiskauksesta. Teko on tapahtunut Oulussa 17.4.2017.

  Epäilty mies istui vangitsemisistunnossa videon välityksellä Haukiputaan poliisivankilasta. Punaiseen t-paitaan ja farkkuihin pukeutunut mies peitti kasvonsa paperilla kuvauksen ajaksi.

  Parikymppistä afganistanilaismiestä avusti istunnossa darin kielen tulkki. Rikosylikomisario Markus Kiiskinen pyysi asian käsittelyä yleisön läsnä olematta tutkinnallisista syistä.

  Poliisitiedotteen mukaan raiskaus tapahtui yksityisasunnossa ja uhri oli tapahtuman aikaan 17-vuotias. Epäilty on kiistänyt teon esitutkinnassa.


  https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006049674.html
   
 6. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  916
  Tuo Hilkka Tiiro on kyllä idiootti, juttu ei edes ollut vielä yleisön tiedossa, kun alkoi itkemään suomalaisten pahuutta ja valkopesemään mamuja, ja kuinka ei uutisoida. Typerällä aasin sillalla ottaa tähän mukaan mamut, jotka eivät liity asiaan mitenkään ikäänkuin tämä poistaisi mamujen raiskaukset. Mitä ihmeen hätäkokouksia, ei niitä järejestetty Turun puukotuksen yhteydessä eikä Oulussa joukkoraiskaus tapausten yhteydessä.

  Valehtelee muutenkin tuosta tapauksesta on kirjoitettu tiedotusvälineissä nyt paljon, kommenteissa ja sosiaalisessa mediassa vaaditaan tekijöille kuolemantuomiota tai vankilaan loppu iäksi. Kukaan ei hyväksy noita tekoja, mutta sillä varjolla moni suvakki ratsastaa, kun suomalaisetkin. Suomessa ei ole kuolemaantuomiota edes tällaisille, mutta vankilaan ja sitten vankimielisairaalaan loppu iäksi.

  En kyllä yhtään ihmettele, että splice otti tuon Hilkka Tiiron typerän mielipiteen esille, kun on lukenut splicen sepustuksia, suomalais- ja persu vihaa sekä kritiikitöntä monikulttuurisuuden kehumista melkein joka viestissä. Tyypillistä suvaitsevaisina esiintyville suvaitsemattomille vihreille, vassareille ja rkp:läisille, splice ratsastaa näillä kauheilla tapauksilla.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2019
  Dreama tykkää tästä.
 7. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 125
  Tämä on muunnos hokemasta "suomalaisetkin raiskaa". "Suomalaisethan raiskaa lukumääräisesti enemmän." Tätä on tietty porukka toistellut jo kyllästymiseen asti. No, maahanmuuttajien yliedustus raiskauksissa on johtanut jo siihen, että he tekevät jo absoluuttisesti enemmmän raiskauksia Helsingissä kuin kantasuomalaiset.

  Maahanmuuttajien rikoksia kun vähättelet tässä ja KR-topicissa niin esille täytynee nostaa Oulun tapaukset. Ihmisryhmä joka (vielä) selkeänä vähemmistönä joista yli KYMMENEN tuomittu lyhyen ajan sisällä lasten raiskauksista. Kyllä tuo suomalaisten pedaririnki jää selväksi kakkoseksi asioiden huolestuttavuudessa. Kuten on jo sanottu, niin toinen ongelmista kasvaa jatkuvasti. Muutoksen suunta tulee ottaa huomioon.

  Ja vielä muistutuksena splicelle: Afrikasta ja Lähi-idästä tulleet maahanmuuttajat syyllistyvät KYMMENKERTAISESTI raiskauksiin kantasuomalaisiin verrattuna vaikka sosioekonomiset tekijät vakioidaan (OPTULA). Viimeisimmissä laskelmissa Irakista tulleet maahanmuuttajat syyllistyvät raiskauksiin jopa NELJÄKYMMENTÄKERTAISESTI kantasuomalaisiin verrattuna.
   
  Dreama tykkää tästä.
 8. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 298
  Juurikin noin:

  [​IMG]
   
  rane58 tykkää tästä.
 9. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 897
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/48fa9c05-8845-449f-8c7d-0a697a8ebba7

  Kyllä sieltä sitä kristillistä taustaa löytyy, kuin myös natsismi jälleen kerran otsikoissa rikostutkinnan kautta :rolleyes:

  Melkonen soppa.

  E: tuollahan oli myös syytettyjen penkillä Jari Sillanpään hovihankkija, Sillanpäätä ei mahda hymyilyttää..
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2019
  rane58 tykkää tästä.
 10. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 407
  Olisiko koko vyyhti itseasiassa lähtenyt purkautumaan tästä Sillanpään tapauksesta. Tuo huumediilerihän kärähti jo silloin lapsipornosta.

  edit
  Siitäpä tuo ringin paljastuminen näkyy lähteneen
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...urakunnan-lapsi-ja-nuorisotyoryhmassa/7342376
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2019
 11. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 897
  Sillanpäälle pitäisi itseasiassa lähettää kiitoskortti!

  Ja natsismi ei liity kuulemma tapaukseen mitenkään motiivin kautta, vaan tullut esiin siitä mitä lapsille on tehty - kuten saatananpalvontakin. Siis mitähän #elvettiä ?
   
 12. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  916
  KRP:n mukaan ei ole viitteitä natsismista eikä äärioikeistolaisuudesta. kysymys on vain joidenkin ihmisten pahuudesta. Sinulle on tietenkin yllätys, että ihminen voi olla paha ja julma vaikka ei ole natsi, kommunisti, äärioikeistolainen tai -vasemmistolainen. Toki jokainen on ymmärtänyt, että mielelläsi vierittäisit syyn oikeistolaisille tai natseille, joita parveilee joka puolella vihervassareiden mukaan ja joihin ei juuri kukaan muu törmää.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2019
 13. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 152
  • 1.2 Turhien viestien kirjoittaminen on kiellettyä. Mieti ennen viestin lähettämistä, onko sinulla annettavaa keskustelulle. Keskustele asioista, älä toisista käyttäjistä.
  lol. Splicelle kova isku että äärioikeisto/natsit eivät olleetkaan tässä tekijä. :D
   
 14. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  916
  • 1.2 Turhien viestien kirjoittaminen on kiellettyä. Mieti ennen viestin lähettämistä, onko sinulla annettavaa keskustelulle. Keskustele asioista, älä toisista käyttäjistä.
  Juu meni hukkaan splicelle tämän ketjun avaus, kun ei päässytkään kertomaan "lukuisten" suomalaisten natsien ja äärioikeistolaisten pahuudesta, no suomalaisvihaansa hän pääsee purkamaan. Hassua, että mamujen tekemät rikokset eivät sitä juuri kiinnosta, "naureskelee" vain tyyliin pojat ovat poikia ja sattuuhan sitä.
   
 15. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 298
  Yksi rikollinen taas tuomittu. Kannattaa miettiä millaista kieltä käyttää soijapärinöissään triggeröidyttyään:

  Toimittaja Johanna Vehkoo sai rikostuomion Junes Lokan kunnian loukkaamisesta

  Tänään klo 13:05 (muokattu klo 13:43)
  Junes Lokka ja syyttäjä vaativat toimittaja Johanna Vehkoolle sakkoja kunnianloukkauksesta.
  Video taannoisilta käräjiltä, jossa Junes Lokka vaati oikeutta kunniansa loukkaamisesta. IL-TV

  Oulun käräjäoikeus on tuominnut toimittaja Johanna Vehkoon sakkoihin kunnianloukkauksesta. Vehkoota syytettiin mainitusta rikoksesta, kun hän kutsui kaupunginvaltuutettu Junes Lokkaa ”natsipelleksi”.

  Vehkoo määrättiin maksamaan 15 päiväsakkoa. Lisäksi hän joutuu käräjäoikeuden mukaan korvaamaan Lokalle 200 euroa kärsimyksestä.

  Vehkoo joutui poliisitutkintaan ja syytetyksi, kun nimitti Lokkaa ”natsipelleksi” Facebook-päivityksessään. Toimittaja kertoi olevansa huolissaan Lokan häiriköinnistä kirjakauppatilaisuudessa ja että Lokka oli aiemmin pyrkinyt ottamaan häneen yhteyttä.

  Lokka tunnetaan maahanmuuttovastaisena nettistriimaajana ja Oulun kaupunginvaltuutettuna. Hän osallistuu esimerkiksi poliittisiin tilaisuuksiin ja kuvaa esiintymistään niissä suorana internetiin.

  Lokka katsoi käräjäoikeudessa, ettei kannattanut kansallissosialismia tai ollut rasisti. Mies oli itsekin käyttänyt itsestään ilmaisua ”valtakunnan ykkösrasisti”, mutta siinä oli kyse hänen mukaansa ”sarkastisesta loppukaneetista”.
  Oikeus: ”Haukkumasanoja”

  Käräjäoikeuden mukaan Vehkoolla oli oikea käsitys siitä, että Lokan käytös oli koettavissa häiritseväksi ja että esimerkiksi itsepintainen videokuvaaminen on häiriköintiä. Vehkoon väitteet eivät oikeuden mukaan olleet perättömiä, ja Vehkoolla oli perusteita pitää näkemyksiään oikeina.

  Oikeus katsoi Vehkoon ilmaukset tästä huolimatta halventaviksi ja siten laittomiksi. Puntarissa olivat ilmaukset ”natsipelle”, ”natsi” ja ”tunnettu rasisti”.

  – Edellä kerrottuja sanoja on pidettävä haukkumasanoina, joita tyypillisesti käytetään silloin, kun halutaan osoittaa toiselle epäkunnioitusta. Ilmaisujen totuudellisuudesta ei ole mielekästä puhua eikä väitteiden totuudellisuutta voida ainakaan riidattomasti ratkaista, käräjäoikeus arvioi.


  Vehkoo pyrki oikeudessa todistamaan Lokan rasistiksi, mutta käräjäoikeuden mukaan näyttö ei riittänyt.
  Kunnia turvattava käytöksestä riippumatta

  Oikeuden mukaan Vehkoon arvostelu irtaantui Lokasta poliitikkona ja kohdistui häneen henkilönä.

  – Vehkoolla olisi ollut mahdollisuus ja hänen olisi myös tullut noudattaa alalla vallitsevia pelisääntöjä ja hyviä tapoja. Arvostelu on selvästi ylittänyt sen, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

  Oikeudenkäynnissä heräsi kysymys siitä, miksi Vehkoo joutuu syytteeseen yksittäisistä ilmauksista, kun asianomistaja Lokka tunnetaan jatkuvasta muita solvaavasta käytöksestään. Käräjäoikeus otti myös tähän kysymykseen kantaa. Oikeuden mukaan asiaa olisi mahdollista ajatella niinkin, että Lokan pitäisi kestää itseensä kohdistuvaa arvostelua oman käytöksensä takia.

  – Kuitenkin käräjäoikeuden käsityksen mukaan sellaisenkin henkilön kunnia saa lainsäädännöllä suojaa, jonka oma kielenkäyttö muista ei ole asiallista. Tällaistakaan henkilöä ei siis saa panetella, ja toisenlainen tulkinta johtaisi helposti kestämättömään tilanteeseen.

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/42a60e7d-28cf-428a-816d-65edc8c70b7c
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2019
  rane58 tykkää tästä.
 16. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 897
 17. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 298
  Seurakuntavaaleissa ehdolla ollutta miestä epäillään poikkeuksellisen raa’asta murhasta Porissa – Poliisi: Kuolleena löytynyt nainen seurusteli epäillyn kanssa

  Poliisi on saanut valmiiksi Porin Itäpuiston henkirikoksen esitutkinnan, ja tapaus etenee syyteharkintaan.
  Nainen löytyi kuolleena Porin Itäpuistossa sijaitsevasta asunnosta syyskuussa 2018.


  Viime vuoden syyskuussa nainen löytyi kuolleena Porin Itäpuistossa sijaitsevasta asunnosta. Pian ilmeni, että kyseessä oli henkirikos ja että asunto oli sytytetty tuleen.

  Tulipalo sammui kuitenkin itsestään.

  Poliisi on nyt saanut valmiiksi esitutkinnan. Vuonna 1990 syntynyttä irakilaismiestä epäillään murhasta. Mies vangittiin esitutkinnan ajaksi ja pysyy edelleen vangittuna.

  Asia etenee syyteharkintaan Länsi-Suomen syyttäjänvirastoon.

  Poliisi tutki tapausta murhana, koska tekoa pidettiin erityisen raakana ja julmana. Uhrin vammat viittasivat teräaseen käyttöön.

  Aiemmin pyöri huhuja siitä, että nainen olisi murhattu mestaustyylisesti, mutta tutkinnanjohtaja Erik Salonsaari kiisti väitteet viime lokakuussa Iltalehdelle.

  Nyt uutena tietona poliisi paljasti tiedotteessaan, että uhri ja epäilty olivat seurustelusuhteessa, joka oli kuitenkin ollut päättymässä.

  Teon motiivina epäillään eroriitaa.

  Aiemmin on kerrottu, että epäilty irakilaismies saapui Suomeen turvapaikanhakijana vuonna 2015. Hän oli myös ehdolla seurakuntavaaleissa.

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6867a846-8b60-45be-9097-79ac3ff80856
   
 18. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 897
  Teinitytön tappaneen ja raiskanneen tuomiota kovennettiin - murhasta elinkautinen

  [​IMG]
   
 19. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 897
  HS: Isä murhasi 6-vuotiaan tyttärensä Ivalossa kostoksi entiselle puolisolleen -lapinkansa

  Tästä kamalasta tapauksesta uutisoitiin paljon jo aikaisemmin. Kuulemma isä oli vain jättänyt seinälle viestin ( nähtävästi ex- vaimolleen ) "olisko kannattanut jutella?"
   
 20. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 897
  Huorittelu, uhkailu ja helsinkiläispapin raiskauksen toivominen toi tuomion 28 ihmiselle

  Voihan valopäät. Saivat kyllä ansionsa mukaan, rikollisia melko monta.
   
  juhog81 tykkää tästä.
 21. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 444
  Viimeksi muokattu: 09.06.2019
  rane58 tykkää tästä.
 22. juhog81

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2016
  Viestejä:
  1 127
  Viimeksi muokattu: 09.06.2019
 23. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 444
  Viimeksi muokattu: 09.06.2019
  juhog81 tykkää tästä.
 24. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 424
  • 1.1 Jotta keskustelu olisi kaikille mieluisaa ja rakentavaa, noudata keskusteluissa hyviä käytöstapoja, kunnioita muita kirjoittajia ja vältä turhaa kiroilua.
  Juho varmaan halusi huomauttaa että perussomalin ÄO on 68, eli meidän mittapuulla kehitysvammaisen tasolla. Eihän se siis mikään ihme ole että saa raiskauksesta vapautuksen kun suurin osa somaleista on henkisesti jälkeenjääneitä.
   
  rane58 tykkää tästä.
 25. Rockbear

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2012
  Viestejä:
  1 018
  Voi perkele, en ikinä voisi tehdä pienelle lapselle tuollaista. Pikkuisen lapsen olen opettanut nuorena miehenä kävelemään, en ole kusipää.

  https://www.vantaansanomat.fi/artik...dyksessa-vaaran-pedofiilivaroituksen-ksml-saa

  Raksamies Timo parka, nyt sitä kiusataan varmaan töissä ja kotona naapurien kanssa kränää, kun tulee raskaan vuoron jälkeen kotiin.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2019
  rane58 tykkää tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti