Rautaa Saksasta?

Viestiketju alueella 'Rauta' , aloittaja Pakana, 21.07.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. jeppevaan

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2015
  Viestejä:
  28
  25 euron takia ei kovin kauaa kannata sähköposteja vaihdella. Varsinkin kun tietää kuvion miten se yleensä menee. Eli että voisitko lähettää uuden kuitin kun se ensimmäinen ei päätynyt "oikealle osastolle". Tämmöistä peliä voi jatkaa aika pitkään, eikä vaan jaksa sellaiseen ryhtyä.

  He saivat kaikki tiedot että olisivat voineet maksaa postikulut mitkä heille kuuluu. Eivät vaan halunneet tätä tehdä.

  Tämä on minun kokemus tästä MF kaupasta, että takuuvaihdon postikulut jättivät maksamatta.
   
 2. DLight

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  868
  Eli et sopinut asiasta etukäteen? Ei kuitenkaan kannata olettaa että tuolla Saksassa asiakaspalvelu olisi samaa tasoa kuin Suomessa, joten tuo voi hoitua hyvinkin sukkelasti kun sen mailin ja kuitin sinne vain lähettää. Mutta se on tietysti oma valinta jos asian haluaa jättää hoitamatta :)
   
 3. jeppevaan

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2015
  Viestejä:
  28
  Ne tulostamalla saatavat viivakoodilaput toimiin vaan Saksan sisäisessä palautuksessa. On ihan sama mitä MF:n viivakoodilippusia ja lappusia Suomen postiin tarjoaa kun ei täällä kelpaa vaan pitää maksaa kulut ihan itse oikealla rahalla.
   
 4. jeppevaan

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2015
  Viestejä:
  28
  Pitää sopia etukäteen onko palautus vai takuupalautus/korjaus ja tulostaa pakettiin oikeat viivakoodit ja laittaa nämä pakettiin sisälle ja liimata ulkopuolellekkin. Siinä olet oikeassa etten lähtenyt Saksaan MF paikalle sanomaan käsipäivää, että ihan aikuisten oikeasti annan luvan palauttaa tililleni minulle aiheutuneet postikulut.
   
 5. jeppevaan

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2015
  Viestejä:
  28
  Eivät missään vaiheessa käyttäneet englantia, vaan henkilö joka asioi kanssani oikein korosti sitä että ovat Saksalainen verkkokauppa ja että heidän painopiste on Saksan sisäisessä kaupassa ja ulkomailta tilaavat ovat vähän kuin häiriöksi. Hiukan ihmeellinen asenne kun kuitenkin aktiivisesti myyvät ulkomaillekkin. Eivät käyttäneet sanoja mitä minä käytän tässä, mutta tämmöisen kuvan heidän viesteistään sai, että on syytä esiintyä nöyrästi heitä kohtaan.
   
 6. jeppevaan

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2015
  Viestejä:
  28
  Jep jep. Elikkä löytyihän täältä samanlainen tarina kuin itseltäni, eli eivät maksa takuupalautuksen postikuluja.
   
 7. DLight

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  868
  Parin viime vuoden aikana ovat kyllä vastanneet joka kerta napisematta englanniksi, vaikkakaan selkeästi eivät ihan natiivina, mutta kuitenkin niin että asia tulee selväksi ilman väärinkäsityksiä.
  Mitähän ne käsipäivät tässä olisivat auttaneet, ei me eletä enää pimeää keskiaikaa. Muutenkaan en ymmärrä miksi lähdet sooloilemaan ja ominpäin lähettelemään paketteja sinnetänne ympäri maailmaa, kun MF:lta saa suoraan tulostaa pakettikortin, jolla paketti menee postin kautta kuriiripalvelun terminaaliin ja sieltä teutooneille. Olisit tuolla täällä vauhkoamisellasi jo moninkerroin sopinut tämän asian MF:n aspan kanssa eikä se vieläkään myöhäistä ole :)
   
 8. jeppevaan

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2015
  Viestejä:
  28
  Reklamaatio nimenomaan tehdään netissä MF kaupan sivuilla. Sieltä saa ohjeet kuinka toimia. Sieltä löytyy linkit mistä voi tulostaa palautuksen vaatimat viivakoodilappuset jotka liimataan palautettavaan pakettiin. Palautuksen pitää maksaa itse Saksan ulkopuolelta lähetettäessä.

  Saattaa olla että joillekkin palautetaan tuo postikulu.

  Täällä on myös henkilöitä jotka väittävät että asioitaessa sähköpostitse niin MF lähettää tulostettavia viiivakoodilappusia että kelpaisi myös Suomen postille, eikä tarvitsisi maksaa ollenkaan postimaksua. Tästä en tiedä mitään, eikä myöskään MF kaupan nettisivuilla tästä ole mitään mainintaa.
   
 9. Joda^

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2013
  Viestejä:
  105
  Elin siinä käsityksessä että MF lähettää koko paketin kerralla ja odottaa vaikka yhtä osaa ennenkuin paketti lähetetään. Nyt sieltä tuli lähetysvahvistus josta puuttuu 2 komponenttia? Onkohan siellä tapahtunut nyt virhe vai onko käytäntö muuttunut? Eivät ole vielä vastanneet sieltäpäin kyselyyni
   
 10. DLight

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  868
  Lähettävät kysyttäessä ihan JJFI-koodillisen pakettikortin Itellan/Postin teksteillä, joka pakettiin liimataan ja lähtee siitä 14-kuljetuksena kuriiripalvelun terminaaliin :)
   
 11. Javaq

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2007
  Viestejä:
  1 196
  Itse asiassa tämä tarina päättyi hyvin; sain lopulta takuupalautuksen postikulujen hyvityksen. Vaati kylläkin aktiivista yhteydenottoa sinne suuntaan - taisi vasta 3. tai 4. kerralla asia selvitä. Ole vain kovasti yhteydessä sinne päin sähköpostilla.
   
 12. hermannipelle

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2013
  Viestejä:
  2 437
  Kyllä minä sain aikoinaan MF:ltä ne postarit, mutta sain kyllä laittaa toisenkin kerran. Toiselta kertaa laitoin saksaksi niin johan tajusivat. Törkeän kovat postarit oli kyllä Saksaan.
   
 13. jeppevaan

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2015
  Viestejä:
  28
  Hieno homma kun on näin että MF lähettää tuon koodin että voi lähettää takuuvaihtoon ilman postikuluja. Kaikki vaan käyttämään tätä mahdollisuutta. On paljon selvempää kun ei tarvitse omaa rahaa käyttää takuupalautuksissa missään vaiheessa.
   
 14. Pazcat

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2013
  Viestejä:
  663
  Huolintaa eli Postitusta

  En ole löytänyt ketjusta linkkejä firmoihin jotka hoitaisivat toimituksen Suomeen sellaisessa tapauksessa että myyjä myy vain kotimaahansa
  Esim : https://www.delfitec.de/de/Hardware...ung---4GB-GDDR5---HerkuleZ-ALU-Backplate.html

  Onko jollain tietoja miten onnistuisi pelkästään netin kautta

  Tuolla Geizhals.eu sivustolla on paljonkin myyjiä jotka jostain syystä eivät toimita tänne pohjanperille
   
 15. cutoff

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2007
  Viestejä:
  3 058
  Voi olla että onnistuisi GLS:n avulla, mutta en ole varma. Kysyä voisi: https://gls-group.eu/FI/fi/gls-finland
   
 16. Micce7

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2010
  Viestejä:
  43
  Onko kukaan törmännyt tuotetta palauttaessaan "direct processing" vaihtoehtoon? Tuo on siis google kääntäjällä tullut käännös kun käytän mindfactoryn palautusominaisuutta käyttäjäsivuilla.

  Käsitin, että tuo ominaisuus tarkoittaisi palauttamista suoraan valmistajalle ja näin ollen olisi nopeampi. Samalla siinä puhutaan jostain 5 euron hyvityksestä.
   
 17. Ulefone Power

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2016
  Viestejä:
  37
  Terve vahingossa ajatuksisani tilain mindfactorysta sillä tilisiirto maksulla, eikös se toinen vaihtoehto oo tilisiirto? Oli siis tarkoitus tilata paypalilla! Noh ei kai tuo tilaukseni lähde tulemaan ennenkuin maksan sen? Mutta miten voin perua tuon tekemäni tilauksen ja tilata sitten paypalilla? Vai jätänkö vain maksamatta ja teen uuden tilauksen, mutta paypalilla!
   
 18. AceD

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2016
  Viestejä:
  53
  Mailia englanniksi niiden infoon tilausnumeroineen, pitäisi hoitua helpostikin aiempien kokemusten perusteella.
   
 19. Cladinator

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Viestejä:
  2
  Nyt vittu alkaa mennä mindfactoryn kanssa hermot. miksi tossa tilauksessa lukee vieläkin offen eli avoin. tilasin uuden prosessorin ja emolevyn ja prossut oli loppu kun tilasin, eilen vielä luki että tilaus on lähettävissä 7.11.2016, mutta tänään aikamääre menikin 10.11.2016, enkä ole vielä edes saanut maksutietoja sähköpostiini että saisin maksettua ne perkeleen osat!
   
 20. AceD

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2016
  Viestejä:
  53
  Voi olla, että tavaraa ei ole saapunut ja saavat osia vasta jälkimmäisenä päivänä. Joka tapauksessa tilaus ei etene mihinkään, ennen kuin se on maksettu. Eli jossain sähköposteissa tai asiakastilillä ne maksutiedot on (saksan kielellä). Muistaakseni itsellä oli joskus ensimmäisen tilaukseni kanssa vaikeuksia löytää ne maksutiedot. Jatkossa olen kassalla aina "tulostanut" ks. lomakkeen ja tallentanut sen pdf:nä koneelle. Saattoi olla, että spostilla sitä ei ehkä edes lähetetä erillisenä ilmoituksena ellei kassalla valitse erikseen ks. vaihteoehtoa, vaan tiedot ovat jonkun muun viestin yhteydessä?
   
 21. Cladinator

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Viestejä:
  2
  Joo löysin pienen taistelun jälkeen kaikki tarvittavat tiedot maksun osoite mukaanlukien. toivottavasti nyt saksalainen pistää hippulat vinkumaan :D
   
 22. sonyalpha

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2011
  Viestejä:
  22
  Tarkoituksena on hankkia itselle Amazonin Kindle Paperwhite -lukulaite. Amazon on vaan tehnyt niin hankalaksi tuon tilaamisen heiltä, joten olen katsellut mistä muualta voisi ostaa kyseisen laitteen. Technikdirektiltä löytyi 118e juuri hakemani malli (http://www.technikdirekt.de/compute...book-reader-kindle-paperwhite-2015-wifi-weiss).

  Eli tuolla ilmeisesti on 25e postikulut, joten hinnaksi tulisi 143e. Olenko ymmärtänyt oikein, että tuohon ei nyt tule enää mitään tulleja, alveja yms kun ostetaan EU:n alueelta?
   
 23. AakeKaake Banned

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2014
  Viestejä:
  706
  Erikoinen verkkokauppa tuo Mindfactory tosiaan, osaako kukaan ihan hetkittäin tilanneena heittää arviota, kuinka nopeasti tilaushetkestä eteenpäin on ollut mahdollista saada tarvitut maksutiedot? Jostain syystä mulla ei mene tilaukset läpi ja aspasta sain vain vastauksen, että yritä uudelleen. Täytyypä melkein yrittää uudelleen ihan Jimm'sin kautta, kun on jotain käryä, että ostoskorisovellus toimiikin :kahvi:
   
 24. Ulefone Power

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2016
  Viestejä:
  37
  Eilen maksoin mindfactorylle ja tänään tuli s postiin viestiä:
  Hallo Timo Kananen,

  Ihre Zahlung über 833,03 € haben wir heute dankend erhalten und Ihrem Kundenkonto 12139789 zugewiesen.

  Die Zahlung wurde für Ihre Bestellung mit der Nummer 4935446 verwendet.

  Mit freundlichen Grüßen

  Ihr Mindfactory-Team.
  Jos oikein ymmärsin niin paketti lähtee matkaan? mutta missä seuranta koodi?
   
 25. meht

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2000
  Viestejä:
  405
  Ei tuossa vielä paketin lähtemisestä mitään puhuta. Maksusi summalla x on tullut perille ja se on kohdistettu sinun asiakasnumerollesi y ja tilaukseen z.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti