[Ratkaistu]Palit GTX 1070 GameRock HDMI signaali katoaa ajureiden asennuksen jälkeen

Viestiketju alueella 'Näytönohjaimet' , aloittaja Nahkarankaisija, 04.01.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. Nahkarankaisija

    Rekisteröitynyt:
    04.08.2011
    Viestejä:
    205
    Morjens,

    Tuli ostettua Palitin GTX 1070 GameRock näytönohjain ja sen kaveriksi Samsung KS8000 4K-televisio. Ongelmana on, että televisioon tulee kuva HDMI:n kautta aina siihen asti, kunnes asennan Nvidian ajurit, jonka jälkeen HDMI ei anna signaalia televisiolle. Kyseessä on siis puhdas Windowsin asennus, jonka jälkeen HDMI signaali katoaa heti kun Windows löytää näyttöadapterina GTX 1070:n. Näytönohjaimen Displayportit kuitenkin toimivat täysin normaalisti Dell U2412M kanssa, ja DP:n kautta Nvidia control panel kuitenkin tunnistaa television HDMI:hin kytkettynä, mutta signaalia ei vain tule. Vika ei ole televisiossa tai HDMI-kaapelissa, sillä televisiota on kokeiltu aikaisemmin pikkuveljen R9 390 koneen kanssa, joka toimi normaalisti. Biossista on oletusnäyttikseksi laitettu PCI-E ja on kokeiltu integroidun näyttiksen disablointia, mutta mikään ei tunnu auttavan. Voiko olla että näyttiksen HDMI on rikki, vaikka se toimiikin siihen asti kunnes ajurit on asennettu?

    Edit: Äänet ainakin kulkee nätisti HDMI:n kautta, eli ei täysin rikki voi olla.
    Edit2: Ongelma ratkaistu, vika piili television HDMI-porteissa, joiden nollaaminen auttoi.
     
    Viimeksi muokattu: 05.01.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti