Rannekelloja

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Masi1000, 27.11.2005.

 1. Rolex Rämpy

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2011
  Viestejä:
  328
  En kokeillut. Olen Daytonaa hipelöinyt muuten pariin otteeseen.
  Sepällä oli samaan aikaan joku asiakas jolla oli TT Daytona. Sopi sille kaverille 10+:)
  Mikäli itsellä olisi kymppi laittaa kallistuisin Pam 233:seen ennen Daytonaa...
   
 2. mik

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2007
  Viestejä:
  362
  ....hmmphh.

  En minäkään. Siis sellaisissa, joissa myytäisiin jotain täysin tietoisena (paino tällä sanalla) siitä, että tavarat ovat väärennöksiä. Jos myynnissä on vaikka erä sekalaista tavaraa, niin ne kaikki voidaan myydä siinä kunnossa kuin ne ovat ja antamatta mitään takeita aitoudesta, etenkin kun meklari ei ole tavaroiden omistaja (esim. poliisin ja löytötavaran huutokaupat). Sen takia ennakkonäytön aikana tulee tarkistaa itse tuote. Joskus voi onnistua tekemään löytöjä, mutta harvemminpa ei.
   
 3. Patu

  Rekisteröitynyt:
  12.05.2001
  Viestejä:
  856
  Ehkä osassa kommentteja kateuttakin on taustalla, mutta ei voi kuitenkaan yleistää. Voihan sitä olla eri mieltä tai pitämättä kalliista kellosta ilman kateuden häivääkään. Olisihan monilla meistäkin varmasti on mahdollisuus pistää isoja summia kelloon kiinni jos sitä ehdottomasti haluaa, mutta ei sitä koe järkeväksi tai keksii rahalle parempaa käyttöä. Itselläkin mennyt pitkä penni hifiharrastukseen johon taas parin vuoden tauon jälkeen panostin vähän isommin hiljattain. Kellohankinnat jäävät siis toissijaisiksi tällä hetkellä.

  Itsellä on tapana täällä foorumilla kommentoida jos näen omaa silmää miellyttävän tai muuten kiinnostavan kellon, hintaa katsomatta. Esim. tuo edellä mainittu JLC ei itsessä taas herätä mitään suurempia tunteita, eikä kateutta. Tosin kyllähän tuo koneisto on komeaa katseltavaa.
   
 4. jaysire

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2011
  Viestejä:
  155
  Ja taas on aika pistää omaa mielipidettä eetteriin. Ei Steinhartissa ole mitään vikaa. Laadukkaita kelloja, perusluotettavalla koneistolla. Moni myy luksusetiketillä 2824-kelloja tonnin pintaan ja oman stenuni (Ocean 1) sain 200 eurolla. Ainoa vika on mielestäni se, että se on 42 millillään liian iso (omaan) perusranteeseen. Rollella on mielestäni siinä hieman pienemmällä halkaisijalla ulottuvuudet juuri kohdillaan, eikä ainakaan minun silmissäni ole mitään vaaraa että toinen sekoitettaisiin toiseen jos tuntee kellonsa. Kuten monesti ollaan todettu aikaisemmin, niin kelloista vähät välittävä ei edes tiedä mikä subi on, joten siinä vaiheessa on ihan sama muistuttaako joku toinen kello toista. Myönnän itsekin hiukan nolostuneena, että kun kellokiinnostukseni heräsi ja kävin kauppojen ikkunoista pällistelemässä kelloja, niin kärkikaksikkoon selvisivät ulkonäön perusteella Hugo Boss ja Burberry -kellot.

  Jos nyt pitäisi jotenkin etsiä vertauskuvaa toisesta harrastuksesta, niin kuvitelkaa vaikkapa sellaista henkilöä, joka olisi juuri onnesta ja innosta soikeana ryhtynyt harrastamaan kauko-ohjattuja lentokoneita. Ensimmäisellä kerralla kun hän käy isommalla kentällä lentämässä muiden kokeneempien kanssa, kaikki tulevat joukolla vaatimaan hänen lennokkinsa polttamista roviolla, koska se on laadultaan perushyvä ja muistuttaa (etäisesti) ulkonäöltään kalliimpia malleja. Lopuksi joku vielä höröttää että onneksi ei ole sähköllä lentävä, vaan käyttää sentään aitoa bensaa polttoaineena tai kaveri olisi jouduttu poistamaan kokonaan kentältä. Kaikki nauravat "vitsille" ja taputtavat toisiaan selkään. Lentämistä seuraamaan tullut vielä nuorempi poika heittää illalla sähkökoneensa kaappiin eikä enää koskaan palaa harrastuksensa pariin. Luulisi, että jokainen näkee miten helvetin huono ja haitallinen tällainen asenne on koko lajille.

  Tällä foorumilla taas joku toope ehdottaa viralliseksi säännöksi että kannustusta (selän taputusta) saisi antaa vain tietylle laatutasolle yltäävän kellon omistajille. Minun puolestani jokainen on tervetullut ja jokainen kello on juuri niin hyvä kuin se lämmin fiilis rinnassa kun sen laittaa ensimmäisen kerran ranteeseen.
   
 5. Svengihirvi Banned

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2012
  Viestejä:
  1 221
  Kirjoitus oli muuten kyllä asiaa, mutta jos viittasit tähän Qristianin tekstiin, voin vakuuttaa miehen tavanneena, että kyse oli huumorista. Ehkäpä me kaikki voisimme hieman löysätä ranneketta.
   
 6. Simo666

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2010
  Viestejä:
  632
  Moro,

  tarjolla hyväkuntoinen Rolex Submariner ref. 168000. Laatikot, ei orggispapruja mutta Kaplansin aitoustodistus. 1987 ja ranneke & lukko alkuperäiset. Kello Turussa ja nettohinta on 4000€. Tervejärkisiä vaihtoja voi ehdottaa kelloon, merkkiä Rolex. Kaupat henkilökohtaisesti.
   
 7. Svengihirvi Banned

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2012
  Viestejä:
  1 221
  Tarjotkaas Simolle vaihdossa Breitlingia. Olisi aika saada taas miesten kello Simollekin.
   
 8. BB-Einari

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  23
  Itse en kopioita harrasta, mutta tämän foorumin joku linkitti tähän ketjuun jokin aika sitten.
   
 9. Simo666

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2010
  Viestejä:
  632
  Moro,

  Hirvi puhuu asiaa! Mutta pysyn kyllä lestissäni. Olihan isoisäni suutari.
  Eli Rolex-vaihtoja voi ehdottaa.
   
 10. te0me

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2003
  Viestejä:
  124
  Tuota huudon ND:tä ihmettelin jo pari viikkoa takaperin. Silloin osta heti hinta oli 5000 rahaa. Kyselin myyjältä, mutta mitään ei kuulunut, joten se jäi. Olisin maksanut tuon suoraan, mutta kun ei, niin ei.

  Sitten se pomppas takaisin huutoon huutokauppana. Miten tuo päätyi, en tiedä, mutta jossain vaiheessa oli tarjottu 4750. Ja nyt se on taas siellä! :eek:

  Ei voi ymmärtää, tarjotaan rahaa ja kauppaa, mutta ei vaan kelpaa. No, eipä ole multa pois.

  Sit toisekseen, kun ostin oman ND:n, oli Rollu-ukolla mukana mustatauluinen daytona. Siinä on kyllä makea kello, ei mikään paksu möhkäle! Jos tykkää hieman kiillosta, muttei liian blinblingistä, saa siitä huippu kaverin. :kippis:

  Omaan Subiin olen enempi ku tyytyväinen. Ranneke on hyvä pikasäätö mahdollisuuksineen ja sopivan napakka, ei mikään helistin. Omaan silmään tuossa kellossa on sellaista aikaa kestävää klassisuutta casual friday teemalla ja sporttisuudella höystettynä. Kun ikää ei ole paljon, ei tarvitse päivyriä muistuttamaan missä mennään ;) Niin, aikaa pitää hyvin. 10 päivän aikana edistänyt 12 sekuntia. Kello on päivät ranteessa ja yöt nuppi alaspäin.

  Ja jos joku empii Daytonan kanssa, ei muuta ku kiinni vaan, jos lompsa kestää. Mustalla taululla kello on tyylikäs, nuorekas ja urheilullinen. Ja istuu ranteeseen todella nätisti! :)
   
 11. Qristian

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2009
  Viestejä:
  1 351
  No ei kai nyt sentään kukaan rivikirjoittaja tuollaisia sääntöjä voi muille antaa. Jokainen voi aplodeerata mille kellolle haluaa. Toisaalta jokainen saa myös vapaasti pahoittaa tai olla pahoittamatta mielensä, jos ei oma kello - halpa tai kallis - saa toivottua huomiota.

  Viimeksi halpiskellot vastaan hillokellot -väittely käytiin 1.9.2013. Vai yritätkö kommentillasi puhaltaa tulta sammuvaan hiileen ja käynnistää väittelyä uudelleen? Jos niin, lähden ostamaan Siwasta Popcornia.

  Terv.
  Toope
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2013
 12. St33ls3ri3

  Rekisteröitynyt:
  03.09.2013
  Viestejä:
  114
  Itseänikin hieman mietityttää miten mahtaa 42mm istua omaan luokkaa 16-16,5cm ranteeseen,sovittamallahan tuokin kyllä selviäisi.
  Vähän tuntuu Omegalla olevan noita nelikymppisiä. :think:
   
 13. Qristian

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2009
  Viestejä:
  1 351
  Jottei menisi ihan jaaritteluksi, niin kuvia kehiin. Tänään ranteessa taas tämä 42 millinen "hylkiö". Perinteisiä kello&pullo -kuvia myöhemmin. Ehkä.

  [​IMG]
   
 14. Vacheron

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  654
  Eiköhän kaikki vakispedet ketä meitä nyt sitten onkaan, ymmärtävät mikä on huumoria ja mikä ei. Ongelma on harvakseltaan poikkeavat ja uudet kiinnostuneet, jotka eivät vielä tunne palstan "henkeä" ja huumoria.
  Eli seuratkaa hieman pidempään ennen nokkaatumista, sillä välillä voi olla ns. "herkkääkin" kieltä ja jne. kyllä te ymmärrätte...:kippis:

  P.S. mitään en ole ottanut!
   
 15. Vacheron

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  654
  hyvin ne istuu ja painoon tottuu päivässä parissa jos alukisi niin tuntuu.:)
   
 16. e2k

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2009
  Viestejä:
  24
  Jos saa esittää toivomuksia, niin milgaussia plees! On alkanut tuo värkki himottamaan oikein kunnolla..
   
 17. te0me

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2003
  Viestejä:
  124
  [​IMG]

  Kokemuksia miten pitkään tuo sininen lume kestää? Mulla ei kyllä voi puhua monesta tunnista, ehkä pari-kolme tuntia! :confused:
   
 18. Merenantimet JiM

  Rekisteröitynyt:
  08.10.1999
  Viestejä:
  1 622
 19. Qristian

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2009
  Viestejä:
  1 351
  Minun mielestäni lume himmenee aika pian, n. kahdessa tunnissa, mutta pitää sen perushimmeän tason tosi kauan. Eli illalla klo 21 kun laitan sen yöpöydälle ja aamulla klo 6 herätessä katson sitä, niin näen erittäin hyvin vielä ajan. Tässä on merkityksellistä se, että silmä on vielä tällöin tottunut pimeään, jolloin tuo lume erottuu hyvin. Mutta jos yollä käy esim. jääkaapilla niin silmän totuttua valoon, ei tuota lumetta erotakaan.

  Edellä todetusta huolimatta paras lume on mielestäni Speedy Prossa - siitäkin huolimatta, että siinä on varsin ohuet palkki-indeksit. Lieneekö materiaali eri tavaraa.
   
 20. eki1962

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2013
  Viestejä:
  471
  Myös Turun murteen opetteleminen voi helpottaa elämää....
  Flipata = rolex-omega-breitling-rolex
   
 21. Gloku

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2012
  Viestejä:
  234
  Huomioita tänään:

  Aloin himoitsemaan jostain syystä aivan älyttömästi Rollen Milgaussia ja eritoten vihreänä versiona. Oli muutenkin sopivasti asiaa Helsinkiin, joten eikun Lindroosille pyörähtämään. Pettymys oli kuitenkin kova, kun kopeloin Milgaussia. Ei syntynyt lainkaan omistamisen halua - ikävä kyllä.

  Sininen Datejust on aivan törkeän siisti kello. Muutenkin nykypäivänä suuri sinisen kellotaulun fani. Tuo Zeikokin Datejust 2 on erittäin hieno, mutta omalla kohdalla tuo fluted bezel ei vaan toimi ja onhan tuo 36mm muutenkin parempi omaan naruranteeseen.

  Sitten vielä eräs kello joka yllätti positiivisesti:

  Zenith 03.2150.400 El Primero 36,000 VpH Chronograph, Steel for $5,350 for sale from a Trusted Seller on Chrono24

  Huippuhyvä rannetuntuma ja muutenkin hieno peli. Koneisto taitaa olla kovaa luokkaa, mutta hintalappu Suomessa(6,4k nahkarannekkeella) on myös sekin aivan liikaa.

  Toivottavasti vielä tuo Milgauss alkaisi tuntumaan omalta. Se olisi jostain syystä mukava omistaa :think: Pitäisi kai alkaa varmuuden vuoksi säästämään.

  Onko porukalla mitään tiettyä rajaa, että millaista kellorotaatiota pidätte? Esim. 3-5 tjsp? Tuli vaan mieleen, koska suurehkon automaatti/manuaalikellojen kokoelman huollotkin tulevat kohtuu kalliiksi. Itse olen asettanut maksimimääräksi kolme automaattia ainakin toistaiseksi. :)

  Mukavaa viikonloppua kaikille! :kippis:
   
 22. te0me

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2003
  Viestejä:
  124
  Kuittaan, sama fiilis. Harmi kun ei tuo lume kestä kirkkaana. Tosin kun näkyy, niin on minun mielestä todella hyvännäköinen. :kippis:

  Oikeassa elämässä pärjään ilmankin, mutta oisihan se kiva ku se loistaisi vielä aamulla! :smoke:
   
 23. eki1962

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2013
  Viestejä:
  471
  40-50 on hyvä rotaatio :-)
   
 24. Ajk66

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2013
  Viestejä:
  208
  Onpa hieno kuva hienosta kellosta. Tuosta innostuin ja latasin vähän valoa omaani ja ihailin sinistä hohdetta täällä tolpalla pimenevässä illassa. Taxikuskin duunissa on se(kin) hyvä puoli että keikkaa odotellessa voi tehdä mitä lystää, lueskella tätä keskustelua iPadistä ja katsella kelloa.

  On hyvä asia että keskustelu on monipuolista, siinä on eri näkökantoja jne. Olkoon kullekin paras kello juuri se oma tiuku.

  Hyvää viikonloppua, AJ
   
 25. zeikok

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2008
  Viestejä:
  1 072
  Tuo Bezel kyllä vaatii tosiaan vähän totuttelua. Uutena kaupan valoissa se on niin järjettömän kiiltävä, että tekee mieli laittaa aurinkolasit päälle. Pikkuhiljaa se alaa kuitenkin toimia paremmin ja paremmin, lopulta tilanne on se että se on ainoa vaihtoehto. :)

  [​IMG]
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti