1. Vain 14 vrk rekisteröityneenä olleet käyttäjät voivat lisätä ilmoituksia kauppa-alueelle.
  Poista ilmoitus

Myydään QNAP TS-253A 4GB NAS + 3TB WD RED NAS HDD

Viestiketju alueella 'Näytöt, tulostimet ja muut lisälaitteet' , aloittaja Damne, 10.03.2018.

 1. Damne

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2014
  Viestejä:
  642
  Tuote: 
  QNAP TS-253A 4GB NAS + 3TB WD RED NAS HDD @ Turku
  Paikkakunta: 
  Turku
  Hinta: 
  425 -> 399€ -> 380€ -> 345€ -> 325€
  Kunto: 
  Hyvä
  Maksutapa: 
  Tilisiirto
  Käteinen
  Toimitustapa: 
  Posti
  Nouto
  Toimituskulut: 
  15
  Myydään QNAP:n laadukas ja tehokas NAS-tietokone + WD Red 3TB kovalevy

  Mukana mitä uutenakin laatikkoa myöten. Takuu voimassa 11/18.


  Tarkempia tietoja:

  https://www.dustinhome.fi/product/5010896743/ts-253a-4gb-ram

  Jykevä NAS-laite jonka monipuolisuus häkellyttää käyttäjän. Avoimen lähdekoodin laite tukee erilaisia Linux sovelluksia ja toimii yhdyskäytävänä Internet of Things -laitteille. Laite on erinomainen mediakäyttöön sillä se pystyy toistamaan kahden HDMI-liitäntänsä kautta jopa 4K-videoita. Voit halutessasi asentaa virtuaalisen Windows/Linux/OS X lisenssin verkkolevypalvelimeesi ja saat lisää ohjelmia ja laitteen käyttömahdollisuudet lisääntyvät entisestään.

  Linuxiin pohjautuva QTS hallintapaneeli tehostaa ja helpottaa laitteen käyttöä. Kaikki toiminnot löytyvät yksikertaisten ikonien takaa joten laitteen käyttö on todella helppoa. QTS mahdollistaa myös moniajon sillä voit avata eri toimintoja useisiin ikkunoihin ja suorittaa niitä samanaikaisesti. Voit myös hallita laitetta älypuhelimella tai tabletilla.

  Ominaisuudet:

  • Kiintolevypaikat: 2 x 2.5" tai 3.5 " SATA HDD tai SSD (Hot-swap)
  • RAID: Single Disk, JBOD, RAID 0, 1 -tuki
  • Levyä voi käyttää jopa 100 yhtäaikaista käyttäjää**
  • Suoritin: 14 nm Intel Celeron N3150 1.6 GHz quad-core (2.08 GHz)
  • Muisti: 4096 Mt DDR3L (maks. 8 Gt)
  • Kulutus 14,43 W -käytössä, 8,73 W -virransäästötilassa
  • VMware, Citrix ja Microsoft Hyper-V tuki.
  • Liitännät: 4 x USB 3.0, 2 x Gigabit Ethernet, 2 x HDMI (4K 216P Ultra HD -tuettu), IR-vastaanotin (yhteensopiva RM-IR002/IR003 -mallin kanssa), 2 x 6.3 mm audio-in (dynaamisille mikrofoneille), 1 x 3.5 mm audio-out
  • 24-bit digital to analog converter (DAC) - Voit ladata maksutta OceanKTV-ohjelman jolla laiteta voi käyttää karaokesoittimena.
  • Android ja iOS -laitteille on saatavilla maksutta erilaisia -sovelluksia jotka mahdollistavat monipuolisen käytön. Lue lisää toiminnosta täältä.
  • QvPC -toiminto mahdollistaa verkkolevyn kytkemisen HDMI-liitännällä suoraan televisioon. Liittämällä USB-portteihin näppäimistön ja hiiren voidaan laitetta hallita täysin ilman tietokonetta. HDMI-mahdollistaa myös levyn käyttämisen mediatoistimena. Lue lisää toimminnosta täältä.
  • Virtualization Station - muuttaa QNAP NAS:n laitepalvelimeksi. Se sallii käyttäjien avata datan suoraan sisäänrakennetun virtualisointialustan kautta. Se ei vain vähennä kaistaleveyden käyttöä, vaan myös parantaa datan suojausta, koska kaikki toimenpiteet suoritetaan QNAP NAS:n sisällä. Virtualisointiasema antaa sinun luoda tai tuoda/viedä virtuaalikoneita QNAP Turbo NAS:lle, ja tukee virtuaalikoneiden eri käyttöjärjestelmiä, kuten Windows, Linux ja UNIX.* Lue lisää toiminnosta täältä.
  • Linux Station - mahdollistaa NAS-laitteen käytön itsenäisenä PC-tietokoneena, jota käytetään Linux-käyttöjärjestelmällä ja HDMI-näytöllä.
  • Container Station - integroi sekä LXC- että Docker-virtualisointitekniikat. LXC mahdollistaa Linux-virtuaalisten koneiden käytön (mukaan lukien Ubuntu, Debian ja Fedora). Container Station tarjoaa myös suosittuja ja täysin määritettyjä sovelluksia, jotka voi ottaa käyttöön yhdellä napsautuksella. Voit valita sovelluksista LibreOffice, MongoDB, Nginx, Node.js, Redis, MySQL, WordPress, Deluge, Minecraft, Wine, Jenkins, GitLab, Redmine, Joomla! jne.
  • Real-time & offline Full HD video transcoding, laite pystyy muuntamaan sille tallennettuja video-tiedostoja yhteensopiviksi lähes kaikille älylaitteille kuten puhelimille tai televisioille. Toiminto voidaan tehdä reaaliaikaisesti "lennossa" tai ajastaa niin että verkkolevy muuntaa videoita esimerkiksi yöaikaan. Koska mallissa on tehokas suoritin useampi laite voi käyttää toimintoa yhtäaikaisesti.
  • myQNAPcloud - etäkäyttöpalvelu, jolla voit muodostaa yhteyden laitteeseesi internetin välityksellä käyttämällä myQNAPcloud-web-sivustoa. Ei vaadi monimutkaisia portinsiirtoasetuksia reitittimellä: riittää, kun asennat CloudLink-sovelluksen laitteen App Center ja kirjaudut sisään laitteen myQNAPcloud ID (QID) -tunnuksella. Sen jälkeen voit käyttää tiedostoja myQNAPcloud-web-sivustolta. CloudLink valitsee sinulle parhaan yhteyden verkkoympäristösi mukaan. Web-pohjaisen yhteyden lisäksi CloudLink sallii yhteyden muodostamisen QNAP-laitteeseen myös QNAP Mobile Apps Qfile -, Qmanager- ja PC utility Qsync -apuohjelmilla. Lue lisää toiminnosta täältä.
  • Connecto to Cloud Drive - Voit etäyhdistää pilvipalveluun (kuten Dropbox, Microsoft OneDrive, Google Drive, Amazon Cloud Drive, Box tai Yandex Disk) File Station -sovelluksella, kun tämä lisäosa on asennettu. Voit suorittaa helposti tiedostonhallintatehtäviä, kuten kopiointi ja siirtäminen pilvipalveluista NAS-palvelimelle tai NAS-palvelimelta pilvipalveluihin käyttämällä File Stationin etäyhteyttä. Huomautus: Pilvipalvelutilisi rajoitukset voivat vaikuttaa siihen, mitkä tiedostot ovat siirrettävissä.
  • Qsirch - auttaa käyttäjiä paikallistamaan tiedostoja lyhyimmässä mahdollisessa ajassa. Qsirch-sovelluksessa on kehittynyt tiedostojenpurkuominaisuus ja lähes reaaliaikainen hakukone, joka antaa käyttäjien etsiä nopeasti haluamiaan tiedostoja koko NAS-palvelimelta niin nopeasti kuin mahdollista. Lue lisää toiminnosta täältä.
  • Virustorjunta - McAfee-virustorjuntamoottori tarjoaa valinnat laitteen skannaamiseen manuaalisesti tai aikataulun mukaan, ja sillä pystyy päivittämään viruspäivitykset manuaalisesti. Poistamalla tai asettamalla tartunnan saaneet tiedostot karanteeniin, McAfee auttaa suojaamaan tietosi viruksilta ja haittaohjelmilta.
  • Turbo NAS pystyy nyt toimimaan VPN-palvelimena tai tukemaan VPN-palvelinta Asiakas PPTP- ja VPN-protokollille. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus yrityksille, jotka tarvitsevat toimiston sisäistä verkkoa suojatakseen käyttäjän tietosuojaa Turbo NAS -palvelimen ladatessa tietoja.
  • Reaaliaikainen varmuuskopiointi toiselle QNAP verkkolevylle tai FTP-protokollaa käyttäen mille tahansa verkkolevylle.
  • USB-portit tukevat myös WiFi-sovittimia eli hankkimalla erikseen myytävän sovittimen voi levyn liittää langattomasti verkkoon. Katso yhteensopivat mallit täältä.
  • Toimii kuten NVR jopa 24 IP-kameralle (Mukana neljä lisenssiä). Lue lisää toiminnosta täältä.
  • Lohkoperusteinen LUN-varmuuskopio - Tiedostoperusteisen LUN -varmuuskopioinnin lisäksi järjestelmänvalvojien käytössä on nyt LUN-tilannevedos, jolla voi varmuuskopioida lohko-perusteisen LUN:in sisältöjä useisiin tallennuskohteisiin, mukaan lukien jaetut Windows-kansiot SMB/CIFS-toiminnolla, jaetut Linux-kansiot NFS-toiminnolla tai yksinkertaisesti paikalliset jaetut kansiot Turbo NAS -palvelimella. Mikäli ilmenee LUN-vika, IT-järjestelmänvalvoja voi palauttaa LUN-varmuuskopion ja minimoida tietojenmenetysvahingot.
  • Voit ladata monipuolisesta ohjelmistokirjasto paljon laajennuksia maksutta! Valikoima kasvaa kuukausittain! Katso tarkemmat tiedot täältä.
  • Levy voidaan suojata 256-bittisellä AES-salauksella.
  • Koko: 150 x 102 x 216 mm
  • Suomenkielinen hallinta
  *Virtualisointi toimii parhaiten malleissa joissa on vähintään 4 Gt DDR3 -muistia.
  ** Suuntaa antava arvio. Vaihtelee käytön ja tietojenkäsittelyolosuhteiden mukaan.
   
 2. Damne

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2014
  Viestejä:
  642
  Up
   
 3. Damne

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2014
  Viestejä:
  642
  Up
   
 4. Damne

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2014
  Viestejä:
  642
  Up
   
 5. Damne

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2014
  Viestejä:
  642
  Up
   
 6. Damne

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2014
  Viestejä:
  642
  Up, hintaa laskettu
   
 7. Damne

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2014
  Viestejä:
  642
  Up
   
 8. Damne

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2014
  Viestejä:
  642
  Up
   
 9. Damne

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2014
  Viestejä:
  642
  Up
   
 10. Damne

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2014
  Viestejä:
  642
  Up

  Halvalla lähtee nyt laadukas NAS tietokone + 3TB WD Red
   
 11. Damne

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2014
  Viestejä:
  642
  Up
   
 12. Damne

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2014
  Viestejä:
  642
  Up

  Hintaa tiputettu, nyt lähes ilmainen. Tästä ei tipu
   
 13. Damne

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2014
  Viestejä:
  642
  Up
   
 14. Damne

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2014
  Viestejä:
  642
  UP
   
 15. Damne

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2014
  Viestejä:
  642
  Up
   
 16. Elwoodi

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  3
  laittelin yv:tä. joku aika sit
  pistä kommenttia
   
 17. Elwoodi

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  3
  ei ole kuulunut mitään...
   
 18. Elwoodi

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  3
  Haloo, ollaanko vielä linjoilla...
   
Tagit:

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti