Putinstan, tuo itänaapurissamme oleva kehitysmaa

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Käykö Keuhko, 29.09.2013.

 1. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 462
  Ei mitää sinänsä uutta jos asioita seurannut, mutta hyvä herätys muille.

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/dd6490ae-4752-41e1-aecf-4b5237972994
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2019
 2. Akkorokamui

  Rekisteröitynyt:
  14.08.2016
  Viestejä:
  66
  Lähipäivinä on ollut runsaasti uutisia Venäjältä tulevan öljyn surkeasta laadusta ja tähän mennessä ainakin Tsekki ja Slovakia ovat jo kieltäytyneet ottamasta sitä vastaan. Vaikka kyse olisikin vain perinteisestä r******sestä jonkun putkistojen klooripuhdistuksen ohessa, niin ei kyllä tee hyvää Venäjän imagolle, kun ovat niin riippuvaisia raaka-aineiden viennistä.

  Nyt sanovat, että öljyä on pilattu tahallisesti (https://yle.fi/uutiset/3-10757764). Jos joku osaa venäjää, niin korjatkoon jos ylen uutinen eroaa sisällöltään Tassin artikkelista. Tulee vaan mieleen aiemmat tapaukset, joissa Venäjää on syytetty ties mistä ja reaktiona on ollut aina itkupotkuraivarit, uhriutuminen ja muiden syyttely. Saas nähdä jos aikaisempi käytös kostautuu tässä tapauksessa kaupankäynnin rapautumisena. Saa sitä öljyä kuitenkin ostettua muualtakin ja vaihtoehtoja kehitellään jatkuvasti...
   
 3. kusiainen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2012
  Viestejä:
  3 001
  Ei ole järkevää tehdä bisnestä sellaisen taahon kanssa joka säännöllisesti aiheuttaa jotain sähläystä. Venäjä ei nähtävästi tarvitse öljynmyynnistä tulevaa rahaa, jos tarvitsisi ei hommassa olisi koko ajan jotain ongelmaa. Neuvostoliiton aikaan kauppa ja toimituksen sujuivat sovitusti kaikkiin maihin, Venäjän kanssa taas on aina ongelmia.
   
 4. Mr. Hat

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2002
  Viestejä:
  2 828
 5. Sport_FIN

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  2 469
  https://yle.fi/uutiset/3-10875751

  Näitä ryssiä on sitten päästetty myös korkeisiin virkoihin. :facepalm: Wikipedista vielä: he stated that he did not believe in the active participation of Russian special forces in the events taking place in eastern Ukraine
   
 6. Akkorokamui

  Rekisteröitynyt:
  14.08.2016
  Viestejä:
  66
  https://www.verkkouutiset.fi/oljyvuotojen-karu-seuraus-kala-maistuu-dieselilta-venajalla/

  Näistä vuodoista on ollut jo aikaisemminkin uutisointeja, mutta nyt alkaa näköjään paikallisten asukkaidenkin mitta tulemaan täyteen. Kyllä itseänikin v********i, jos tuosta Saimaasta pyydystämäni kuha maistuisi kerosiinilta.

  Luin taannoin, että Venäjän ei tarvitsisi edes aloittaa uusia öljyn/kaasun porauksia jäämerellä, jos vaan laittaisivat olemassaolevan verkoston kuntoon. Saas nähdä, milloin paine kasvaa niin suureksi että jopa itänaapurissa alkaa ympäristöasiat kiinnostaa.
   
 7. Juha_74

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2011
  Viestejä:
  102
  Morjensta,

  Vähän asian sivusta, mutta onko teille tietoa miten paljastaa trollitehtaan rakentama sivusto? Kaverini vinkkasi tästä sivusta, jonka sisältö vaikuttaa vahvasti disinformaatiolle -> Faktoja Covid-19:sta (suomeksi) . Omituista tuossa sivustossa on, että siitä ei ole mitään referenssejä muualla, kun haen siitä tietoja vaikka Googlella. Miten tiedän onko sivusto luotettava, vai trollitehtaan tuotoksia? Veikkaan itse jälkimmäistä. Olisi mukava varoittaa kaveria näistä trollisaiteista.
   
 8. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 880
  Kiitos, tuohan vaikuttaa "hyvältä" löydöltä :D

  Jos harrastelijatason yhdyssanavirheet lääketieteellisessä artikkelissa (ja siinä ollut linkki Kosovon sodan serbiuutisointiin) ei aiheuta ihmetystä, niin sitten voi kysyä miksi propagandan tutkijaksi itseään kutsuvalla saitilla on niin vähän artikkeleita kaikkien propagandan levittäjien äidistä eli Venäjästä. Tai voi ihmetellä miksi artikkeleissa keskitytään niin paljon pelkkään NATO-propagandaan, jota se näkee kaikkialla:

  [​IMG]
   
 9. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 035
  Oleellista ei ole se, kuka on sivun taustalla, vaan se että onko sivulla oleva tieto oikeellista. Keskity jostain kuvitteellisesta trollitehtaasta mouhottamisen sijaan tutkimaan, ovatko sivun väittämät tosia vai eivät.

  Miksi väittämät mielestäsi ovat disinformaatiota? Koska ne sotivat aiemmin omaksumaasi propagandaa vastaan?

  Ja sitten vielä että mitä helvetin tekemistä tuolla on Putinstanin kanssa? Kytkös Venäjään ja Putiniin on sinun itse keksimäsi salaliittoteoria. Olet siis disinformaation lähde. Trollitehdas.
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2020

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti