Puhelin ei käynnisty, mikä vikana?

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja jaakko.kataja, 29.08.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. jaakko.kataja

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2018
  Viestejä:
  1
  Vaihdoin vanhaan sony xperia z3+ puhelimeeni uuden näytön vanhan rikkouduttua. Kun nyt yritän käynnistää puhelinta se ei käynnisty. Ongelma tulee kun puhelin 'jäätyy' juuri ennen kuin ''syötä pin-koodi'' -kohta avautuu. Puhelin siis pysähtyy yrittäessään käynnistyä. Hetken aikaa mietittyään puhelin yrittää käynnistää itsensä uudelleen, mutta juuttuu aina yhä uudelleen samaan kohtaan. Olen purkanut puhelmen jo muutamaan otteeseen ja tarkastanut liitännät ja ettei välissä olisi likaa, mutta vika ei katoa. Mitä tehdä vai onko mitään tehtävissä?
   
 2. Sport_FIN

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  2 441
  Factory reset?
   
 3. Goble81

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2010
  Viestejä:
  1 667
  Onko vanha (säröinen) näyttö vielä siinä kunnossa että sähköisesti toimii (ilmeisesti sillä luuri vielä käynnistyi vaikka näyttö oli säröillä)? Testaa sillä näytöllä niin varmistuu onko vika uudessa näyttöpaneelissa vai onko asennushommassa tullut jokin lipsahdus ja nyt on myös emolevy hajalla.

  Olet varmaankin testannut sim/muistikortit pois, hard reset boottia eli power+volumeAlas nappeja yhtä aikaa pohjassa useita sekuntteja ja vapauta napit kun android robokuva tulee ruutuun? Ja sieltä huoltovalikon kautta sitten totaalinen factory reset.

  Jos tuokaan ei auta niin viimeinen toivo olisi yrittää kytkeä luuri tietokoneeseen Android ADB debuggeriin ja yrittää sitä kautta factory reset komentoja etänä. Tosin epäilen että tämä auttaisi jos normaali hard reset ei auta koska tuskin olet näytönkorjauksen aikana mitään uusia firwareja asennellut ja sitä kautta saanut FW softan sekaisin.

  Jos kuitenkin vanhalla näytöllä saat luurin käynnistymään niin uusi näyttö on sökö. Ei muuta kuin uusille näyttöostoksille.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti