Puhelimen cmos batteri

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja velisakari1956, 11.08.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. velisakari1956

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2014
  Viestejä:
  40
  Onko ketään viisasta Suomessa! Löysin puhelimen p9.Ihan tosi. Siinä on tämä Google account ongelma että pitäisi tietää käytetyn tilin tiedot.Yritin You Tube videoiden mukaan tehdä tilin poiston mutta aina joku oli erilainen! Kysyin puhelin huollosta mutta sanoivat heillä ei taitoa tehdä! Sitten ajattelin että puhelimessa on myös systeemin patteri mitä tapahtuu jos poistaa sen?Osaako joku viisas neuvoa? Puhelin on kuitenkin aika arvokas eikä viitsisi heittää roskiin.
   
 2. joku4362

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2014
  Viestejä:
  215
  Jos ihan laillisesti "löysit" niin nyt kannattaa ehkä etsii parempi huoltoliike. :comp:
   
 3. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 115
  Eli sait löytö puhelimeen virrat päälle, yleensä kysyy kyllä ihan laitteen pääsykoodia, ei Google tunnuksia (ja jos vähän fiksu haltia niin jotain kontakti tieto näkyy), oliko laite tyhjennetty, eikä ollut mitään käyttäjän tietoja fyysisesti (esim tarra) jolla voisi suoraan olla yhteydessä omistajaan ? Jos ei mitään vinkkiä miten häneen saisi suoraan yhteyttä, niin löytötavaratoimistaan, kuten sanoit on kuitekin aika arvokas, eli sinne vietävä.
  Tässä ilmeisesti siitä kyse että yritit jokin toisen puhelinta , etkä omaasi. Oman laitteen osalta on paremmat mahkut. (jos tuon joskus saat omaksi, niin sitten uudestaan)
  En tiedä mitä tarkoitat systeemi patterilla, mutta oli laitteen akku tai , niin ratkaisu ei ole akuissa tai muissakaan virtalähteissä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2019 klo 20:28
 4. velisakari1956

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2014
  Viestejä:
  40
  En kai minä roskiin heitettyä puhelinta ala viemään mihinkään! Täälläkään ei ole ketään viisasta näköjään.Minulla on ollut monia osto puhelimia eikä mikään ole kysynyt Google tili tietoja.Palautin tehdasasetuksiin koska ajattelin että se tyhjentää kaikki tiedot.Ulkomailla ovat näköjään paljon viisimpia näissä asioissa että näköjään parempi vaan yrittä You Tube neuvoilla.Puhelimissa on systeemi patteri joka pitää virrat päällä kun akku tyhjä.Ihan sama kuin pc:ssä.Älkää alkako viisasteleen jos ei ole mitään järkevää sanottavaa!
   
 5. Desgorr

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2010
  Viestejä:
  3 062
  Jos ihan oikeasti oli roskiin viskastu, niin sitten vaan käyttämään niitä Youtuben viisaampia neuvoja. Puhelimessa ei nyt kuitenkaan ole mitään irroitettavaa erillistä paristoa kuten tietokoneissa. Sano vaikka sitten viisastelijaksi. Ja vaikka olisi, niin sillä ei flashille tallenetut tiedot tyhjene.

  Tuo Google tilin kysely tehdasasetuksia palauttaessa on juurikin sen takia, ettei kuka tahansa saa puhelinta uusiksi käyttöön.

  Jos olet puhelimen löytänyt, niin vie se sinne löytötavaratoimistoon. Kaikki muu on varastamista ellei ihan oikeasti ole roskiksesta löytynyt.
   
  Viimeksi muokattu: 16.08.2019 klo 17:03

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti