PS4 Pro, PSVR, PS5, Xbox One X, Xbox Series X, Switch, PC - väittelyketju

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja kodachi, 20.10.2016.

 1. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 801
  Boteille on varmaan ylivoimaista ymmärtää ettei pieneen käsikonsoliin voi ladata kovin tehokkaita komponentteja. Hinta on korkea mutta saat pc puolen valtavan pelivalikoiman käyttöösi ja vapauden muokata laitetta. Et ole jumissa missään mäsän järjestelmissä ja kehnossa windows kaupassa.

  Eihän niitä yksinoikeus huippupelejä PS5:lle ole suuria määriä vielä tullut mutta on niitä silti moninverroin mäsän tasoon verraten. Tai siis eihän Ser S/X omaa yhtäkään jos tarkkoja ollaan. Meillä PS5 pelureille katsos niitä pelejä tulee tasaisesti kaikenaikaa eikä pelata waiting gamea kuten vihreässä leirissä jo toista sukupolvea. Joko se Halo X360 graphic edition saadaan tänävuonna kun piti olla jo vuosi sitten?

  Ei tule enkä nyt kyllä kaipaamaankaan tuollaisia jää. Varmaan mukava ohjaimella sohlata sub30fps lentelysimua jossa ei mitään tapahdu. Sama katsella googlen satelliittikuvista pikakelauksella samoja asioita. PC:llä luonnollisesti tuokin kokemuksena moninverroin parempi.

  ps. Aiemmista kokemuksista sinulle on turha kertoa yhtään mitään kun et ymmärrä pc tekniikasta :kahvi:Sen verran kuitenkin voin kertoa ettei se 30fps vaadi kummoista rautaa. 60fps olisi jo eri juttu mutta täysin toteutettavissa herrarodun muskeleilla.

  pps. Joko passin vanha ryönä ja uudempi medium taso alkoi kyllästyttää ja olla liikaa toistoa kun ehdit muroon taas kirjoittelemaan?
   
  Viimeksi muokattu: 25.07.2021
 2. Venomikonjakki

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2018
  Viestejä:
  806
  Niin olet jumissa Steamin paskasoftassa johon ei saa edes kaikkia haluamiaan pelejä vaan joutuu tyytymään siihen mitä valve kykenee siihen tarjoamaan.
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. sl4yer94

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2015
  Viestejä:
  553
  Eikös tuohon saa vaikka windowsin laitettua jos haluaa? Näin ainakin muistelisin.
   
 5. DonJeremy- Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2011
  Viestejä:
  274
  Ilmeisesti tälle yhdelle henkilölle Xbox+GamePass on ollut valtava pettymys kun ei meinaa päästä millään yli siitä, tai sitten kateus vaan paistaa kommenteista läpi. Jokainen tehköön johtopäätöksensä. Oma valintahan se on myös alkaa vihaamaan Xboxin tuotteita, siinä ei sitten auta vaikka omistaisi kyseisen konsolin kun ei pysty peleistä nauttimaan vaikka uutta puskeekin ulos. "Konsolisotiminen" itselle lähinnä aivotonta hupia niinkuin esim. joskus harvakseltaan haluaa aivottoman putkijuoksun pelata läpi konsolilla.

  Itselle tuo kombo ollut lyömätön, etenkin nyt kun uutta tavaraa alkaa puskemaan, The Ascenttia innolla odotan koska isometriset RPG:t ollut lähellä sydäntä Baldurs Gate ajoista lähtien. Microsoft Flight Simulatoria taasen en ole koskaan kokeillut ja nyt vaikuttaisi olevan oikea aika tutustua genreen. :)

  Forza nyt on sitten aivan omaa luokkaansa ja ei tule takuulla olemaan pettymys. Halokin menee siinä sivussa takuuvarmasti lataukseen, eihän tuosta mitään extraa tarvii kuitenkaan Passin lisäksi maksaa, pari euroa viikko Ultimatesta ja kukapa ei haluasisi uudenkarheaa FPS:ää mättää... Todella ironista myös että Ponit kehtaa alkaa puhumaan GamePassin "valuesta" rahallisessa merkityksessä... Ei helv... :D

  "vanhat pelit, hinta/laatu, huono rauta ja waiting game" Ponien parhaimmat argumentit, mitkä Microsoft, pelinkehittäjät ja media (ja useat tyytyväiset pelaajat) ovat jo tämän genin aikana ampunut alas useaan otteeseen.

  Koville täytyy ottaa kun henkihievereissä yritetään pitää kiinni täysin olemattomista argumenteista...
   
  Viimeksi muokattu: 25.07.2021
 6. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  3 296
  Niin MSF, The Ascent, FH5, Halo, Stalker 2 ja ennen kaikkea Starfield jää pleikkaripelaajilta välistä. Siinä voi moni ps5 pelaaja miettiä ens vuonna, et ostaakko Xbox pleikan kaveriksi, vai laittaako peli pc:een "pikkuisen" suolaisemmalla hinnalla.
  Ja ne "eihän tuo peli kiinnosta ketään" höpötykset voit jättää suosiolla pois, 15milj. Katselukertaa kun kertoo lievästä suosiosta.
   
 7. Venomikonjakki

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2018
  Viestejä:
  806
  saahan siihen tungettua mitä vain kunhan laittelee. Pelit vaan ei kovin muhkeasti tolla pyöri.
   
 8. Man1ac

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 759

  Taidat olla ihan pelkkää huumoria koko äijä(?), suorastaan yksi vitsi. Ei minua kiinnosta pätkääkään nuo aivokuolleet trollbait-tuubaajasi, joita tatti tanassa ilmeisesti jaksat fanittaa.

  Turhaan sä täällä pilvenpolttoasi meille muille esittelet, ei ketään täällä kiinnosta muut harrastuksesi. Toisaalta tuo selittääkin lähinnä tajunnanvirtaa olevat postauksesi keskellä yötä...

  Miksi luettelet edelleen pelkkiä multiplattareita? Vai etkö ymmärrä maalitolppien siirtelyltäsi mitä exclulla tarkoitetaan?

  Multiplattari-Starfieldin pelaan PC:llä jos siitä tulee kunnon peli. Viimeisin studion työnäyte kun oli FO76, niin enpä paljoa jaksa Todd Howardin paskapuheisiin luottaa.

  Ihmetyttää tuo xbottien harrastama tyhjästä maksaminen, mutta ilmeisesti fanipojat maksavat kiltisti MS-veroa palvomalleen firmalleen.

  Game Passin hehkutus jaksaa kyllä ihmetyttää, vaikka tähän mennessä palvelun arvo pelinsä uutena pelaavalle on ollut vähintäänkin kyseenalainen.
   
  Viimeksi muokattu: 28.07.2021
 9. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  4 873
  Returnal reilu 500k ja Ratchet reilu 1m myytyä peliä. Ei kovin mairittelevia lukuja joten ei ihme että Sony osti hätäpäissään Nixxes Softwaren tekemään PC -porttauksia. Ei näytä onnistuvan Sonyn studioilta.
   
 10. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  3 296
  Nuita pelejä ei pelata pleikalla, kuten kirjoitin.
  Eihän sillä GP palvelulla ole mitään annettavaa.
  https://www.coolshop.fi/tuote/microsoft-flight-sim-2020/238NV4/
  https://www.microsoft.com/fi-fi/p/the-ascent/c27ql5jbkq8m
  Tuossakin vain 96€ edestä pelattavaa.
   
 11. Man1ac

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 759
  Noinko koville xbotille ottaa että rakkaalta firmalta ei tullutkaan GP:n kasvulukuja? Taisi tyssätä kasvu 18 miljoonaan kappaleeseen kun ei vieläkään mitään virallista tietoa lafkasta saatu. Luulisi että edes 20 miltsiä oltaisiin saatu tauluun, mutta kun ei.

  Mitä noihin pelien myyntiluku-aivopieruihisi tulee, jäi vissiin älyämättä että niitä pleikkareitakin on maailmalla "vasta" 10 miljoonaa kappaletta? No mitäpä sitä turhaan päätään vaivaamaan kun itsensä voi nolata totaalisesti vähemmälläkin? :think:

  "
  PlayStation 5 is Sony's fastest-selling games console after surpassing 10 million sales worldwide.

  The new console reached the figure on July 18th, just under a month faster than the PlayStation 4 managed.

  Other sales figures released by Sony includes that Spider-Man: Miles Morales has sold over 6.5 million copies since its launch last year. PS5 exclusives Returnal, released in April, has exceeded 560,000 copies, andRatchet & Clank: Rift Apart, which was released last month, is already on over 1.1 million units worldwide.

  Meanwhile, Sony San Diego-developed MLB: The Show 21, which was released on non-PlayStation platforms, has surpassed two million sales worldwide. The game actually has more than four million players, and was included in the Xbox Game Pass subscription service.
  "

  Kyllä nyt Sonyn pitää laittaa pleikkarin osalta lappu luukulle, nyyh!

  Pelit kun ovat edelleen multiplattareita, koeta nyt Leevi älytä se jo hiljalleen, edelleenkin on puhuttu excluista. Nytkö multiplattari MFS on bottien keihäänkärki sub 30 fps ruudunpäivityksellään? Ilmeisesti pelien puutteessa kelpuutetaankin sitten mikä tahansa kura mitä eetteriin saadaan.

  Paljonkos niitä PS5 pelejä olikaan pelattavissa PC:llä? Menikö nyt jo kaaliin asti vai haetaanko vielä ratakiskoakin paksumpaa tavaraa?

  MFS 70 euroa? :D:D:D

  https://www.xbox.com/fi-fi/games/microsoft-flight-simulator?source=lp

  No ilmeisesti botit on valmiina perse rasvattuna kun oma firma tarjoaa samaa kuraa kuin Sony 70 euron peleillään. Saahan tuolla toki GP:n näennäistä arvoa paremmaksi kun pelien hinnat nostetaan pilviin, huh huh!
   
  Viimeksi muokattu: 29.07.2021
 12. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  3 296
  Viimeksi muokattu: 29.07.2021
 13. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  4 873
  Vasta 10m on ihan oikein ilmaistu. Niitä oli viittä vaille 8m maaliskuun lopulla ja viimeisen 4kk:n aikana on sitten saatu dumpattua globaalisti upeat 2m. MS ei näitä lukuja antanut vaikka Xboxin myyntiennätys meni uusiksi ja US:n puolella on menty Sonyn ohi liikevaihdossa.
   
  Ave, Palmjc ja DonJeremy- tykkäävät tästä.
 14. DonJeremy- Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2011
  Viestejä:
  274
  Heikot myyntiluvut ovat kryptoniittia Poneille, siksi tulee enemmän ragea kuin yleensä. :O_o:
   
 15. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  4 873
  Siinäkin pitäisi olla ihmeteltävää miksi ssd expansion lukko ei ole auennut ja miksi Sony olisi tuomassa jo ensi vuonna PS5:ttä korjatulla arkitehtuurilla.
   
 16. DonJeremy- Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2011
  Viestejä:
  274
  Taitaa olla laitteessa isompiakin ongelmia mistä ollaan vaisuja.
   
 17. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  4 873
  Erikoisen vaisuja ottaen huomioon mikä hype ps5:n ssd:n ympärillä oli.
   
 18. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 801
  Olisikin 30fps mutta kun pahimmillaan koomataan diakuvaosastolle jossa ehtii kahvit keitellä ennen seuraavaa freimiä :D PC:llä "peli" sentään toimii.

  Mut hei se mäsän peli on tosihyvä juttu 70€ lapulla koska mäsä. Sonyn tapauksessa se olisi kiskurihinta.

  Vasta 10M :D Voi teitä bottiressuja kun koville ottaa. Mäsän myynnit tiedetään ja siellä se puolimatkassa perässä jyystää. Toki siinä mielessä onnistunut juttu kun flopbox osastoa paremmin myy.
   
 19. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  3 296
  Selkääntaputtelija kerho taas koossa:facepalm:
  Miks maksaa 70€, kun sen pysty passista lataamaan? Joko demons Soulin voi pelata Now kautta?
   
 20. DonJeremy- Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2011
  Viestejä:
  274
  Onhan se kivuliasta kun pääsee pelaamaan 92 pistemäärän saanutta MFS:ää ilmaiseksi GamePassin kautta. Maailmankirjat ois sekaisin jos tämmöstä tapahtuisi Sonyn puolelta....
   
 21. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 801
  No siks kun kaikki ei halua maksaa vuodesta toiseen vuokrapeleistä vaan omistaa hyvät pelit. Tosin en tuosta google earthista maksaisi missään muodossa kun ei euron passillakaan jaksanut testata. Ei voi pelata ainakaan toistaiseksi. Miksi pitäisi? On muuten äärettömän kova yksinoikeus PS5:lle. Ymmärrettävästi aiheuttaa katkeruutta vihreässä leirissä.
   
  Viimeksi muokattu: 29.07.2021
 22. Man1ac

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 759
  Tuuheata tässä on ainoastaan Leevin eeppinen maalitolppien siirtely.

  Meinasitkos että tämä Ascentin viritys on joku MS exclu? Puolen vuoden päästä pelattavissa myös pleikkarilla viimeistään, Alienationia näemmä apinoitu ihan huolella. Taisipa kyseisen pelin saada julkkarissa alle kahteen kymppiin, joten pointtisi olikaan mikä?

  Jokos Starfieldistä on julkistettu jo PC-puolen laitevaatimukset? MFS:n laitevaatimukset kun eivät päätä huimanneet, peräti GTX 970 recommendedina, heh. Tulipa ihan vitun kalliiksi PC:n hankkiminen, LOL.

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 29.07.2021
 23. DonJeremy- Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2011
  Viestejä:
  274
  Mitä se Poneja enää hyödyttää kun Demons Souls on läpipelattu ja on antiikki-kamaa viime vuoden puolelta. :think:

  Edit: Jaahas, 30 min päästä vois iskee uunituoreen The Ascentin tulille.

  Ihan OK pisteet saanut tältä kriitikolta:

  https://www.gamereactor.fi/arviot/870523/The+Ascent/
  Mukava päästä kunnon Twinstick-shooter-RPG:tä mättämään. :kippis:
   
  Viimeksi muokattu: 29.07.2021
 24. Man1ac

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 759
  Joskus kyllä pitää oikeasti ihmetellä että missä ihmeen vaihtoehto-todellisuudessa nämä botit oikein elävät? Ilmeisesti pässit eivät tajua että PS5 on komponenttipulasta huolimatta myynyt enemmän samassa ajassa kuin PS4. Tämä on sitten jollain aivokuolleella logiikalla huono suoritus? :D

  Räkspoksin puolella taas sepostellaan ympäripyöreästi, että enemmän ollaan myyty kuin aiemmin, mutta mitään konkreettisia lukuja ei uskalleta antaa. Tietäähän sen miksi, pleikkarin mennessä taas menojaan niin eipä niillä omilla aneemisilla luvuilla kannata alkaa keulimaan.

  Heikot myyntiluvut? :D Tainnut jäädä viimeisin trippi kestona päälle.

  Bottien epätoivoisuus alkaa näköjään kulminoitua siihen, että jokaista 1st party -julkaisua pidetään Jessen toisena tulemisena. Nyt hehkutetaan jotain maisemasimulaattoria, jossa pitkästyminen tapahtui jo DF:n videota "pelistä" katsoessa, ei helvetti. :facepalm:
   
  Viimeksi muokattu: 29.07.2021
 25. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 801
  Ei kauaa tuokaan "exclu" pysynyt. Mikähän siinä boteilla on niin vaikeaa ymmärtää mitä se exclu tarkoittaa. Se ei ole sellainen jota pystyy heti uutena mm. herrarodulla pelaamaan eikä sellainen joka tulee 6kk kuluttua muillekin konsoleille. Aivan kuten medium tasoinen medium.

  GTX 970 :D Tuolle mäsän muskeli"pelille" nauraa aidan seipäätkin kun lähes 10v vanha ser-jäte pyörittelee sitä ja Ser X puuskuttelee alle 20fps.
  No trollit on trolleja. Harmi vaan kun trollaus kopsahtaa omaan jalkaan kun ei tajuta asioita. Mäsähän jatkaa tuttua tyyliään vuodesta 2014 kun selkäsauna alkoi olla konkreettista Sonylta. Sonyn ei tarvitse peitellä laitemyyntejä kun menevät hurjaa tahtia kaupaksi. Myynnit olisivat käsittämättömän kovat jos komponenttien saatavuus ei olisi noin vaikea.
   
 26. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  4 873
  Mitä vikaa liikevaihdon painottamisessa on älykkäämpänä mittarina? Ei se ole enää kiinni konsolin omistamisesta. On selvä että Sony tulee genin perässä tässäkin ja yrittää laajentaa plesen ulkopuolelle.
  Näyttäisi myös siltä nyt, että teknologia on niin pitkällä 2021 että sony joutuu aloittamaan beta testit lisä ssd:n toimivuuden turvaamiseksi pleikassa. Tai johan ne painotti, että tuskin kaikki pelit tulee toimimaan vaikka speksit täyttyisi.
   
  DonJeremy- tykkää tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti